Andělská poselství na sobotu: Býci, za žádnou cenu neztraťte své pravé já, Panny, kultivace trpělivosti vám zajistí úspěch

Andělská poselství na sobotu: Býci, za žádnou cenu neztraťte své pravé já, Panny, kultivace trpělivosti vám zajistí úspěch
Vždy existuje ten jeden člověk, na kterého se můžeme spolehnout, když nás všichni ostatní štvou. Vždy nám vykouzlí úsměv na tváři. Může to být naše dítě, kamarád, oblíbený zpěvák. Nezáleží na tom, zda se známe osobně či nikoli. Každý má právo mít svého oblíbence bez ohledu na to, kdo to je.

Andělé podporují i myšlenku vzdálených přátel. Zastávají názor, že všichni lidé jsou si rovni, všichni lidé jsou stejní. Není proto namístě dělat nějaké rozdíly. A stejně jako lidé, i všechna zvířata jsou si rovna, jsou na tomto světě stejně důležitá. A tak bychom neměli odsuzovat lidi, pro které jsou důležitější zvířata než lidé. Co vám andělé radí pro sobotní den? Přečtěte si jejich denní poselství a zjistěte to.

Beran (21. března – 19. dubna)

Strachy váš drží zpátky a je tudíž nutné se jich co nejdříve zbavit. To se vám povede pouze tehdy, když uděláte jediné – postavíte se vlastním strachům. Když to dokážete a neutečete před nimi, zjistíte, že vám vlastně nemohou ublížit, že vaše osobnost je mnohem silnější než obavy.

Andělská rada: Pouze lidé, kteří se svým obavám nikdy nepostavili, se strachují dlouhá léta. Zkuste tentokrát neustoupit vlastní mysli, řekněte si, že nyní vše dotáhnete do zdárného konce.

Býk (20. dubna – 20. května)

Ztratit sami sebe je noční můra, která se bohužel může stát i vám. Buďte sami sebou bez ohledu na to, co si přeje vaše okolí. Když se stanete loutkou jen proto, abyste splnili přání někoho jiného, stanete se velmi nešťastnými. Znovu získat svou osobnost je mnohem těžší než ji ztratit.

Andělská rada: Jediný, kdo žije váš život a je zodpovědný za to, jestli budete šťastní či nikoli, jste pouze vy sami. Nenechte se ovládat jinými lidmi. Buďte vstřícní, ale nenechte sebou zametat.

Blíženci (21. května – 21. června)

Neustále přemýšlíte, za co utratíte své peníze. Lepší je jednou za čas investovat do vašich vztahů. Lidé vám budou vděční, že si na ně sami od sebe vzpomenete, a můžete čekat něco na oplátku, nebo alespoň mnohem milejší chování. Zejména pokud jste se v poslední době pouze hádali, podnikněte tento krok.

Andělská rada: Někteří přátelé možná neocení váš vstřícný přístup okamžitě. Dejte jim proto čas. Časem se umoudří a uvědomí si, že jste pouze toužili po usmíření.

Rak (22. června – 22. července)

Není na škodu si jít zacvičit nebo jít do obchodu a koupit si ovoce a zeleninu, ale také potraviny obsahující bílkoviny. V poslední době se na vás podepsal stres. A neexistuje lepší způsob, jak se ho zbavit, než důkladnou péčí o tělo i mysl. Ano, i vaše mysl bude spokojená, když své tělo takto rozmazlíte.

Andělská rada: Už samotná myšlenka, že dnes jste pro sebe něco udělali, vás naplní motivací pokračovat. Psychické vyčerpání, které jste v posledních dnech mohli zaznamenat, zmizí nadobro.

Dnešní den můžete trávit i tím, že půjdete nakoupit ovoce a zeleninu do obchodu
Dnešní den můžete trávit i tím, že půjdete nakoupit ovoce a zeleninu do obchodu | Zdroj: .shock / Depositphotos

Lev (23. července – 22. srpna)

Nebuďte zklamaní, pokud si myslíte, že jste zatím nic pořádného nedokázali. Zaprvé je velmi nepravděpodobné, že by to byla pravda, a zadruhé nikdy není pozdě začít si plnit své sny. Jak hodně jim ale věříte? Udělejte z nich prioritu číslo jedna, dokud si nevšimnete výrazného pokroku.

Andělská rada: Udělat z něčeho prioritu číslo jedna neznamená ignorovat všechno a všechny ostatní. Naplánujte svůj volný čas tak, aby nestrádali lidé, které máte hodně rádi, ale zároveň se ujistěte, že se posouváte blíže svému snu.

Panna (23. srpna – 22. září)

Úspěch přichází k lidem, kteří mají svatou trpělivost. Ujistěte se proto, že nezapomínáte zachovávat chladnou mysl a mít se všemi ostatními pochopení. A rovněž čekat. Svůj kus práce jste již odvedli. Výsledky se však jen málokdy dostaví okamžitě. Nakonec ale zaklepou u vašich dveří.

Andělská rada: Čekejte, čekejte a čekejte. Prozatím se věnujte něčemu jinému a průběžně kontrolujte, jak se celá situace vyvíjí. Nechovejte se však jako fanatik, kontrola jednou za čas bohatě stačí.

Váhy (23. září – 23. října)

Nenávist je přirozená lidská vlastnost, ale vás pouze brzdí v rozletu do oblak, zatěžuje vás a nutí vás trpět. Najděte proto způsob, jak se nenávisti zbavit, místo toho, abyste ji přiživovali. Jak se zbavit nenávisti? Odpověď je jednoduchá – buďte připraveni odpouštět, a to nejen tehdy, když vás o to někdo požádá.

Andělská rada: Chcete se až do konce života vyhýbat osobě, která vám ublížila, a trápit se? Jistě ne. Přestaňte se bát toho, že na ni někde narazíte, a žijte spokojeným životem. Začněte tím, že uznáte jak její, tak svou chybu.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Život je o soustavném osobním růstu. Za svůj život jste se toho mnohé naučili, vaše životní cesta ale ještě nekončí. Vyjděte proto hned ven a hledejte nové zkušenosti. Ty k vám nepřijdou, když jim nepůjdete naproti, nepřijdou k vám domů. Potkají jiného člověka a nadobro zmizí z vašeho života.

Andělská rada: Čím více se budete snažit získávat nové životní zkušenosti, tím moudřejší budete a tím lépe budete řešit problémy všeho druhu. A tím úspěšnější budete zejména v kariéře.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Máte svůj vlastní příběh, o kterém si myslíte, že lepší by už být nemohl. Někdy nastane situace, kdy byste se kvůli svému rozhodnutí raději nepodívali ani do zrcadla, ale většinou jste spokojeni. A to samé si o svém životním příběhu myslí i ostatní lidé. Respektujte proto více jejich rozhodnutí.

Andělská rada: Existuje tolik příkladů, kdy jste se podle ostatních rozhodli špatně, přestože toto rozhodnutí sami považujete za to nejlepší vašeho života. Pokud vám tedy někdo řekne, že je se svým rozhodnutím plně spokojen, nehádejte se s ním o tom.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Pozitivní myšlení ovlivňuje realitu, ohýbá ji. Pokud budete pozitivní, i celý okolní svět se rozzáří, ovšem pokud se budete ke všemu stavět velmi negativně, nebudete příliš šťastní. Využijte tohoto poznání k tomu, abyste se cítili lépe a šťastněji než kdy jindy.

Andělská rada: Zároveň nedovolte, aby vám vaše vlastní mysl způsobovala problémy. Problémy nevznikají v okolním světě, vznikají pouze ve vaší mysli. Možné řešení je zaměstnat svou mysl, aby se tolik nenudila.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Máte velké cíle, na které se plně zaměřujete. Možná ale skrze vizi mnohem lepší budoucnosti si zapomínáte užívat cestu samotnou. I to je však velmi důležité. Nikdy nepoznáte pravé štěstí, pokud se budete soustředit pouze na konečný výsledek. Ten totiž s tímto přístupem nemusí nikdy nastat.

Andělská rada: Když se nesoustředíte na samotnou cestu, nevšimnete si potenciálních překážek. A nepřekročíte je, naopak o ně zakopnete a vaše cesta končí. Nedovolte, aby se to stalo.

Ryby (19. února – 20. března)

Nevyhýbejte se chybám. Naopak je cíleně vyhledávejte. Právě z těch se totiž poučíte. Nikoli z toho, co jste udělali správně. Pro lepší představu si představte, že jste ve škole, píšete test a neznáte správnou odpověď, ale náhodou ji zaškrtnete. Jaká je šance, že příště neuděláte chybu?

Andělská rada: Když si své chyby nevšimnete, nemáte se z čeho poučit. Jednou vám chyba může projít, příště již nikoli, proto je důležité vyhledávat to, v čem jste prozatím slabší.

Zdroj článku:
  • Autorský text