Andělská poselství na středu: Berani, využijte kreativitu ke zpestření svého života, Ryby, nebojte se prosadit svůj názor

Andělská poselství na středu: Berani, využijte kreativitu ke zpestření svého života, Ryby, nebojte se prosadit svůj názor
Všichni lidé jsou si rovni. Prakticky mezi námi neexistují žádné zásadní rozdíly. Jmenovitě zejména muži a ženy ale často jdou proti tomu druhému. A to není správné. Hádky by okamžitě ustaly, pokud bychom se naučili respektovat jeden druhého. Není to tak obtížné.

Šíření fám, které se předávají z generace na generaci, vůbec nenapomáhají klidnému životu. Dokud se nebudeme snažit vzájemně pochopit ostatní lidi, bez ohledu na to, čím se liší, neposuneme se vpřed. To platí nejen u mužů a žen, ale také u odlišných lidí celkově, ať už vzhledově či povahově. Andělé si přejí, aby se nám podařilo nastolit celoplošnou harmonii, bez předsudků. Co andělé vzkazují vám? Přečtěte si jejich poselství na středeční den.

Beran (21. března – 19. dubna)

Kreativita vám pomůže přehodnotit svůj život i zútulnit váš domov. Nechte ji, aby vás zcela pohltila. Může změnit váš život k lepšímu, pokud ji využijete moudře. Správné řešení problémů, umělecké vyjádření svých pocitů – to vše můžete udělat, abyste se v životě cítili spokojenější.

Andělská rada: Spokojenost se neměří podle majetku ani počtu přátel. Jde o to, naplnit svůj život, najít svůj vlastní smysl. Dělat to, co vás baví, a šířit radost do celého okolí.

Býk (20. dubna – 20. května)

Přílišné zaměření se na detaily je vhodné, abyste vyřešili zásadní problém. Pokud se ale na ně doslova upnete, přestanete vymýšlet řešení a místo toho se zaseknete na jednom místě. Řešte problém jako celek, nehledejte nic důležitého tam, kde nic důležitého není, přestože vám se to tak může zdát.

Andělská rada: Ne vždy je všechno důležité tak, jak si myslíte vy. Zkuste zaujmout spíše objektivní postoj, a pokud to nebude možné, požádejte o názor lidi kolem vás.

Blíženci (21. května – 21. června)

Rychlé tempo s sebou přináší nejen rychlé a dobré nápady, ale také stavy úzkosti. Ty přicházejí zejména tehdy, když přestanete stíhat. Cítíte-li únavu hned po probuzení, zpomalte, nesoutěžte se svými v čase těžko splnitelnými cíli. Když nestíháte, znamená to, že zatím nemáte postupovat tak rychle.

Andělská rada: Nemá smysl na vše spěchat, když víte, že vaše myšlenky jsou velmi negativní. Najděte své vlastní tempo, které vám bude příjemné, a tohoto tempa se držte.

Rak (22. června – 22. července)

Čeká vás velký příval energie, proto si moudře rozmyslete, jak ji chcete investovat. Můžete se setkat s přáteli a společně vytvořit nezapomenutelné vzpomínky, nebo se můžete zaměřit na své současné cíle. Můžete v nich skokově postoupit. Budete hrdí na to, co jste dnes dokázali.

Andělská rada: Dělejte to, co uznáte za vhodné. Nemá smysl se nutit postoupit v kariéře, když to nepovažujete za hlavní náplň vašeho dne. Vy sami víte nejlépe, co je pro vás důležité.

Využijte přívalu energie k dosažení svých cílů
Využijte přívalu energie k dosažení svých cílů | Zdroj: ryanking999 / Depositphotos

Lev (23. července – 22. srpna)

Váš hektický způsob života vám občas znemožňuje rozpoznat pravdu od lži. Dnes to bude tak, že budete příliš důvěřiví vůči určitým lidem, kteří vám chtějí ublížit. Důležité je držet se faktů, nevěřit ničemu jen proto, že vám to někdo řekl. Než na něco kývnete, vše si ověřte.

Andělská rada: Lidé vám mohou namluvit ledacos, a to dokonce i ti nejlepší přátelé. Pro ně to může být pravda, ale nemuseli si to nijak ověřovat. Pro jistotu zjišťujte a až teprve poté uvěřte.

Panna (23. srpna – 22. září)

Práce vás nemusí vždy bavit. Je však zapotřebí dokončit ji pořádně, abyste se k ní časem nemuseli vracet. Možná to jsou ale lidé, kteří vám práci tolik znechucují. Pokud vám spolupracovníci nemají co nabídnout v oblasti nových informací, zkuste si najít přátele, o jejichž slovech můžete poté důkladně přemýšlet.

Andělská rada: Váš mozek produkuje hodně myšlenek v jednu chvíli, abyste vše stíhali udělat a udělali to dobře. Chvilkové přemýšlení nad tím, co vám řekli přátelé, tudíž budete stíhat i během práce.

Váhy (23. září – 23. října)

Máte velkou šanci uspět, a to díky zvýšeným ambicím. Více než jindy si můžete uvědomit, co vlastně od svého života očekáváte a co byste v něm chtěli dokázat. Na druhou stranu pozor na přehánění, držte se v určitých mezích. Takto přijdete na cíl, který se stane smyslem vašeho života.

Andělská rada: Vaše fantazie je úžasná věc, ale nesmíte se jí nechat pohltit úplně. Ve světě fantazie totiž jde hodně věcí, které ve skutečnosti nejdou, nebo jdou mnohem pomaleji.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Výhodnější se vám zdá nepouštět se do věcí, u kterých nevíte, zda je zvládnete. Občas ale musíte vystoupit ze své komfortní zóny nejen tehdy, když chcete uspět, ale také tehdy, když se chcete dopídit pravdy, a to zejména u vztahů, které skončily pro vás náhle a nešťastně.

Andělská rada: Máte na mnohem víc, než si vůbec uvědomujete. Máte své hranice, které raději nepřekračujete. Jenže právě to potřebujete udělat, abyste se dostali blíže ke spokojenosti.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Máte dobré nápady, jak vydělat peníze, ale stačí říci, že nic neumíte tak dobře, abyste se tím mohli uživit, a váš nápad padá. Vůbec se nezabývejte tím, co vám říkají ostatní lidé. Důležité je jen to, co si myslíte vy. Jistě, můžete se ve svých názorech mýlit, ale stejně tak se mohou mýlit ti ostatní.

Andělská rada: Vždy se najde někdo, kdo ze sobeckých důvodů prohlásí, že na něco nemáte. Může to být i blízký přítel, který je zvyklý, že s ním trávíte hodně času, a nehodlá na tom nic měnit.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Určité vztahy, ať už přátelské, obchodní či ten romanticky zaměřený, se vyvíjejí dobře a dnes máte slušnou šanci dosáhnout jejich naplnění. Také ale můžete být naštvaní. Nepotlačujte hněv. Mnohem lepší způsob je říci, co cítíte a co si myslíte. Tímto vyřešíte situaci mnohem dříve a mnohem lépe.

Andělská rada: Rodina je pro vás vším a stejně tak lidé, které máte rádi z jiného důvodu. Na tom není nic špatného. Věnujte jim však i přesto pozornost co největší, abyste je upevnili.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Nezapomínejte na udržení kondičky, ale držte se ve zdravých mezích. Když se do něčeho pustíte, máte tendenci k přepracování, a to samé vás může potkat i zde, během fyzického cvičení. Také se může objevit úzkost. Ujistěte se, že cvičíte, ale nepřecvičujete se, a zároveň dodržujete pitný režim.

Andělská rada: Je pravda, že fyzické cvičení posiluje mysl a odstraňuje stres, ale pokud se přecvičíte, nastane pravý opak společně s velkou únavou. Nejste robot, jste člověk, který musí odpočívat.

Ryby (19. února – 20. března)

Nastal čas, abyste se přestali schovávat ve stínech a konečně zazářili, ať už mezi přáteli či na veřejnosti. Názor, který jste si nedávno vytvořili, se stane mezi lidmi velmi populární. Nesmíte se ale bát ho šířit. Týká se návrhu na ukončí nerovnoprávnosti mezi lidmi, v jakémkoli měřítku.

Andělská rada: Každý má právo na svůj názor, i vy. Nejste o nic méně důležití než ostatní. Snažte se o skutečnou rovnoprávnost všech lidí, nikoli pouze těch ostatních. Nezapomínejte na sebe.

Zdroj článku:
  • Autorský text