Andělská poselství na středu: Blíženci, nečekejte, až se pokrok dostaví sám, Váhy, zamyslete se, jak vykonáváte svou práci

Andělská poselství na středu: Blíženci, nečekejte, až se pokrok dostaví sám, Váhy, zamyslete se, jak vykonáváte svou práci
Zajímejme se více o starosti jiných lidí. Vždy se najde někdo, kdo potřebuje poradit, a zrovna my máme dostatek životních zkušeností, abychom jim mohli pomoci. Nebojme se otevřít dialog o tom, jak se ostatní cítí, a nebojme se hovořit o vlastních pocitech.

Zejména když trávíme čas s nejbližšími, neměli bychom se stydět mluvit o vlastních problémech. Naopak, měli bychom být otevření. S těmito lidmi trávíme čas, protože jim věříme. Nemají proto důvod vzít to, co řekneme, a použít to proti nám. Také si můžete přečíst středeční poselství. Co andělé dnes radí vám?

Beran (21. března – 19. dubna)

Každý chce být slyšet. Nehněvejte se ale, když vás lidé ignorují, pokud je vyrušíte během důležitého rozhovoru, abyste jim sdělili své myšlenky. Hrát vedlejší roli občas není na škodu. Naslouchejte lidem a poté jim poskytujte moudré rady, aby si vás oblíbili a udělali z vás herce hlavní postavy.

Andělská rada: Když nasloucháte druhým, je potřeba být trpěliví. Jejich způsob přemýšlení se vám nemusí líbit a může vám přijít jako něco neobvyklého, ale je potřeba vážit si člověka jako celku.

Býk (20. dubna – 20. května)

Instinkt vám je velmi nápomocný, ale nezapomeňte, že ne všichni lidé jsou připraveni slyšet holou pravdu. Jemně upozorněte, že někdo dělá chybu, a navrhněte vylepšení, jak by to mohlo být provedeno lépe, místo abyste se rozkřičeli, pokud vaše sdělení nebude pochopeno hned napoprvé.

Andělská rada: Nezapomínejte být taktní, a to platí zejména v případě, kdy máte někomu radit. Určití lidé jsou citlivější na to, když se do nich nevcítíte, jiným vadí, když je o ně přehnaně pečováno.

Blíženci (21. května – 21. června)

Dosáhněte pokroku, kdykoli potřebujete. K tomu je zapotřebí začít něco dělat, chybovat a své chyby poté napravovat. Nebojte se vytvářet chyby, jsou vaším největším pomocníkem v osobním rozvoji. Za své chyby se nestyďte, naopak je přiznejte a vysvětlete ostatním, že ani oni se za své chyby nemusejí stydět.

Andělská rada: Bát se vlastních chyb vám znemožňuje se poučit a zlepšit své chování. Odvaha je jediný způsob, jak se obav zbavit. Buďte odvážní bez ohledu na to, jak nepříjemné vám bude čelit pravdě.

Rak (22. června – 22. července)

Být šťastní a cítit se šťastně je obrovský rozdíl. Pokud si myslíte, že váš život již nemůže být lepší, ale při prvním problému si začnete myslet, že máte nejhorší život ze všech, je to pocit štěstí. Ten je krátkodobý. Naopak pokud se i při problémech dokážete radovat a jste šťastní, je to štěstí trvalé.

Andělská rada: Každá těžká chvíle vám umožní nalézt radost. Musíte ale pochopit, co dobrého vám daná situace přinese. Přestože můžete být ve zdánlivě bezvýchodné situaci, vždy existuje poučení, které zlepší váš život.

Zamyslete se nad štěstím, které vám život přináší
Zamyslete se nad štěstím, které vám život přináší | Zdroj: simonapilolla / Depositphotos

Lev (23. července – 22. srpna)

Existuje tolik věcí, které nechápete úplně správně, a to kvůli svému egu, které nechce být zraněno. Zkuste ho dnes neposlouchat, naopak se snažte vcítit se do druhých a přijít sami na to, proč vás zradili a zda to mysleli tak špatně, jak jste si původně v návalu vzteku interpretovali.

Andělská rada: Není nic špatného na tom, stanovit si jasné hranice, které nechcete překročit. Pokud vás ale někdo naštve, šance, že napoprvé uvidíte jeho činy tak, jak je zamýšlel, je téměř nulová.

Panna (23. srpna – 22. září)

Každý touží po lásce a pochopení, ale tyto pocity si u ostatních nemůžete vynutit. Ba naopak, musíte být trpěliví, abyste měli jistotu, že lidé svou náklonnost k vám budou myslet vážně, že se nejedná pouze o přetvářku. Dejte lidem najevo, že nespěcháte na jejich náklonnost.

Andělská rada: Když budete trpěliví, lidé vás začnou mít více rádi. I když se s někým pohádáte, dejte mu čas a poskytněte mu nenucenou podporu. Časem pochopí, že jste vše mysleli dobře.

Váhy (23. září – 23. října)

Aby vaše práce byla co nejvíce efektivní, měli byste se zamyslet nad tím, jak ji vykonáváte. Vaše plány jsou účinné, ale mohly by být ještě účinnější. Nikdy není pozdě vymyslet zcela nový přístup k práci či k vašim plánům. Nebojte se přeplánovávat, kdykoli se vám bude zdát, že starý způsob přestává fungovat.

Andělská rada: Nejlepší přístup je zaměřit se na tu část, která vám přijde nejméně efektivní, a na té pracovat. Jakmile bude účinnější, zaměřte se na část, která předtím byla druhá nejméně efektivní.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Nejen přátelské vztahy, ale také oblast lásky si zaslouží, abyste byli více upřímní. Když se vám někdo líbí, těžko se přiznává, co si o současném vztahu myslíte. Zkuste být trochu upřímnější. Všechny vaše vztahy si zaslouží, aby lidé uvnitř nich viděli, co si o nich skutečně myslíte.

Andělská rada: Pravda a komunikace jsou klíčem k harmonii. Nedosáhnete opravdové důvěry, dokud druhému člověku nesvěříte všechny své myšlenky.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Zdánlivě malý problém u vás může vyvolat bouřlivou reakci a tím můžete zranit své nejlepší přátele nebo dokonce členy rodiny. Zkuste si napřed rozmyslet, zda vaše reakce je skutečně tak nutná, jak si v danou chvíli myslíte. Myslete na to, že jakkoli se zachováte, vryjete se tak do paměti jiných lidí.

Andělská rada: Snažte se za každou cenu udržet klid. Už jen proto, že lidé vás budou vnímat jako někoho, kdo se neumí chovat, pokud vám ujedou nervy. Stát se to může každému, ale společnost si většinou nevšímá, jaký sled událostí vás vedl k takové reakci.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Vaše vztahy si zaslouží speciální péči. Nezáleží na tom, zda jste se v předchozích dnech pohádali. Stále to jsou lidé, jsou to bytosti vám rovné. Není proto důvod být na ně naštvaní a hrát si na nedostupné. Zkuste s nimi soucítit, zároveň si uvědomte rozdíly mezi vámi a respektujte jejich rozhodnutí.

Andělská rada: Zkuste být více otevření upřímné komunikaci. Naslouchejte jiným lidem a vžijte se do jejich situace. Respektujte jejich názory, je to důležitější, než si myslíte.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Zvládáte své výdaje? Přestože si můžete myslet, že ne, utratili jste peníze tak nejlépe, jak jste mohli. Netravte čas v minulosti, nemyslete si, že jste udělali něco špatného. I kdybyste opravdu udělali něco špatného, již to nevrátíte. Máte spoustu příležitostí napravit to, co jste způsobili.

Andělská rada: Jakmile peníze opět dojdou, zkuste je využít trochu moudřeji, pokud jste nebyli spokojeni se způsobem, jakým jste je utratili nyní. Nikdy není pozdě udělat něco lépe.

Ryby (19. února – 20. března)

Vaše osobnost je silnější, než si myslíte. Možná se několika lidem nelíbilo, jak jste se k nim zachovali, ale koho to ve skutečnosti zajímá? Jste originální člověk, který by si měl stát pevně za svými názory. Nenechte se zastrašit lidmi, kteří se domnívají, že jejich názor je jediný pravý.

Andělská rada: Být sami sebou je to nejlepší, co pro své dobro můžete udělat. Určití lidé se budou snažit, abyste si mysleli, že se mýlíte. Nedovolte jim, aby vámi takto manipulovali.

Zdroj článku:
  • Autorský text