Andělská poselství na středu: Kozorozi, více naslouchejte přátelům, Blíženci, pozor na vztek

Andělská poselství na středu: Kozorozi, více naslouchejte přátelům, Blíženci, pozor na vztek
Buďme vděční za všechno dobré, co se nám stane. A také za to dobré, co se stane jiným lidem. Ne vždy musíme mít dobrý den, ale do jisté míry každý den můžeme zlepšit tím, že ostatním budeme přát jen to nejlepší a pomůžeme jim dosáhnout svých cílů.

Andělé nás poučují, že není čistou náhodou, že za dobrý skutek jsme okamžitě odměněni hřejivým pocitem. Naše společnost, ač to ne vždy tak vypadá, funguje na vzájemné pomoci. Proto ti z nás, kteří nikdy nikomu nepomohou, trpí nejvíce. Hledají štěstí u sebe, nikoli v okolí, a tak nikdy nedosáhnou plné spokojenosti. Udělejme dnes společně něco pro dobro ostatních. Co dalšího vám andělé vzkazují? Přečtěte si jejich středeční poselství.

Beran (21. března – 19. dubna)

Ne všechny vaše plány jsou splnitelné. Alespoň prozatím. Popřemýšlejte nad tím, co je potřeba se naučit, jaké lidi požádat o pomoc a jak své plány poupravit, aby vyhovovaly vašim potřebám a schopnostem. Prvotní nápad není nikdy konečný, je potřeba se na něj nějakou dobu soustředit.

Andělská rada: V průběhu svého života, každý den, se naučíte něco nového. Ačkoli to vypadá jako nepodstatná zkušenost, společně se všemi ostatními vědomostmi ji můžete využít k pokroku.

Býk (20. dubna – 20. května)

Zábava je velmi důležitá, abyste se cítili dobře, ale může také zcela zničit váš pracovní postup, pokud se jí necháte unést a zapomenete na čas. Ovšem zábavu můžete vytvořit i z těch starých nudných pracovních úkolů. Vymyslete způsob, jak svou práci odvádět více kreativně.

Andělská rada: Kreativita vám umožní více si užívat nejen své povinnosti, ale také celý život. Má úžasnou schopnost relaxace, umí zmenšit všechny vaše problémy a dovolí vám přijít na lepší myšlenky.

Blíženci (21. května – 21. června)

Ačkoli se snažíte jít ostatním příkladem a chovat se vzorně, jakmile se někdo dotkne pro vás citlivého tématu, vystartujete po něm. Rozhodně to není ideální, ale je to lidské. Abyste se tohoto vzorce chování sami zbavili, napřed je důležité uznat, že každý se občas zachová nevhodně, a nehrotit chování ostatních.

Andělská rada: Nebuďte naštvaní na ostatní za chyby, kterých se sami dopouštíte. Přijměte je, respektujte, že ne každý má každý den skvělou náladu. Vyjádřete své pochopení.

Rak (22. června – 22. července)

Slova, která můžete ze vzteku vyslovit, mohou zničit vaši reputaci a poštvat vás proti vám samotným. Nejste ale sami, kdo řekl něco, čeho později velmi litoval. Už se to stalo a nedá se to vzít zpět. Místo hněvu na svou vlastní osobu zachovejte klid a přemýšlejte, jak se tomuto chování příště vyhnout.

Andělská rada: Neberte si tolik k srdci všechny své nedostatky. Na celé planetě není jediný dokonalý člověk, který by celý život dělal pouze dobrá rozhodnutí.

Pozor na slova, která ve vzteku nechtěně vyslovíte, už nepůjdou vzít zpět
Pozor na slova, která ve vzteku nechtěně vyslovíte, už nepůjdou vzít zpět | Zdroj: twinsterphoto / Depositphotos

Lev (23. července – 22. srpna)

Existují jedinci, kteří nikdy neopětují vaše touhy. Když někdo, o kom si myslíte, že se k vám skvěle hodí, nevyjadřuje ani náznak sympatií, máte tendenci se ponižovat. Jste ale přece silná osobnost, která toto nemá zapotřebí. Takových lidí, kteří mají podobnou osobnost jako někdo, kdo vás odstrkuje, bude ještě hodně.

Andělská rada: Život by se stal mnohem jednodušším, kdyby všichni lidé k sobě cítili jistou náklonnost. Takto svět bohužel nefunguje a vy musíte hledat dál, než najdete toho pravého kamaráda.

Panna (23. srpna – 22. září)

Ačkoli celou svou reputaci stavíte na svém zevnějšku, je to právě vaše osobnost, která udává vaši pravou hodnotu. Už odmala myslíte více na druhé než na sebe. Již několikrát se vám to vymstilo, ale to by neměl být důvod skrývat svou pravou podstatu. Naopak, stanete se ještě oblíbenějšími.

Andělská rada: Máte dobré srdce, tak ho neskrývejte. Není to žádná ostuda. Hledáte-li přátele, kteří vás budou mít rádi takové, jací jste, nemá smysl předstírat, že uvnitř jste někdo jiný.

Váhy (23. září – 23. října)

Láska občas zamotá hlavu i vám. Pokud pocítíte zamilovanost, nezapomínejte na svůj zdravý rozum. Cokoli vám osoba, která vás přitahuje, řekne, si raději ověřte z několika zdrojů. Když jste zamilovaní, vše se vám zdá jako naprostá pravda, ale opravdu tomu tak být nemusí.

Andělská rada: Tímto přístupem se ušetříte od mnoha problémů. Ne všichni lidé jsou sice pouze problémoví, ale opatrnosti není nikdy dost. Nedůvěřujte každému, který tvrdí, že k vám přichází s dobrými úmysly.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Nebuďte zklamaní z přátel jen proto, že s vámi v něčem nesouhlasili. Každý má právo na svůj názor. Určití lidé s vámi nebudou souhlasit i přesto, že budou vědět, že máte naprostou pravdu. Nehněvejte se, spíše se v dobrém zasmějte a začněte vést konverzaci jiným směrem.

Andělská rada: Vždy existuje cesta, jak zlehčit i tu nejvážnější situaci. Obraťte se na svou kreativitu, kdykoli se vám to bude zdát nemožné, a pozor na váš ostrý jazyk.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Pracovat bez přerušování někým jiným je velmi důležité, abyste brzy dosáhli vytoužených výsledků. Pokud vás rodina či přátelé soustavně vyrušují, přišel čas nastolit určitá pravidla, aby se to již neopakovalo. Stačí se rozumně domluvit, nemusíte na ně hned vztekle křičet.

Andělská rada: Když se cítíte být nepochopeni, udržet chladnou hlavu je nemožné. Jediné řešení, jak zůstat v naprostém klidu, je zjistit, co vám pomůže odbourat tak náhle nahromaděný stres.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Když vám někdo vypráví své problémy a vás mrzí, čím si prochází, máte tendenci se distancovat od této nemilé události – a začínáte problémy zlehčovat. Druhá osoba se ale kvůli takovému jednání cítí mnohem hůře, zejména jedná-li se o někoho, kdo se vám chce detailně vyzpovídat.

Andělská rada: Jakkoli složité to pro vás je, poskytněte této osobě dostatečné množství prostoru na vyjádření svého problému, ale také svých obav, a následně se zamyslete a nabídněte možné řešení.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Neobvyklé situace, například když se nechcete setkat s přáteli, stojí za zamyšlení. Nejspíše za to mohou emoce, které jste skrývali před širým světem a nyní se derou ven. Popřemýšlejte nad každou změnou svého chování, které si všimnete, i kdyby byla nepatrná. Za každou stojí skrytý problém.

Andělská rada: Zvláštní pozornost věnujte těm vzorcům chování, které jsou vzdáleně neškodné. Pokud je necháte bez povšimnutí, mohou za nějaký čas vyústit ve vážnější problém.

Ryby (19. února – 20. března)

Ty nejlepší spolupráce vzniknou úplnou náhodou. Nebuďte proto smutní, když vám nikdo nechce pomoci s vašimi povinnostmi nebo vizí, které stoprocentně věříte. Naopak, zkuste si povídat s lidmi kolem vás, zjistěte jejich priority a poté měňte plány, aby vyhovovaly i potenciálnímu spolupracovníkovi.

Andělská rada: Vaši přátelé nejsou jediní, kdo vám může pomoci zlepšit život a zároveň pomoci velké spoustě jiných lidí. Váš plán může být sebešílenější, ale vždy se najde někdo, kdo vás rád podpoří.

Zdroj článku:
  • Autorský text