Andělská poselství na úterý: Raci, přemýšlejte o cestě k úspěchu, Berani, zkuste vyrazit na neobyčejný výlet

Andělská poselství na úterý: Raci, přemýšlejte o cestě k úspěchu, Berani, zkuste vyrazit na neobyčejný výlet
Pozitivní energii občas nalezneme tam, kde by ji nás ani nenapadlo hledat. Odreagovat se je skvělý způsob, jak se uklidnit a zbavit se pracovního stresu. Na každého z nás ale platí něco jiného. Andělé vám přinášejí způsob, jak nechat pozitivitu, aby nás zcela pohltila.

Občas je lepší nečekat na příležitost, namísto toho ji vytvořit. Pokud vás všichni štvou, proč si nevytvořit podmínky, při kterých bychom si odpočinuli? Neboť je to právě naše vlastní mysl, kdo nám neustále připomíná naše problémy. Naštěstí pozitivní rozpoložení naší mysli vnese do našeho života opět spokojenost a pocit štěstí. Co můžete udělat, abyste se cítili lépe? Přečtěte si úterní andělské poselství.

Beran (21. března – 19. dubna)

Zvědavost, kterou nyní zažíváte, se vás snaží vytáhnout mimo vaši komfortní zónu. Popřemýšlejte o výletě, který se vám vryje do paměti a zůstane v ní až po zbytek vašeho života. Ještě lépe se pobavíte, když někoho pozvete, aby vás doprovázel. Upevnění přátelství je na obzoru.

Andělská rada: Můžete požádat o doprovod člena rodiny, blízkého přítele či domácího mazlíčka, který se k vám milerád připojí. Nebo si můžete vytvořit nové přátelské vztahy s obyvateli, které potkáte na své cestě.

Býk (20. dubna – 20. května)

Kariérní postup je někdy zaručen, když se na něj přestanete soustředit. Vaše snaha dosáhnout lepších výsledků je sice chvályhodná, ale když budete příliš tlačit na pilu, nadřízený si všimne, že to přeháníte, a brána k vašemu kariérnímu postupu se může uzavřít nadobro.

Andělská rada: Obavy o budoucnost dokážou zkazit ledacos. Nemyslete na to, zda budete povýšeni, a nechte všemu volný průběh. Sami uvidíte, jak se to celé vyvrbí – přirozenou cestou.

Blíženci (21. května – 21. června)

Když nemůžete najít žádnou akci, která by uspokojila vaši zvídavost, zorganizujte ji sami. Když se zamyslíte nad tím, co by vás i ostatní bavilo, vymyslet program nebude tak složité. Ba naopak, budete se muset hodně snažit, abyste všechny své nápady vměstnali do jednoho dne.

Andělská rada: Pokud přesto potřebujete poradit, shromážděte své přátele, které byste na oné akci rádi měli, a požádejte je o pomoc při vymýšlení programu. Budou rádi, že se mohou zapojit.

Rak (22. června – 22. července)

Travte nějaký čas jen sami se sebou. Nemusíte vždy zářit se svými dovednostmi a znalostmi, abyste dosáhli úspěchu. Též přemýšlení o tom, zda všechno jde podle vašeho plánu, je nesmírně důležité. Není moudré jít cestou, o které nevíte, kolik překážek na ní číhá a zda není slepá.

Andělská rada: Vyhýbejte se problémům. Ty lze snadno odhalit a předejít jim, pokud popřemýšlíte nad tím, jak se vaše rozhodnutí může vyvrbit. Přemýšlení není zbytečná ztráta času.

Nebojte se trávit čas jen sami se sebou. Někdy vám to může hodně pomoct
Nebojte se trávit čas jen sami se sebou. Někdy vám to může hodně pomoct | Zdroj: inesbazdar / Depositphotos

Lev (23. července – 22. srpna)

Odtrhnout se od davu, abyste si s někým mohli promluvit mezi čtyřma očima, vám i druhému člověku umožní vyjádřit své city, aniž byste byli poníženi. Koneckonců, bude-li daná osoba s vámi o samotě, je mnohem pravděpodobnější, že se vám více otevře, aniž by se musela obávat ponížení na veřejnosti.

Andělská rada: Váš vztah se může prohloubit, pokud zjistíte, že posloucháte stejného interpreta nebo že se vám líbí stejný filmový či knižní žánr. Nebojte se zjišťovat zájmy druhé osoby, nic špatného se nestane.

Panna (23. srpna – 22. září)

I váš mozek se může přehltit množstvím informací, kterými ho každý den krmíte. Zkuste mu dnes dopřát klid. Nemusí to dopadnout tak, že se o nic nebudete zajímat, plně postačí, když množství informací bude menší než obvykle a také si dopřejete minimálně sedmihodinový spánek.

Andělská rada: Jak se vaše mysl může připravit na další den, když jí nedopřejete klid? Jste-li soustavně unavení, mozek dostatečně neodpočívá – stále ještě neroztřídil informace z předchozího dne.

Váhy (23. září – 23. října)

V každém všedním dni můžete najít něco extra, něco, co vám udělá velkou radost a tento den promění ve zcela výjimečný. Co vám tedy brání? Když si někdo zanadává na váš účet, přestože za vzniklou situaci nemůžete, chybí vám sebevědomí. Proto je napřed zapotřebí ho přilákat zpět.

Andělská rada: Napište si seznam, co všechno jste dokázali, nebo jen navštivte člověka, na kterém vám záleží, a udělejte mu něčím radost. Upřímný kompliment většinou postačí.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Pokud si myslíte, že za všech okolností máte pravdu, dnes to bude platit dvojnásobně. Musíte pro to ale něco udělat, a sice naslouchat své intuici. Vaše mysl ví, co je pro vás nejlepší, a budete-li se řídit jejími pokyny, úspěšně se probojujete dnešním dnem a nazvete ho jedním z nejlepších ve svém životě.

Andělská rada: To, co vaše intuice vyplodí, vám zpočátku nemusí dávat žádný smysl. Ty nejlepší nápady a řešení problémů ale ne vždy na první pohled dávají smysl. Jděte pevně za tím, v co věříte.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

S velkým optimismem ani nadměrnou množství energie byste to neměli přehánět. Nutí vás to uzavírat přátelství s lidmi, kteří s vámi nemají nic společného. Tito lidé mají jedno společné – po několika týdnech či dnech přátelství se s vámi začnou hádat a stávají se nesnesitelnými.

Andělská rada: Proč se nespokojíte se starými přáteli? Slyšet staré historky, které jste slyšeli alespoň pětkrát, možná není tak zábavné, ale víte, že u těchto přátel máte nehynoucí oporu a víte, co od nich čekat.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Potřebujete-li odvést práci do detailu přesně, není nic jednoduššího než pustit se do toho sami. Přestože přesně popíšete to, co si přejete, každý člověk to pochopí trochu jinak. A tak si stanovte priority, rozmyslete se, co byste chtěli mít hotové dnes, a spolehněte se pouze sami na sebe.

Andělská rada: Nezapomeňte se odměňovat. Pokud práci nestíháte, pozvěte k sobě někoho, u koho si jste jisti, že vás nezklame, a nezapomeňte připravit odměny i pro tohoto člověka.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Chcete-li vyjádřit své myšlenky, neudělat to je to nejhorší rozhodnutí. Sami víte nejlépe, že někdo potřebuje vaši pomoc. Vidíte-li jednání, které nepovažujete za správné, ozvěte se. Agresor si možná ani neuvědomuje, že dělá něco špatně. Vy mu však můžete otevřít oči, přivést ho k rozumu.

Andělská rada: Pokud pomůžete někomu v nesnázích, uděláte dobrý skutek. Můžete z toho udělat zvyk, každý den někomu pomoci jiným způsobem. Pocit, že jste někomu pomohli, uvolní váš stres.

Ryby (19. února – 20. března)

Chraňte své zájmy. Nikdo vám nemůže nakazovat, jakým způsobem máte žít svůj život. To musíte sami vědět nejlépe. Když uděláte chybu, tím lépe. Máte se z čeho poučit a příště se rozhodnete jinak. Když se vám zrovna nedaří, pamatujte, že osud vám přichystal poučení, které vám pomůže později v životě.

Andělská rada: Nedovolte, abyste se cítili trapně jen proto, že jste něco udělali jinak než ostatní. Máte odvahu vydat se odlišnou cestou, a to je to, co vás dělá tak výjimečnými.

Zdroj článku:
  • Autorský text