Andělská poselství na úterý: Ryby, překonejte obavy, Panny, nevnucujte rady těm, kteří je nechtějí vyslechnout

Andělská poselství na úterý: Ryby, překonejte obavy, Panny, nevnucujte rady těm, kteří je nechtějí vyslechnout
Mentální strach je představa, že něco dopadne špatně, nijak opodstatněná. Andělé se snaží dodat nám sílu, abychom se těmto strachům ubránili. Čím více si je totiž pustíme k mysli, tím destruktivnější následky za sebou zanechají.

Všichni jsme pány svých vlastních činů. Pokud se rozhodneme nesprávně, přijde nepříjemná situace, která nás má poučit. Když se ale rozhodneme správně, přijde sladká odměna. V momentě, kdy se ničeho nebojíme a nejsme ve stresu, máme tendenci rozhodovat se správně. Náš život se tím pádem zlepší, a to naším přičiněním. Co dalšího můžete pro zlepšení svého života udělat? Přečtěte si své úterní andělské poselství.

Beran (21. března – 19. dubna)

Ne vždy je moudré být tak přímočaří, obzvláště mluvíte-li s někým, kdo danému tématu rozumí mnohem více. Vaše poznámky nepovedou k ničemu jinému než hádce, kterou jste si mohli odpustit. Chcete-li mít poklidný den, myslete také empaticky, nemusíte vždy všem říkat svou pravdu.

Andělská rada: Možná chcete pomoci někomu, kdo nemá potřebné životní zkušenosti. I s tímto člověkem však mluvte v co největším klidu, daná osoba má své emoce, které mohou být raněny.

Býk (20. dubna – 20. května)

Vztahy odrážejí váš skutečný zájem o druhé. Pokud jim věnujete dost energie a času, vzkvétají a máte v nich plnou důvěru. Ovšem vaše občasné nálady mohou ostatní přesvědčit o tom, že vám již nedělají takovou radost jako kdysi. Nečekejte, až ostatní zlepší váš vztah, podnikněte tento krok sami.

Andělská rada: Kdykoli si něco přejete, první krok musíte udělat sami. Ostatní lidé nevědí, co je pro vás přednější a po čem toužíte. Jakmile jim to odhalíte, pomoci vám již nebude tak těžké.

Blíženci (21. května – 21. června)

Máte-li chuť na něco zdravého, můžete si udělat salát. Příprava není obtížná a místo zdlouhavého vymýšlení, jaké jídlo byste si chtěli připravit, se můžete pustit do něčeho smysluplného, například navazování nových vztahů s lidmi, kteří vás budou doplňovat, nebo na zcela nový životní plán.

Andělská rada: Je toho hodně, co můžete dělat, co je přínosné pro vaši budoucnost. Někdy to chce úsilí, abyste začali něco dělat, ale čím většího postupu si všimnete, tím více vás tato činnost bude bavit.

Rak (22. června – 22. července)

Nerozčilujte se, když se vám zrovna nedaří. Nemusí se jednat o vaši vlastní chybu. Lidé v určitých případech nevidí ucelený obrázek, přilnou ke své vlastní verzi a té se drží. Zkuste s nimi mít větší pochopení, dejte najevo, že vám na nich záleží i přesto, že se k vám chovají hrubě.

Andělská rada: Každá neshoda jde vyřešit tím, že budete upřímnější nejen ohledně faktů, ale také ohledně svých vlastních pocitů. Následně k samému počínání vyzvěte i druhou osobu.

Pokud se vám nedaří, nerozčilujte se. Třeba to není vůbec vaše chyba
Pokud se vám nedaří, nerozčilujte se. Třeba to není vůbec vaše chyba | Zdroj: Sepy / Depositphotos

Lev (23. července – 22. srpna)

Vaše úsilí vyrovnat soukromý a pracovní život se začíná vyplácet. Jen v něm pokračujte, pokud polevíte, můžete se vrátit zpátky na začátek. A to by byla škoda. Pevnou disciplínou se změníte k lepšímu a přestanete být tolik náladoví. Děláte to nejen pro ostatní, ale hlavně sami pro sebe.

Andělská rada: Žádná cesta za zlepšením sebe sama se neobejde bez zklamání. Je to její součást. To, že jste zklamali sami sebe, by nemělo vést k tomu, že své úsilí vzdáte nadobro.

Panna (23. srpna – 22. září)

Jakkoli své rady pokládáte za užitečné, jsou chvíle, kdy je lepší nechat si je sami pro sebe, zejména chystáte-li se poradit člověku, který vás nikdy neposlechl. Dokud nedostane lekci, kterou získá svým špatným rozhodnutím, tak vás nebude poslouchat ani v budoucnu.

Andělská rada: Jak poznat, že se dotyčný již poučil? Velmi jednoduše, přijde k vám, omluví se a řekne, že jste měli pravdu. V tu chvíli můžete předpokládat, že si vaše dobře míněné rady konečně vezme k srdci.

Váhy (23. září – 23. října)

Ne všechny pocity mohou být vyjádřeny slovy. Až s někým budete trávit čas, můžete si přečíst, co ve vaší přítomnosti cítí, pomocí mimiky či gestikulace. Ačkoli někdy je obtížné odhadnout, co si druhý myslí, učení se řeči těla může být do budoucna velmi přínosné, můžete začít reagovat lépe.

Andělská rada: Také intuice vám má co říci. Když si myslíte, že byste něco měli udělat, nebojte se to skutečně udělat. Buď se to povede nebo si budete muset vybrat náhradní cestu. Jsou pouze dvě možnosti.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Někdy se nemůžete rozhodnout, zda určitou osobu máte či nemáte rádi. A je to v pořádku, každý má občas chvíle, kdy se nemůže rozhodnout. Nemusíte se ale přiklánět k té horší možnosti, která se vám nyní zdá tou jedinou správnou. Uchylte se do soukromí a popřemýšlejte, co si skutečně myslíte.

Andělská rada: Možná nastal čas, kdy byste se měli věnovat pouze sami sobě. Každý člověk potřebuje určité soukromí, vy ho však ignorujete. Dnešek by měl být vaším dnem odpočinku a přemítání, co všechno jste již dokázali.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Realitě neuniknete nehledě na to, jak moc se budete snažit. Je mnohem lepší si na realitu zvyknout. Jakmile se vám to povede, teprve až poté může vymýšlet cesty, jak si realitu přizpůsobit k obrazu svému. Vždy to jde. Když se naskytnou překážky, nevracejte se, pouze je obejděte nebo zničte.

Andělská rada: Jsou-li překážky problémy, je lepší je zdolat než nečinně přihlížet a nadávat, kde se tady ten problém vzal. To dokáže každý, dospělejší je problém vyřešit a pokračovat dál.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Vycházet s lidmi je občas těžké. Někdy je zapotřebí zatnout zuby a přežít dnešní den. Rozčilovat se nemá význam, lidé vás pouze budou mít rádi o něco méně a i přes váš nádherný charakter si o vás cizí jedinci pomyslí strašné věci. Zkuste se ovládnout. Když to nepůjde, jděte se uklidnit někam, kde budete sami.

Andělská rada: Naučte se usměrňovat ostatní místo toho, abyste převzali jejich špatnou náladu. Pokud mají problém s vámi vycházet, je to čistě jejich problém, se kterým nemáte nic společného.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Vidíte-li drobné nedostatky ve svém zaměstnání či ve společnosti svých přátel, je vhodné zakročit. Neuděláte nic špatného, když poukážete na chyby, které všem škodí. Jste mimořádně všímavý člověk a schopnosti vidět to, co ostatní nevidí, byste měli využít. Nemlčte, když nemusíte.

Andělská rada: Zároveň si dejte pozor, když budete mluvit s autoritou. Tón sdělení je velmi důležitý. Dělá rozdíl mezi tím, kdy vás nikdo neposlouchá, a tím, kdy se každý zamyslí nad tím, co říkáte.

Ryby (19. února – 20. března)

Co je to strach? Ve skutečnosti vůbec nic. Je to překážka na vaší životní cestě, která se tam objevila z ničeho a nyní vám brání v postupu. Ačkoli to spolu zdánlivě nesouvisí, vyrovnat se s pravdou vám pomůže strach překonat a pokračovat. Je běžné mít svůj názor, ale pokud není pravdivý, pouze ve vás strach vyvolává.

Andělská rada: Zkuste lidi povzbuzovat místo toho, abyste se s nimi hádali. Nemusíte jim vnucovat, jak byste to udělali vy, protože většinou se podle vašich slov lidé nakonec stejně nezachovají.

Zdroj článku:
  • Autorský text