Andělská poselství na sobotu: Štíři, zapůsobit na někoho lhaním není dobrý nápad, Vodnáři, vyhněte se přílišné zodpovědnosti

Andělská poselství na sobotu: Štíři, zapůsobit na někoho lhaním není dobrý nápad, Vodnáři, vyhněte se přílišné zodpovědnosti
Nejjednodušší, ale rovněž nejhorší způsob, jak něco vyřešit, je zalhat. Andělé ale silně doporučují, abychom zvolili cestu jinou. Důležité je to zejména dnes, v sobotu. Lidé jsou ještě unavení z práce a naši přibarvenou pravdu nepřejdou s úsměvem na tváři.

Co tedy dělat, když se nám nechce říkat, jak žijeme nebo jak něco doopravdy bylo? Rozhodně ne vyhýbáním se nepříjemným situacím a rozhodně ne lhaním. Jakkoli je to těžké, měli bychom si dodat odvahu a sdělit všem nepříjemná fakta. Andělé tvrdí, že to má jednu velkou výhodu. Přestanou se s námi stýkat lidé, kteří se k nám nehodí. Co dalšího andělé vzkazují vám? Přečtěte si jejich sobotní poselství.

Beran (21. března – 19. dubna)

Ne všechny vaše názory jsou pravdivé a ne vždy je tak vhodné je zmínit, jak si v dané chvíli myslíte. Když se začnete obhajovat, vaše slova mohou působit, že jste sobečtí, a nakonec ten jediný špatný člověk budete vy. Ačkoli vás ovládne stres, zkuste odhadnout, jakou reakci vaše sdělení vyvolá.

Andělská rada: Než začnete odsuzovat člověka, který vám způsobil nežádoucí stav mysli, zkuste pochopit jeho jednání. Pokud už potřebujete nadávat, učiňte tak v soukromí o samotě.

Býk (20. dubna – 20. května)

Někdy je těžké odhadnout, zda něčeho skutečně potřebujete dosáhnout nebo zda se jedná o pouhou touhu, která vás za několik dní opustí. Zejména při nakupování buďte opatrní. Ujistěte se, že všechny důležité poplatky již máte zaplacené. Pokud máte u někoho dluh, raději ho splaťte hned.

Andělská rada: Většinou si chcete užívat luxusu. To je ale jádro problému, který se nazývá chudoba. Místo abyste si každý měsíc dopřávali něco extra, nějaký čas šetřete. Potom si můžete dovolit něco lepšího.

Blíženci (21. května – 21. června)

Důvod, proč vám mnoho lidí nesvěřuje důležité úkoly, které zahrnují šéfování dalším lidem, je, že své dočasně nabyté moci zneužíváte. Jakmile zjistíte, že někomu můžete poroučet, vaše požadavky se stávají až tyranskými. Přestože vize vůdce je lákavá, chovejte se ke všem stejně – všichni jste si stejně rovni.

Andělská rada: Než začnete kritizovat ostatní, ujistěte se, že problematice plně rozumíte. Každý má talent na něco jiného, tudíž se může snadno stát, že se pohádáte s odborníkem v dané oblasti.

Rak (22. června – 22. července)

Dnešek je ideálním dnem na domácí úklid, a to proto, že jste nashromáždili hodně věcí, pro které již nenajdete využití. Ačkoli je obtížné zbavovat se vašich neživých oblíbenců, věřte, že někomu jinému poslouží mnohem více než vám. Vy se na ně pouze díváte, ostatním pomohou ke spokojenosti.

Andělská rada: Rozdání předmětů, které máte rádi, zlepší vaše vztahy s lidmi. Pozvěte své přátele k sobě domů a předměty, kterých se budete zbavovat, jim ukažte. Někdo se o ně určitě přihlásí.

Dnešní den je vhodný pro úklid věcí. Zbavíte se u toho věcí, které již nepotřebujete
Dnešní den je vhodný pro úklid věcí. Zbavíte se u toho věcí, které již nepotřebujete | Zdroj: patrick.daxenbichler / Depositphotos

Lev (23. července – 22. srpna)

Starostí máte nad hlavu. Příliš velká zodpovědnost je krásná pouze krátkodobě, poté už je pouze na obtíž. Máte své pomocníky, proto jim předejte část svého břemena alespoň pro dnešní den. Méně starostí vám umožní se zregenerovat. S myslí, kterou nic netíží, budete opět řešit problémy stejně dobře jako kdysi.

Andělská rada: Než někomu svěříte své důležité povinnosti, ujistěte se, že je to stejně dobrý vůdce jako vy sami. Někteří lidé bohužel nejsou zrozeni, aby vykonávali náročnější úkoly.

Panna (23. srpna – 22. září)

Ne se všemi lidmi, kteří vám přijdou do života, je snadné pořízení. Trápit vás mohou zejména naschválisté – to je ten typ lidí, kteří se objeví, když plníte veledůležitý úkol, a záměrně vás začnou vyrušovat či úmyslně ničit celou vaši (minimálně) několikahodinou, bezchybnou práci.

Andělská rada: Snažíte se všem vyjít vstříc, ale někteří lidé se k vám nehodí. Zkuste jim vysvětlit, že pro vás je to, co děláte, opravdu důležité. Pokud to nepochopí, efektivní řešení je přestat se s nimi stýkat, pouze vám drásají nervy.

Váhy (23. září – 23. října)

Váš sen se začíná naplňovat. Lidé, kteří k vám vzhlíží, si s vámi neustále chodí popovídat. Když se unavíte, budou však neodbytní. Vysvětlete jim, že i vy máte nárok na soukromí nehledě na to, jak hodně vás těší, že vám tolik důvěřují. Nenechte ale pýchu, aby vás ovládla.

Andělská rada: Stále jste pouze člověk, který má omezený čas. Neslibujte proto nesplnitelné. Pokud nevíte, zda něco stihnete udělat, raději řeknete, že dané osobě ještě dáte vědět, zda to platí.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Pro přilákání partnera jste ochotni udělat vše. Není ale třeba lhát, lhaní je dokonce špatný způsob, jak na někoho zapůsobit nebo si získat přízeň současného partnera. Buďte sami sebou. Sice jste velmi chytří, ale pokud se lži nakupí, postupně se v nich začnete ztrácet i vy.

Andělská rada: Buďte laskaví a loajální. Tak pozitivně zapůsobíte na váš romantický cíl. Upřímně své lásce sdělte, co si o ní myslíte a jaké plány byste chtěli podniknout. Je to jednoduché a navíc zjistíte, zda jste na stejné vlně.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Jste připraveni upevnit vztah s jinou osobou. Jen se ujistěte, že tato osoba opravdu stojí za vaši námahu. Vkládáte-li energii do nesprávného člověka, pouze se vyčerpáte, ale výsledky vaší práce se nikdy nedostaví. Buďte více realističtí, otevřete oči a všímejte si, zda snaha mít krásný vztah je oboustranná.

Andělská rada: Zároveň se zaměřte na ty vztahy, kde jste vy sami byli trochu sobci. Možná jste se k někomu zachovali nefér či někoho necháváte platit společné výdaje. Napravte to. Nikdy není pozdě.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Vtipy stranou, stojíte před vážným problémem, který je potřeba vyřešit co nejrychleji. Když nevíte kudy kam, podívejte se na svou situaci objektivně. Všechno, co vám navykládalo vaše ego, nyní vypusťte, a snažte se pochopit, proč se k vám někdo nezachoval dvakrát fér. Držte se faktů.

Andělská rada: Když se něčemu snažíte přijít na kloub, není vhodné zaměřovat se i na něco jiného. Ba naopak, zkoumejte, co by se dalo udělat, aby se chování někoho jiného vůči vám pozitivně změnilo.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Lidé vám hodně důvěřují a spoléhají na to, že jim pomůžete, kdykoli požádají o pomoc. Jednou vám to ale musí přerůst přes hlavu. Zasáhněte, dokud je ještě čas. Pomáhejte lidem postavit se na nohy vlastním přičiněním místo toho, abyste za ně řešili všechno problémy, zatímco oni pouze přihlížejí.

Andělská rada: Mít velkou zodpovědnost vás potěší, ale jakmile to začne trvat příliš dlouho, zjistíte, že nemáte žádný volný čas sami na sebe. Když naučíte lidi zodpovědnosti, volný čas se vám opět vrátí.

Ryby (19. února – 20. března)

Važte si přátel, kteří vám pomohli, když jste je nejvíce potřebovali. Projevit vděčnost není znakem slabých, ba naopak. Proto, než abyste dnes hledali nové přátele, se vydejte za těmi stávajícími. Postarejte se o jejich pohodlí v závislosti na tom, jaké zájmy mají. Dokažte jim, že je máte rádi.

Andělská rada: Když si budete hledat neustále nové přátele, budete jich mít tolik, že vám na všechny nezbyde čas. Poté dojde k přerušení vazeb, bohužel se to může stát u někoho, koho ztratit nechcete.

Zdroj článku:
  • Autorský text