Andělská poselství na úterý: Býci, ne na vše je nutné reagovat, Střelci, váš bývalý partner je již dávno pryč

Andělská poselství na úterý: Býci, ne na vše je nutné reagovat, Střelci, váš bývalý partner je již dávno pryč
Život není vždy snadné žít. Je ale důležité všímat si více široké palety barev, které nám nabízí, a nezabývat se svými problémy, jako by měly být nejhorší na světě. Ačkoli nám připadá, že jsme na tom nejhůře, záleží jen na našem úhlu pohledu.

Pokud je totiž pro nás nejdůležitější být movití a jsme chudí, nebudeme nikdy spokojeni. U každého je to jiné, někdo chce respekt, jiný dobré vztahy. Podle andělů nebudeme nikdy šťastní, dokud se těchto tužeb nezbavíme. A je to pravda, kdybychom byli šťastní za to, co máme, nikdy bychom nestrádali. Zkusme proto našim touhám odolat. Také si přečtěte své úterní andělské poselství a zjistěte, co pro sebe i pro ostatní můžete podniknout vy sami.

Beran (21. března – 19. dubna)

Během nedávné hádky jste mohli vypustit z úst něco, čeho nyní velmi litujete. Pokud cítíte svůj díl viny, jděte za dotyčným člověkem a omluvte se mu, vysvětlete, že vina mohla být na obou stranách a vy nyní uznáváte svůj díl. Zformulujte to ale tak, aby to nevypadalo, že druhou osobu obviňujete.

Andělská rada: Každý člověk dělá chyby, na které není hrdý. Pokud však budete neustále předstírat, že vy jste nic špatného neudělali, neprojdete osobním rozvojem a nebudete mentálně silní.

Býk (20. dubna – 20. května)

Konflikty nejsou vždy oprávněné ani nezbytné. Proto se zamyslete nad tím, zda je opravdu nutné reagovat na každou událost ve vašem životě. Mnohdy postačí neříci nic a jen přejít, že vám někdo nedůvěřuje. Pokud se rozhodnete říci, co máte na srdci, nemusí to vyznít úplně nejlépe.

Andělská rada: Když něco nejde podle vašich představ, ve své mysli zformulujete svou vlastní pravdu a nikdo vám ji nevymluví. Buďte otevření jiným možnostem nehledě na to, jak důvěryhodně se vám vaše pravda jeví.

Blíženci (21. května – 21. června)

Vaše trpělivost není nekonečná a občas vám dojde v té nejhorší chvíli. Je zapotřebí být si vědomi stavu své vlastní mysli a vyhnout se ponocování, které vaši náladu pouze zhoršuje. Dnes proto zkuste jít spát o hodinu dříve, pokud to bude možné, a spát plných osm nebo devět hodin.

Andělská rada: Pravidelný spánek je důležitý, abyste byli klidnější a nenechali se vyprovokovat. Pokud nemůžete usnout, zkuste si zacvičit. Fyzická aktivita napomáhá také nepřerušovanému spánku.

Rak (22. června – 22. července)

Když se zdá, že celý svět je proti vám, máte tendenci začít nenávidět lidi ve vašem okolí. Jistě, občas se chovají dosti podivně, ale to ještě není důvod být pasivně agresivní. Každý člověk občas nemá svůj den. Je to důvod chovat k nim negativní city? Jistěže ne. Časem se usměje i ten největší bručoun.

Andělská rada: Snažte se mít s lidmi více pochopení nehledě na to, jak hodně vás momentálně provokují. Snažte se jim předat vaše pozitivní pocity, ne od nich přijímat jejich negativní.

Každý člověk občas nemá svůj den, snažte se nebýt vůči těmto lidem pasivně agresivní
Každý člověk občas nemá svůj den, snažte se nebýt vůči těmto lidem pasivně agresivní | Zdroj: Elnur_ / Depositphotos

Lev (23. července – 22. srpna)

Lidé jsou různí a nemůžete od nich očekávat, že vždy dostojí svému slibu. Mají své životy, které mohou být velmi hektické. Pokud tedy potřebujete něco nutně udělat, je nejlepší spolehnout se sami na sebe nebo si být jisti loajalitou lidí, kterým svěřujete tak důležitý úkol.

Andělská rada: Je-li pro vás něco životně důležité a vaše síly na to stačí, lepší je všechno si udělat sami, aby nedošlo ke zklamání, které pouze povede ke zhoršení vaší nálady.

Panna (23. srpna – 22. září)

Aby něco začalo a vy jste neustále stíhali, něco jiného musí skončit. Pokud se vám nedaří v současném projektu, nemusíte se ho vzdávat úplně. Můžete ho také odsunout na později, až si budete jisti, že ho zvládnete. Prozatím se zaměřte na něco, co nyní odpovídá vašim znalostem a zkušenostem.

Andělská rada: Chcete mít vše hotové včas, ale berete si toho na sebe zbytečně moc. V určitou dobu přestanete stíhat, proto byste si svou práci měli rozvrhnout a ujasnit si, jaké úkony jsou pro vás přednější.

Váhy (23. září – 23. října)

V určitých směrech se od ostatních lidí velmi lišíte. A to rozhodně není špatně, ba naopak. Abyste se i nadále cítili milovaní, držte se v přítomnosti těch, kteří s vámi vaši odlišnost buď sdílejí nebo ji respektují. Takoví lidé se špatně hledají, ale s trochou trpělivosti a píle se vám podaří je najít.

Andělská rada: Žádný člověk na světě, ani vy, není natolik odlišný, aby si nenašel přátele. Vzhledem k vaší velmi milé povaze však musíte hledat o něco déle než většina jiných lidí.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Všichni lidé včetně vás si zaslouží pochopení pro to, co dělají. Vyjděte ostatním vstříc a začněte je chválit a respektovat, abyste se dočkali stejného jednání. S každým jednejte jako se sebou rovným. Ovšem pokud vás dotyčný již několikrát zklamal, přišel čas otevřít novou životní kapitolu.

Andělská rada: Lidé se od vás tolik neodlišují. Všichni si přejí být šťastní a mít na tomto světě své pevné místo. Když jim pomůžete toho dosáhnout, budou vám vděční a udělají vše pro to, aby vám pomohli.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

V oblasti lásky jste zažili četná zklamání tím, že jste důvěřovali svému partnerovi. To však nemusí být důvod přestat věřit na pravou lásku. Pokud jste si již partnera našli, vyčítat mu chyby předešlých partnerů vztah pouze zhoršuje. Místo výčitek navrhněte, abyste společně navštívili místo svého prvního setkání.

Andělská rada: Věřte, že každý člověk je jedinečný a každý přemýšlí trochu jinak. Spojovat současného či potenciálního partnera s chováním bývalého partnera nepřinese nic dobrého.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Ani přátelství, ani láska někdy nevyjde podle vašich představ. Pokud vám někdo chybí a nechce se k vám vrátit, obtěžování ho a sledování, co dělá, nejenže vám ho nevrátí, ale také může hraničit s trestnou činností. Zabavte se něčím jiným, vymyslete velký projekt a raději investujte čas do něj.

Andělská rada: Neočekávejte pouze to nejlepší. Naopak, očekávání toho horšího je mnohem lepší. Ve většině případů nakonec zjistíte, že se to nevyplní, a vy se můžete radovat z dobrých zpráv.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Komplimenty dokážou upevnit vztahy, ale také je rozvrátit. Než nějaký vypustíte z úst, promyslete si, zda odráží vaše nejčistší úmysly. Lidé jsou klamáni ostatními každý den a jejich důvěra v ostatní se postupně vytrácí. Než někomu řeknete, že je úžasný, vciťte se do jeho osoby a zjistěte, zda je připraven vaše sdělení slyšet.

Andělská rada: Buďte si jisti, že to, co říkáte, skutečně myslíte vážně. Komplimenty používejte k upevnění vztahů, avšak ne přehnaně často. Vaše intuice vám poradí, kdy chválit a kdy mlčet.

Ryby (19. února – 20. března)

Člověk, kterého máte za úžasného, nemusí být tak nevinný, jak si myslíte. Řeč je především o lidech, které vidíte poprvé v životě. Pro vás je velmi snadné se nadchnout řečmi někoho jiného, nezapomínejte si ale ověřovat pravdivost jeho výroků, abyste později nebyli zklamáni.

Andělská rada: Máte tendenci bezmezně věřit lidem, vidět v nich pouze to nejlepší. Častokrát se vám to vymstí. Všímejte si, jak se k vám lidé chovají, a buďte více obezřetní.

Zdroj článku:
  • Autorský text