Andělská poselství na úterý: Lvi, buďte vděční za každý den, Býci, zvědavost nemusí být pouze obtěžující vlastnost

Andělská poselství na úterý: Lvi, buďte vděční za každý den, Býci, zvědavost nemusí být pouze obtěžující vlastnost
Sociální odloučení. Je skutečně tak špatné a destruktivní? To dočasné určitě ne. Lidé si uvědomí své chyby a všechny případy, kdy se zachovali nevhodně. Trvalé odloučení, které nevzniklo přáním člověka, například sociální vyloučení, je však velký problém.

Určitě jste si všimli, že část bezdomovců je velmi výřečná. Napadlo vás někdy, že to není proto, aby z vás vytáhli více peněz? Třeba jim pouze chybí komunikace s lidmi. Andělé říkají, že nejsme povinni jim dávat peníze, pokud nechceme. Mějme však na paměti, že i oni jsou lidé, stejně jako my, a někteří žádají jen o pár drobných na rohlíky, ale může jít i o způsob, jak na si na chvilku promluvit s jiným člověkem. Příklad je člověk, který se na ulici dostal shodou nepříznivých událostí, drogy uznává pouze jako to největší zlo a nechce se bavit s drogově závislými, kterých je bez domova většina. Nešetřeme proto milými slovy vůči těmto lidem a najděme si čas, aby si měli s kým popovídat. Co dalšího můžeme udělat nejen pro ostatní, ale také pro sebe? Přečtěte si své andělské poselství.

Beran (21. března – 19. dubna)

Když se vám něco povede lépe než někomu jinému, nezapomeňte na pokoru a dobré vychování. Nikdo není dokonalý, a pokud si z někoho budete utahovat za jeho neúspěch, může se vám to vrátit dříve, než se nadějete. Naopak, pochvalte tohoto člověka za snahu a inspirujte ho k dalším pokusům.

Andělská rada: Naučte se cenit si snahy. Nikdy nekončící kritika za všechny chyby ostatní lidi nemotivuje, má opačný účinek. Místo kritiky dotyčnému podejte pomocnou ruku.

Býk (20. dubna – 20. května)

Jste schopni dosáhnout velkých věcí. Potřebujete však nejen plán, ale také odvahu začít. Když si věříte na začátku, drobné chyby, kterých se dopustíte, vás nezastaví, naopak se stanou něčím, co vás donutí snažit se o něco více. Po pár měsících si budete moci říci, že jste vydrželi a dosáhli, čeho jste chtěli.

Andělská rada: Určití lidé se vás budou snažit demotivovat, jak to jen půjde. Není dobrý nápad věřit jejich slovům, přestože tyto lidi můžete mít hodně rádi a může se jednat i o vaše nejbližší.

Blíženci (21. května – 21. června)

Zvědavost nemusí být nutně špatná vlastnost. Záleží na tom, jak ji využijete. Pokud je vaším záměrem neublížit nikomu jinému, ale pouze objevovat nové aktivity či nová místa, není na tom nic špatného. Naopak, tento přístup vás posune kupředu a obohatí vaše znalosti.

Andělská rada: Jste zvídaví již od svého narození a máte k tomu svůj důvod. Víte, že se vždy dozvíte něco nového. Tyto znalosti nejen uchovávejte v paměti, ale také je řádně využívejte.

Rak (22. června – 22. července)

Ačkoli je poslední den v týdnu, popřemýšlejte, zda vaše rovnováha mezi osobním a pracovním životem je dostačující. Nemusí být tak vyvážená, jak si myslíte. Zeptejte se přátel i rodiny, co si o vaší současné situaci myslí. Možná budete překvapeni obsahem jejich sdělení.

Andělská rada: Nemusíte nutně dvanáct hodin pracovat a dvanáct hodin se věnovat všemu ostatnímu. Rovnováhu získáte, když odpočinek vyváží pracovní život a vy nebudete unavení.

Rovnováha mezi osobním a pracovním životem nemusí být dostačující. Pořádně popřemýšlejte nad současnou situací
Rovnováha mezi osobním a pracovním životem nemusí být dostačující. Pořádně popřemýšlejte nad současnou situací | Zdroj: AllaSerebrina / Depositphotos

Lev (23. července – 22. srpna)

Tvrdíte, že jste vděční za vše, co vás v životě potká. Nemusí to ale nutně být pravda. Naopak, na samotné dny většinou zapomínáte. Buďte proto vděční za každý den, kdy se probudíte, za všechny události v onen den a večer projevte vděčnost, jak skvěle jste celý den strávili.

Andělská rada: Každý den je dar, moderní společnost však na tento fakt již zapomíná. Existuje tolik důvodů, proč být šťastní za každý den, například se posouváte blíže ke svému snu.

Panna (23. srpna – 22. září)

Pamatujte, že dnes jste tou nejlepší verzí sebe sama, avšak stále je co pilovat. Myslete na své zítřejší já, donuťte ho být na vás hrdí. Staňte se proto dnes trochu lepšími, udělejte pro svou budoucnost něco dobrého nebo jen napravte poničené vztahy s lidmi, kteří vám již delší dobu chybějí.

Andělská rada: Nikdy není pozdě udobřit se. Pouze se tomuto aktu vyhýbáte, chováte se, jako by se měl zbořit celý svět, když druhá osoba vaši omluvu nepřijme. Toto rozhodnutí je na ní, ale vy budete silní, když se k pokusu o usmíření odhodláte.

Váhy (23. září – 23. října)

Veškerý život začal v přírodě a také se v něm odvíjel dlouhou dobu. Udělejte dnes něco pro matičku přírodu. Nezáleží na tom, zda vyrazíte do lesa a nakrmíte ptáčky koupeným zrním nebo se postaráte o své pokojové rostliny. V obou případech splatíte přírodě část svého dluhu.

Andělská rada: Přestože můžete mít pocit, že přírodě nic nedlužíte, stále se stravujete z jejích zásob. Také váš domov stojí na planetě Zemi, která je tvořena přírodou.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Učte se, učte se, učte se. Není potřeba vyhledávat starší jedince, abyste se naučili něco nového. Budete až překvapeni, kolik vás toho může naučit člověk, kterému je méně než deset let. Většina dětí se zaměřuje na svou vlastní zábavu, některé však mají jako hlavní koníček studium.

Andělská rada: Když se řekne nezletilý, možná si vybavíte přeplněná hřiště nebo partu malých človíčků na lavičce, hledících do mobilů. Ne všichni jsou ale takoví a některé děti mají v některých oblastech více zkušeností než kdokoli z dospělých.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Změna vyžaduje čas. A to neplatí pouze o okolí, řeč je hlavně o vás samotných. Je skvělé, že jste se rozhodli podniknout něco pro svou budoucnost, ale teď nastane co? Jste nejistí, jak vaše změna nakonec dopadne, a to je přirozené. Zachovejte klid, čas sám ukáže, zda to byl dobrý nápad.

Andělská rada: Buďte trpěliví nejen s ostatními lidmi, ale hlavně sami se sebou. Váš problém je, že trpělivost kultivujete v přítomnosti ostatních, ale své vlastní nálady ignorujete – a následně nezvládáte.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Máte mnoho znalostí, které vám pomohly vypracovat se na místo, kde jste nyní, ať už v oblasti kariéry či osobního života. Nezapomínáte ale tyto znalosti předávat? Byly vám pouze zapůjčeny a nyní je na vás, abyste jimi zlepšili život jiných lidí. Najděte někoho, kdo vaše znalosti upotřebí.

Andělská rada: Nezáleží na tom, zda chcete navázat přátelský vztah s dalšími lidmi či nikoli. Jde o předání zkušeností. Poučte ostatní a pomáhejte jim růst. Vám se ony zkušenosti také jen tak neobjevily v hlavě, někdo vám je předal.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Kritika. Už při vyřčení tohoto slova vám přebíhá mráz po zádech. Je to však skvělá šance, jak si uvědomit vlastní chyby a příště se jim vyhnout. Musíte však být kritice otevření. Člověk, který vás kritizuje, vám své sdělení neříká jen tak. Přeje si, abyste se poučili a neopakovali tu stejnou chybu.

Andělská rada: Přestože se může zdát, že daný jedinec je na vás nyní naštvaný, ve skutečnosti tomu tak není, jen rázně zdůrazňuje důležitá fakta. Pokud je na vás daná osoba opravdu naštvaná a svou kritiku opakuje, zřejmě jste v minulosti nepochopili, co se vám snaží sdělit.

Ryby (19. února – 20. března)

Život není tvořen jen velkými událostmi, které razantně změní váš pohled na všechno ve vašem okolí. Hlavní složku tvoří ty malé okamžiky, kterých si většinou nevšímáte. Neustále tvrdíte, že vám v životě něco chybí. Nechybí, pouze vy to prozatím přehlížíte. Zkuste si užívat těch malých okamžiků.

Andělská rada: Když si neužíváte i těch nejmenších detailů, nejste šťastní. Šťastnými se stanete, když si uvědomíte svět kolem vás, se všemi maličkostmi, a přijmete je jako součást svého života.

Zdroj článku:
  • Autorský text