Andělská poselství na sobotu: Kozorozi, nehledě na nepřízeň osudu nescházejte na špatnou cestu, Vodnáři, opusťte myšlenku, že všichni jsou zlí

Andělská poselství na sobotu: Kozorozi, nehledě na nepřízeň osudu nescházejte na špatnou cestu, Vodnáři, opusťte myšlenku, že všichni jsou zlí
Občas máme pocit, že by všichni měli ztichnout a mlčet po zbytek dne. Avšak každý má právo říci svůj vlastní názor. Nemůžeme nikomu zakázat říci, co si myslí, jeho názor má svou hodnotu. Stejně jako názor náš. Chovejme se proto k ostatním s větším respektem.

Žádná myšlenka není dost hloupá na to, abychom se za ni museli stydět. Andělé zastávají názor, že je čistě naše věc, co si myslíme. Měli bychom však najít lidi, kteří jsou ochotni naslouchat. Většina lidí nás totiž nenechá ani domluvit a cpou nám názor svůj. A ruku na srdce, pokud nejste úplně nesobečtí, dělá to každý z nás. Přestaňme s tím. Jakou další radou se můžete řídit? To vám prozrazují andělé ve svém sobotním poselství.

Beran (21. března – 19. dubna)

Nechte odejít pocit, že nehledě na to, jak mile se k ostatním chováte, oni nejsou schopni ocenit vaši snahu ani vám vrátit to, co si zasloužíte. Lidé mají také starosti, tudíž občas nemají čas si uvědomit v danou chvíli, co hezkého jste pro ně udělali. Dejte jim čas a zatím se věnujte něčemu jinému.

Andělská rada: Naštvat se proto, že si někdo nevšiml vašeho úsilí, nevede k ničemu dobrému. Naopak se budete pouze trápit. Za tu dobu strávenou smutkem můžete něco udělat pro někoho jiného, někoho, kdo vaši pomoc ocení.

Býk (20. dubna – 20. května)

Když vám někdo oznámí, že se do vás zamiloval, máte ve zvyku reagovat různě, jen ne tak, aby to danou osobu nezranilo. Také vy cítíte lásku, tudíž není jediný důvod nechápat, že se někdo zamiloval jen tak, aniž byste mu k tomu dali důvod. Projevte chápavost a odmítněte se soucitem.

Andělská rada: Přesně na této bázi funguje láska. Většinou se člověk zamiluje do někoho, kdo necítí to samé. Nenechte se unést šokem, pokud se vám tato osoba nelíbí, a nezahazujte dobrý vztah, jedná-li se o přítele.

Blíženci (21. května – 21. června)

Co se má stát, to se stane. S většinou událostí nemůžete nic dělat. Nezbývá než litovat nebo se smířit s tím, co se stalo, přičemž ta druhá možnost vám umožní být opět spokojení mnohem dříve. Litovat svých činů donekonečna není vhodné, stejně své špatné rozhodnutí nesmažete.

Andělská rada: Je ovšem něco jiného, když se špatně rozhodnete a když se stane něco, co nedokážete nijak ovlivnit. Litování se, když za něco nemůžete, je paradoxně mnohdy horší, proto se tomu vyhněte.

Co se má stát, stane se
Co se má stát, to se stane | Zdroj: fransz / Depositphotos

Rak (22. června – 22. července)

Svět se nezboří, když jednou odmítnete pozvání vašich přátel. Nechte je pobavit se bez vás, neměňte své plány, na kterých jste se již domluvili, jen proto, že vám přijde hloupé odmítnout pozvání na slibnou akci. Domluvte se na jindy nebo vysvětlete, že už máte něco jiného.

Andělská rada: Neustále očekáváte, že vaši přátelé se naštvou jen proto, že vaše odpověď není pozitivní. Takto vaše přátelství naštěstí nefungují. Všichni chápou, že ne vždy máte čas.

Lev (23. července – 22. srpna)

Nemusíte hned vyvádět, když se vás někdo snaží vytočit. Nyní se vám vyplatí budit dojem velmi mentálně vyrovnaného člověka. Tím ostatním ukážete, že se jich nebojíte a ani s nimi nic nemyslíte špatně. Lidé, kteří jsou hádaví, očividně mají nějaký problém. Místo obvyklé hádky jim nabídněte pomocnou ruku.

Andělská rada: Lidé nejsou naštvaní jen tak. Vždy existuje vysvětlení, a pokud jste jim předtím neudělali nějaký naschvál, může to znamenat, že vás nepřímo žádají o pomoc.

Panna (23. srpna – 22. září)

Když se zdá, že se vám úplně nedaří, je pro vás obtížné pěstovat sebelásku. Jde přitom o důležitou vlastnost, která se stará o vaši vyrovnanost. Pokud zapomenete, kolika lidem jste pomohli a kolik práce jste odvedli, vaše mínění o sobě samých klesá. Zkuste si na to všechno opět vzpomenout.

Andělská rada: Není třeba myslet si o sobě, že dokážete všechno a nikdy nechybujete. Hlavní je naučit se s těmito chybami žít a nestydět se za ně, naopak se z nich poučit a tyto zkušenosti předávat dalším lidem.

Váhy (23. září – 23. října)

Žijte si život tak, jak uznáte za vhodné, nenechte se nikým omezovat. Lidem se nelíbí, jak žijete vy, a vám se na oplátku nelíbí, jak žijí oni. Nemusíte se vždy na všem shodnout, ale důležité je se navzájem respektovat, abyste spolu vycházeli. Mnohdy je to jednodušší, než se zdá.

Andělská rada: Stačí být první, kdo projeví respekt, a většinou i ten největší mrzout vychladne a dá se s ním mluvit. Nemusíte se naštvat, když jste zpočátku nepochopení.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Na vaší rodině vám záleží ze všeho nejvíce, ale dáváte jí to najevo? Když každý máte svou vlastní pravdu, je to velmi obtížné, někdy téměř až nemožné. Když vidíte, že se schyluje k hádce, je lepší odejít. Ale ne tak, že za sebou prásknete dveřmi. Lepší je odejít v klidu.

Andělská rada: Zkuste se vyvarovat pasivní agresi, i když vámi lomcuje vztek. Při použití pasivní agrese atmosféra zhoustne a je méně pravděpodobné, že neshody vyřešíte ještě dnes.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Každá špatná zkušenost z minulosti ve vás zanechává jizvu. Ta se zahojí, ale nikdy nezmizí. Může se znovu otevřít v tu nejnevhodnější chvíli. Pokud na vás jde vztek, uvědomte si, co ho způsobuje. Většinou to je stará rána, která vám však přihoršuje v přítomném okamžiku.

Andělská rada: Abyste se nenechali ovládat negativními emocemi, je velmi důležité vědět, jaké situace je vyvolají, a těm se pokud možno vyhnout. Nebo se s nimi naučte pracovat, odsunout je.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Je tak snadné sejít na špatnou cestu, pokud delší dobu nevidíte nic než zlo, které se v ostatních lidech šíří. Nepropadejte však této síle, stále máte velké množství důvodů, proč zůstat na straně dobra. Nejste totiž jediný člověk, který myslí jen na dobro ostatních, ale musíte hledat.

Andělská rada: Je obtížné najít někoho, s kým budete v kontaktu. Vaše spřízněná duše však na vás čeká. Může jít o životního partnera nebo o kamaráda, pro kterého byste strčili ruku do ohně.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Nemusíte hned myslet na nejhorší scénář, když se vám momentálně nedaří. Každý člověk má svůj den, o kterém se říká, že není vaším dnem. Může to být váš případ. Snažte si ale zachovat chladnou hlavu a myslet na to, že ne všichni lidé jsou zlí. Existuje jich i spousta dobrých.

Andělská rada: Tyto lidi většinou poznáte bezprostředně poté, co sami vykonáte dobrý skutek. Hned se k vám přihlásí, nebo se na vás alespoň usmějí. Člověk se špatnými úmysly toto neudělá.

Ryby (19. února – 20. března)

Pokud se vám nyní všechno jeví bolestivě, zkuste změnit svůj úhel pohledu. A to z negativního na pozitivní. Přestože to zpočátku bude nemožné, postupně se vám to povede. Řekněte si, že celý život je jedna velká komedie, která stojí za to, abyste se jí zasmáli. Rázem všechno půjde podle vašich představ.

Andělská rada: Když budete chtít, můžete se zasmát všemu. I vlastnímu neštěstí. Tím se u ostatních stanete mnohem oblíbenější. Každý se umí zasmát druhým, ale jen někdo sám sobě.

Zdroj článku:
  • Autorský text