Andělská poselství na středu: Lvi, nic nemusí být tak, jak se vám nyní jeví, Vodnáři, promluvte si o svých problémech s blízkou osobou

Andělská poselství na středu: Lvi, nic nemusí být tak, jak se vám nyní jeví, Vodnáři, promluvte si o svých problémech s blízkou osobou
Soustředěnost nám pomáhá vyhnout se zbytečným předsudkům a všímat si těch podrobností, které nám napoví, jak pokračovat životě i na čí straně je pravda. Jsme-li soustředění, andělské rady slyšíme mnohem jasněji a lépe pochopíme jejich pravý význam.

Všichni jsme určitě alespoň jednou zažili, že jsme mluvili pravdu, ale nikdo nám nevěřil. Klasickou reakcí je naštvat se na to, že nás ostatní neposlouchají. Kdybychom si ale všichni zachovali otevřenou mysl, dostalo by se k nám více možností, nad kterými můžeme popřemýšlet jakožto nad možnými. Pravda by byla odhalena mnohem dříve. Andělé se snaží, abychom různé situace chápali správně. Také vám posílají své poselství na dnešní, středeční den.

Beran (21. března – 19. dubna)

Vztahy neupevníte pouze tak, že jednou za čas řeknete pár milých slov. Lepší metoda, která opravdu vztah upevní, je něco udělat pro druhou osobu. Bez vyzvání, sami od sebe. Věnujte pozornost tomu, co lidé říkají, a kreativně vymyslete, jak jim udělat radost.

Andělská rada: Nediskutujte tak intenzivně o svých penězích. To je čistě vaše věc a nemělo by to být téma celodenního rozhovoru. Zkuste si povídat o zájmech druhé osoby a ona vám začne být více nakloněna.

Býk (20. dubna – 20. května)

Přesvědčí-li vaše slova naprosto neznámého člověka, aby se změnil, mějte se na pozoru. Je dost možné, že se vám snaží vetřít do přízně, ať už z jakéhokoli důvodu. Buďte více obezřetní, když se spřátelíte s novými lidmi. Mohou být přející, ale neplatí to o všech lidech na světě.

Andělská rada: Vtipkujte, abyste zjistili, jaký daný člověk skutečně je. Humor je dobrý způsob, jak odhalit potenciální hrozbu. Teprve až si budete jisti, že vám nic nehrozí, se danému člověku otevřete více.

Blíženci (21. května – 21. června)

Vaše sny o ideálním domově nemusejí zůstat nerealizovatelné. Vyrazte na nákupy dekorací, záclon či židlí a můžete se pustit do zkrášlení vašeho příbytku. Když se vám v něm začne více líbit, také vaše rychlé myšlení se navrátí, již nebudete ten znuděný člověk bez nápadů, kterého delší dobu proklínáte.

Andělská rada: Nic vám nemůže zabránit v naplňování vašich vlastních cílů. Nehleďte na názor jiných lidí, že takto bude váš domov vypadat strašně. Ještě to neviděli, takže nemohou soudit.

Rak (22. června – 22. července)

Občas se stane, že zapomenete na slib, který jste dali jiné osobě. Dožeňte to, co ještě máte rozpracováno, ať se můžete začít bavit, ať už na veřejnosti či doma. Pokud jste na svůj slib zapomněli, obvolejte své přátele a zjistěte, co jste komu naslibovali. A směle do plnění.

Andělská rada: Po náročné práci toužíte po zábavě, u které se uvolníte a přijdete na jiné myšlenky. Pokud ale tušíte, že nebudete mít tolik času, není od věci příště tolik neslibovat.

Možná se vám občas stane, že zapomenete nějaký slib. Dožeňte to a zkuste třeba přátelům splnit své sliby
Možná se vám občas stane, že zapomenete nějaký slib. Dožeňte to a zkuste třeba přátelům splnit své sliby | Zdroj: monkeybusiness / Depositphotos

Lev (23. července – 22. srpna)

Pokud někdo přispívá do domácnosti více než vy, může se to postupně zvrtnout v ostrou výměnu názorů. Možná si všímáte, že vás štve, jak jste jediní, kdo neplatí. Nemusí to být pravda. Pravidelně si zapisujte všechny své výdaje a brzy přijdete na to, že i vy dáváte velkou část.

Andělská rada: Někdy se stává, že se vám něco jeví jinak než jak to skutečně je. Měli byste zaujímat širší úhel pohledu, nevidět pouze hotovou věc, nýbrž si všímat více detailů.

Panna (23. srpna – 22. září)

Ne vždy musíte být dokonalým člověkem. Partner, rodina, přátelé i naprosto cizí lidé od vás očekávají určité výsledky. Vzhledem k tomu, že se do všeho vždy pouštíte s obrovskou vervou, zapomínají, že jste člověk, ne robot, který má všechny postupy uložené v čipu. Potřebujete odpočinek od povinností.

Andělská rada: Promluvte si s někým, kdo vám dobře rozumí, nebo si své poznatky, co vás na ostatních štve, zapište na papír a ten následně spalte. Uleví se vám a napětí zmizí.

Váhy (23. září – 23. října)

Své vztahy upevníte jednoduše. Pokud máte dojem, že druhá osoba se ve vztahu začíná dusit, nejlepší řešení je ji o svých obavách konfrontovat. Zpočátku je obtížné mluvit o tom, co si myslíte, ale postupně můžete společně dojít k nějakému závěru, díky kterému opět budete klidně spát.

Andělská rada: Svěřte se i s těmi myšlenkami, za které se sami stydíte. Koneckonců, této osobě určitě důvěřujete, jinak byste s ní netrávili své volné chvíle.

Štír (24. října – 21. listopadu)

O snech a nadějích můžete se svými přáteli mluvit. Je mnohem lepší podělit se o své myšlenky než si zoufat, jak se to nakonec celé vyvrbí. Dali jste někomu slib, který jen stěží splníte? Požádejte své blízké přátele o pomoc, pokud váš slib není tak velkým tajemstvím. Lidé kolem vás vás rádi podrží.

Andělská rada: Máte-li velké obavy o svou budoucnost, je dobré si o tom s někým promluvit než jim čelit sami. Názory jiných lidí vás přesvědčí, že nic není tak horké, jak se vám nyní zdá.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Snažte se pochopit kariérní cíle osob, se kterými se stýkáte delší dobu. Nejen vy, ale i jiní lidé mají své ambice. Mohou mít sebelepší nápad, ale pokud nebudou vědět, jak ho zrealizovat, nikdy neuspějí. Obecně ale platí, že objektivní rada někoho jiného jim pomůže začít. Buďte první, kdo to udělá.

Andělská rada: Udělejte něco pro druhé a druzí udělají něco pro vás. Navrhněte vzájemnou výpomoc, pokud si myslíte, že na svůj velký plán nestačíte sami.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Vidět v lidech jen to nejlepší vám může dopomoci přimět autoritu, aby na vás brala větší ohled. Dostanete svou šanci, když ukážete, že vám záleží na jiných lidech více než na sobě. Pomozte staršímu člověku přejít ulici, když jdete do práce či na pohovor, nebo kolegovi blíže objasněte určitá pravidla.

Andělská rada: Budete-li chtít, budete přesně vědět, co říci, abyste platili za moudrého člověka. Pozor na lehkovážnost, vaše slova by ztratila význam. Myslete na blaho druhých, aby vám začali více naslouchat.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Na své problémy nejste sami. Určitě znáte někoho, komu si můžete postěžovat na to, jak je s vámi v poslední době zacházeno v rodinném či přátelském kruhu. Pokud nikoho takového nemáte, měli byste zajít do společnosti, někdo takový bydlí nedaleko vás a dokonce ho vidíte každý den.

Andělská rada: Jakmile se otevřete, dejte si pozor, aby vaše slova nepřerostla v pomluvy. To se může stát velmi snadno. Přejte oněm lidem jen to dobré nehledě na to, jak hodně vás naštvali.

Ryby (19. února – 20. března)

Pocit prázdnoty pramení z domnění, že váš vztah se přestal vyvíjet tím správným směrem. Zkuste zjistit, odkud pramení váš strach z opuštění. Jednejte co nejrychleji, současný stav vám neprospívá, pouze ubližuje. Můžete se také svěřit člověku, kterého se to týká, a vyslechnout si jeho vyjádření.

Andělská rada: Naplňte svou mysl nadějemi, které vypudí všechny vaše obavy. Zkuste udělat něco nového, spolupráce upevňuje vztahy, ať už v pracovním prostředí či ve volném čase.

Zdroj článku:
  • Autorský text