Andělská poselství na středu: Kozorozi, dopřejte lidem trochu svobody, Váhy, neměňte svůj vzhled kvůli ostatním

Andělská poselství na středu: Kozorozi, dopřejte lidem trochu svobody, Váhy, neměňte svůj vzhled kvůli ostatním
Rodina se podílela na naší výchově, ale jsme zejména rodičům tolik vděční, jak si myslíme? Kdy jsme naposledy navštívili naše nejbližší příbuzné? Zkusme se ukázat u nich doma, jen tak jim poděkovat, co všechno pro nás obětovali. Jejich reakce nás nejspíše překvapí.

Upevňování mezilidských vztahů je podle andělů velmi důležité. A to zejména v dnešní době. Každý někam spěchá a jen málokdo někoho navštíví, aby mu poděkoval. Lidé, kteří se k nám chovali mile, si přitom takový akt vděku zaslouží. Co ještě můžete udělat k vlastní spokojenosti? Přečtěte si své denní andělské poselství pro středeční den.

Beran (21. března – 19. dubna)

Dnešek je ideálním dnem na šíření trochy té radosti. Neomezujte se pouze na svou rodinu a přátele, každý člověk si zaslouží milý úsměv a slyšitelný pozdrav. Nemusíte se však držet jen lidí. Ve vašem okolí je spousta psů a koček, například v útulcích či opuštěné na ulici, které potěšíte tím, že je přijdete pohladit.

Andělská rada: Abyste se cítili po celý den pohodlně, rozdávejte radost, kdykoli se vám naskytne příležitost. Ten hřejivý pocit, že jste někoho potěšili, bude mít pozitivní vliv i na vás.

Býk (20. dubna – 20. května)

Nehledě na to, jak hodně se vám nyní nedaří, neztrácejte naději. Onen zlom, který váš život dovede k lepšímu, může nastat každým dnem a každým okamžikem. Pokud se vzdáte, teprve poté prohrajete svůj boj. Nehleďte na překážky ani na to, co vám říkají ostatní, jděte si pevně za svým cílem.

Andělská rada: Je důležité vytrvat, abyste v životě dokázali něco výjimečného. Nenásledujte kroky jiných lidí, vymyslete svůj originální plán a toho se držte. Může znít šíleně, ale vyjde vám.

Blíženci (21. května – 21. června)

Zaměřte se na osoby, s nimiž žijete ve společné domácnosti, nebo na členy rodiny. Vztahy jsou dobré, ale mohly by být ještě lepší. Proto si pro ně přichystejte výjimečně nádherné překvapení. Nemusíte přitom utrácet ani korunu, pokud nechcete, důležitá je kvalita času, který spolu strávíte.

Andělská rada: Je chvályhodné, že se plně zaměřujete na svůj projekt, který jste nedávno vymysleli, ale čím déle budete své blízké ignorovat, tím více se jeden od druhého odcizíte.

Rak (22. června – 22. července)

Přestože z vašich očních kanálků nemusí spadnout ani slza, neznamená to, že je vám dobře. Nikdo vás nezačne chápat, pokud jim nesdělíte, jak se ve skutečnosti cítíte. Pokud se domníváte, že ve vašem okolí i nejbližším rodinném kruhu jsou samí cynici, přišel čas se všem otevřít. Teprve poté můžete očekávat nějakou pomoc.

Andělská rada: Lidé nečtou vaše myšlenky a nesdílejí stejnou osobnost. Nemohou vědět, jak vám je a že vás urážejí. Co jednomu člověku přijde vtipné, to dalšího člověka urazí.

Svěřte se ostatním, jak se ve skutečnosti cítíte, pak vás začnou někteří možná chápat
Svěřte se ostatním, jak se ve skutečnosti cítíte, pak vás začnou někteří možná chápat | Zdroj: xload / Depositphotos

Lev (23. července – 22. srpna)

Myšlenky na život a na smrt se občas objeví u každého. Nebuďte proto šokováni, když se objeví u vás zrovna dnes. Místo proklínání sebe sama se pokuste zjistit, proč se tyto myšlenky objevují, proč jste v životě tak nespokojení, že je máte. Nejste v tom sami, ale měli byste svou situaci co nejrychleji řešit.

Andělská rada: Čím déle budete svou situaci ignorovat, tím nešťastnější nakonec budete. Čekání na vhodnou příležitost pouze prodlouží vaše zcela zbytečné utrpení, proto vše řešte teď hned.

Panna (23. srpna – 22. září)

Važte si každého vztahu, který s ostatními lidmi máte. Nikdy totiž nevíte, zda jednoho dne neskončí kvůli nedorozumění. Může jít o něco, co si vy špatně vyložíte, nebo budete nepochopeni jinou osobou. Snažte se zjišťovat, co vám druhý člověk chtěl sdělit, a ve svých vlastních projevech buďte co nejvíce konkrétní.

Andělská rada: Existují určité podrobnosti, které byste si nejraději nechali pro sebe, protože vám přijdou trapné. Pokud se ale rozhodnete o něčem mluvit, druhá osoba by měla vědět všechno, nikoli pouze něco.

Váhy (23. září – 23. října)

Mějte více rádi sami sebe a svůj životní styl. Vždy budou existovat lidé, kteří vám budou něco závidět a budou se vás snažit stáhnout na úplné dno. Nenechte je, aby řídili váš život. Vy jste jediní, kdo může mluvit do vašeho stylu oblékání i do vašich životních rozhodnutí.

Andělská rada: Nesnižujte se k ničemu, co se vám nelíbí, jen proto, abyste zapůsobili na ostatní. Nemusíte to dělat. Ba naopak, pokud ostatním ukážete, že se jich nebojíte, nakonec vás začnou více respektovat.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Můžete mít pocit, že někdy je lepší se o nic nestarat a pouze si hledět svého. Kde by však ostatní lidé byli, kdybyste jim nerozdávali své rady? Jste to vy, kdo plní funkci vrchního rádce a vrby, pro svou společnost jste velkým přínosem. Nepřestávejte s tím jen proto, že několika lidem se vaše chování nezamlouvá.

Andělská rada: Ve své společnosti jste zapotřebí. Nejste ten typ člověka, který vidí problém a nechá ostatní se trápit. Pomáháte lidem nejen ve svém volném čase, ale i v pracovní oblasti.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Je zapotřebí začít být více asertivní, pokud to skutečně chcete někam dotáhnout, a to zejména po kariérní stránce. Pokud ostatním neodhalíte své ambice, nebudou vědět, s jak výjimečně přemýšlejícím člověkem mají tu čest být a mluvit. Nebojte se odhalit své plány, jsou originální a dobré.

Andělská rada: Stud je jediná vaše stránka, která vás drží vzadu. Můžete být úspěšnější než nyní. Vše, co musíte udělat, je více si věřit a nebát se zviditelnit se skvělým nápadem.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Láska je krásný pocit jen do chvíle, kdy si začnete druhého člověka přivlastňovat. Dopřejte mu trochu svobody. Jste s ním proto, že je jiný než vy, ale jakmile mu začnete nakazovat, co má dělat a jak se má chovat, stane se vaší nedobrovolnou kopií a postupně přestanete být šťastní oba dva.

Andělská rada: Když milujete, chcete být s tím vyvoleným co nejdelší dobu, dokud nebudete mít hodně práce. Ale i ten druhý člověk má ne vždy čas. Nepřivlastňujte si, naopak buďte oporou.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Jediný člověk, kterému můžete stoprocentně věřit, jste vy sami. Není však na škodu dát šanci i jiným lidem, aby vám ukázali, že jim můžete věřit. Ačkoli je velká šance, že vás zklamou, někteří nemyslejí jen sami na sebe, podobně jako vy. Nemůžete-li věřit lidem kolem sebe, nacházíte se ve špatné společnosti.

Andělská rada: Vzpomeňte si, kolikrát jste vy zklamali jiné lidi a nemohli jste za to. Prostě jste museli být někde jinde ve stejnou dobu. Zkuste mít větší pochopení pro ty, kteří vás zklamou.

Ryby (19. února – 20. března)

Vaše činy ovlivňují způsob, jakým se na vás vaše okolí dívá. Zkuste se proto nejdříve zamyslet nad tím, proč vás všichni soustavně pozorují, kdykoli procházíte kolem. Mohou vám závidět váš úspěch nebo jste se v nedávné době mohli zachovat velmi nevhodně. Zjistěte, co můžete změnit, aby vás lidé více chápali.

Andělská rada: Nemusíte si uvědomovat, jak jste odlišní. Vaše vlastní chování vám přijde zcela přirozené. Mějte s lidmi, kteří se s chováním, které vykazujete, setkají poprvé, větší pochopení.

Zdroj článku:
  • Autorský text