Andělská poselství na úterý: Váhy, spolehněte se na lidi kolem vás, Vodnáři, zjednodušte a zároveň zefektivněte svou práci

Andělská poselství na úterý: Váhy, spolehněte se na lidi kolem vás, Vodnáři, zjednodušte a zároveň zefektivněte svou práci
Každou chvíli se může stát, že nás někdo zkritizuje za naše rozhodnutí. Pravdou ale zůstává, že bychom si to neměli brát tolik k srdci. Přestože my sami můžeme být zklamaní z toho, jak jsme se rozhodli, andělé nás ujišťují, že v danou chvíli jsme udělali to nejlepší, co jsme udělat mohli.

Mějme proto více rádi sami sebe a nestyďme se za své chyby, ať jsou jakékoli. V době, kdy jsme učinili své rozhodnutí, jsme měli jiný pohled na ten který problém. Berme své chyby jako něco, z čeho se poučit, a neberme je jako osobní zátěž. Takto můžeme osobně růst. Co dalšího pro vás andělé mají? Přečtěte si jejich úterní poselství.

Beran (21. března – 19. dubna)

Je důležité vyhýbat se stresu, obzvláště pokud se jím cítíte zahlcení. Ostatní lidé vám mohou chtít pomáhat, ale tím vás stresují, když chcete něco dokázat sami. Je důležité více mluvit o svých pocitech a cílech. Tímto ostatním dáte najevo, že jejich pomoc je hezká, ale vy o ni nestojíte.

Andělská rada: Každý spoléhá na to, že dokážete něco navíc. Jenže když sami máte práce nad hlavu, nechcete ani plnit nic navíc, ani nestojíte o pomoc. Říkejte ano pouze na to, co skutečně chcete.

Býk (20. dubna – 20. května)

Lidé spoléhají na to, že jim začnete říkat vtipy a pobavíte je i jinými způsoby. Většinou to děláte rádi, ale pokud se na to dnes necítíte, není žádná ostuda se omluvit a zůstat doma. Nikdo vás nemůže nutit do ničeho, co sami nechcete dělat. Pokud vás mají rádi, pochopí to a nenaštvou se.

Andělská rada: Doma se můžete věnovat svým projektům nebo vymýšlet, jak své přátele pobavíte příště, pokud vám chybí, ale pouze se nechcete objevit na veřejnosti. Možností, jak trávit volný čas o samotě, je celá řada.

Blíženci (21. května – 21. června)

Věnujte více pozornosti své rodině, pokud máte nutkání se s ní setkat místo trávení času s přáteli. Pokud budete trávit dnešek o samotě, je možné, že si začnete brzy připadat prázdně. Co takhle zajet za svými nejbližšími příbuznými? Rádi vás uvidí a navíc pro vás mají malé překvapení.

Andělská rada: Může to být něco tak malého, jako je domácí zákusek, který vám zachutná, nebo skvělá zpráva o úspěchu jiného člena rodiny. Radujte se z každé dobré zprávy, kterou uslyšíte.

Rak (22. června – 22. července)

Láska vám umožňuje rozdávat, co můžete, a mít z toho dobrý pocit. Ale jakmile máte pocit, že vám lidé nevrací, může se vaše nálada silně zhoršit. Nezapomínejte na základní fakt – že dáváte z dobré vůle, aniž byste něco chtěli na oplátku. Stačí mít méně očekávání od ostatních a celý svět se rozjasní.

Andělská rada: Neočekávejte nic na oplátku, když se rozhodnete pomáhat. Pokud se někdo rozhodne vám nevrátit, co jste mu dali, ušetříte se mnoha zklamání, a naopak budete mile překvapeni, když vám někdo oplatí stejnou mincí.

Láska vám umožňuje rozdávat, co můžete, a mít z toho dobrý pocit
Láska vám umožňuje rozdávat, co můžete, a mít z toho dobrý pocit | Zdroj: AllaSerebrina / Depositphotos

Lev (23. července – 22. srpna)

Když vidíte nespravedlnost, nechce se vám čekat na vhodnou příležitost. Správné načasování je však klíčem k úspěšné pomoci. Nevydávejte se do boje, aniž byste o svém nepříteli věděli jen málo. Napřed si zjistěte všechny informace včetně nejmenších detailů a teprve poté jednejte.

Andělská rada: Načasování je velmi důležité, pokud chcete uspět, a to nejen v profesním životě. Klíčem k úspěchu je vědět, kdy co máte udělat a kdy je lepší své rozhodnutí nechat na později.

Panna (23. srpna – 22. září)

Neberte si tolik k srdci, pokud vás někdo zkritizuje. Místo výčitek popřemýšlejte nad tím, zda to může být pravda. Pokud je co vyvrátit, vyvraťte tvrzení o vaší neschopnosti. Mějte se více rádi a zaměřte se spíše na to, co si myslíte vy sami, nikoli na to, co si myslejí ti, kteří vám závidějí.

Andělská rada: Nikdo není dokonalý, ale vy máte zvláštní schopnost poučit se z chyb a příště jim předejít. Dělejte jen to, co sami uznáte za vhodné, nenechte si dirigovat svůj vlastní život.

Váhy (23. září – 23. října)

Ve větším počtu toho dokážete více, na to nezapomínejte. Vzpomeňte si na to, až vás vaši přátelé budou štvát natolik, že se budete divit, proč s nimi vůbec trávíte čas. Vzpomeňte si na to dobré, co jste s nimi kdy prožili, neupínejte se na současný okamžik, kdy je všechno negativní.

Andělská rada: Dobré vzpomínky vás dokážou okamžitě uklidnit a dovolí vám se v těch horších situacích rozhodovat správně. Je to silná zbraň, pokud chcete vztahy nejen udržet, ale také upevnit.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Máte své charisma, které můžete využít, abyste lidi obrátili na cestu pravdy, pokud pochybují o faktech. Ale využíváte toho? Když vaše ego promluví, zapomínáte, jaké schopnosti vlastně máte, a staráte se jen o své vlastní pohodlí – dočasné. Více pomáhejte druhým a i vy sami budete spokojenější.

Andělská rada: Když se domníváte, že vám nikdo nerozumí, máte tendenci se urazit a nesnažíte se obhájit to, o čem víte, že je pravda. Zkuste vydržet, někteří lidé vás opravdu chtějí pochopit, nepředstírají to.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Zkuste být laskavější vůči lidem ve svém okolí, a to nejen přátelům. Ačkoli se snažíte na všechny udělat ten nejlepší dojem, vždy existuje způsob, jak to udělat lépe. Pokud například v práci vidíte, že někdo má viditelně problémy, neignorujte tuto situaci, udělejte si na tuto osobu čas.

Andělská rada: Je tak jednoduché předstírat, že problémy ostatních nevidíte. V nitru vás to ničí a jste nervózní, když s tím nic neuděláte. Svou pomocí tak uděláte radost nejen tomu, komu pomůžete, ale i sami sobě.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Každý člověk se občas potýká se zamilovaností, když pro něho někdo jiný udělá něco výjimečného, a vy nejste výjimkou. Je dobré si s daným člověkem vyříkat to, co cítíte, a tím se zamilovanosti zbavit, pokud již máte partnera, nebo popřemýšlet o výjimečné romantické schůzce.

Andělská rada: Nekomplikujte si život tím, že své city budete schovávat. Pokud se domníváte, že s danou osobou by to stejně nebylo nadlouho, je dobré ji konfrontovat, abyste se dobrali pozitivního výsledku.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Buďte více aktivní, abyste svůj den učinili co nejproduktivnějším. Zamyslete se nad způsoby, jak svou práci zjednodušit a zároveň zefektivnit. Pokud si myslíte, že toho děláte hodně a zároveň za svou píli nejste dostatečně ohodnoceni, nebojte se a požádejte o zvýšení platu.

Andělská rada: Pokud máte dobré důvody, proč byste měli dostat více peněz, a sdělíte je nadřízenému, měl by si vaši žádost alespoň promyslet. Buďte si ale jisti, že za svou práci skutečně nedostáváte dost peněz.

Ryby (19. února – 20. března)

Spojte se s přáteli či rodinou a společně uspořádejte výlet, či alespoň velké setkání. Držte se nejen svých zájmů, přemýšlejte, jaké aktivity rádi děláte všichni. To vám pomůže navrhnout skvělý program, kterému nepůjde odolat. Pokud jste všichni zaneprázdnění, naplánujte program na nadcházející víkend.

Andělská rada: Nikdo neříká, že byste měli plánovat na den dopředu. Můžete udělat plány na den, který nastane za pár dní či dokonce týdnů. Čím déle se budete připravovat, tím úspěšnější váš plán bude.

Zdroj článku:
  • Autorský text