Andělská poselství na úterý: Vodnáři, neflirtujte, pokud se nechcete vázat, Lvi, určití přátelé snižují váš pracovní výkon

Andělská poselství na úterý: Vodnáři, neflirtujte, pokud se nechcete vázat, Lvi, určití přátelé snižují váš pracovní výkon
Pomocí slov můžeme vyjádřit své myšlenky a ty nejlepší nápady. Mohou ale také sloužit jako nástroj ničení vztahů, pokud je použijeme nemoudře. Každý člověk je totiž jiný a ne vždy si cizí slova vyložíme tak, jak byla původně míněna. Než se naštveme, zamysleme se nad těmito slovy.

Andělé uvádějí, že v dnešních vztazích často chybí vzájemné pochopení. Jako bychom si nechtěli rozumět. Jako by pravý smysl vztahů vymizel a my jsme tu byli jen pro sebe, nikoli i pro ostatní. Přitom vztahy by měli být od toho, abychom si pomáhali. Zkusme si proto každé slovo nebrat tak osobně. Mohlo být řečeno z legrace nebo mohlo mít hlubší význam. Co dalšího byste měli podle andělů vědět? Přečtěte si své úterní andělské poselství.

Beran (21. března – 19. dubna)

Vaše sny vyžadují více než vytvoření plánu, na kterém následně začnete pracovat. Je také dobré zvolit správná slova, kterými svůj cíl představíte své rodině a přátelům. Nemusíte chtít, aby na něm spolupracovali. Když budou vědět, kolik práce vás čeká, dopřejí vám více času o samotě.

Andělská rada: Čas navíc je všechno, co potřebujete, abyste zdárně dosáhli svého cíle. I kdyby to mělo být jen deset nebo dvacet minut denně, stále se budete posouvat směrem k vysněnému cíli.

Býk (20. dubna – 20. května)

Ne všechny peníze, které získáte navíc, je moudré okamžitě utratit. Již brzy vás může čekat nečekaný výdaj, a to jak v oblasti domácnosti, tak v oblasti vztahů. Je mnohem lepší mít i ty peníze navíc, se kterými jste původně nepočítali, ušetřeny a vhodně je investovat, až přijde správný čas.

Andělská rada: Očekávejte neočekávané. Nyní se vám může zdát, že se nic nemůže pokazit, ale každou další chvíli můžete zjistit, že jste si to pouze mysleli. Je mnohem lepší být připraveni než být překvapeni.

Blíženci (21. května – 21. června)

Trávíte příliš mnoho času starostí o ostatní. Najděte si čas také na to, abyste byli sami sebou, abyste dosáhli plné spokojenosti. Nemusíte mít povolení ostatních, abyste se šli pobavit. Určití jedinci by vás nejraději měli sami pro sebe. Pokuste se je naučit větší samostatnosti. Ne vždy totiž budete mít čas.

Andělská rada: Svůj život si zařizujete pouze vy. Ačkoli někteří jedinci by vám nejraději nakazovali, co máte dělat, vy toto jejich chování akceptovat nemusíte. Nikdo vás do toho nemůže nutit.

Rak (22. června – 22. července)

Míru ve vnějším světě dosáhnete jen tehdy, nastane-li mír i ve vaší duši. Pokud jste podráždění, dosažení míru ve vašem okolí je nemožné. Napřed se ujistěte, že víte, jak usměrnit sami sebe, než se pustíte do poučování druhých. Buďte si více jisti svými kroky a vše půjde lépe než kdy jindy.

Andělská rada: Postarejte se o své vlastní pohodlí a popřemýšlejte o svém ideálním světě. Živě si ho představte. Tento obraz představy používejte jako motivaci, když si začnete myslet, že to, co děláte, k ničemu nevede.

Nastane-li mír ve vaší duši, dosáhnete míru ve vnějším světě
Nastane-li mír ve vaší duši, dosáhnete míru ve vnějším světě | Zdroj: agencyby / Depositphotos

Lev (23. července – 22. srpna)

Zaměřte se více na své přátele. Někteří vás plně podporují, naplňují vás inspirací i motivací a snaží se napomoci vašemu úspěchu. Na druhé straně někteří nechápou, že někdy na ně nemáte čas, a drží vás na jednom místě nikdy nekončícími telefonáty, kdy si na ně uděláte čas. To vás stresuje a váš výkon se snižuje.

Andělská rada: K práci i dalším povinnostem potřebujete mít klid. Když to nejde po dobrém, přišel čas napomenout své blízké, že vás zdržují, a že se jim budete věnovat, až budete mít čas.

Panna (23. srpna – 22. září)

Za jakým účelem se snažíte být ti nejlepší z nejlepších? Najděte si čas, abyste o tomto popřemýšleli. Jde vám o zvýšení výdělku, dobré skutky nebo pomoc lidem, které milujete ze všeho nejvíce? Jakmile budete přesně vědět, proč něco děláte, přestanete mít problém s odkládáním povinností na jindy.

Andělská rada: Lidská lenost se projeví vždy, když to nejméně potřebujete. Ale nebojte, se správným přístupem se jí můžete snadno vyhnout. Uvědomte si, proč něco děláte, a lenost překonáte.

Váhy (23. září – 23. října)

Vzpomenout si na své přátele, kteří odjeli natrvalo do zahraničí, je skvělý akt přátelství. Nemusíte nikam jezdit, stačí se s nimi spojit na sociálních sítí nebo uskutečnit krátký telefonický hovor. Budou rádi, když uvidí, že vám nejsou ukradení, a podělí se s vámi o skvělé novinky.

Andělská rada: Nic nezahřeje u srdíčka více než fakt, že si na vás vzpomněl někdo z vaší minulosti. Vy ten hřejivý pocit znáte velmi dobře, proto se o něj podělte s někým vám blízkým.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Postupem času se vám chce pracovat stále méně a méně a na konci pracovního dne se již musíte nutit. Zkuste si promluvit s někým, kdo vám dokáže zlepšit náladu, například se vždy veselým spolupracovníkem. Zjistěte, jakou má motivaci, a zkuste se jeho vysvětlením inspirovat.

Andělská rada: Když děláte monotónní činnost, máte nárok na krátké přestávky, abyste znovu nabrali koncentraci. Rozhovorem s někým, s kým je vám dobře, ji získáte zpět o něco rychleji.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Těšit na obnovení rovnováhy v pro vás důležitých vztazích se můžete jedině tehdy, když se sami přičiníte o její navrácení. Někdo z vašich přátel vám neustále pomáhá, všechno, co provedete, vezme na sebe, protože vás má rád. Dnes se mu odvděčte alespoň svou pozorností.

Andělská rada: Vymyslete program, který by mohl tohoto člověka bavit. Nehleďte na své zájmy, ty dnes jdou stranou. To ta daná osoba je ta, která si zaslouží strávit den podle svých představ.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Stresu se lze zbavit i jinak než přejídáním, které vás navíc během dne uspává. Začít byste měli prozřením, kde se všechen ten stres bere. Jakmile budete seznámeni s příčinou, můžete začít pracovat na nápravě. Možná vás někdo štve nebo se bojíte, že vaše výsledky nejsou ideální.

Andělská rada: Léčit stres jídlem je jako utíkat před problémy a naivně si myslet, že si vás samy nenajdou. Je to zcela zbytečné a nepomůže vám to. Postavte se stresu čelem, stejně jako v případě problémů.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Flirtování vám nemusí vždy přinést jen to dobré. Abyste udrželi pozornost druhého člověka, jste ochotni naslibovat hory doly. To platí zejména tehdy, kdy si od flirtu nic vážného neslibujete, kdy flirt berete pouze jako část zábavy. Zklamat očekávání daného člověka je potom velmi snadné.

Andělská rada: Držte se faktů a stanete se mnohem zajímavějšími. Pokud chcete pouze flirtovat, řekněte to druhému člověku. Po světě chodí hodně lidí, kteří také vyhledávají flirt jen pro zabavení.

Ryby (19. února – 20. března)

Vytáhněte všechny vzpomínky, které máte na své dětství a nejbližší příbuzné. Vyzvěte přátele, aby udělali to samé a přišli k vám. Společně se můžete podělit o část svých soukromých životů, zavzpomínat na staré dobré časy a užít si spoustu zábavy při vyprávění dávných historek.

Andělská rada: Vzpomínání na to dobré dokáže vyléčit stres, pokud vzpomínáte dostatečně dlouho na to, aby ty pozitivní vzpomínky vytlačily ty negativní.

Zdroj článku:
  • Autorský text