Andělská poselství na středu: Blíženci, snižte počet svých cílů, Kozorozi, neposlouchejte drby, když pracujete

Andělská poselství na středu: Blíženci, snižte počet svých cílů, Kozorozi, neposlouchejte drby, když pracujete
Přijde vám všechno stejné, nudné a špatné? Pokud se to děje dnes, vězte, že nejste jediní. Stačí, aby nám někdo velmi blízký řekl, že jsme něco udělali špatně, a už máme zkaženou náladu na celý den. Dlouhodobě výhodné východisko je naučit se mít sami sebe více rádi.

Každý má občas den, kdy chce zmizet z povrchu zemského. Avšak tyto myšlenky jsou tak zbytečné. Možná se ale objevují proto, že si připadáte neužiteční. Proč tedy nezajít někam, kde budete zapotřebí a kde si vaší přítomnosti budou vážit? Povídání se staršími lidmi, venčení pejsků z útulku či pohlídání sousedovy kočičky, to všechno vás naplní pocitem, že jste užiteční. Jak si ještě můžete zlepšit náladu? Odpověď vám posílají andělé skrze jejich středeční poselství.

Beran (21. března – 19. dubna)

Máte kolem sebe spoustu lidí, kteří vás podporují. Dovolujete jim pomoci vám nebo je odháníte? Pokud děláte to druhé, nemusíte si to ani uvědomit. Výsledkem je pocit, že vás nikdo nemá rád. Podívejte se na svůj problém širším úhlem pohledu a zjistíte, že vůbec nejste tak sami, jak si můžete myslet.

Andělská rada: Když nastoupí těžké časy, je velmi snadné zapomenout na všechna hodnotná přátelství, do kterých jste společně s ostatními investovali tolik času. Vězte, že nikdy nejste sami.

Býk (20. dubna – 20. května)

Dnes se nespokojíte s planými řečmi. Máte spoustu otázek, které mohou zodpovědět jen ti nejmoudřejší. Nebojte se zajít za někým takovým a zeptat se. Pokud nikoho takového neznáte, osud vám někoho takového připlete do cesty. Buďte proto pozorní a důkladně si všímejte svého okolí.

Andělská rada: Hlavní znak všech moudrých lidí je, že nikdy nikoho neodsuzují, snaží se mít pochopení. Zkuste svým přátelům svěřit něco trapného, a ti, kteří vám poskytnou hřejivá slova, jsou ti moudří.

Blíženci (21. května – 21. června)

Cíle. Je jich zbytečně mnoho. Dnes udělejte obrovský pokrok tím, že se zaměříte na jeden cíl a uděláte značný kus práce. Nevybírejte pouze z těch, které máte rozdělané nyní. Vraťte se do svého dětství či do časů dospívání. Vaše plány byly velkolepé. Nyní máte dostatek financí, abyste jeden z nich dotáhli do konce.

Andělská rada: Jen proto, že vám něco nevyšlo v minulosti, neznamená, že byste se k tomu neměli vracet. Dnes jste mnohem moudřejší a máte mnohem více zkušeností, tudíž to tentokrát může vyjít.

Zaměřte se na jeden cíl a uděláte značný kus práce
Zaměřte se na jeden cíl a uděláte značný kus práce | Zdroj: luismolinero / Depositphotos

Rak (22. června – 22. července)

Začněte se více zabývat svým osobním růstem. Inspirujte se u ostatních lidí a zjistěte, jak byste se rádi viděli v budoucnu. Nikdy není pozdě naučit se něco nového a prorazit se zcela novým nápadem, který vám umožní nejen vydělat peníze, ale také pomoci celé řadě lidí. Nebojte se riskovat.

Andělská rada: Nekopírujte jednoho jediného člověka. Spíše na něm najděte něco, co se vám líbí nejvíce, a to si vypůjčte, abyste se dostali dál. Takto hledejte něco dobrého na všech, které potkáte, abyste se sami zlepšili.

Lev (23. července – 22. srpna)

To, co lidé říkají, není to, co si myslejí. Ne všichni k vám chovají velkou náklonnost a řeknou vám jen to nejdůležitější. Detaily, které by vám pomohly plně pochopit jejich sdělení, však zamlčí. Nic si z toho nedělejte, nemůžete se zavděčit všem. Zkuste však mít mnohem více pochopení, nesuďte ostatní.

Andělská rada: Řeč těla, ne vaše myšlenky, vám umožní odhalit osobnost lidí, rozpoznat ty, kteří se k vám povahově hodí, od těch, s nimiž to nebude vypadat příliš nadějně. Využijte ji, abyste zjistili, kde stojí pravda.

Panna (23. srpna – 22. září)

Dnešek je výjimečným dnem, se všemi lidmi vše budete myslet dobře. Více než obvykle. Avšak pozor, aby se z vaší touhy pomáhat nestala posedlost. Je snadné říkat něco, co ostatní naštve, přestože jste to mysleli v dobrém. Mluvte jasně a podrobně, aby lidé pochopili, co se jim chystáte sdělit.

Andělská rada: Když vám někdo několikrát řekne, že vaši pomoc nepotřebuje a nestojí o ni, zkoušet to dál je pouze ztráta času. Věnujte svou pozitivní energii člověku, který ji skutečně potřebuje.

Váhy (23. září – 23. října)

Je pochopitelné, že určitého pokroku chcete dosáhnout co nejrychleji. Tak rychle to ale nepůjde. Budete-li neustále spěchat, budete frustrováni tím, že jste nedosáhli svých cílů v určitém čase. Hlavní je vytrvat, ne udělat všechno co nejrychleji a doufat, že ostatní vám budou závidět úspěch.

Andělská rada: Velká trpělivost se vám vyplatí mnohem více než deset chyb. Budete-li postupovat pomalu, nebudete muset nic opravovat a energie, kterou do svého projektu vložíte, nebude zbytečná.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Kvůli událostem z posledních dní můžete mít sto chutí mlčet a nic neříkat. Několik lidí nesouhlasilo s vašimi názory a tito lidé pro vás byli důležití. Neomezujte se v projevu, vaše názory nejsou špatné. Jsou jen odlišné. Komunikovat vám nikdo zakázat nemůže. Jen zkuste mírnit sílu některých slov.

Andělská rada: To, co si myslíte, vás činí tak výjimečnými. Lidé s vámi nemusí souhlasit, můžete dokonce tento názor zastávat jako jediná osoba na světě. To, co vás činí tak hodnotnými, je vaše ochota pomáhat a vysvětlovat.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Jste příliš pravdomluvní, co se týče toho, co vykládáte svým nejbližším. Některé věci je lepší nechat si pro sebe. Dnes budete mít tendenci říkat opravdu všechno, a to i za předpokladu, že si budete myslet, že za své názory budete odsouzeni. Odolejte touze mluvit, když nemusíte.

Andělská rada: Více poslouchejte svou intuici. Kdykoli vám přijde jako špatný nápad něco udělat či říci, nejspíše to tak bude. Než se odhodláte mluvit či něco udělat a předem z toho máte špatný pocit, několikrát si to promyslete.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Budou vás zajímat především drby, což vás zdrží od práce. Aby vaše slíbené povýšení či slíbený příplatek skutečně nastaly, je zapotřebí věnovat se plně práci. To platí i v případě, že pracujete u souseda na zahradě či pomáháte příbuzným sestavit nábytek. Povídejte si, až budete mít hotovo.

Andělská rada: Napřed práce, potom zábava – to je vaše oblíbené rčení, kterého se snažíte držet. Přestože jsou dny, kdy se při práci nudíte, snažte se toto rčení striktně dodržovat.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Vaší největší zkázou může být nákupní horečka. Hlídejte si proto svůj rozpočet. Nezáleží na tom, zda hodláte nakupovat pro sebe nebo pro někoho jiného. Jste velmi vyrovnaný člověk, tak se tak také prezentujte. Také v zaměstnání dokažte, co všechno ve vás je, a sklidíte potlesk a pochvalu.

Andělská rada: Pokud vás ostatní nerespektují, nezískáte si respekt tím, že začnete být na všechny zlí. Respekt si získáte svými činy. Místo abyste slíbili, že něco uděláte, nic neříkejte a udělejte to hned.

Ryby (19. února – 20. března)

Nemusíte nutně dělat všechno, co dělají ostatní. Buďte více sami sebou. Místo aktivit, které vás ve skutečnosti nebaví, zkuste zapracovat na tom, jak se prezentujete ostatním. Můžete budit dojem člověka, kterému není nebezpečné se svěřit s problémy, musíte však napřed být sami sebou.

Andělská rada: Přetvařovat se, že jste někdo, kdo nejste, není nic dobrého. A to hlavně proto, že nakonec se stejně přijde, jakou máte osobnost. Odstraňte skořápku citově nedostupného člověka a odkryjte své krásné já.

Zdroj článku:
  • Autorský text