Andělská poselství na středu: Berani, nelitujte tolik chyb z minulosti, Ryby, najděte si čas na vzdělávání

Andělská poselství na středu: Berani, nelitujte tolik chyb z minulosti, Ryby, najděte si čas na vzdělávání
Ať naši rodiče dosud žijí nebo na nás dohlížejí z onoho světa, měli bychom na ně být hrdí. Někdo z nás neměl šanci své rodiče poznat, ve své mysli by proto měl poděkovat lidem, kteří ho vychovali. Protože ať přívětiví nebo zastávající pevnou výchovu, udělali z nás to, čím jsme nyní.

Andělé se o naše rodiče pečlivě starají, stejně jako o nás. Vědí, že tomuto světu vykonali velkou službu, když nám darovali život. A přestože ne vždy tento fakt považujeme za něco skvělého, dobře víme, že si rodiče zaslouží náš respekt. Poděkujme jim proto za jejich oběti, které nám přinesli. Také si nezapomeňte přečíst středeční poselství, která vám andělé pravidelně přinášejí.

Beran (21. března – 19. dubna)

Minulost vás dožene, pokud jí to dovolíte. Jakmile se střetnete s někým z minulosti, negativní emoce, které jste tehdy s velkými obtížemi pohřbili, opět vyplují na povrch. Nemusí to ale tak být. Stačí se držet toho, co jste si řekli tehdy – je to minulost. Nemůžete ji změnit, ale nemusíte se jí nechat ovládat.

Andělská rada: Ne se všemi lidmi vám bude vždy příjemně. Pokud vám dotyčná osoba hodně vadí, je vhodnější odejít než započít hádku, která pobaví všechny v okolí, jen ne vás.

Býk (20. dubna – 20. května)

Sejděte se s těmi lidmi, s nimiž jste v poslední době nenašli kloudnou řeč, a pokuste se udělat první krok k tomu, abyste se společně smáli stejně jako dříve. Omluva, která není od srdce, ale spory neurovná. Místo obvyklé omluvy vymyslete něco originálního, něco, co bude protistranu šokovat.

Andělská rada: Nehledejte příklady netradičních omluv na internetu ani se neptejte známých. Svou omluvu si napište, uveďte v ní všechny detaily a důvody, proč vás mrzí, jak jste si v posledních dnech nesedli.

Blíženci (21. května – 21. června)

Pozor na nedorozumění, která mohou zkazit veškerou zábavu. Vaše slova opět mají moc zranit, pokud nebudou řečena s dostatečným objasněním, jak své sdělení myslíte. Ohroženy jsou zejména vztahy s nejbližšími členy rodiny. Jakmile něco řeknete špatně, plán na rodinný program skončí v troskách.

Andělská rada: Nedovolte, aby pár slov zničilo celoživotní vztahy. Rodina je pro vás velmi důležitá a vždy ji vyhledáte, když potřebujete poradit. O důvod více chtít vědět, jak vaše slova vyzní.

Rak (22. června – 22. července)

Trpělivost je občas zapotřebí, zejména pokud jednáte s člověkem, který je schopen započít hádku kvůli něčemu, nad čím ostatní jen mávnou rukou. Vy máte sílu takového člověka přesvědčit, že nemusí mít vždy pravdu. Budete však potřebovat onu trpělivost. Chce to čas, než dotyčný zjistí, co mu doopravdy chcete sdělit.

Andělská rada: Jakmile na vás někdo nemluví mile, snadno se necháte unést a hádáte se, dokud to druhou osobu neunaví. Zkuste svému nutkání odolat. Koneckonců se jí snažíte vysvětlit, že její pohled není správný.

Pokud s někým jednáte a schyluje se k hádce, rozhodně je zapotřebí trpělivost
Pokud s někým jednáte a schyluje se k hádce, rozhodně je zapotřebí trpělivost | Zdroj: Kzenon / Depositphotos

Lev (23. července – 22. srpna)

Výsledek jednání, které vás čeká, může silně ovlivnit vaše obava, že vše dopadne ve váš neprospěch. Nepoddávejte se tomu, místo toho věřte, že vše dopadne dobře. Když budete sebevědomí a budete mluvit v klidu, je pravděpodobnější, že osoba, ke které mluvíte, váš nápad pojme jako dobrý.

Andělská rada: Nenechte obavy, aby udávaly váš životní směr. Obavy snadno přerostou v strach, který vám bere naději, že to, co řešíte, děláte pro správnou věc a že ostatní nad vaším nápadem popřemýšlejí.

Panna (23. srpna – 22. září)

Nic není nemožné. Něco si přejte a ono se vám to splní. Někdy se to stane okamžitě, někdy musíte čekat o trochu déle, ale pokud budete věřit, nemůžete být zklamaní. Je jen na vás, zda přijmete svou životní výzvu nebo se raději stáhnete do ulity a budete čekat, jak se celá situace vyvrbí.

Andělská rada: Přání mají větší moc, než si myslíte. Stejně tak víra. Pokud nevěříte tomu, že vaše vlastní přání přinese vytouženou změnu do vašeho života, pravděpodobně se to opravdu nestane.

Váhy (23. září – 23. října)

Týmová práce neznamená, že všechno uděláte sami a ostatní se budou jen nedobrovolně dívat na to, jak pracujete. Máte dny, kdy si myslíte, že ostatní vám zkazí váš pokrok, a dnešek může být jedním z těchto dnů. Přenechte jim klidně jednodušší práci, ale hlavně je také nechte něco dělat.

Andělská rada: Také ostatní se touží předvést, ukázat, co v nich je. Jsou to vaši spolupracovníci, nemusíte jim v dobré víře ušetřit jim práci nevědomky říkat, že na něco nemají.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Jednou za čas si potřebujete odpočinout od tvrdé práce a podívat se po okolí. Rozhodně není nudné, naopak vás dokáže uklidnit a přimět vás, abyste přestali myslet na vše možné. Zkuste se podívat do sousedství, obdivovat zvířata, stromy nebo třeba malý potůček. Spojení s přírodou vás nabije pozitivní energií.

Andělská rada: Žít pro práci a pro nic jiného se vám dlouhodobě nevyplatí bez ohledu na to, jak hodně vás práce baví. Jednou může dojít k syndromu vyhoření, když budete mít práce nejvíce.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Máte spoustu vzpomínek, na které jste již zapomněli. Vyrazte proto na místo, na kterém jste dlouho nebyli, a nechte vzpomínky, aby se vám připomněly sami. Nebo máte fotografie například ze zoologické zahrady, kterou jste navštívili? Pokud se vám hodně líbila, můžete se do ní znovu vydat prostřednictvím fotek.

Andělská rada: Zavzpomínejte si na staré časy. Nejedná se o ztrátu drahocenného času. Hormon navozující pocit štěstí dokáže ve vašem těle udělat zázraky, znovu ve vás navodit pocit spokojenosti.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Vytrvejte ve své činnosti. Ať už chcete rozjet nový projekt nebo se snažíte nalézt odpovědi na své otázky, dnes máte sílu všimnout si detailu, který vám umožní uspět. Pokud máte partnera a podezíráte ho z nevěry, nyní se vyjasní, zda tomu tak bylo či zda jste určitou situaci pochopili špatně.

Andělská rada: Ne vždy se zdá, že byste v něčem měli pokračovat. Nic se vám nejeví fér. To patří k životu. Pokračujte, buď se vaše obava ukáže pravdivou nebo si oddychnete, že se nenaplnila.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Pozvěte přátele, abyste společně vytvořili nezapomenutelný program. Nezapomeňte na fotografování sebe i svých přátel, abyste si za pár let mohli tyto zážitky znovu připomenout. Trávení času s lidmi, se kterými vám je dobře, vám umožní nemyslet na současné problémy a odbourat stres.

Andělská rada: Vytvářejte vzpomínky. Je to skvělý způsob, jak zůstat v kontaktu se svými nejbližšími a zároveň se pobavit. Navíc za pár let budete mít na co vzpomínat.

Ryby (19. února – 20. března)

Nové vzdělání nyní najdete v knihách, ale také ve svých oblíbených časopisech. Pokud již máte všechny přečtené, zkuste se poohlédnout po nových vydáních, časopisech zaměřených na vzdělání nebo zajděte do knihovny a půjčte si něco staršího vydání, abyste nalezli informace, které se vám později budou hodit.

Andělská rada: Knihovna vždy byla dobrým místem k nabytí nových znalostí a dovedností, alespoň z teoretického hlediska. Každý den se snažte naučit se něco nového.

Zdroj článku:
  • Autorský text