Andělská poselství na sobotu: Váhy, vaše štěstí blokuje nejistota, Ryby, dokončete všechny výzvy, které jste začaly

Andělská poselství na sobotu: Váhy, vaše štěstí blokuje nejistota, Ryby, dokončete všechny výzvy, které jste začaly
Může se nám stát, že staří přátelé nás omrzeli tím, že nám nemají co nabídnout. Spíše z nás vysávají pozitivní energii a zapomínají nám ji vracet. Občas se stává, že ačkoli máme určité jedince rádi, jednou nastane čas se s nimi rozloučit. Nadobro.

Andělé se nám snaží tuto ztrátu, pro kterou se sami rozhodneme, zpříjemnit. Posílají nám do cesty více kompatibilní jedince. Ti mají hodně energie, kterou rádi rozdávají. Nakonec ztráta toho starého přítele je k něčemu dobrá. Zaprvé máme více energie a zadruhé ji můžeme investovat do lidí, kteří si našeho rozhodnutí budou vážit. Co dalšího si andělé přejí, abyste věděli? Jako každý den, i dnes vám zasílají své poselství.

Beran (21. března – 19. dubna)

Větší množství své energie investujte důkladně, nedělejte nic zbytečného. Myslete na to, co vás posune vpřed, a teprve až poté jednejte. Nedokončené cíle, které již máte rozpracované, jsou vaší noční můrou. Udělejte sami sobě radost a dokončete, co jste začali.

Andělská rada: Jakmile se odhodláte, i ty nejnudnější činnosti náhle začnou být zábavné. Každý den máte novou příležitost zazářit a změnit svůj život k lepšímu, proto pevně chytněte tu dnešní.

Býk (20. dubna – 20. května)

Překážky, které se objevují náhle, většinou lze snadno obejít, vymyslet alternativní cestu a vydat se po ní. Změny, jakkoli špatně na první pohled vypadají, se dají využít ve váš prospěch. Naopak změny ve vztahu byste dnes postupovat neměli, mohli byste ho nenávratně poškodí.

Andělská rada: Co se týče vztahů s ostatními lidmi, všeho moc škodí. Vyvarujte se zdánlivě skvělých nápadů, se kterými ostatní lidé nesouhlasí, a vše zůstane v naprostém pořádku.

Blíženci (21. května – 21. června)

Dnes máte sílu změnit svůj život. Zaujímejte pozitivní přístup, jak budete vnímat ostatní lidi, tak oni budou vnímat vás. V závislosti na tomto se váš život může změnit silně k lepšímu nebo silně k horšímu. Když vás přemůže stres, vraťte se o krok zpět a postupte jiným směrem.

Andělská rada: Život je nepředvídatelný, ale právě v tom je jeho kouzlo. Je ale důležité nebát se změn, které dnes nastanou. V konečném důsledku se vše děje proto, abyste se přiučili něco nového.

Rak (22. června – 22. července)

Příliš mnoho moci, kterou dnes pocítíte, vás může svést na cestu sobectví a lakomosti. Nezneužívejte moc, která vám je dnes propůjčena, abyste ublížili jiným lidem. Jakmile vás vaše negativní nálada opustí, můžete si vyčítat, jak jste se zachovali ke svým přátelům a dalším blízkým osobám.

Andělská rada: Konfrontacím týkajícím se vašich osobních problémů se nyní pro jistotu vyhněte. Ostatní lidé za vaše problémy nemohou, pouze byste jim ukřivdili a oni by se mohli naštvat.

Dnešek vás svede na cestu sobectví a lakomosti. Zkuste ale nezneužívat tuto moc
Dnešek vás svede na cestu sobectví a lakomosti. Zkuste ale nezneužívat tuto moc | Zdroj: inesbazdar / Depositphotos

Lev (23. července – 22. srpna)

Je přirozené zbavit se lidí, kteří vás spíše obtěžují než aby vám pomáhali. Učiňte tak ale s jasným sdělením, co konkrétně vám na nich vadí. Není taktní přerušit s někým kontakt, aniž byste mu oznámili, proč jste se tak rozhodli. Jednejte upřímně, nevymýšlejte si něco, co není pravda.

Andělská rada: Když se cítíte zatlačeni do kouta, jednáte neadekvátně. Než za někým půjdete, abyste ukončili nefunkční vztah, několikrát si zopakujte, proč jste se k tomuto kroku rozhodli.

Panna (23. srpna – 22. září)

Čím více budete nadšení již od rána, tím více příležitostí k osobnímu růstu a pomoci ostatním se vám naskytne. Pomáhejte cizím lidem, pokud na to máte energii navíc, ale nezapomínejte ani na ty lidi, které znáte o něco déle. Pomozte jim, ale za svou pomoc si neberte žádné peníze.

Andělská rada: Přestože někteří vaši známí se mohou pokusit vám odměnu vnutit, nemusíte ji přijímat. Prostě řekněte, že jste to udělali jako dobrý skutek a radost z jejich radosti je pro vás dostatečná odměna.

Váhy (23. září – 23. října)

Zeptejte se sami sebe, co vám v životě chybí a co vám naopak dělá radost. Záhy zjistíte, že pravé štěstí tu bylo vždy s vámi, pouze se skrývalo za vašimi trápeními. Také vaši přátelé tu jsou vždy pro vás. A přestože nyní se vám daří, není moudré otáčet se zády k přátelům, kteří vás nyní potřebují.

Andělská rada: Pomáhejte ostatním s radostí, neberte to jako donucení, jako povinnost, která vás nebaví. Až jednou budete potřebovat své přátele, budou tady pro vás.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Hledáte-li spokojenost, podívejte se u vašich známých. Právě úsměvy na jejich tvářích mohou být hlavním zdrojem vašeho vlastního štěstí. Poslouchat svůj vnitřní hlas, který vám radí, že všichni lidé kolem vás vám přejí jen to nejlepší, je opravdu špatný nápad. Buďte více optimističtí.

Andělská rada: Občas se stává, že důvěřovat ostatním a nejednat na jejich úkor přinese více problémů než užitku. U svých přátel, pečlivě selektovaných, se toho však obávat nemusíte.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Když něco nejde podle vašeho plánu a netáhne se to dlouhou dobu, dejte tomu ještě šanci. S trpělivostí a klidem v duši dokážete odhalit, kde jste udělali chybu, a vše napravit. Nemusíte se vzdávat svého snu jen proto, že se vám chvilku nedaří. Pílí se nemožné stává možným.

Andělská rada: Řešíte-li problémy ve vztahu, chce to čas. Zde figuruje i druhá osoba, která bude muset rozdýchat novinku, kterou nepřijala příliš dobře. Neobtěžujte ji dotazy, jak se rozhodla, pouze vyčkávejte.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Setkání s lidmi, které jste dlouho neviděli, bude velmi přínosné, pokud v sobě nebudete chovat zášť z minulosti. Už přejděte fakt, že se někdo rozhodl jinak než podle vašich představ. Jakmile vytáhnete staré křivdy, opětovné přátelství s tímto člověkem může zmizet dříve, než vůbec začne.

Andělská rada: Zapomeňte na všechno, co jste si s dotyčným člověkem udělali. Tato zkušenost je už dávno za vámi. Nabídněte usmíření, ale nepředhazujte této osobě, že to byla jenom její vina. Tento styl usmíření je velmi špatný.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Máte-li pocit, že jste toho naslibovali příliš a nyní to nemůžete splnit, znovu se nad tím zamyslete. Nenechte stres, aby vás ovládl, spíše hledejte možnosti, jak to všechno stihnout nebo jak se omluvit lidem, které jste dle svých vlastních slov zklamali. Postavte se časovým problémům čelem, nemlžte.

Andělská rada: A pokud řešíte i jiné problémy, nic není tak horké, jak se vám momentálně zdá. Možná se v nějakém vztahu cítíte zaseknutí, bez možnosti pokroku. Vydržte pár dní, může to být jen váš pocit.

Ryby (19. února – 20. března)

Dokončete všechno, co jste začali. Dali jste si novou výzvu, například uběhnout určitý počet kilometrů nebo se konečně vrhnout na svůj projekt. Je to právě nejistota, co vás drží zpátky. Nenechte svou vlastní mysl, aby vám zavírala bránu k sebezlepšení.

Andělská rada: Tato nepřízeň osudu naštěstí není trvalá, naopak trvá velmi krátce. Osud vás pouze zkouší, zda vaše schopnost trpělivosti je dost dobrá na to, abyste si zasloužili úspěch.

Zdroj článku:
  • Autorský text