Andělská poselství na úterý: Lvi, pozor na falešné lidi v pracovním prostředí, Štíři, každé vaše rozhodnutí je nakonec správné

Andělská poselství na úterý: Lvi, pozor na falešné lidi v pracovním prostředí, Štíři, každé vaše rozhodnutí je nakonec správné
Většinou, když se nám stane něco nepěkného, tuto situaci si zaviníme sami. Andělé si ale všímají, že máme tendenci obviňovat jiné. Myslíme si, že za všechno mohou ti ostatní, jen ne my, a ukazujeme prstem na celé okolí. Krok číslo jedna ke šťastnému životu je si uvědomit, že nejsme bezchybní.

Proč se tolik stydíme za své vlastní chyby? Co se stalo, se již stalo, a nelze to změnit. Poučili jsme se. Pokud se nám lidé smějí, andělé doporučují se ke svým chybám veřejně přiznat. Ukázat, že jsme si jich vědomi a že jsme se s nimi naučili žít. Výsměch brzy opadne. Co dalšího vám andělé vzkazují skrze své úterní poselství?

Beran (21. března – 19. dubna)

Často je těžké vybrat si mezi láskou a zdravým rozumem. Zejména dnes soucit zvítězí, což vás může dostat do problémů. Určití lidé totiž za vámi přijdou s žádostí o pomoc a vymyšlenou historkou, co všechno se jim stalo. Většinou to dělají, aby získali peníze, dnes si své finance střežte.

Andělská rada: Své finance jste si vydělali vy sami. Je tudíž pouze na vás, zda se rozhodnete si je ponechat nebo od dobroty srdce rozdat. Vše, co potřebujete, je čas na rozmyšlení.

Býk (20. dubna – 20. května)

Když to nepotřebujete, podpory, rad a pochopení druhých máte požehnaně. Pokud se vám přestane dařit, všichni tito vaši zachránci náhle zmizí, nemají na vás čas. V tu chvíli je neproklínejte, naopak si vzpomeňte na vše dobré, co pro vás udělali, a nechte je vás takto podpořit, když tu zrovna nejsou.

Andělská rada: Nikdy nezůstanete zcela opuštění. Záleží jen na vašem úhlu pohledu. Když je vám ouvej, přátelé se o vás začnou více starat, když k nim zaujmete velmi milý postoj.

Blíženci (21. května – 21. června)

Je důležité obhájit svůj názor a také ostatním říci, co se vám líbí a co nikoli. Pouhým přikyvováním nezlepšíte jejich chování vůči vám, naopak budou pokračovat v těch vtípcích, které pro vás nejsou vůbec příjemné. Pokud chcete, aby něco vám nepříjemné přestalo, musíte se ozvat sami.

Andělská rada: Ne vždy je dobré upřednostňovat ostatní před sebou samými. Pokud to děláte neustále, nikdo nebude respektovat vaše přání a navíc postupně můžete ztratit sami sebe.

Rak (22. června – 22. července)

Vaše představivost je aktivnější než kdy jindy. Místo zaměření se na představy, které nikdy nemusí nastat, svou zvýšenou mozkovou aktivitu využijte ke zpestření svého života. Určitě existuje něco, co vám v životě chybí. Dnes máte velkou šanci vymyslet, jak toho dosáhnout za poměrně krátkou dobu.

Andělská rada: Kdykoli máte více energie, více kreativity, dobré nápady, které přijdou zničehonic, využijte je. Jsou to příležitosti, jak být více spokojení, a jediné, co musíte udělat, je chytit je.

Využijte příležitosti, pokud zrovna máte více energie, kreativity či dobré nápady
Využijte příležitosti, pokud zrovna máte více energie, kreativity či dobré nápady | Zdroj: HayDmitriy / Depositphotos

Lev (23. července – 22. srpna)

Nevěřte všemu, co slyšíte. Ani ten nejpřesvědčivější člověk nemusí mít pravdu. Velké zklamání může nastat zejména v pracovním prostředí. V řadách vašich spolupracovníků může být méně úspěšný jedinec, který se lstí může pokusit dostat se na vaše místo. Nedovolte, aby se to stalo.

Andělská rada: Ne každý, kdo se prohlašuje za vašeho přítele, nemusí mít čisté úmysly. V ústraní si ověřujte důvěryhodnost každého člověka. Tím zabráníte pozdějšímu nepříjemnému překvapení.

Panna (23. srpna – 22. září)

Nový projekt, který jste si vymysleli, vás úplně pohltil. Dnes ale potřebujete chvilku odpočívat bez ohledu na to, jak hodně vás vaše nová aktivita baví. Také je potřeba plánovat, přestože si myslíte, že všechny chyby jste již odstranili. Pokud si nevšimnete malého detailu, celá práce bude zbytečná ztráta času.

Andělská rada: Když budete více odpočívat, budete všímavější. Čím déle se budete věnovat samotné práci, tím více vám vše začne splývat – a vy ztratíte schopnost soustředit se.

Váhy (23. září – 23. října)

Když se rozhodujete ukvapeně, vždy se najde problém, který váš postup zastaví úplně. Nejednat impulzivně je dobré řešení. Zkuste si najít čas, abyste se poradili s rodinou či přáteli o tom, zda vaše rozhodnutí je skutečně tak bezchybné a skvělé, jak si momentálně můžete myslet vy.

Andělská rada: Zpomalte bez ohledu na to, co děláte nebo co řešíte. Lidé jsou společenské bytosti, tudíž nejlépe vše vyřešíte, když se poradíte s ostatními, co máte dělat a co si o vašich činech myslí.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Ne vždy víte, co byste měli dělat a zda je vaše cesta ta správná. Ale nebojte. Každá cesta je ta správná. Pokud dokážete za pochodu vymýšlet, jak řešit problémy, které nastanou, v životě se neztratíte. Můžete si však být jisti, že žádná životní cesta není zcela bez problémů.

Andělská rada: Můžete litovat, že jste se tenkrát nerozhodli jinak, jak dlouho chcete, ale faktem zůstává, že kdybyste se tenkrát rozhodli jinak, problémy byste nyní měli, jen by byly jiné – a možná i horší.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Pokud s vašimi přáteli není kloudná řeč, je lepší odejít a setkat se s nimi jindy. Postupně vás totiž mohou obvinit z něčeho, za co nemůžete, a být velmi přesvědčiví, že je to vaše vina. To povede jen k mentální bolesti a pocitu, že vás nikdo nemá rád, pokud od nevrlých přátel opravdu odejděte co nejdříve.

Andělská rada: Možná vaši přátelé nemají svůj den, všichni do jednoho. Nebo ho možná nemáte vy sami, chcete být někde jinde, možná s někým jiným, nebo možná dělat něco, co považujete za důležitější.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Probudili-li jste se s výbornou náladou, není na škodu ji využít nejen k rozesmání jiných lidí, ale také k posílení vaší pracovní morálky. S úsměvem se vám pracuje mnohem lépe a stihnete toho více. Když už jste v tak dobré náladě, můžete také popřemýšlet, jak si ji udržíte co nejdéle.

Andělská rada: Existuje tolik událostí, které vám dokážou vykouzlit na tváři úsměv. Je ale důležité si těchto událostí všímat a také umět plně ocenit, že si někdo dal práci, aby vás rozveselil, něco pro vás udělal.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Zatoužíte po luxusu, který nebude příliš přátelský k vašemu rozpočtu. Kupte si pouze něco. Nemusíte mít vše, co se vám líbí, najednou. Naopak, je to nemoudrá investice. Dnes si kupte něco, co se vám líbí, a koupi dalšího produktu či další služby nechte na příští měsíc.

Andělská rada: Když se u vás projeví nákupní horečka, nehledíte na své finance. Poté toho litujete. Když jdete do obchodu pro něco nezbytného, může pomoci napsat si nákupní seznam a držet se ho.

Ryby (19. února – 20. března)

Pozor na negativní náladu, může ohrozit vaše dobré vztahy. Pokud vás štve, že vás rodina či přátelé ruší při práci, spuštění hádky vám ztracený čas opravdu nenahradí. Naopak, ztratíte další spoustu času, který byste mohli věnovat lepší budoucnosti. Vyslechněte si to nejnutnější a navrhněte, že si o tom blíže popovídáte jindy.

Andělská rada: Komunikujte, abyste se s ostatními rozumně domluvili. Tím, že se naštvete, ostatním nesdělíte, že na ně momentálně nemáte čas. Lze toho docílit jen slovy, ideálně řečenými v klidu.

Zdroj článku:
  • Autorský text