Andělská poselství na úterý: Raci, připravte se na nedostatek času, Panny, zvědavost vám způsobí jen potíže

Andělská poselství na úterý: Raci, připravte se na nedostatek času, Panny, zvědavost vám způsobí jen potíže
Nikdy nevíme úplně všechno. Je důležité být si tohoto faktu vědomi. Kolikrát jsme si již mysleli, že všechno známe, a nakonec jsme svou situaci pouze zhoršili? Pokud ale víme, že nikdy nevíme úplně všechno, dokážeme se poučit z chyb. A následně se jich přestat dopouštět.

Co nám nadhazuje mysl, to nutně nemusíme dělat ani si myslet. Společně s egem z nás dělá někoho nadpřirozeného. Nikdo přitom není dokonalý. Pod vlivem ega se dopouštíme mnoha chyb. Pár minut si připadáme jako dokonalé nadpřirozené bytosti, jen abychom zjistili, že následujících pár dní nám bude připomínáno, že dokonalí nejsme. Vyhněme se proto společně tomuto chování. Co ještě můžete udělat? Inspirujte se úterním andělským poselstvím.

Beran (21. března – 19. dubna)

Svým chováním občas přispíváte tomu, že si vás vyhlédnou manipulátoři. Nemusí tomu tak být. Stačí si všímat mimiky a řeči těla, kdykoli vám někdo řekne, že jsou na něj všichni zlí. Právě to je totiž ten manipulační krok, kterého se chytíte a uděláte všechno, co je ve vašich silách, i nad rámec komfortu.

Andělská rada: Buďte si plně jisti tím, co si vlastně přejete. Vytvořte si pevné hranice, které nepřekročíte, a držte se jich. Zajistíte si spokojenější život a manipulátory přestanete tolik lákat.

Býk (20. dubna – 20. května)

Finance dnes budou znamenat jen hádky a problémy. Chcete-li si s někým promluvit o tom, jak nakládá s penězi, bude lepší nechat to na jindy. Společné návštěvy restaurací, v nichž si ostatní od vás nechávají koupit něco malého, vás pouze nahněvá, můžete si pomyslet, že vás ostatní využívají.

Andělská rada: Zaměřte se na cokoli jiného. Existuje tolik témat, o kterých se můžete s ostatními bavit, tolik aktivit nesouvisejících s penězi, které můžete dělat. Rozhodně je z čeho vybírat.

Blíženci (21. května – 21. června)

Ne vše je tak jasné, jak se vám zdá. Ono nadšení, které prožíváte, vám zavírá oči před překážkami, které nastanou. Nenechte se nemile překvapit a podívejte se na svůj projekt z širšího úhlu pohledu. Nemáte-li čas na přemýšlení, zefektivněte svou práci, aby byla rychleji hotová a vy si mohli všímat děr ve svém plánu.

Andělská rada: Být duchem přítomnější a upřednostňovat logiku před pocity vám umožní prožít spokojený život. Všímejte si detailů. Máte-li pocit, že se něco pokazí, vězte, že tento pocit se neobjevuje jen tak.

Pokuste se zefektivnit svou práci, tak aby jste si nevytvářeli zbytečné překážky
Pokuste se zefektivnit svou práci, tak aby jste si nevytvářeli zbytečné překážky | Zdroj: Elnur_ / Depositphotos

Rak (22. června – 22. července)

Připravte se na mnohem větší zodpovědnost než jakou čekáte. Obzvláště v zaměstnání na vás všichni budou spoléhat. Ani přátelé vás však nenechají si odpočinout. Než abyste se marně pokoušeli odepsat všem a splnit všechno, požádejte o trochu více času. Nejste totiž robot.

Andělská rada: Pokud si malujete budoucnost, malujte si ji trochu hůře. Vždy potěší, když se vaše špatné předtuchy nenaplní, než očekávat, že všechno proběhne hladce, a poté být nesmírně zklamaní.

Lev (23. července – 22. srpna)

Můžete být trochu hádaví, avšak vyvolání hádky se vám spíše vymstí než aby vám pomohlo. Osoba, na které vám záleží, vám tak dnes nemusí odpovídat na všechny zprávy. Nemusí vám odpovědět ani na jednu. Skládejte upřímné komplimenty místo kritizování a ona si na vás opět najde dostatek času.

Andělská rada: Psát stále více a více nahněvaných zpráv váš vztah s onou osobou nezachrání, naopak ho ještě zhorší. Pokud vám tento člověk neodpovídá dlouhodobě, nechte ho na týden vydechnout.

Panna (23. srpna – 22. září)

Nebuďte přehnaně zvědaví ohledně vašich vztahů. Vaši známí měli špatných hned několik dní v řadě, ale to neznamená, že vás nemají rádi. Váží si vaší podpory, tak jim ji poskytněte. Vaše vyjádření obav, že jim na vás už tolik nezáleží, přinese více problémů než samotného užitku.

Andělská rada: Místo obav sdílejte svou podporu. Ukažte všem, že se na vás mohou spolehnout. Když vztah bude dokonalý a osoba v něm s vámi šťastná, již nebude důvod k obavám.

Váhy (23. září – 23. října)

Zdržujte se nevědomé víry v dezinformace. Je zapotřebí řádně si zjišťovat, jaké jsou původní zdroje informací, kterými vás vaši známí krmí. Obvykle máte bystrý úsudek, ten však bude dnes zkreslen. Dávejte si proto dvojnásobný pozor na to, co vám kdo říká. Když se vás někdo na něco zeptá, raději řekněte, že si nejste jistí.

Andělská rada: Pokud uvěříte něčemu, co není pravda, budete mít hodně problémů, jelikož rádi předáváte užitečné informace dál. Bez ohledu na to, jak věrohodně to zní, vždy si ověřujte pravdivost.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Cítíte-li na sobě začínající emoční vypětí, přišel čas zastavit se a rozdýchat se. Ne vždy dokážete ovlivnit události kolem vás. Hlavní je soustředit se na sebe, na své činy. Uvědomit si, že cokoli jste udělali, udělali jste to nejlepší, co jste v dané chvíli mohli. Bez ohledu na výsledek se odměňte.

Andělská rada: Chyba je něco, co vede ke katastrofě. Nicméně nikde není její přesná definice. Co vám připadá jako nejlepší řešení, jinému může připadat jako chyba. Jednejte podle toho, co přijde správné vám.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Zachraňovat ostatní před problémy je velmi obětavé. Konejte to však z dobrých úmyslů, nikoli proto, aby jste se někomu zavděčili. Půjde-li vám o oblíbenost u určitého člověka a on si za svůj problém může sám, snadno se v očích veřejnosti stanete špatným člověkem. Všechny měřte stejným metrem.

Andělská rada: Pokud byste onu hloupost, před jejímiž následky se snažíte někoho ochránit, udělali sami, myslíte si, že byste si zasloužili pomoc? Položte si tuto otázku, abyste zjistili, zda vaše pomoc je skutečně tak nutná.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Je potřeba uvolnit stres, zjistit, co vás štve, a odstranit to ze svého života. Nevytvářejte domněnky, držte se faktů. A to zejména v zaměstnání. Váš kolega může být dnes pomalejší, ale nikdy nevíte proč. Vše má své opodstatnění, nemusí to být nutně kvůli tomu, že chce získat peníze za práci, kterou odvedete vy.

Andělská rada: Nejsou to ostatní lidé, kteří vás štvou, je to váš stav mysli. Ten je potřeba odstranit. Nemyslete si o ostatních to nejhorší, dokud neznáte celou pravdu, a vaše nálada přestane být tak špatná.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Obavy o konečný výsledek stranou. Nad vším příliš přemýšlíte a i z přímočaré cesty uděláte cestu klikatou, na které se posléze ztratíte. Řešením je opět začít myslet pozitivně a nalézt sílu v jednoduchosti svých činů. Nemyslete na to nejhorší a váš život nabere pozitivní směr.

Andělská rada: Všechno nějak dopadne. Hlavní je nesoustředit se na to nejhorší, protože budoucnost ovlivnit nedokážete. Můžete jen ovládnout své současné činy, které budoucnost utvářejí.

Ryby (19. února – 20. března)

Pozor na svou nevraživost. Navenek budete vypadat naprosto v pořádku, ale uvnitř můžete šílet kvůli dlouhodobému problému nebo zklamání z jednání někoho jiného. Pokud vás někdo podrazí, nedělejte ukvapené závěry. Mít svou teorii je snadné, větší námahu stojí zjištění, proč k tomu došlo.

Andělská rada: Není vaše chyba, že vás někdo zradí. Nemusíte se obviňovat. Důležité však je být si jisti, že vás někdo skutečně zradil úmyslně. Pokud si nejste úplně jisti, pouze zničíte dobrý vztah.

Zdroj článku:
  • Autorský text