Andělská poselství na středu: Raci, pomáhejte druhým, abyste získali cennou radu, Kozorozi, více se radujte z malých věcí

Andělská poselství na středu: Raci, pomáhejte druhým, abyste získali cennou radu, Kozorozi, více se radujte z malých věcí
Není třeba být nejlepší, když se rozhodneme vydat se novou životní cestou. Nepotřebujeme být nejznalejší v oboru, hlavnější je chtít se postupně vypracovat. Vždyť i ti poslední mohou být nakonec první, pokud vytrvají a mají snahu se vzdělávat.

Proto se nebojme vydat se jinou cestou, než jakou jsme kráčeli doposud. Andělé věří, že ať už se rozhodneme jakkoli, dokážeme dosáhnout štěstí. Chce to ale píli, snahu se naučit něco nového každý den. Pomáhají nám při výběru, ale zbytek už musíme udělat sami. Co dalšího by vám andělé rádi sdělili? Přečtěte si jejich poselství.

Beran (21. března – 19. dubna)

Lidé kolem vás vědí, že je máte rádi, ale není na škodu jim to jednou za čas připomenout. Nemusíte volit pouze sladká slova, využijte tento den, abyste sobě blízkého člověka pozvali na oběd na jeho oblíbené jídlo nebo mu koupili něco dobrého. Možností je spoustu, využijte svou kreativitu.

Andělská rada: Vaši blízcí si zaslouží chválu, proto jim ji dopřejte, kdykoli se jim něco povede. To jim dodá motivaci pokračovat v tom, co je baví a naplňuje, a vy se můžete radovat z jejich úspěchu.

Býk (20. dubna – 20. května)

Vaše mysl se začne rychle nudit, když jen pomyslí na fyzické cvičení, ale vaše tělo ho jednou za čas potřebuje. Ačkoli máte dostatečnou fyzickou aktivitu, neuškodí své svaly občas vyzvat. Naštěstí existuje spousta druhů cvičení a vy si můžete vybrat to, které vás naplní pocitem spokojenosti.

Andělská rada: Cvičení vás bavit nebude, dokud nenajdete to, co vám vyhovuje. Věnujte proto nějaký čas hledáním cvičení, které pro vás bude mít smysl a tudíž vás jen tak bavit nepřestane.

Blíženci (21. května – 21. června)

Posilte své sebevědomí tím, že trochu změníte vizáž nebo uděláte něco, co jste dlouho odkládali, protože jste si nebyli jisti výsledkem. Každý den se snažte udělat něco malého, co byste nikdy neřekli, že zvládnete. Postupem času zjistíte, že vlastně pro vás nic není nemožné.

Andělská rada: Malé kroky vedou k velkému úspěchu. Ačkoli zpočátku se budete muset tlačit, abyste něco začali dělat, s každým dalším úspěchem se vaše motivace změnit svět navýší.

Rak (22. června – 22. července)

Postarší žena vám může dobře poradit ohledně vašich vztahů. Ale nic se neděje jen tak, je potřeba pomáhat druhým, abyste si získali její sympatie. Možná budete muset vynaložit více úsilí než obvykle, ale ta odměna, kterou dostanete, rozhodně stojí za tu námahu.

Andělská rada: Trávíte-li čas v zaměstnání a zároveň máte na výběr, s kým budete spolupracovat, vaše konečná volba vám může zaručit, že danou postarší ženu potkáte a strávíte s ní dostatek času, aby vás poznala blíže.

V práci můžete potkat postarší ženu, která vám může poradit ohledně vztahů
V práci můžete potkat postarší ženu, která vám může poradit ohledně vztahů | Zdroj: ProImageContent / Depositphotos

Lev (23. července – 22. srpna)

Určité úkoly dokážete zvládnout sami, pomoc od nikoho nepotřebujete. Není proto třeba ostatní o pomoc žádat. Na druhou stranu něco sami nezvládnete, aniž byste ztratili koncentraci. Proto se odhodlejte požádat někoho dalšího, aby vám pomohl, a stud odhoďte stranou.

Andělská rada: Vaše ego vám dodává pocit, že toho zvládnete mnohem více, nutí vás přeceňovat vaše síly. Jakmile zjistíte, že tomu tak není, zklamání je mnohem větší, než kdybyste si to připustili již na začátku.

Panna (23. srpna – 22. září)

Láska nejen k lidem, ale také ke zvířatům a zájmům nezná mezí. Myslete na to, až se budete domnívat, že vaše práce vám zamezuje dělat to, co vás baví, a stýkat se s lidmi, na kterých vám opravdu záleží. Když si myslíte, že nad svým životem nemáte kontrolu, nastal čas to změnit.

Andělská rada: Je to vaše mysl, kdo vás drží zpátky. Den má dvacet čtyři hodin a vy máte i spoustu volného času. Nastal čas ho zorganizovat tak, aby vám v životě nic nechybělo.

Váhy (23. září – 23. října)

Zaměřte se na to, zda více dáváte nebo berete. Držet si objektivní pohled může být velmi těžké. Pokud máte pochybnosti, zeptejte se někoho, kdo vás zná dobře, ale kdo nestojí ani na vaší straně, ani na straně druhého člověka. Zjistěte, jak můžete dosáhnout rovnováhy v této oblasti.

Andělská rada: Nedávejte více, než si druhý člověk zaslouží, pokud vám neoplácí rovným dílem. Na druhou stranu ale popřemýšlejte, co změnit, pokud přijdete na to, že vy jste ti zvýhodnění.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Nebojte se oprostit se od svých povinností, které děláte každý den a zvládnete je rychle. Dnes udělejte vše proto, abyste se tolik nenamáhali a spíše si odpočinuli. Volný čas můžete věnovat dobití vaší energie nebo se podívat na to, zda se vám líbí stav vašeho rozpočtu.

Andělská rada: Pokud jste ušetřili více, než jste čekali, není nic špatného na malé odměně. Dopřejte si své oblíbené jídlo sami nebo s dobrými přáteli, podle toho, co vás uspokojí více.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Pokud neposedíte na místě, nemá cenu se zdržovat doma. Běžte objevovat svět, stále je co prozkoumávat. Pokud cítíte potřebu vyjádřit své pravé já na svých cestách, nemá smysl se přetvařovat jen proto, abyste se zalíbili lidem, které potkáte. Buďte jen sami sebou.

Andělská rada: Lidé se stejně jednou dozvědí, jací jste doopravdy. Kdo si skutečně váží svých přátelství, bude vás brát i s chybami. Nebojte se, že budete odsouzeni, praví přátelé to neudělají.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Nemusíte pořád jen dělat a dělat. Pokud dokážete ocenit svůj život a radovat se z malých věcí, je to dobrá zpráva. Řízněte svou práci trochou zábavy. Zjistíte, že budete ještě efektivnější než kdy dříve. Nezapomeňte na dostatek přestávek. Když máte pauzu, dodělejte nejdůležitější a od práce odejděte.

Andělská rada: Vaše pracovní morálka fungující na způsob budu dělat, dokud práce nebude hotová, a poté udělám něco navíc, vám bere štěstí. Nedopusťte, abyste se dostali do fáze vyhoření.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

O vztahy je důležité se starat, ale je důležité to nepřehánět. Dopřejte sobě i druhé osobě odpočinek, pokud to je zapotřebí. Užívejte si radost, kterou vám vztahy přinášejí, místo toho, abyste se je snažili soustavně zlepšovat. Pokud nepolevíte, uteče vám pravý význam všech vašich vztahů.

Andělská rada: Je důležité mít radost ze života a mít kolem sebe lidi, kteří vás podporují. Ale jak vás mohou podporovat, když se soustavně honíte za dokonalostí? Nechte pro změnu jiné lidi, aby o vás dnes pečovali.

Ryby (19. února – 20. března)

Lidé rádi vidí, když se snažíte s nimi spolupracovat, ale většina vašich přátel to po delší době začne brát jako samozřejmost. Nenechte se využívat, pokud začínáte mít pocit, že se od vás přátelé začínají odvracet. Máte spoustu jiných přátel, kterým záleží na tom, kdo ve skutečnosti jste.

Andělská rada: Dobří přátelé se poznají podle toho, že tu pro vás jsou, když je potřebujete. Samozřejmě, každý občas potřebuje více osobního prostoru, aby se vyrovnal se svými problémy, ale pokud se s vámi nebaví delší dobu, je čas je nahradit.

Zdroj článku:
  • Autorský text