Andělská poselství na středu: Berani, pravda a lež občas splývají, Váhy, nenechte se odradit od svého plánu

Andělská poselství na středu: Berani, pravda a lež občas splývají, Váhy, nenechte se odradit od svého plánu
Všichni se snažíme chovat se k ostatním mile. Někdy nás lidé štvou a my nezvládneme tak zdánlivě jednoduchý úkol. Chceme-li být milejší k ostatním, podle andělů se napřed musíme naučit být milejší sami k sobě. Budeme-li se cítit spokojeně, budeme mnohem soustředěnější.

A proto pro sebe dnes udělejme jednu maličkost. To, co nám udělá největší radost. Všichni dobře víme, co to je, ale většinou na to zapomínáme ve snaze být pro ostatní vzorem dobra. Zamysleme se nad tím, co pro sebe můžeme udělat, a již to neodkládejme. Andělská středeční poselství pro vás mohou být velkou inspirací.

Beran (21. března – 19. dubna)

Emoce dokážou změnit lež v pravdu a pravdu v lež. Jakmile řešíte důležitý problém, spoléhat se na své pocity může být to nejhorší, co uděláte. Myšlenky zkreslují fakta a vytvářejí teorie nezakládající se na pravdě. Zvědavost vede k důležitému vzdělání, musí však být využita moudře.

Andělská rada: Není dobré pamatovat si pouze fakta, která vám přijdou důležitá. Poznamenejte si všechno, co se naučíte a co je zároveň postaveno na faktech. A pamatujte, že ne všichni budou vždy ochotni vám naslouchat.

Býk (20. dubna – 20. května)

Nedovolte své mysli, aby váš finanční zůstatek viděla příliš optimisticky. Vždy může nastat situace, kdy budete potřebovat větší finanční obnos, a nakonec zjistíte, že ho nemáte. Je důležité zůstat v realitě, zatímco si svou budoucnost barvíte narůžovo. Neutraťte všechno najednou.

Andělská rada: Někdy nezbývá než zažádat o zvýšení platu nebo si najít práci, která vašemu vytouženému životu v luxusu bude více otevřená. Investice do výhodných plánů je jediná, kterou byste měli podniknout.

Blíženci (21. května – 21. června)

Lidé mají odlišné názory, což dnes můžete pocítit u svých nejbližších. Možná si věříte tak hodně, že nepřipouštíte, že jednání někoho jiného je smysluplnější než vaše vlastní. Také nezapomeňte, že lidé nečtou vaše myšlenky. Nelze předpokládat, že je napadne úplně stejné řešení společného problému jako vás.

Andělská rada: Abyste se vyhnuli nedorozumění a následné hádce, více komunikujte o svých úmyslech. Respektujte touhy jiných lidí, nehledě na vaše argumenty druhá strana nemá povinnost jednat podle vás.

Rak (22. června – 22. července)

Není moudré vymyslet plán a věřit, že vše půjde podle vašich představ. Naopak, čím více budete doufat, že se vám svět podřídí, tím větší zklamání zažijete. Buďte více ochotni se přizpůsobit změnám, které nastanou, berte je jako součást života, které se nevyhnete.

Andělská rada: Jakmile to dokážete, začnete být šťastnější a také se vám začne více dařit. Nehledě na to, jak roztěkanou mysl máte, všechnu energii investuje do většího soustředění. Nápady, které vás dnes napadnou, si uschovejte na později.

Nebojte se změn a přizpůsobte se, když nějaké změny v životě nastanou
Nebojte se změn a přizpůsobte se, když nějaké změny v životě nastanou | Zdroj: Denisfilm / Depositphotos

Lev (23. července – 22. srpna)

Ujasněte si své priority. Je to práce nebo přátelé? Ačkoli se snažíte postoupit v kariéře, jakmile se ozvou přátelé, máte problém říci ne konverzacím s nimi. Pokud se potřebujete stýkat s lidmi, dnes volte ty, kteří vám pomohou pochopit práci, kterou vykonáváte, a zlepšit se v ní.

Andělská rada: Jakkoli to bude těžké, povídání si o nepříliš potřebných věcech přesuňte na dobu, kdy budete mít práci hotovou, jinak se může stát, že nad ní strávíte celý den a možná i probdíte noc.

Panna (23. srpna – 22. září)

Toužíte provést velké změny k lepšímu v pracovní i rodinné oblasti, jenže se nemusí zdát, že se vám to úplně daří. Problém je v tom, že tyto dvě životní oblasti mícháte dohromady. Vyhraďte si určitý počet hodin na práci a jinou dobu na rodinu. Jakmile se svému úsilí začnete věnovat na sto procent, brzy si všimnete zlepšení.

Andělská rada: Pokud je to možné, nenoste si práci domů. Pokud to možné není, vyhraďte si čas, kdy se budete o samotě věnovat svým povinnostem. Požádejte rodinu o dočasné pochopení.

Váhy (23. září – 23. října)

Žádný nápad není špatný, pokud ho dokážete správně zrealizovat. Již mnohokrát jste se setkali s neúspěchem, byli smutní a od svého nápadu upustili. Dnes to zkuste jinak. Pokud se vám někdo vysměje, nic si z toho nedělejte. I ti největší vynálezci se setkali s výsměchem, ale nevzdali se.

Andělská rada: Soustřeďte se pouze na jeden projekt. Odbíhání od jedné činnosti ke druhé může být ten důvod, proč se vám dlouhodobě nedaří. Vymyslete jeden plán a toho se držte.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Vyplňování prázdnoty, která doprovází zklamání, velkým množstvím práce není úplně dobré. Zaměstná to vaši mysl, ale dlouhodobě začnete ztrácet motivaci dál pracovat, přijde vám, že se nic nezmění. Pokud se vám nedaří v práci, přestaňte se tolik honit za úspěchem a vaše šťastné dny se vám vrátí.

Andělská rada: Máte spoustu nápadů na investice, chce to však čas. Investovat, abyste se cítili lépe, není ten nejlepší důvod. Peníze vkládejte do projektů, ve kterých vidíte budoucnost, v ten pravý čas.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Upřednostňování sami sebe před všemi ostatními povede pouze ke smutku a zklamání. Ovšem nikoli ostatních lidí, nýbrž přímo vás samotných. Proto se snažte chovat se k ostatním mileji, přestože momentálně nemusíte mít nejmenší náladu. Konání dobra vás rozveselí, kritizování vás rozesmutní.

Andělská rada: Lidé vás budou štvát po celý život. S tím nic nenaděláte. Mnohem vyrovnaněji však budete vypadat, když se nenecháte vyprovokovat, než když se rozkřičíte na celé okolí.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Nemusíte znít vždy zajímavě, důležité však je vědět, o čem mluvíte. Vysvětlujete-li pracovní postupy, nemusíte z nich dělat cirkus, aby vás lidé pochopili. Ba naopak, v práci platí, že čím vážněji budete mluvit, tím spíše budete budit dojem velmi zkušeného člověka, který dokáže informace předat.

Andělská rada: Je to právě důvěra, která donutí ostatní vám naslouchat a snažit se zapamatovat si, co říkáte, aby to brzy mohli využít sami, bez vašeho dohledu. A to je cílem vašeho sdělení, čili uspějete.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Přátelství může přerůst v něco více dříve, než se nadějete. Pokud si to tak nepřejete, pečlivě hlídejte hranici oddělující přátelství od romantiky, dnes bude výjimečně tenká. Jste-li zadaní, nechat se opít láskou kamarádů opačného pohlaví nemusí být to nejrozumnější řešení, pokud svého partnera netoužíte opustit.

Andělská rada: Myšlenky, co by se stalo, kdybyste se rozhodli jinak než obvykle, zaplaví vaši mysl. Nenechte se ovládat svými pocity, pokud víte, že láska vzniklá z přátelství by u vás nefungovala.

Ryby (19. února – 20. března)

Je-li to možné, zútulněte místo, kde pracujete. Sami víte nejlépe, co na vás zabírá. Někdo se nedokáže soustředit na práci, když kolem sebe vidí nepořádek, jiný člověk má opačný problém. Zjistěte, co udrží vaši motivaci pracovat i plnou pozornost, a vrhněte se do úprav.

Andělská rada: Ačkoli si spolupracovníky nevybíráte, je důležité držet se v blízkosti pozitivně naladěných lidí. Alespoň o pauze se snažte stýkat se s lidmi, kteří vás podpoří, když zažijete neúspěch.

Zdroj článku:
  • Autorský text