Andělská poselství na sobotu: Raci, dobrodružství čeká jinde než doma, Střelci, s optimismem dosáhnete velkých věcí

Andělská poselství na sobotu: Raci, dobrodružství čeká jinde než doma, Střelci, s optimismem dosáhnete velkých věcí
Začíná víkend a to je důvod mít radost. A to nehledě na to, kolik lidí nás zklame. Vždy se najde někdo, kdo nám bude chtít zkazit den. Je jen na nás, zda to těmto lidem umožníme. S úsměvem na tváři jsme sebevědomější a více otevřeni velkým změnám.

Andělé se nám snaží předat poznatek, že změny jsou nevyhnutelné. Jakožto lidé se měníme neustále. Naše osobnost není stejná jako včera. Možná se změnila tak málo, že jsme to nepostřehli, ale změnila se. To nám umožňuje růst a objevovat nové možnosti, které nám byly skryty. Přečtěte si své sobotní andělské poselství a inspirujte se, jak dosáhnout větší spokojenosti.

Beran (21. března – 19. dubna)

Vaše finanční vyhlídky nemusejí být tak beznadějné. Změňte způsob myšlení, přehodnoťte, jaké výdaje skutečně potřebujete a co je pouhá ztráta peněz. Více výdajů znamená více problémů, zejména tehdy, když už si musíte půjčovat peníze, abyste vyšli do příštího příjmu.

Andělská rada: Rádi utrácíte za elektroniku, pravdou však zůstává, že i okoukaný přístroj vám může ještě dobře posloužit. Naučte si více si vážit věcí, které ještě zužitkujete.

Býk (20. dubna – 20. května)

Optimismus vám pomáhá nejen procházet obtížnými životními obdobími, ale také na vás vrhá pozitivní světlo, kdykoli se objevíte na veřejnosti. Využijte toho, pokud toužíte po nových přátelích či si pouze uspořádat svůj život, aby vaše vyhlídky do budoucna byly mnohem jasnější.

Andělská rada: Když z vás září pozitivní energie, dokážete cokoli, co si zamanete. Je to hlavně proto, že jste mnohem skromnější a zastáváte více realistický pohled na svět.

Blíženci (21. května – 21. června)

Zaměřte se na problém, který musíte vyřešit, pořádně. Věnujte mu více svého času. Čím více o něm popřemýšlíte, tím více skrytých detailů odhalíte a tím dříve vymyslíte originální řešení, které nikdo čekat nebude a které vám umožní opět nalézt tolik vytoužený klid.

Andělská rada: Požádejte o pomoc. Můžete i přátele, ale hlavně svou vlastní mysl. Dojdete k uvědomění, že problém je závažný, a vaše motivace zbavit se ho bude větší než kdy dříve.

Rak (22. června – 22. července)

Spoustu času trávíte o víkendech doma, zkuste vyrazit někam do společnosti. Vaši známí mají plány, ve kterých chtějí, abyste figurovali. Jakkoli nudně se vám to bude jevit, dejte tomu šanci. Třeba se vám otevřou nové možnosti a váš seznam koníčků se o něco prodlouží.

Andělská rada: Lidé, které nyní máte šanci potkat, vás inspirují k velkým změnám ve vašem životě. Jakmile si u někoho všimnete, že vámi plánovaná změna skutečně vede k lepšímu životu, s radostí se do ní pustíte.

Vyražte do společnosti
Vyrazte do společnosti | Zdroj: Gladkov / Depositphotos

Lev (23. července – 22. srpna)

Ani o víkendu si s tou prací nedáte pokoj. Přesto, pokud se chcete práci věnovat, byste měli spíše odpočívat a hledat nové kariérní možnosti či střádat plány, pokud o víkendu nejste v práci. Pokud ano, samozřejmě se nedá nic dělat, ale jakmile skončíte, více odpočívejte a na práci tolik nemyslete.

Andělská rada: Odhalte své pravé schopnosti. Pomozte lidem, když můžete. Již brzy si vás všimne někdo, kdo vaší kariéře způsobí pozitivní zvrat a vy můžete pracovat stejně za více peněz.

Panna (23. srpna – 22. září)

Svou zvídavost neignorujte, značí, že právě dnes se můžete naučit něco, co se vám v budoucnu bude hodit více než to ostatní, co jste se již naučili. Botanická zahrada možná nezní jako něco extra zábavného na sobotní den, avšak rostliny vás naplní pozitivní energií a navíc se o nich dočtete něco nového.

Andělská rada: Nezastavujte se, dokud vaše zvídavost nebude plně ukojena. Vaše mysl ví, kdy se toho již naučila dost. Podnikněte další výlet někam, kam vás to vždy táhlo.

Váhy (23. září – 23. října)

Sami jste dlouhá léta velmi štědří, ale kdy jste naposledy těžili ze štědrosti jiných lidí? Přitom kolem vás jsou lidé, kteří vám chtějí pomoci a podpořit vás finančně či drobným darem. Nebojte se požádat o laskavost, váš velký projekt je zdlouhavý a potřebujete k němu pomocnou ruku.

Andělská rada: Neberte však více, než kolik skutečně potřebujete. Když jste nikdy nic od nikoho nechtěli, je snadné nevědět, kdy přestat brát. Určete sami sobě hranice a držte se jich.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Šance na obnovení dávno ztraceného vztahu je tak velká, kolik úsilí tomu jste ochotni věnovat. Máte svou pravdu, přestože jste kvůli ní ztratili milovaného člověka. Navštivte ho a dokažte mu, že ačkoli je to pro vás těžké, jste alespoň ochotni respektovat jeho názor. Nemusíte ho přijímat za svůj vlastní.

Andělská rada: Usmívejte se a daný člověk pozná, že vám hodně chyběl. Dávejte si však pozor na to, aby váš úsměv nevypadal nuceně. Chcete-li obnovit vztah, ukažte dané osobě vaše společné vzpomínky, například fotografie z výletů.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Popřemýšlejte, zda jsou podmínky ve vašem současném zaměstnání pro vás výhodné. Budete-li chtít, s velkou dávkou optimismu můžete zanedlouho zazářit na pohovoru ve společnosti, v níž jste vždy toužili pracovat. Nebo můžete s nadřízenými vyjednat, aby s vámi bylo zacházeno lépe.

Andělská rada: Připravte se na to, co vás příští týden čeká. O změnu byste měli mít zájem i ve volném čase, pokud jí skutečně chcete dosáhnout. Nemusíte do konce života pracovat za málo peněz.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Vaše vyhlídky do budoucna nejsou nijak negativní, a pokud se na ně zaměříte, budete nadšeni tím, jak se vaše současná situace vyvíjí. Zamyslete se nad tím, kde jste byli na začátku jara a kde jste nyní. Vaše snaha, kterou jste vložili do zlepšení života, se nyní vyplácí.

Andělská rada: Stres vám znemožňuje vidět vaši situaci tak barevně, jaká skutečně je. Věnujte se svým koníčkům a setkejte se se svými blízkými, aby se do vašeho života opět vrátil optimismus.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Starost o druhé je skvělá, když se odhodláte navštívit lidi, kteří si v poslední době nevedou tak dobře, a půjdete je pobavit. Plánování, jak se jednou zvednete a zajdete za nimi, až vymyslíte speciální program, který je zabaví, je dobré, ale odkládání návštěv donekonečna těmto lidem příliš nepomůže.

Andělská rada: Někdy je lepší žádný program neplánovat a vymýšlet plány až na místě. Přesně to jste vy, šokujete náhlými nápady, které všechny pobaví. Plánování vlastně nepotřebujete.

Ryby (19. února – 20. března)

Máte toho tolik na srdci, avšak obáváte se, že budete znemožněni argumenty jiných lidí. Nebojte se, každý má právo vyjádřit své myšlenky, i vy. Ti, kteří znevažují vaše názory, nejsou tolik vyspělí. Potřebují čas, aby pochopili, co jste mysleli, a v žádném případě to není nic, s čím byste se měli trápit.

Andělská rada: Máte spoustu nápadů, vyčleňte proto ten, který vám přijde nejzajímavější. Pokud máte speciální znalosti, můžete uspořádat přednášku pro lidi, kteří se zajímají o to samé jako vy.

Zdroj článku:
  • Autorský text