Andělská poselství na úterý: Býci, poděkujte přátelům za to, že tu pro vás jsou, Vodnáři, schovejte si rady, které nyní nevyužijete, na později

Andělská poselství na úterý: Býci, poděkujte přátelům za to, že tu pro vás jsou, Vodnáři, schovejte si rady, které nyní nevyužijete, na později
Trápit se kvůli někomu jinému podle andělů nemá cenu. Nemůžeme zvrátit čin, kterým nám dotyčný ublížil. Můžeme se ale vynasnažit pochopit jeho jednání a následně mu odpustit. To je ve většině případů to jediné, co pro dobro tohoto člověka můžeme udělat.

Přát jen to nejlepší někomu, kdo nám hodně ublížil, nám pomůže v mnoha směrech. Pomocí odpuštění se dříve smíříme s tou ukrutnou bolestí, kterou nám způsobil. A navíc budeme mít dobrý pocit, že jsme udělali správnou věc. Ačkoli se nám to zprvu nemusí zdát tak pozitivní, postupem času, až se k nám donesou podrobnější informace, budeme hrdí na to, že jsme zachovali chladnou hlavu a zbytečně nevyšilovali. Jaké další poselství mají andělé speciálně pro vás?

Beran (21. března – 19. dubna)

Vaše starost o druhé léčí rány ostatních. Když je vám hůře než obvykle, není ale vhodné ostatním připomínat, co všechno jste pro ně udělali. Milí k ostatním byste měli být proto, abyste jim přinesli radost, nikoli pro svůj vlastní prospěch. Váš jediný prospěch z pomoci ostatním by měla být vaše vlastní radost.

Andělská rada: Když mají radost ostatní, vaše duše se naplní hřejivým pocitem a přijde vám, jako byste o někoho pečovali vy sami. Pomáhejte proto ostatním, abyste i vy dosáhli pocitu štěstí.

Býk (20. dubna – 20. května)

Každý den je dobrá příležitost shrnout své úspěchy v oblasti přátelství a oslavit, že kolem sebe máte tak skvělé lidi. Nenechávejte si své dobré pocity pro sebe. Sdělte svým přátelům, jak skvěle se v jejich přítomnosti cítíte, aniž byste k tomu byli vyzváni. Slyšet o sobě něco dobrého potěší každého.

Andělská rada: Když jste naštvaní, názory na své přátele nešetříte. Častokrát ale zapomínáte sdělit jim, co si o nich myslíte, když jste spokojení. Projevte jim vděčnost a oni si vás budou více vážit.

Blíženci (21. května – 21. června)

Abyste dosáhli pokroku, musíte mít náladu udělat něco mimořádného. Existuje tolik podnětů, které mohou zlepšit nejen vaši pracovní stránku, ale také vaši náladu, když se nacházíte v dobré společnosti. Pokud si nejste jisti svým rozhodnutím, zeptejte se svých nejbližších přátel a rodiny, co by udělali na vašem místě.

Andělská rada: Pokrok se neobjeví sám od sebe, musíte na něm tvrdě pracovat. Toho nejlépe docílíte, když vás nic netrápí. Zajděte za dobrými přáteli, pokud vám zrovna není nejlépe.

Zajděte za svými dobrými kamarády a hned se vám zlepší vaše nálada
Zajděte za dobrými přáteli a hned se vám zlepší vaše nálada | Zdroj: ZigicDrazen / Depositphotos

Rak (22. června – 22. července)

Znát pravdu vám pomůže správně se rozhodnout, ale neměli byste být svou pravdou tolik posedlí. Pravda většinou není hotová věc, v průběhu času se k vám mohou dostat informace, které celou vaši pravdu změní. Uchovejte si proto určitý odstup od toho, co nazýváte pravdou, protože nemusí být definitivní.

Andělská rada: Ego vám našeptává, jak se události dějí, avšak v jeho podání většinou jde o velmi zkreslenou domněnku. Zahrajte si na nestranného detektiva a zjistěte holou pravdu.

Lev (23. července – 22. srpna)

Všechno nemusí být podle vašich představ. Než se pro něco rozhodnete, popřemýšlejte o záložním plánu. Nemusíte hned vypracovat podrobný plán na pět let dopředu, ovšem mít mlhavou vizi, co uděláte, pokud vám něco nevyjde, nikdy není na škodu a naopak se vám to bude velmi hodit.

Andělská rada: Vaše vize jsou jasné, ale jejich plnění nemusí být tak bezproblémové, jak se vám zpočátku zdá. Je proto vhodné zamyslet se i nad touto možností než být později nemile překvapeni.

Panna (23. srpna – 22. září)

Přišel čas posunout se dál ve vztazích, které se vyvíjejí slibně, ale dosud si nejste jisti, zda tito lidé ve vašem životě zůstanou a zda si od vztahu slibují to samé jako vy. Konfrontujte je v soukromí a podrobně jim sdělte, jaká pozitiva v těchto vztazích vidíte. Následně je nechte, aby se vyjádřili oni.

Andělská rada: Jste velmi pracovně vytížení. Dnes se proto opět více zaměřte na své vztahy, nezanedbávejte je. Možná se vám zdá, že jsou harmonické, ale později byste mohli zalitovat, že jste se o ně nestarali lépe.

Váhy (23. září – 23. října)

Je důležité dodržovat doma pořádek, ale stejnou pozornost byste měli věnovat úklidu svých vlastních myšlenek. Ve vaší mysli poletuje spousta těch, na které jste se dosud nezaměřili, a přehlcují ji. Abyste znovu nabyli ztracenou koncentraci, dnes se zaměřte na své myšlenky a pocity.

Andělská rada: Se zamyšlenou myslí toho neuděláte dost. Pokud máte problém se soustředěním dlouhodobě, nastal čas se alespoň hodinu před spaním zamyslet nad významem svých myšlenek.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Předveďte všechny své plány, při jejichž plnění se vám bude hodit pomocná ruka. Také sdílení dobrých zpráv, které vám vykouzlily úsměv na rtech, vás zahřeje u srdíčka. Navíc získáte skvělé téma k rozhovoru, pokud chcete s někým mluvit, ale nevíte, jak byste měli začít.

Andělská rada: Nemusíte si vše nechávat pro sebe, starosti ani radosti. Dobří přátelé vám naslouchají neustále, a opravdu jen nepředstírají, že je něco zajímá. Vaše slova je totiž zajímají hodně.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Vyzdobit svůj domov můžete nejen nejrůznějšími dekoracemi, ale také pozitivní energií vašich hostů. Vždy je o čem si promluvit, abyste se cítili lépe prostřednictvím sdílené radosti. Nechte svou návštěvu, aby se vám vyzpovídala, jaké příjemné události zažila, a radujte se společně s ní.

Andělská rada: Naslouchání se dá využít i tehdy, když vám dojdou témata ke společné konverzaci. Zeptejte se, co se v poslední době dotyčnému stalo, a vyptáváním se na podrobnosti udržujte rozhovor v tomto duchu.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Vzpomínky můžete vytvářet i vy sami, více se ale pobavíte, když na společné toulky pozvete společníka. Najděte pozitivně naladěnou osobu a vytvářejte vzpomínky i budoucnost společně. Může jít o pracovního partnera nebo přítele, který vám již nejednou zvedl náladu dobře míněnou radou.

Andělská rada: Ve vašem okolí se toulá osamocená duše, která pro vás několikrát udělala něco pěkného, nebo se o to alespoň snažila. Ona může být tím pravým člověkem pro vás.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Možností, jak změnit svůj život k lepšímu, máte více než dost. Stačí naslouchat lidem. Přestože vám občas mohou dávat nevyžádané rady, stále platí, že pro ně je toto sdělení důležité – jinak by se neobtěžovali vám ho říkat. Zkuste hledat pravý význam jejich slov a dostane se vám dobré pomoci.

Andělská rada: Každý názor je velmi důležitý. Záleží ale jen na vás, pokud mu věnujete nějakou pozornost. Přestože rady přátel nyní nevyužijete, zapamatujte si je, v budoucnu se vám budou hodit.

Ryby (19. února – 20. března)

Za své činy jste pravidelně odměňováni komplimenty a vděčností. Zastavte svůj hektický život, abyste si tyto dárky mohli užít naplno. Lidé se vás snaží potěšit za to, co jste pro ně udělali. Ono mentální uspokojení však nenastane, pokud jen mávnete rukou a zapomenete, že vám vůbec něco řekli.

Andělská rada: Dnešní doba znemožňuje radovat se z těch malých věcí, které vám mohou způsobit největší radost. Nenechte se strhnout silným proudem, vyberte si pro svou plavbu klidnější říčku.

Zdroj článku:
  • Autorský text