Andělská poselství na sobotu: Lvi, nezapomínejte na svou pohodu, Býci, buďte shovívavější k přátelům

Andělská poselství na sobotu: Lvi, nezapomínejte na svou pohodu, Býci, buďte shovívavější k přátelům
Vděčnost nám poskytne něco víc než jen lepší mezilidské vztahy. Je to způsob, jak si plně uvědomit, jak dobře se vlastně máme. Buďme proto vděční nejen za ostatní a jejich skutky, ale také sami za sebe. Neboť na místo, kde se na své životní cestě zrovna nacházíme, jsme se dostali hlavně vlastní zásluhou.

Nezapomínejme být vděční i všem těm lidem, kteří nás zklamali a podvedli. Dali nám sílu pokračovat, přestat se zaobírat těmi, kteří si nás nevážili. Díky tomu jsme na tom dnes bez nich mnohem lépe než bychom byli s nimi. A také bychom si neuvědomili, jak silní vlastně jsme. Andělé nám opět připravili své denní poselství, tentokrát na sobotu. Přečtěte si ho a inspirujte se jím.

Beran (21. března – 19. dubna)

Svou práci byste měli dokončit sami, pokud jste o to požádáni. Ostatní jsou též unavení a nemusejí se vám nabídnout. Pokud přesto od nich chcete pomoci, je vhodné napřed ulehčit od pracovních povinností jim. Zajděte za nimi a zeptejte se, zda nepotřebují pomoc. Teprve poté o ni požádejte vy sami.

Andělská rada: Buďte více vděční za každou pomoc, kterou vám někdo nabídne, i za tu nepatrnou. Každý čin se počítá. Když vám deset lidí pomůže každý na dvě minuty, máte dvacet minut k dobru.

Býk (20. dubna – 20. května)

Ne všichni, o kterých si myslíte, že úmyslně mění společné plány a náhle nemají čas, vám to dělají schválně. Je v pořádku, že někomu něco přijde do vašeho plánu sejít se a někam vyrazit. Buďte shovívaví, navrhněte náhradní termín nebo se rovnou zeptejte, zda dotyčného netrápí závažné problémy.

Andělská rada: V životě platí jedno pravidlo – téměř nic není tak, jak se zpočátku zdá. Snažte se více komunikovat, čímž dáte danému člověku najevo, že se o něho zajímáte a že se na něj nezlobíte.

Blíženci (21. května – 21. června)

Jemnější přístup vyžaduje hodně úsilí a ještě více praxe, než ho dovedete k dokonalosti. Pokud se k ostatním chcete chovat lépe, ale nedaří se vám to, neztrácejte naději. Chce to čas, než svou mysl vycvičíte k určitým změnám. Když se budete proklínat, pouze ztratíte motivaci pokračovat.

Andělská rada: Odměňte se vždy, když si všimnete pozitivních změn. Pokud se vám nepodaří to, co jste si usmysleli, připravte si malou odměnu za snahu, přestože výsledek nedopadl podle vašich představ.

Rak (22. června – 22. července)

Cítíte-li se dezorientovaní ve svém vlastním životě, přišel čas napsat si seznam věcí, kterých toužíte dosáhnout, a seznam věcí, kterých jste již dosáhli. Jakmile uvidíte své pokroky (a nezáleží na tom, zda jste jich dosáhli v posledních letech či za poslední měsíc), nic vás nezastaví, dosáhnete čehokoli.

Andělská rada: Zbavte se návyků, které vám více ubližují než pomáhají. Držet se vlastní pravdy a doufat, že chování, za které jste soustavně všemi kritizováni, jednou někdo ocení, po určité době ztrácí význam.

Zbavte se návyků, které vám ubližují, než aby vám pomáhali
Zbavte se návyků, které vám ubližují, než aby vám pomáhali | Zdroj: VitalikRadko / Depositphotos

Lev (23. července – 22. srpna)

Být velkorysí prohloubí vztah s rodinou i přáteli, ale nenechte se využívat, aby vám zbyla energie na sebezlepšování. Je důležité každý den se naučit něco nového, chcete-li být ve svém oboru jedineční. Nebojte, vaše štědrost nezmizí přes noc, pokud se na jeden den budete věnovat jen svým zájmům.

Andělská rada: Ostatní lidé mají stejné množství síly, aby se o sebe dokázali postarat sami, jako vy. Jste-li vyčerpaní, nemůžete pomáhat jiným lidem tak dobře jako obvykle, a proto si odpočiňte a vzdělávejte se.

Panna (23. srpna – 22. září)

Každý den včetně dneška zažívejte nezapomenutelná dobrodružství. Pište si svou vlastní knihu života jako dobrodružný román. Ani denní rutina či naštvaný šéf vám nemusejí zkazit náladu na celý den. Naučte se, jak najít poučení a jak se co nejdříve dostat ze stavu sebeobviňování – a nejlépe se svalování viny na sebe vyhněte úplně.

Andělská rada: Máte svou vizi, o kterou byste se chtěli podělit s ostatními, ale možná vám váš nápad nepřijde tak dobrý. Více si věřte, nenechte ty, kteří vás nemají rádi, aby vám ničili sny.

Váhy (23. září – 23. října)

Nenechte neúspěch, aby vás zastavil. Otřepte se a opět vzlétněte až k nebesům, jinak celá vaše snaha přijde vniveč. Důležité je nevzdat se, pokračovat a dosáhnout úspěchu. U někoho sice úspěch může přijít dříve než u vás, avšak s velkou dávkou trpělivosti vy můžete zažít úspěch mnohem větší.

Andělská rada: Nevyhýbejte se konfliktům, místo toho se je pokuste vyřešit co nejdříve. Tím ukážete, že jste odhodlaní překonat i ty největší překážky. Když zastanete správný úhel pohledu, vaše dosavadní neúspěchy vás motivují.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Každý má právo se obhájit, avšak v těchto situacích nenechte své ego, aby zhoršilo situaci. V určité chvíli všichni uvěří, že právo je na vaší straně. Nyní přišel čas nechtít šířit strach a nedělat z vás vládce celého světa. Poděkujte za pozornost a nechte již své sebeobrany, na ostatní začíná působit jako zdroj nenávisti.

Andělská rada: Lidé nepřemýšlejí úplně stejně jako vy, váš způsob obhajoby si mohou špatně vyložit. Lze pochopit, že se cítíte dotčeni, ale nemusíte to projevovat tak intenzivně. Odpouštějte těm, kteří se ve vás spletli.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Je velká pravděpodobnost, že to, co vás štve na ostatních, děláte vy sami. Možná si to neuvědomujete, zkuste proto nyní strávit pár minut přemýšlením, zda by to nemohla být pravda. Pro danou osobu pak bude mnohem příjemnější, když zkritizujete vás oba, než když zkritizujete pouze ji.

Andělská rada: Společnými silami dokážete nemožné. Sdělte proto tomuto člověku, že byste se rádi zbavili tohoto zlozvyku, a sice společně. Navíc motivace je mnohem větší, když víte, že na to nejste sami.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Než se pro něco nadchnete, popřemýšlejte, zda na to v současné chvíli máte. Jakmile se ve vaší hlavě zrodí plán, máte tendenci myslet si, že dokážete všechno. Jak postupujete v naplňování svého plánu, postupně od svého cíle upustíte. Nemusí to tak být, budete-li plánovat lépe a hledět na své hranice.

Andělská rada: Vždy se můžete chytit určité příležitosti. Váš problém je, že pokud se vám nedaří, vede to k negativním myšlenkám a následně k úplné ztrátě motivace. Hlavní je mít reálný pohled na svou situaci a nepřeceňovat se.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Není moudré křičet, kdykoli vaši blízcí provedou něco nečekaného a nepříjemného, avšak někdy není zbytí. Skladovat negativní pocity ve své mysli povede k tomu, že jednoho dne se rozkřičíte na všechny. Lidé si musejí být vědomi svých chyb. Sdělte jim je v soukromí, abyste jim neuřízli ostudu.

Andělská rada: Domluvou vyřešíte většinu problémů. Když nebudete komunikovat, nic se nezmění, a proto zkuste lidem vysvětlit, proč by se měli ve vaší přítomnosti chovat jinak a co přesně vám je nepříjemné.

Ryby (19. února – 20. března)

Radost ze setkání s jinými lidmi je nevyhnutelná. Ovšem pokud na nikoho dnes nemáte náladu, nenuťte se k setkání. To by mohlo vést k prohloubení frustrace a pocitu, že vám nikdo nerozumí. Ve chvílích, kdy nemáte na nikoho náladu, si vystačíte sami. Zkuste být kreativní, zatímco budete přemýšlet, jak se zabavíte.

Andělská rada: Nejste povinni dělat něco, co se vám v dané chvíli nelíbí. Dělejte jen to, co vás baví. Vaši blízcí určitě pochopí, že tu pro ně nemůžete být každý den po celý život.

Zdroj článku:
  • Autorský text