Andělská poselství na sobotu: Vodnáři, buďte k ostatním přívětivější, Ryby, ostatní lidé si zaslouží více pochopení

Andělská poselství na sobotu: Vodnáři, buďte k ostatním přívětivější, Ryby, ostatní lidé si zaslouží více pochopení
Naučme se zastávat pozitivní pohled na svět, přestože vnější okolnosti mohou budit dojem, že bychom se měli trápit. Špatné události se stanou bez ohledu na to, zda si to přejeme či nikoli. Proto bychom neměli smutnit kvůli těmto událostem déle, než je nutné.

Andělé tu jsou, aby nás chránili. V žádném případě si nepřejí, abychom se trápili. Proto po každé špatné události přijde událost jiná, mnohem snesitelnější. Událost, která nás zahřeje u srdíčka a sdělí nám, že život je krásný. Andělé se starají o to, aby se nikdo z nás netrápil donekonečna. Jejich pomoc je patrná i v denních poselstvích, která nám přinášejí. Přečtěte si to své na dnešní, sobotní den.

Beran (21. března – 19. dubna)

Máte svůj okruh přátel, na který se můžete kdykoli spolehnout. Drží vás nad vodou stejně jako vy je. Někdy je ale těžké vědět, komu lze věřit a komu raději určité informace zatajit. Zejména v oblasti dlouhodobého přátelství se však nemusíte bát zrady. Již znáte osobnost těchto lidí a je vám s nimi dobře.

Andělská rada: Sotva si budete u těla držet lidi, o kterých se domníváte, že vás zradí. Pro takové plýtvání časem jste se nenarodili. Zkuste jim sdělit malé tajemství a sami uvidíte, zda jsou důvěryhodní.

Býk (20. dubna – 20. května)

Když vás lidé štvou, stáhnete se do ústraní a nadáváte na všechny. Když se nad svým chováním zamyslíte, pochopíte, že to je jen zbytečná ztráta času, který byste mohli investovat do něčeho smysluplnějšího. Kolik hodin jste již strávili negativním rozpoložením mysli? Za tu dobu byste již mohli mít hotový velký projekt.

Andělská rada: Využívejte svůj čas efektivněji. Strávit ho negativním rozpoložením mysli není příliš moudré. Pokud si to uvědomíte až později, budete takto stráveného času hodně litovat. Změňte to nyní.

Blíženci (21. května – 21. června)

Není třeba litovat svého života a zpytovat svědomí, že jste někomu mohli pomoci a neudělali jste to. Vzpomeňte si na své skutky, za které na sebe můžete být hrdí. Místo špatných myšlenek či dokonce pláče se zaměřte na současný okamžik. Přemýšlejte, co nyní můžete změnit k lepšímu, a udělejte to.

Andělská rada: Každá bolest jednoho dne přebolí a v tu chvíli si uvědomíte, že jste se trápili úplně zbytečně. Život je krásný, ale také příliš krátký na to, abyste se nechali pohltit špatnými myšlenkami.

Rak (22. června – 22. července)

Lidé na vás občas mají přehnané nároky, domnívají se, že zvládnete udělat to, co nikdo před vámi. Skvěle se poslouchá, že vám tolik věří, ale postupně ztratíte i poslední zbytek energie. Předejděte tomu tím, že přiznáte, že nezvládnete všechno, a řeknete lidem, že se dnes musejí obejít bez vaší pomoci.

Andělská rada: Nepřeceňujte se, pokud nemusíte. Opravdu nejste povinni plnit každé přání, které před vámi někdo vysloví. Určete si vlastní hranice, které nepřejdete, a stanete se silnější osobností.

Nemusíte hned každému plnit přání, které před vámi někdo vysloví. Určitě si hranice
Nemusíte hned každému plnit přání, které před vámi někdo vysloví. Určitě si hranice | Zdroj: olenahs2.gmail.com / Depositphotos

Lev (23. července – 22. srpna)

Nemusíte se líbit ostatním, hlavní je, že se vám vaše vlastní vzezření zamlouvá. Můžete nosit jakékoli doplňky a styly oblečení. Oblékejte se tak, abyste se sami cítili pohodlně. Pokud vám nevyhovuje upnuté oblečení, nenoste ho. Pokud se kvůli svému stylu někomu nelíbíte, je to čistě problém dotyčného člověka, nikoli váš.

Andělská rada: Neberte si tolik k srdci, co od vás ostatní očekávají. Chcete se ostatním zalíbit, chcete se mít před kým předvést. Spousta lidí ocení váš skutečný styl, o přátele nikdy nebudete mít nouzi.

Panna (23. srpna – 22. září)

Zábava musí být, ale dejte si pozor, abyste během ní nezranili něčí city. Ne všechna zábava je zdravá. Pokud se bavíte předáváním informací o jiných lidech, které navíc nemáte stoprocentně ověřené, více to uškodí než někomu pomůže. Avšak ve vzdělávání také můžete najít pobavení.

Andělská rada: Nejste člověk, který by uvěřil pomluvám. Ovšem může se to stát, pokud je ona lež dobře vymyšlená a vše do sebe zdánlivě zapadá. Nenechte si zkazit pověst chybou, že uvěříte lži.

Váhy (23. září – 23. října)

Každé vaše rozhodnutí s sebou přináší četná překvapení. Podle toho, jak se rozhodnete, jsou buď příjemná nebo nechtěná. Je proto zapotřebí přemýšlet nad svými činy. Výlet do minulosti vám umožní uvědomit si všechny vaše chyby a nyní se rozhodnout lépe než tomu bylo dříve.

Andělská rada: Učte se ze svých chyb. A to jak těch, které uděláte nyní, tak těch, ze kterých jste se mohli poučit již dříve, ale kvůli uraženému egu jste to nedokázali. Nikdy není pozdě na to, stát se lepším člověkem.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Když se cítíte zranitelní, odháníte od sebe ostatní lidi včetně vašich nejbližších. Ty přitom potřebujete, aby vás podrželi, když je vám nejhůře. Nebojte se za nimi zajít a sdělit jim, že potřebujete jejich přítomnost. Nemusíte se jim svěřovat, uklidní vás i jejich životní příběhy.

Andělská rada: Setkání nemusí probíhat tak, že začnete žebrat. To, že jsou pro vás lidé důležití, jim můžete kreativně oznámit i prostřednictvím vtipů, u kterých se společně zasmějete.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Žijte si, jak uznáte za vhodné, nenechte si poroučet jinými lidmi. To byl vždy váš sen, který jste však nikdy nezrealizovali, protože vám přijde sobecké nedat na radu ostatních. Jak ale už víte, nebudete šťastní, dokud nebudete žít podle sebe. Odhodlání je nejtěžší, poté vše půjde samo od sebe.

Andělská rada: Je velmi těžké říci ostatním ne. Dokud to však neuděláte, každý si na vás bude dovolovat. Všem ukažte, že s vámi je kloudná řeč, ovšem pouze v mezích únosnosti.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Trochu zábavy neuškodí. Nemusíte zůstávat pouze doma, naopak jednou za čas neuškodí zajít na veřejnost, abyste se trochu pobavili. Noční kluby vám přinesou nejen zábavu a alkohol, ale také noční sovy, které mají velké vize, ale stále hledají někoho, kdo je dovede až na vrchol.

Andělská rada: Vy sami kolikrát nejdete spát v čase, který si dopředu určíte. V noci se vám zkrátka lépe přemýšlí. Vaši přátelé již dávno spí. Abyste si měli s kým popovídat, není na škodu najít další lidi, kteří ponocují.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Vaše náladovost někdy vaše přátele přímo děsí. Než se opět rozkřičíte, zkuste si vzpomenout, jak hodně jste neměli rádi ty přátele, kteří vždy hulákali, kdykoli se jim něco nelíbilo. Dobrá zpráva je, že nyní zažíváte to samé jako oni, a s klidným vědomím jim můžete odpustit. Každý si zaslouží odpuštění.

Andělská rada: Zkuste zůstat pozitivně naladěni bez ohledu na to, jak se momentálně cítíte. Pamatujte, že lidé kolem vás nepotřebují zkazit náladu. Inspirujte se jejich dobrou náladou, nechte ji vás ovládnout.

Ryby (19. února – 20. března)

Podporujte své přátele, i když nesouhlasíte s jejich zvyky a návyky. Jsou to jedinečné osobnosti, které si zaslouží trochu pochopení už jen proto, že se jim ho od ostatních lidí mnoho nedostává. Právě tito lidé si zaslouží, abyste o ně pečovali a ukázali jim, že svět je krásné místo.

Andělská rada: Každý člověk má právo na svůj vlastní názor. Projevte jim svůj respekt, abyste od nich mohli čekat to samé. Člověk, který nerespektuje názory druhých, není v oblibě jiných.

Zdroj článku:
  • Autorský text