Andělská poselství na středu: Berani, zbavte se negativních myšlenek, Raci, při plánování cílů se nebojte mířit vysoko

Andělská poselství na středu: Berani, zbavte se negativních myšlenek, Raci, při plánování cílů se nebojte mířit vysoko
Společnost očekává, že se budeme chovat jako roboti, kteří postrádají negativní emoce. Přitom se v každém z nás hromadí a jednou vyplují na povrch proti naší vůli. Je zapotřebí postarat se o svou vlastní zábavu, vytvořit pozitivní vzpomínky, ke kterým se budeme rádi vracet.

Ačkoli andělé se snaží každou špatnou vzpomínku vyrovnat nějakou dobrou, ne vždy jejich pomoc přijde včas. Obecně platí, že když už zažijeme nějakou negativní událost, většinou nepřijde sama. V tu chvíli nabydeme dojmu, že celý svět je proti vám. Není to pravda. Vedle každé špatné události proto hledejme něco, čím nám dnes ostatní udělali radost. Také si přečtěte své středeční andělské poselství, abyste věděli, co vám andělé radí.

Beran (21. března – 19. dubna)

Jednou za čas je vhodné uvolnit všechny ty negativní myšlenky, které jste za tu dobu nashromáždili, aby nedošlo k jejich uvolnění v tu nejnevhodnější chvíli. Zkuste si například najít čas na jógu či meditaci nebo se začíst do zajímavé knihy, která vás z reality vtáhne do svého děje.

Andělská rada: Existuje mnoho nepřeberných možností, jak se zbavit myšlenek na události, které vás nepotěšily. Navíc uvolníte stres a v přítomnosti jiných lidí budete myslet pouze pozitivně.

Býk (20. dubna – 20. května)

Neustále se všechno snažíte zvládnout sami. Jste velmi disciplinovaní, svůj mozek však neustále přetěžujete plány, co kdy udělat, aby vše fungovalo hladce. Dnes si zkuste odpočinout. Sejděte se s přáteli a nechte je, ať navrhnou svůj vlastní program, zkuste se podle něho řídit.

Andělská rada: Pokud se vám něco na jejich programu líbit nebude, nikdo vám nezakazuje mít námitky. Společně najděte to pravé vyplnění volného času. Jen se ujistěte, že znovu nepřetěžujete svůj mozek.

Blíženci (21. května – 21. června)

Vizualizujte si svůj budoucí život. Příliš přebíháte od jednoho plánu ke druhému. Tyto plány navíc jdou proti sobě. Postupovat stylem Budu se věnovat i záložnímu plánu, kdyby ten původní selhal vám možná přijde jako dobrý nápad, ale z dlouhodobého hlediska jde o ztrátu času.

Andělská rada: Věnovat se napřed jedné věci a teprve až když začne selhávat, přejít na druhou, vám pomůže zaměřit svou plnou pozornost na onu jednu věc a stát se v ní úplně těmi nejlepšími.

Rak (22. června – 22. července)

Co se týče snů a plánování, skromnost není nezbytná. Naopak, pokud si udáte vysoké cíle s lepší odměnou, tím je pravděpodobnější, že na své cestě za úspěchem neztratíte motivaci. Vymyslete plán klidně o třiceti splnitelných krocích nebo více, ale vydržte až do zdárného konce.

Andělská rada: Důvody, proč vzdáváte své sny, jsou dva. Buď se vám zdají příliš náročné nebo odměna vám nepřijde adekvátní vaší snaze. Rozdělení plánů do více kroků vám umožní vidět vaše pokroky.

Jděte si za svými sny a nevzdávejte se
Jděte si za svými sny a nevzdávejte se | Zdroj: olly18 / Depositphotos

Lev (23. července – 22. srpna)

Cítíte-li se podráždění, zaměřte se na své emoce. Neuvědomte si pouze, že nyní cítíte strach nebo vztek, spíše se zaměřte na to, proč vás tolik ovládají a kde se vůbec vzaly. Trápí vás situace rodinného příslušníka, kterému jste slíbili, že si jeho tajemství necháte pro sebe? I to může mít vliv na vaši náladu.

Andělská rada: Setkejte se s lidmi, kteří na vás mají největší vliv, a nechte se jimi hýčkat. Nikdo neříká, že jediný člověk, který se musí starat o ostatní, jste jen vy sami.

Panna (23. srpna – 22. září)

Zaměření na lásku vám pomůže pochopit své myšlenky i pocity. Díky lásce a romantice jste schopni vcítit se do ostatních a pochopit i jejich pocity a zdánlivě nemoudrá rozhodnutí v oblasti lásky. Nebojte se inspirovat se svým životem, až vás příště někdo požádá o přátelskou radu.

Andělská rada: Oblast lásky je velmi choulostivá pro každého. Ujistěte se proto, že nic z toho, s čím se vám ostatní svěří, nevypustíte dál. Vyzrazení intimního tajemství může mít neblahý vliv na to, jak vás vnímají ostatní.

Váhy (23. září – 23. října)

Nechte se inspirovat k cvičebnímu plánu a zdravému stravování někým, koho obdivujete za to, že u této činnosti vydržel tak dlouho. Pokud se vám nedaří dodržovat své cvičební a stravovací plány, nebojte se tohoto člověka požádat, aby vám pomohl udržet si potřebnou motivaci.

Andělská rada: Můžete například navrhnout společnou sportovní aktivitu či oběd jednou do týdne. Sledujte, co přesně dělá, a učte se z toho, jak to daný člověk provozuje. Brzy vám přestane dělat problém dodržovat tuto denní rutinu.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Každý má rád romantiku a bez ohledu na to, jak hodně se ji snažíte ignorovat, abyste se mohli soustředit na práci, občas přemůže i vás. Odpočiňte si od práce a následujte své srdce. Drobná procházka s partnerem či s člověkem, s nímž je vám dobře, vám umožní přejít na bezstarostné myšlenky.

Andělská rada: Snažíte se být ti nejlepší ze všech, ale občas potřebujete vypnout od povinností a užívat si života. Není na tom nic špatného, proto se později netrestejte za to, že jste mysleli na lásku.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Pokud vám váš domov již připadá jednotvárný, inspirujte se dekoracemi vašich příbuzných a přátel. Nebo se můžete inspirovat kulturou, která vás vždy fascinovala. Přenést do vlastního bydlení nádech exotiky vám umožní obdivovat krásu cizích zemí a zároveň dělat to, co vás doma baví.

Andělská rada: Zdobení vlastního domova vám dodá pocit, že něco pro sebe děláte. Váš smysl pro detail navíc ohromí i návštěvy, které za vámi přijdou, a vy si můžete vyslechnout spoustu pochval.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Všechno zlé je pro něco dobré. Váš blízký přítel nebo sourozenec nyní nezažívá nejšťastnější období svého života a je jen na vás, abyste mu s tím pomohli. Jedině vy totiž máte ty pravé životní zkušenosti a víte, jaký zdánlivě dobrý nápad danou situaci pouze zhorší.

Andělská rada: Držte svá slova v hranici rad. Ač dotyčného znáte dlouho, nemůžete mu nakazovat, co přesně má dělat. Je jen na něm, zda vás poslechne nebo zkusí něco vymyslet sám.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Potřebujete-li více peněz, napřed si představte, že jste bohatí. Líbí se vám to? Tak tuto představu můžete použít jako hlavní motivaci. Hlavní je však vědět, co opravdu chcete a na co vám peníze budou. Jsou-li vaše plány zaměřeny pouze na vás, možná je zapotřebí vymyslet lepší plán.

Andělská rada: Sobecké důvody nikdy vaši motivaci neudrží na dostatečně dlouhou dobu, abyste svůj plán dotáhli do konce. Popřemýšlejte o tom, zda byste se o své potenciální bohatství nechtěli rozdělit s rodinou, přáteli, charitou.

Ryby (19. února – 20. března)

Vyjádřete se, kdykoli máte k čemu. Není pravda, že nikdo z vašeho okolí nechce slyšet váš názor. Pouze se vás neptají, protože se domnívají, že mluvit nechcete, když nemusíte. Chyťte se proto první příležitosti, která se vám naskytne, a řekněte, co si o dané situaci myslíte.

Andělská rada: Pokud budete okřiknuti, nic si z toho nedělejte. Buď svůj názor obhajte nebo si promluvte s někým, kdo bude za váš názor rád více než tento člověk.

Zdroj článku:
  • Autorský text