Andělská poselství na sobotu: Váhy, každá psychická rána se jednou zacelí, Ryby, neřešte nedostatek peněz půjčkou

Andělská poselství na sobotu: Váhy, každá psychická rána se jednou zacelí, Ryby, neřešte nedostatek peněz půjčkou
Když jsme zamilovaní, děláme různé věci. Opravdu ale není třeba zjišťovat, co naše láska dnes bude mít k obědu nebo s kým tráví svůj volný čas. To vede ke vzniku žárlivosti, která postupně krásu vztahu zničí. Zkusme svému partnerovi či někomu, kdo se nám líbí, více věřit.

Andělé nám sdělují, že žárlivé scény se neposlouchají dobře. Stejně tak sledování, co daná osoba dělá a s kým, není druhé osobě příjemné. Poukazuje to na nedostatek důvěry mezi lidmi. Pokud je to váš případ, je zapotřebí vymyslet plán, jak důvěru do vztahu vnést. A pokud jste v dlouhodobém vztahu, je vhodné udělat něco, co opět zažehne jiskru, která skoro již vyhasla. Poté společně opět najdete společnou řeč, přestože se to zdálo již nemožné. Co dalšího by vám andělé rádi sdělili? Přečtěte si své sobotní andělské poselství a zjistěte to.

Beran (21. března – 19. dubna)

Snažíte se strávit velkou část času zábavou, ale i aktivita, která vám přináší jen radost, vás může nakonec vyčerpat. Zejména pokud vaše aktivita vyžaduje určitou fyzickou sílu, nezapomínejte na odpočinek. Silné tělo probudí silného ducha a vy můžete dosahovat mnohem lepších výsledků.

Andělská rada: Možná přišel čas na chvíli své oblíbené aktivity zanechat a obrátit svou pozornost k něčemu klidnějšímu. Jakmile načerpáte nové síly, můžete se ke svému koníčku vrátit.

Býk (20. dubna – 20. května)

Opusťte své obavy. Pokud na ně budete myslet až příliš, postupně si vaše mysl začne přát, aby se to už konečně stalo, aby ten ubíjející strach zmizel. Nepřestávejte věřit, že vše se nakonec v dobré obrátí bez ohledu na to, jakým směrem se vaše situace nyní ubírá. Vše se může kdykoli změnit.

Andělská rada: Myslete co nejvíce pozitivně a vaše obavy zmizí. Poznáte totiž, že ve skutečnosti se nemáte čeho bát a obavy jsou zbytečné, dokud ona nepříznivá situace skutečně nenastane.

Blíženci (21. května – 21. června)

S některými lidmi nenajdete společnou řeč bez ohledu na to, jak hodně se snažíte navázat dobré sousedské vztahy. Nezáleží na tom, zda bydlíte ve společné ulici, sousedé jsou i v ulicích vedlejších. Nechte je vychladnout, zrovna teď nevěří, že se stanete přáteli, a vnucovat se nemá cenu.

Andělská rada: Místo mrhání slovy hledejte příležitost, jak jim dokázat, že to s nimi myslíte dobře. Dobré skutky v podobě pomoci s těžkým nákupem a dalších maličkostí donutí sousedy přehodnotit jejich názor na vás.

Rak (22. června – 22. července)

Ne všichni vaši přátelé se budou mít rádi navzájem. Než zprostředkovávat speciální akce zaměřené na jejich usmíření, dejte věcem volný průběh. Pokud se nemají rádi, pravděpodobně to nezměníte nyní ani v budoucnu a pouze ztrácíte drahocenný čas plánováním, které je zcela zbytečné.

Andělská rada: Soustřeďte se více na svůj vlastní život než na neshody ostatních lidí. Stále máte kolem sebe hodně přátel i jiných lidí, kteří vás podporují, a to včetně těch rozhádaných. Proti vám nemají žádné výhrady, je to čistě jejich záležitost.

Než budete usmiřovat přátelé, raději tomu nechte volný průběh
Než budete usmiřovat přátelé, raději tomu nechte volný průběh | Zdroj: AllaSerebrina / Depositphotos

Lev (23. července – 22. srpna)

Pochybnosti o sobě či o lidech ve svém okolí občas mívá každý člověk. Nedovolte jim, aby za vás rozhodoval strach. Každý má občas nutkání si myslet, že není dokonalý. Kvůli těmto myšlenkám šťastní nejste, naopak se trápíte. Kdykoli se tyto myšlenky objeví, odežeňte je.

Andělská rada: Nepřemýšlejte nad tím, proč jste nedokonalí. Místo toho se zaměřte na to, proč nedokážete ocenit úspěchy, kterých jste již dosáhli. Je jich hodně a myšlenky na ně vám dokážou zvednout náladu.

Panna (23. srpna – 22. září)

Nechte lásku, aby vás donutila myslet na něco jiného než na povinnosti. Jste dost dokonalí, abyste si lásku a romantiku zasloužili, nepochybujte tolik o sobě. Pár odmítnutí, jakmile vaši potenciální partneři zjistili váš pravý charakter, vás nemůže zastavit. Se svou pravou láskou se budete navzájem doplňovat.

Andělská rada: Hledejte takového partnera, který ocení vaši touhu kritizovat. Takoví lidé skutečně jsou, jsou to lidé, kteří se chtějí zdokonalovat. Pokud partnera máte, ukažte mu svou romantickou stránku a dnes zkuste volit milá slova.

Váhy (23. září – 23. října)

Čas od času se zdá, že nemáte zastání ani u vlastní rodiny. Možná se ale litujete příliš dlouho. To se může stát, pokud jste někoho milovali a on odešel, nebo pokud se současný vztah delší dobu nevyvíjí dobře. Všechna bolest přebolí. Rodinní příslušníci však mohou být znaveni vašimi stížnostmi.

Andělská rada: Až se s nimi příště setkáte, snažte se nestěžovat si na svůj život okamžitě. Napřed se jich třeba zeptejte, jak se mají oni. Napřed jim věnujte svou pozornost, abyste si získali tu jejich.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Není potřeba tolik přemýšlet o vztazích na pracovišti. Pokud vaši spolupracovníci spolu nechtějí vycházet, nezměníte to ani dlouhým rozhovorem s nadřízenými. Místo přípravy svého proslovu se zaměřte na svou rodinu. Už je to dlouho, co jste měli tolik času, a ten můžete využít k upevnění vztahů.

Andělská rada: Je tu víkend, nemusíte neustále myslet na práci a poměry v ní. Pokud máte neukojitelnou touhu řešit práci, zkuste například znovu přečíst svou nejoblíbenější knížku.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Nejistota dokáže pokazit více dobrých příležitostí, než si myslíte. Stůjte si proto pevně za svým názorem, nenechte nikoho, aby vám ho rozmluvil pro své sobecké účely. Samozřejmě pokud dotyčná osoba má rozumné argumenty, proč je váš názor špatný, můžete svůj názor přehodnotit.

Andělská rada: Čím si jste tak nejistí? Nemusíte se vždy zařídit podle toho, co od vás okolí vyžaduje. Máte svůj vlastní rozum, který jen čeká na tu zvláštní chvíli, kdy ho vyslechnete.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Rodinné problémy řešte jinak než jedovatými slovy. Lze pochopit, že v určitém bodě i vás přestane bavit poslouchat, jak za všechno můžete vy, přestože víte, na čí straně stojí pravda. Nevzdávejte své pokusy rodině v klidu vysvětlit, že všechno je jinak, než se jim momentálně jeví.

Andělská rada: Každý se občas naštve, ale vy jste výjimeční v tom, že svůj vztek dokážete ovládnout a nikomu slovně neubližujete. Všichni kolem vás vás za to velmi respektují.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Pokud je vám nepříjemné mluvit o určitém tématu, neotevírejte ho. Vaše zvídavá mysl vás nutí zjišťovat, co by na určitou informaci řekl ten nebo tamten. Věřte ale, že tento typ nutkání není vůbec dobrý nápad. Poté končíte vzteklí zavření u sebe doma. Raději nutkání ignorujte a bavte se.

Andělská rada: Jakmile začnete s tímto chováním, je velmi jednoduché skončit u pomluv. A ty, jakmile jsou jednou řečeny, je velmi obtížné zastavit. Buďte si jisti každým svým slovem, než cokoli řeknete.

Ryby (19. února – 20. března)

Dnes není vhodné si půjčovat. Máte-li problém s penězi, vyřešte ho tím, že zbylé peníze budete šetřit. Pokud si půjčíte, můžete být nemile překvapeni, kolik peněz navíc z vás daná osoba bude chtít vytáhnout. Raději si nedopřávejte luxus a buďte hrdí na to, že nikomu nedlužíte.

Andělská rada: Ačkoli je těžké se ovládnout, jakmile se vám něco zalíbí, ve svém nitru dokážete odolat a danou věc si nekoupit. Chce to jen trochu cviku a pevné nervy. Nakonec to ale zvládnete.

Zdroj článku:
  • Autorský text