Andělská poselství na středu: Blíženci, projevte ostatním více respektu, Vodnáři, nekritizujte svůj vzhled

Andělská poselství na středu: Blíženci, projevte ostatním více respektu, Vodnáři, nekritizujte svůj vzhled
Zvědavost je úžasná vlastnost. Ačkoli ne vždy ji naše okolí ocení, díky zvědavosti máme neustálou potřebu učit se něco nového. Každou nabytou informací jsme o krůček blíže lepšímu životu. Andělé plně podporují touhu se vzdělávat.

Čím více toho totiž víme, tím dál se na své životní cestě dostaneme. V dnešní době máme více možností na vzdělání než kdykoli jindy. Pokud nevíme, co se naučit, andělé nám vždy něco pošlou do cesty. Nové zájmy a nová témata, o nichž se chceme dozvědět co nejvíce, se nám v budoucnu budou hodit. Také si přečtěte své pondělní poselství, které si pro vás andělé připravili.

Beran (21. března – 19. dubna)

Svůj osud máte pevně ve svých rukách. Nespoléhejte příliš na ostatní, protože jim do plánů na pomoc při řešení vašich problémů může kdykoli cokoli přijít. Zkuste vymyslet plán, jak si pomoci sami. Existuje tolik možností řešení problémů svépomocí. Musíte ale opravdu chtít změnit svůj život.

Andělská rada: Vydejte se vlastní cestou, nekopírujte život nikoho jiného. Co pomohlo jinému na jeho životní cestě, nemusí nutně fungovat i u vás. Sledujte, jak se situace vyvíjí, a přizpůsobte se jí.

Býk (20. dubna – 20. května)

Křik není ta nejlepší volba pro prosazení vašich názorů. Místo rozčilování zkuste argumentovat rozumnými důvody. Máte-li čas a prostor, napřed svou řeč vyřkněte před zrcadlem. Kdyby váš odraz byl jiný člověk, přesvědčil by vás svým výstupem? Pokud ne, zlepšete ho, než s ním vystoupíte před ostatními.

Andělská rada: Omezte hlasitý projev na minimum. Nikdo vás nikdy nepřesvědčil tím, že na vás zvýšil hlas, a stejný výsledek můžete očekávat i vy od ostatních. Chcete-li prosadit svůj názor, emoce stranou.

Blíženci (21. května – 21. června)

Projevte ostatním lidem respekt, aby oni začali více respektovat vás. Nevíte-li, kde začít, zaměřte se na dobré skutky, během nichž pomůžete starším. Stačí jen podržet dveře seniorovi, když jdete do obchodu či z něho, nebo při pozdravu starších spolupracovníků uznale pokývat hlavou.

Andělská rada: Není nic špatného říci ostatním lidem, jak si vážíte jejich práce. Hřejivá slova uznání vždy potěší, ať už je řeknete lidem na vašem pracovišti, obchodníkům či uklízečům.

Rak (22. června – 22. července)

Nehledě na to, jak blízcí vám jsou lidé, s nimiž žijete, ujistěte se, že vám nenakazují, co máte dělat a kdy to máte dělat. Jste vládcem svého vlastního života. Něco jiného je, když jste na dně a někoho požádáte o pomoc a následujete jeho rady, a něco jiného je, když jste o nakazování, co máte dělat, sami nepožádali.

Andělská rada: Postavte se sami za sebe, když se vám cokoli nelíbí. Lidé nejsou vždy tak nesobečtí, jak byste si přáli. Naučte se rozpoznat, když s vámi někdo chce manipulovat.

Ujistěte se, že vám lidé něco nenakazují, pokud zrovna o jejich pomoc nepožádáte
Ujistěte se, že vám lidé něco nenakazují, pokud zrovna o jejich pomoc nepožádáte | Zdroj: Wavebreakmedia / Depositphotos

Lev (23. července – 22. srpna)

Občasná žárlivost je součástí vztahů, partnerského i přátelských. Není však třeba nedělat nic jiného než zpovídat ty, které máte rádi. Vaše obava o zničení vztahu, když se o něj přestanete starat, by vás neměla donutit nedůvěřovat svým nejbližším. Jejich hodnoty se vám odkryjí, když jim dáte určitou svobodu.

Andělská rada: Vaše myšlenky vedoucí k žárlivosti psychicky drtí nejen ty, které máte rádi, ale také vás. Zkuste se neptat na takové množství otázek, alespoň na jeden den. Uvidíte, zda z vás stres opadl, ale musíte to zkusit.

Panna (23. srpna – 22. září)

Nenávist nevede k ničemu než k utrpení. Snažte se ji proto co nejvíce omezit. Při nenávistném projevu škodíte sami sobě, radost z vašeho života vymizí. Jakmile však uděláte něco hezkého pro ostatní lidi, ono světlo, které vám ukazuje cestu z temnoty, se opět objeví a bude viditelnější než kdy dříve.

Andělská rada: Máte-li špatný den, udělejte si radost tím, že někomu pomůžete. Jakmile uvidíte, že vaše činy někomu pomohly, stres z vás rychle opadne a vy se budete moci opět radovat.

Váhy (23. září – 23. října)

Některé vaše počiny nemusejí pomoci ostatním, přestože se mohlo jednat o váš původní záměr. Rozhodli jste se zlepšovat životy jiných lidí, ukázat jim, že ne všichni jsou tak zlí, jak se jim zdá. Stejně jako ostatní lidé, o svých rozhodnutích byste měli více popřemýšlet, než se do nich opravdu pustíte.

Andělská rada: Důkladně popřemýšlejte, zda vaše činy nemohou dotyčnému nějakým způsobem více ublížit než mu pomoci, a zda vaše pomoc nemůže ublížit jinému člověku než tomu, kterému se chystáte pomoci.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Láska někdy bolí nehledě na to, jak hodně jste ochotni si to připustit. Není moudré odstrkovat své vlastní emoce, vybudovat kolem sebe nedobytnou pevnost a předstírat, že vás nemůže nic rozesmutnit. Lidé si potom myslí, že se nic neděje, a vy se pouze trápíte jejich ignorováním vašich pocitů.

Andělská rada: Nikdo nečte vaše myšlenky a nemůže vědět, co opravdu cítíte. To také znamená, že vám nikdo nedokáže pomoci, dokud o to sami nezažádáte. Zkuste si s někým promluvit namísto předstírání duševní pohody.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Loajalita vůči lidem, kteří s vámi kráčejí po vaší životní cestě již delší dobu, vám umožní upevnit vztah s těmi, kteří vám rádi vždy pomohou, když vám svět připadá černobílý. Projevte jim vděčnost, pozvěte je do restaurace nebo věnujte několik minut napsání krátké básničky, kterou jim předáte.

Andělská rada: Je tak snadné zapomenout na staré přátele, když vám osud připlete do cesty tolik neznámých tváří. Do budoucna se však více vyplatí držet se převážně těch, u kterých víte, co od nich máte očekávat.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Toužíte po lepším světě, ale skutečně toho děláte tolik, abyste ho změnili k lepšímu? Možná o sobě pochybujete, připadáte si příliš mrňaví na to, abyste mohli vůbec něco změnit. Více si věřte. Chcete-li si mezi ostatními připadat jako v nebi, napřed nebe vytvořte u sebe doma a poté pomalu postupujte dál.

Andělská rada: Drobné skutky k vyjádření vděčnosti lidem, kteří s vámi bydlí, a nejbližším sousedům, zlepší vztahy téměř okamžitě. Domů byste se měli vracet rádi, pokud se to neděje, mohou za to právě nedokonalé vztahy.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Myslet si, že již nevypadáte tak dobře jako dříve, vám nepřinese nic dobrého. Stárnutí je přirozený proces, který nelze zastavit, ovšem mějte se rádi za to, co jste v životě dokázali a jak krásný charakter máte, nesuďte se za vzhled. Lidé, kteří mají skutečně čisté srdce, vás za vzhled neodsoudí.

Andělská rada: Pokud soustavně slýcháváte, že byste se svým vzhledem měli něco udělat, není to tím, jak vypadáte, ale tím, že se stýkáte s nesprávnými lidmi. Naštěstí nikdy není pozdě najít si přátele, kteří ve vás uvidí jen to krásné.

Ryby (19. února – 20. března)

Nezáleží na tom, kdo se vás snaží naštvat nebo kdo vám vyčte nejvíce chyb. Záleží na tom, jak se k dané situaci postavíte. Na konci každého dne můžete říci, že byl více než dobrý. Ohlédněte se zpět do minulosti. S odstupem času můžete říci, že jste měli hodně příležitostí a všechny dny, které jste prožili, tudíž byly dobré.

Andělská rada: Jistě, ne všechno jste provedli nejlépe, ale problémy existují pouze ve vaší hlavě. Když je přestanete brát jako problémy a přejmenujete je na příležitosti, začne se vám více dařit je zvládnout.

Zdroj článku:
  • Autorský text