Andělská poselství na sobotu: Kozorozi, náprava poškozených vztahů vyžaduje čas, Ryby, nepůjčujte těm, které neznáte dobře

Andělská poselství na sobotu: Kozorozi, náprava poškozených vztahů vyžaduje čas, Ryby, nepůjčujte těm, které neznáte dobře
Lidé do našich životů přicházejí a také z něho odcházejí. Může nás mrzet, že s tím nemůžeme nic dělat, obzvláště pokud nám tito lidé přirostli k srdci. Co však můžeme dělat, je užívat si každý okamžik se všemi přáteli i s rodinou. Nikdy totiž nevíme, kdy odejdou.

Andělé si myslejí, že nehledě na to, jak nám lidé přirůstají k srdci, neměli bychom se na nich stát závislými. Pokud se vám někdy stalo, že jste se naštvali, když se přítel rozhodl trávit čas s někým jiným, je to prvotřídní příklad. Když potom odejde ze života, budete se trápit více než kdyby odešel kdokoli jiný. Možná ale právě nedostatek volnosti byl pravý důvod, proč odešel. Nechme proto lidem větší volnost bez ohledu na to, jak hodně chceme zařídit, aby se netrápili. Také si přečtěte své sobotní poselství a zjistěte, jak můžete změnit svůj život k lepšímu.

Beran (21. března – 19. dubna)

Nestěžujte si, dokud si nejste jisti, že vaše stížnost bude oprávněná. Je jednoduché začít si myslet, že jste na tom hůře než ostatní a že k vám někdo nebyl spravedlivý. Zamyslete se nad tím, zda jste skutečně neprávem obviněni. Představte si, že to samé zažil někdo jiný. Myslíte si, že se zachoval nejlépe?

Andělská rada: Jakmile si uvědomíte, že jste mohli udělat chybu, byť částečnou, je mnohem jednodušší se podobnému chování propříště vyhnout. A nezapomeňte, že omluvit se dokážou jen ti nejsilnější.

Býk (20. dubna – 20. května)

Neignorujte negativní zkušenost. Má vás něco naučit. Ovšem to něco neznamená zaplavit svou mysl vztekem. Takto skutečně nic nevyřešíte. Pokud nevíte, jak dál, požádejte o radu. Další způsob je udělat nějaký dobrý skutek. Jakmile z vás opadne stres, začnete se rozhodovat jinak, lépe.

Andělská rada: Mluvit o svých pocitech není ostuda, naopak vám umožní lépe pochopit sami sebe a poskytnout si tu nejlepší péči. Nešiřte nenávist, jakmile něco řeknete, nelze to vzít zpět a předstírat, že se nic nestalo.

Blíženci (21. května – 21. června)

Svou budoucnost utváříte neustále. Vždy existuje jiná cesta, po které se můžete vydat, jakmile původní plán selže. Nezastavujte se na své životní cestě, jakmile si začnete všímat, že jste odbočili do slepé uličky. A už vůbec se nevracejte až na začátek. Couvejte pomalu a vydejte se nejbližší jinou cestou

Andělská rada: Vaše mysl nebude naplněna pocitem beznaděje, dokud si ho sami nevsugerujete. Neztrácejte proto naději. Všímejte si pouze svých úspěchů, nikoli neúspěchů.

Rak (22. června – 22. července)

Jste-li rozmrzelí, nemáte jasný úsudek a tím spíše se rozhodnete špatně. Jakmile cítíte, že se vaše nálada rapidně zhoršuje, udělejte něco pro své mentální pohodlí. Pozor si také dejte na špatné myšlenky nezakládající se na pravdě. Než někoho obviníte ze svého neúspěchu, přemýšlejte, jak to skutečně bylo.

Andělská rada: Seskupte co nejvíce teorií, proč se vám něco nezdařilo. Vždy existuje rozumné vysvětlení, které nemá nic společného s těmi, kteří se vám celou dobu snažili pomoci, ale vy to nyní nevidíte.

Pokud máte špatnou náladu, zkuste udělat něco pro své mentální pohodlí
Pokud máte špatnou náladu, zkuste udělat něco pro své mentální pohodlí | Zdroj: AndrewLozovyi / Depositphotos

Lev (23. července – 22. srpna)

Hněv využívejte moudře. Jste člověk, který se občas rozzlobí. Špatná myšlenka je zkoušet hněv úplně vytlačit ze svého života. Můžete ho nanejvýše na určitou dobu potlačit. Využijte ho, abyste způsobili zkázu nespravedlnosti ve svém okolí. Je-li s někým zacházeno špatně, použijte svůj hněv, abyste odstrašili agresora.

Andělská rada: Vzteklost je vlastně váš největší dar. Jste mimořádně děsiví, když se naštvete. Pomozte lidem tímto způsobem a bát se vás budou jen ti špatní. A vysloužíte si respekt. Avšak pozor, abyste se nakonec sami nestali agresorem.

Panna (23. srpna – 22. září)

Pokud je někdo z rodiny upřednostňován před vámi a je chválen za vše, co jste udělali společně, ozvěte se. Nemusíte být hned jízliví, jen poukažte na svůj díl. Nenechte však svou mysl, aby vás s vlastní rodinou znepřátelila. Vše se dá vyřešit v klidu, ale všichni zúčastnění si to musejí přát.

Andělská rada: Je špatné se odloučit od své rodiny? Ano i ne. Máte-li pocit, že si vás nikdo neváží, dočasné odloučení na pár dní není na škodu. Úplné odloučení však v rodině vyvolává soustavné pocity viny a ty se zhoršují, pokud si důvod odloučení necháte pro sebe.

Váhy (23. září – 23. října)

Pozor na sobeckost. Za svou výpomoc si od lidí neberte více, než je nutné. Zejména když pomáháte starším občanům s nákupem, nechtějte za své služby nic. Chcete-li zlepšit svou finanční situací, učiňte tak tvrdou prací. Popřemýšlejte o rozjetí kariéry nebo se zamyslete, co by mohlo vést k příplatku v práci.

Andělská rada: Nechcete žádné peníze, dokud neuvidíte, že vám jsou přímo nabízeny. Je dobré si přilepšit, avšak více oblíbení budete, když peníze s úsměvem odmítnete, dokud vám nebudou přímo vnuceny.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Některé události ve vašem životě vám nedávají žádný smysl a přijdou vám velmi nespravedlivé. Ovšem nyní, o víkendu a hlavně dnes, máte jedinečnou možnost tyto nepříjemné změny prostudovat do hloubky. Pokud jste byli v práci přesunuti na jinou pozici, možná to nebylo proto, aby vám nadřízený zkazil den.

Andělská rada: Například přesun na jinou pozici nemusí být myšlen vůbec špatně. Prostě jste schopnější než jiní lidé a nadřízení věří, že nové úkony zvládnete mnohem lépe než člověk, který je vykonával před vámi.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Máte-li pocit, že vám někdo soustavně narušuje soukromí, ohraďte se. Pokud to trvá příliš dlouho, jinak než nemilými slovy vaši situaci řešit nelze. Vyhněte se však osobním urážkám, zejména těch, která napadají inteligenci nebo postavu člověka, který vám takto brnká na nervy.

Andělská rada: Urážením vzhledu a mysli, byť vám to nyní může připadat oprávněné, nic nevyřešíte, pouze budete vypadat jako člověk, který nic jiného než urážky vymyslet nedokáže. Držte se poukazováním na vaši situaci, neodbíhejte slovně jinam.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Napravujete-li poničené vztahy, nespěchejte. Přijďte za daným člověkem s prosbou, zda byste společně nemohli vztah zlepšit, protože vám na něm záleží. Nyní bude pouze na tomto jedinci, zda touží vztah napravovat či nikoli. Dejte mu čas, pokud má hodně povinností, nemůže si udělat čas na nápravu vztahu.

Andělská rada: Inspirujte ke spolupráci. Připravte si seznam výhod nejen pro sebe, ale také pro druhou osobu. Když uslyší, jak se její život změní k lepšímu, když vám vyhoví, ráda investuje svou energii do společného úsilí.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Nemusíte mít vždy poslední slovo, vlastně to mnohdy není vhodné. Z čeho pramení nutkání vždy zakončovat rozhovor? Pokud si myslíte, že vám nikdo nevěnuje pozornost, najděte si přátele, kteří mají názory ostatních jako hlavní prioritu přátelství. Jen nebuďte hádaví, dejte prostor i ostatním.

Andělská rada: Jízlivost může ukončit rozhovor, z něhož se můžete poučit, ještě dříve, než se někam doberete. Buďte proto k ostatním shovívaví a dovolte jim vyslovit svůj názor.

Ryby (19. února – 20. března)

Hlídejte své finance. Dobře si rozmyslete, komu půjčujete. Někteří lidé se již neukážou a půjčku větší finanční hotovosti od vás mohou myslet jako sbohem. Proto byste dnes neměli půjčovat nikomu, kdo si nikdy nevážil vaší osobnosti a soustavně vás kritizuje, kdykoli se mu naskytne příležitost.

Andělská rada: Na druhou stranu ovládejte svůj hněv a nebuďte přehnaně podezíraví vůči všem, kteří se dnes kolem vás vyhnou. Když vás někdo zklame, způsobí to ten daný člověk, nikoli všichni okolo.

Zdroj článku:
  • Autorský text