Andělská poselství na středu: Štíři, zamyslete se nad tím, čeho přesně chcete dosáhnout, Vodnáři, najděte rovnováhu mezi důvěrou a nedůvěrou

Andělská poselství na středu: Štíři, zamyslete se nad tím, čeho přesně chcete dosáhnout, Vodnáři, najděte rovnováhu mezi důvěrou a nedůvěrou
Je lidské, že máme spoustu snů. Možná i celé tisíce. Musíme se je naučit selektovat, ustanovit si své priority. K čemu nám je tisíc snů, když se věnujeme všem a nakonec neuděláme vůbec nic pořádně? Andělé doporučují vybrat si jeden sen a ten zrealizovat.

Pro někoho je velmi důležitá rodina, pro jiného přátelé. Někoho více zajímá kariéra. Je v pořádku, že každý z nás se zaměřuje na něco jiného. Podle priorit lidí si vybíráme přátelé. Někteří z nás jsou upovídaní, jiní mají přátele na několikaminutový rozhovor jednou do měsíce a po zbytek času se věnují práci. A když najdeme ty přátele, kteří nám vyhovují, jsme šťastní. Andělé naši spokojenost vidí rádi. Přesto si pro nás připravili poselství, aby nám naše spokojenost vydržela co nejdéle. Co pro vás mají na srdci tuto středu?

Beran (21. března – 19. dubna)

Tajně toužíte něco změnit, ale měli byste se vydat čestnou cestou, abyste této změny dosáhli. Než něco uděláte, ujistěte se, že vaše rozhodnutí neublíží nikomu dalšímu. Naopak, myslete na dobro ostatních, myslete srdcem a jednejte rozumně. Takto se vyhnete komplikacím, které by vás čekaly.

Andělská rada: Už jen samotné negativní myšlení vám způsobuje velkou bolest. Když nepřejete nikomu nic dobrého, vede to ke stavu mysli, kdy budete velmi nešťastní.

Býk (20. dubna – 20. května)

Ne vždy se se členy rodiny domluvíte rozumně. Naštvat se je však ta nejhorší možná reakce. Mějte s členy své rodiny větší pochopení a trpělivost. Pokud vás nepochopí napoprvé, zachovejte klid a snažte se jim to vysvětlit trochu jiným způsobem. Pokračujte, dokud nebudete plně pochopeni.

Andělská rada: Nikdo nepřemýšlí úplně stejným způsobem jako vy. Trpělivost a pochopení vám pomůže postupně plně vyjádřit své myšlenky tak, aby ostatní pochopili, co se jim snažíte říci.

Blíženci (21. května – 21. června)

Žijte hlavně přítomností, nikoli budoucností či minulostí. Budoucnost se může kdykoli změnit, nevíte, co se v ní stane. Představovat si svůj budoucí život je tudíž zcela zbytečné a povede pouze ke zklamání. Na druhou stranu minulost nezměníte a nemá cenu se vrtat v chybách, kterých jste se dopustili.

Andělská rada: Každá lidská bytost si přeje být šťastná. Čím dříve si uvědomíte, že štěstí se nachází někde blízko vás, v přítomném okamžiku, tím rychleji ho najdete.

Rak (22. června – 22. července)

Každá malá událost by měla být důvodem k velké oslavě. Nezapomínejte si užívat života naplno se vším, co přináší. Nejen s tím, co vám způsobuje velkou radost, ale rovněž s tím, co vám vykouzlí i ten nejmenší úsměv na rtech. Vždy je důvod se radovat a snažit se svou radost přenést na ostatní.

Andělská rada: Vděčnost je vlastnost, která vám přinese největší štěstí, ale zároveň vlastnost, která je hodně podceňovaná. Nedovolte, abyste si sami ubírali štěstí tím, že nebudete vděční za vše, co se vám stane.

Radujte se z každé události a užívejte si život naplno
Radujte se z každé události a užívejte si život naplno | Zdroj: DimaKozitsyn / Depositphotos

Lev (23. července – 22. srpna)

Intuice je vnitřní hlas, který vám radí po celý váš život. Ačkoli někdy se splete, většinou vám radí dobře. Proč ji tedy ignorujete? Většinou vás ušetřila mnoha zbytečných problémů. Naučte se mít svou intuici opět rádi a berte ji jako svého velkého rádce. Nenašeptává vám zbytečně.

Andělská rada: Když se však ocitnete ve světě fantazie, vaše intuice udělá totéž. Než ji tedy poslechnete, popřemýšlejte, zda nemá zkreslené vidění situace. Buďte si však jisti, že většinou tomu tak není.

Panna (23. srpna – 22. září)

Chyby – to je něco, co předstíráte, že ve vašem životě vůbec neexistuje. Opak je ale pravdou. Chyby tu nejsou jen tak, mají vás poučit, donutit vás na svém životě něco změnit a být mnohem šťastnější. Neodhánějte je proto od sebe, naopak se s nimi naučte žít.

Andělská rada: Každá chyba, které se dopustíte, vás navádí na cestu, která vám zajistí osobní růst. Nestavte proto mezi ní a sebou zeď, naopak ji přijměte jako součást sebe, která se v budoucnu stane pouhou minulostí.

Váhy (23. září – 23. října)

Není pouze prázdnou větou, že cokoli uděláte, se vám jednoho dne vrátí. Tato slova se naplní dříve, než byste čekali. Zkuste na nějaký čas nikomu nepřát nic dobrého, nechválit nikoho a neudělat žádný dobrý skutek. Ne, nemusíte to dělat – výsledkem by bylo, že lidé by se k vám otočili zády.

Andělská rada: Jedince, kteří nikdy nikomu nepomohou, lidé nemají v oblibě. Buďte proto vděční, že jste se narodili s touhou pomáhat – přestože jsou dny, kdy za svou snahu nevidíte žádnou odměnu.

Štír (24. října – 21. listopadu)

I vaše emoce a touhy se občas ocitnou ve válce ve vaší vlastní mysli. Část vás bude chtít říci vše, co si myslíte, ale druhá část si bude myslet, že to není nejlepší nápad. V soukromí si ujasněte, čeho vlastně chcete dosáhnout a jak. Rozhodnout se, zda jednat nebo se dočasně stáhnout, se stane jednoduchým.

Andělská rada: Je v pořádku, že si v duchu protiřečíte. Než vás tato nerozhodnost přejde, využijte ji – můžete se potrénovat ve schopnosti argumentovat, abyste se v ní zlepšili.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Ne vždy v pracovním prostředí dosáhnete těch nejlepších výsledků. Pokud se vám momentálně nedaří, nezoufejte. Již brzy se vše zlepší. Hlavní je tolik nemyslet na své neúspěchy a naopak dělat, že se nic nestalo. Ne proto, abyste ignorovali své chyby, ale proto, abyste se mohli plně soustředit na své úkoly.

Andělská rada: Nezapomeňte se však ze svých vlastních chyb poučit. Tak budete mít klidnou mysl, že jste udělali všechno, co jste mohli, abyste příště svou chybu neopakovali.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Pozor na svá slova. Můžete říci něco, co nechcete, někomu, koho mylně považujete za dobrého přítele. Neříkejte proto raději nic, čeho byste později mohli litovat, sdělujte pouze informace, na které jste hrdí. Tím se vyhnete nejen možnosti, že někdo vyzradí vaše tajemství, ale také stresu z obav, že jste mohli udělat chybu.

Andělská rada: Obvykle jste opatrní, dnes však tomu tak být nemusí. Nezapomínejte na svou obezřetnost. Zejména u přátel, které jste teprve nedávno označili za dobré, otestujte jejich loajalitu.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Je velmi důležité najít rovnováhu mezi důvěrou a nedůvěrou. Když někomu věříte každé slovo, stoprocentně vás tato osoba jednoho dne zklame. Když nevěříte vůbec, lidé se vám vyhýbají a vy se následně nemáte komu svěřit. Najděte ten zlatý střed, který nepovede ani ke zklamání, ani k sociální izolaci.

Andělská rada: Tato hranice je velmi tenká, ale pokud se budete hodně soustředit, nepřekročíte ji ani nezůstanete pod ní. Nejednejte s každým jako s nejhorším nepřítelem, ale zároveň vězte, že vy jste jediný člověk, kterému můžete plně důvěřovat.

Ryby (19. února – 20. března)

Trpělivost je dobrá vlastnost, která vám na vaší životní cestě hodně pomůže. Nesmí ale být zneužita. Také vy, stejně jako ostatní, máte jen omezený čas, který na tomto světě můžete strávit. Nedovolte proto, aby vám ho ostatní brali proti vaší vůli. Travte čas pouze s lidmi, s kterými je vám dobře.

Andělská rada: Záleží jen na vás, jak a s kým se rozhodnete trávit svůj volný čas. Nikdo vás nemůže nutit trávit s ním čas, pokud si to sami nepřejete.

Zdroj článku:
  • Autorský text