Andělská poselství na středu: Lvi, buďte hrdí na to, kdo jste, Střelci, litujte jen těch rozhodnutí, které vám přinesly potíže

Andělská poselství na středu: Lvi, buďte hrdí na to, kdo jste, Střelci, litujte jen těch rozhodnutí, které vám přinesly potíže
Lidé jsou různí, ale nemít někoho rádi jen na základě jeho názorů není dobrý přístup, obzvláště pokud jimi nikomu neubližuje. Všichni máme své osobní preference a své hranice, které osobně nepřekročíme. Ovšem to neznamená, že se našich hranic musejí držet i naši přátelé.

Naučme se spolu žít jako dobrá společnost. Respektujme názory ostatních. Je to velmi důležité, pokud chceme, aby ostatní respektovali nás na základě toho, jací jsme doopravdy. Andělé se přiklánějí k možnosti neopouštět lidi v našem životě jen proto, že se nám nelíbí, jaký pohled na svět zaujímají. Vždyť je to nakonec krásné, jak jsme všichni odlišní. Co dalšího by vám andělé rádi sdělili? Přečtěte si jejich středeční poselství, které si pro vás připravili.

Beran (21. března – 19. dubna)

Pokud máte pocit, že již umíte všechno, co potřebujete, přišel čas změnit úhel pohledu a najít někoho, kdo má znalosti, které vy ještě nemáte, a vzít si je. Pokud lidem dáte možnost vás něčemu přiučit a sdělíte jim, že pro vaši budoucnost dělají něco dobrého, minimálně jim zlepšíte náladu, což vám přinese štěstí.

Andělská rada: Myšlenka, že více znalostí a zkušeností k životu nepotřebujete, vás drží zpátky a znemožňuje vám naučit se cokoli nového. Zkuste se odhodlat k dalšímu vzdělávání a úspěch se brzy dostaví.

Býk (20. dubna – 20. května)

Nestyďte se za to, že občas máte špatný den. Každý má někdy pocit, že celý svět se otočil proti němu. Důležité je zaměřit se na své myšlenky a emoce a postupně odstranit ty špatné. Najděte něco, co vám udělá radost, třeba krásnou vzpomínku, a umístit je na prázdné místo, kde předtím byly myšlenky špatné.

Andělská rada: Život zůstane obtížný, dokud se nerozhodnete, že takový život nechcete. Jakmile začnete přemýšlet, jak ho zlepšit, otevřou se vám nové možnosti a vaše štěstí již nebude v nedohlednu.

Blíženci (21. května – 21. června)

Je běžné, že občas máte pocit, jako byste měli nechat celý svůj dosavadní život za sebou a vyrazit na novou cestu, která vás možná dovede za štěstím. Zkuste ale zatnout zuby a až příště nastane nedorozumění mezi vámi a někým vám blízkým, buďte více chápaví k jeho pocitům a zjistěte, proč se vlastně naštval.

Andělská rada: Někdy zdání klame a pokud se vydáte jinou cestou, můžete později litovat toho, že jste nezůstali na té původní. Ačkoli nová cesta zní lákavě, na zlepšení té stávající již nějakou dobu pracujete.

Rak (22. června – 22. července)

Žít před jakýchkoli předsudků a najít si každý den čas na to, abyste studovali jiné kultury a převzali od nich to, co se vám líbí, vám usnadní život. Budete spokojenější sami se sebou a také v očích ostatních se stanete lepším člověkem. Lidé si změn všímají a tyto změny zvýší vaši reputaci.

Andělská rada: Nezapomínejte se vzdělávat a zlepšovat, obzvláště pokud na svém životě chcete něco změnit. Pouhým nicneděláním změny nedosáhnete, musíte se o ni snažit.

Pokud chcete v životě něco změnit, zlepšujte se například v oblasti vzdělání
Pokud chcete v životě něco změnit, zlepšujte se například v oblasti vzdělání | Zdroj: IgorVetushko / Depositphotos

Lev (23. července – 22. srpna)

Nestyďte se za to, kým jste. Buďte na sebe více hrdí. Ačkoli změny jsou v životě zapotřebí, není to vždy nezbytné. Zamyslete se nad svou osobností a vytyčte si, co se vám na ní líbí a co byste naopak rádi změnili. Těm slabším stránkám postupně dejte sbohem, ale těch silných není třeba se vzdát.

Andělská rada: Je to nejlepší způsob, jak zjistit, jaké máte slabé stránky, ale také jak byste to mohli nejlépe udělat, aby změna nebyla příliš velká. To vám umožní se oněch změn skutečně držet.

Panna (23. srpna – 22. září)

Snažíte se být spravedliví, ale špatný úsudek či dokonce pocit nenávisti se občas nevyhne ani vám. Není to nic špatného, pokud se to neprojeví ve vašich činech. V době, kdy se cítíte nepohodlně, například je vám smutno nebo jste naštvaní, proto nečiňte rozhodnutí, pokud nutně nemusíte.

Andělská rada: Když na sobě cítíte negativní emoce, několikrát se rozdýchejte a snažte se uklidnit. Nededukujte žádné závěry, pokud cítíte, že nemáte klidnou mysl. Dejte si čas se rozhodnout.

Váhy (23. září – 23. října)

Konfrontace není vždy nezbytná, ale některé problémy vyřešíte pouze tím, že vše začnete řešit napřímo s ostatními lidmi. Sdělte jim, co máte na srdci, a navrhněte vhodný kompromis. Možná na vás budou naštvaní, ale vězte, že tato nálada jim nevydrží věčně.

Andělská rada: Vyřešení problémů vyžaduje odhodlanost, ale také čas. Nechte ostatní, aby si v mysli zpětně znovu přehráli, co jste se jim snažili říci, a počkejte, až se sami vyjádří.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Někdy je k vzteku, jak vás ostatní lidé nechápou a nedělají nic pro to, aby se na tom něco změnilo. Nechat se ovládnout negativními pocity jen proto, že je někdo jiný nezodpovědný, nemá smysl, pouze vám to zkazí den. Zaměřte se proto na ty, kteří vám naslouchají a dokážou vás i uklidnit.

Andělská rada: Snažit se někoho, kdo o to nestojí, přesvědčit, aby začal žít lepší život, je zbytečné. Zaměřte svou energii, která vás nutí pomáhat ostatním, na někoho, který si vaší snahy více váží.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Za každý čin si nesete svou zodpovědnost. Někdy se ale stane, že jste trestáni za to, co jste neudělali vy sami. Na čí straně stojí pravda? Pokud musíte něco udělat, abyste odčinili to, co jste zavinili, i když neúmyslně, popřemýšlejte, zda je trest spravedlivý a pro vás akceptovatelný.

Andělská rada: Pokud odkýváte všechno a uděláte všechno, lidé si vás budou méně vážit a začnou vás využívat. Když víte, že trest je nepřiměřený nebo byste potrestáni být neměli, ozvěte se.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Když vám někdo něco říká, vždy trvejte na sdělení faktů. Ty nejjednodušší věty, kdy vám osoba nesdělí žádná fakta, se nemusí zakládat na pravdě. Buďte obezřetní, když dostáváte informace, obzvláště když o nich hodláte přemýšlet hlouběji nebo když je chcete předat další osobě.

Andělská rada: Na druhou stranu nebuďte ani příliš nedůvěřiví, všichni lidé si zaslouží, abyste je vyslechli. Když budete shazovat něčí slova jako nedůvěryhodná, můžete přijít o spoustu dobrých přátel.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Je nemožné zavděčit se úplně všem lidem na světě. Přestože někdy máte pocit, že všichni by mohli být vaši kamarádi, protože všichni lidé si jsou bez ohledu na rozdíly rovni, tato vize ideálního světa je nereálná. Zaměřte se na ty, kteří vám vstoupili do života, a pokuste se usmířit se s těmi, kteří z něho nedávno odešli.

Andělská rada: Zaměřit se na své nejbližší okolí vám umožní změnit svět tak, jak to nyní dokážete. Postupně můžete okruh zvětšit i na lidi, kteří jsou od vašeho bydliště vzdálenější.

Ryby (19. února – 20. března)

Záleží na tom, co prožíváte, nebo je to jen ego, které vše zveličuje? Tuto otázku mějte na mysli, když se vám nedaří. Všímejte si dobrých skutků, které pro vás lidé dělají, nezavírejte před nimi oči. Každý člověk má své problémy, ale když dokážete ocenit pozitivní věci, jejich vyřešení nebude složité.

Andělská rada: Téměř vždy platí, že nic není tak beznadějné, jak se na první pohled zdá. Nezapomínejte na to, až vám příště přijde, že k vám nikdo není fér a nikdo vás nemá rád.

Zdroj článku:
  • Autorský text