Andělská poselství na úterý: Raci, pozitivní přístup rozjasní váš den, Štíři, vaše empatie dokáže zázraky

Andělská poselství na úterý: Raci, pozitivní přístup rozjasní váš den, Štíři, vaše empatie dokáže zázraky
Přestože máme někoho opravdu hodně rádi, stále nemáme právo rozhodovat o jeho životě. Pochopitelně pokud vychováváme nezletilého, jeho počiny jsou i naše věc, ale pokud je někdo dospělý, měli bychom ho nechat rozhodovat o svém životě a nemluvit mu do toho, co dělá.

Pro lidi, které máme rádi, chceme jen to nejlepší. Andělé si ale všímají, že naše chování vůči ostatním je mnohdy velmi majetnické. Radí, abychom ostatním přáli to nejlepší, ale nechali je, aby se za sebe rozhodovali sami. Můžeme jim nabídnout radu, ale nesmíme jim nic nařizovat. Buď se podle naší rady zachovají nebo si najdou svou vlastní cestu. Také andělé nám dávají své rady společně s poselstvím, ale jestli se podle nich zachováme, záleží jen na nás. Přečtěte si jejich poselství na dnešní, úterní den.

Beran (21. března – 19. dubna)

Staré rány vás i v nynějším okamžiku drží zpět, způsobují vám určitý blok. Je důležité je zcela vyléčit, aby vám již nemohly ubližovat. Možná jste naštvaní na osobu, která vám je způsobila. Vězte však, že vztekem a nenávistí se rány prohlubují, nezacelují se.

Andělská rada: Staré rány vytvářejí hlavně předsudky, které nevedou k ničemu dobrému. Zkuste se jich proto nedržet. Pokud vyvstanou, ignorujte je. Kvůli nim přicházíte o cenná přátelství.

Býk (20. dubna – 20. května)

Zaměřte se na činnosti, které naplňují vaši mysl spokojeností. Chcete-li dosáhnout velkých věcí, musíte vědět, proč mají nastat. Sdílejte své pocity s přáteli, rodinou i spolupracovníky, se kterými si vždy máte co říci. Dostane se vám opory a můžete se těšit i na podání pomocné ruky.

Andělská rada: Žádný nápad není dostatečně trapný, aby se s ním nemohlo pracovat. Vždyť ty nejbláznivější nápady, kterým nikdo nevěřil, následně dosáhly velkých úspěchů.

Blíženci (21. května – 21. června)

Budete-li věřit svým cílům, jednoho dne dojdou naplnění. Udělejte si jasno v tom, proč vás vaše cíle mohou posunout kupředu. Když pochopíte, proč se o něco snažíte, bude hračka udržet si motivaci a také vaše mysl se naplní pozitivitou. Dřímá ve vás velká moc, stačí ji jen probudit.

Andělská rada: Samotné pochopení, proč něco děláte, vám dodá motivaci, která vám nikdy nedojde. Pokud budete na pochybách, zda to, co děláte, je správné, připomeňte si důvod svého počínání.

Rak (22. června – 22. července)

Pozitivní pohled na svět opravdu může změnit váš život k lepšímu, nejsou to jen prázdné řeči. Optimismus vám pomůže najít dosud skrytou cestu, která vás posune dopředu. Obavy z možných problémů jsou pouze myšlenky, které vám brání ve skutečném postupu, proto je odsuňte stranou.

Andělská rada: Když jste šťastní, jste schopni vymyslet nové, lepší cesty, jak pokračovat směrem ke slibnému úspěchu. Ignorujte všechny obavy, existují jen proto, aby vás zdržely.

Pozitivní pohled na svět opravdu může změnit váš život k lepšímu
Pozitivní pohled na svět opravdu může změnit váš život k lepšímu | Zdroj: Rawpixel / Depositphotos

Lev (23. července – 22. srpna)

Pokud uspořádáte své vlastní myšlenky a plně si uvědomíte, co se chystáte udělat, není možné, aby vám to nevyšlo. Nejen v oblasti financí můžete udělat lepší rozhodnutí, než děláte nyní. Rozhlédněte se kolem sebe, hledejte různé příležitosti, jak být v životě spokojenější.

Andělská rada: Pamatujte, že neexistuje žádná špatná cesta, všechny cesty vedou ke slibnému výsledku. Pokud se vám nedaří, zřejmě jste si vybrali tu obtížnější cestu, ale vzdávat se nemá smysl.

Panna (23. srpna – 22. září)

Zeptejte se vám nejbližšího člověka, jestli by měl zájem spolupracovat na vašem velkém projektu. Říká se, že ve dvou se to lépe táhne, a ve vašem případě to platí dvojnásobně. Člověk, který nesnese ani trochu kritiky, však není ten pravý, vyberte si někoho odolného proti stresu.

Andělská rada: Když máte velké plány, které se zdají být nadlouho, potřebujete oporu člověka, kterému důvěřujete. Pokud začnete pracovat společně, můžete si navzájem být nekonečnou oporou.

Váhy (23. září – 23. října)

Přepracování se můžete zbavit kvalitním odpočinkem, ale také zdravějším životním stylem. Vaše tělo nemusí zvládat nápor z toho množství cukrů nebo tuků, které jíte, abyste rychle zahnali hlad a mohli opět pracovat. Na jídlo si udělejte čas a do jídelníčku přidejte více ovoce, zeleniny a bílkovin.

Andělská rada: Strava na vás má mnohem větší dopad, než se vám může zdát. Myslete proto na zdravější životní styl, pokud vám soustavná vyčerpanost začne bránit v pokroku.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Se sebevědomím byste to neměli přehánět. Více empatičtí je důležité být zejména v oblasti vztahů. Přestože vás někdo, komu věříte, mohl naštvat, udělal to nejlepší, co podle svého vlastního úsudku udělat mohl. Využijte svůj smysl pro detaily k pomoci, nikoli k napětí ve svých nejdůležitějších vztazích.

Andělská rada: Nemůžete ovládat jiné lidi. Můžete jim poskytnout radu, ta však může být nepochopena. Mějte trpělivost, tento člověk za vámi v brzké době zajde a nyní vám bude naslouchat.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Váš domov čeká jen na to, až si ho zútulníte. Je však zapotřebí jednat hned, nikoli pouze mluvit o tom, že jednou začnete něco dělat. Šetřete svá slova, místo jejich vyřčení vstaňte a udělejte to hned. Díky tomu budete moci myslet i na jiné věci než úklid, povinnosti a obavy, že něco nestihnete.

Andělská rada: Mluvit, že něco jednou dojde naplnění, dokážou všichni. Jen někdo se však odhodlá pro to něco udělat. Činy jsou hlasitější než slova a ostatní si vás budou více vážit, když jim ukážete, že toho umíte více než jen mluvit.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Chcete-li někomu předat své zkušenosti, mnohem lepší metoda než opakování, že by někdo něco měl nebo neměl dělat, je vyprávění vašich skutečných příběhů. Povězte někomu, jak přesně jste udělali podobnou chybu jako která nyní hrozí dotyčnému, a na závěr uveďte svou radu jako poučení.

Andělská rada: Lidská pozornost tíhne k příběhům, které se skutečně staly. Tím lépe, pokud se staly přímo vám. Využijte jejich sílu, abyste lidi přesvědčili, že to s nimi myslíte skutečně dobře.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Dosáhli jste velkých pokroků, ale vaše cesta ještě zdaleka nekončí. Stále je co zdokonalovat bez ohledu na to, co se snažíte změnit. Pokud toužíte vydělat více peněz, vězte, že na své projekty si musíte udělat čas, abyste nechybovali, neplnit je ve spěchu. Vytvořte si proto plány.

Andělská rada: Čím obsáhlejší vaše plány budou, tím více porozumíte, proč byste je měli splnit, a tím vyšší je pravděpodobnost, že své úsilí v polovině cesty k úspěchu nevzdáte.

Ryby (19. února – 20. března)

Sebejistota vám pomůže dosáhnout velkých úspěchů. Váš šéf může tvrdit, že se vám momentálně nedaří. Vezměte si jeho slova k srdci, ale nedopusťte, aby vás demotivovala. Naopak, snažte se mu dokázat, že to, co si o vás myslí, se nezakládá na pravdě. Dělejte malé pokroky a následně dosahujte těch větších.

Andělská rada: Nevěnujte takovou pozornost tomu, co o vás říkají jiní lidé. Pokud nebudete dělat nic jiného, vaše sebevědomí a tím pádem i motivace pokračovat se značně sníží. Nedopusťte to.

Zdroj článku:
  • Autorský text