Andělská poselství na sobotu: Vodnáři, kultivujte pokoru, Raci, buďte hrdí na to, kým jste dnes

Andělská poselství na sobotu: Vodnáři, kultivujte pokoru, Raci, buďte hrdí na to, kým jste dnes
Všechno bude v pořádku nehledě na to, jak špatnou událostí procházíte. Musíte ale vnímat svět pozitivněji. Andělé se snaží předat vám ten nejlepší možný pohled na svět. Někdy je ale obtížné vás přesvědčit, že to není tak špatné, jak se vám zdá.

Když chcete, aby se svět rázem zlepšil, začít vyvádět a shazovat vinu na všechny okolo není dobrý způsob. Naopak, budete velmi nešťastní a své neštěstí přenesete na ostatní lidi. Jejich reakce tudíž nebude příliš pozitivní. Zkuste ale brát svůj život s větším humorem a zjistíte, že váš den není tak špatný, jak jste si zprvu mysleli.

Beran (21. března – 19. dubna)

Nemusíte si být zcela jisti, jak se vyvine vztah s osobou, na které vám záleží nejvíce. Důležité ale je si všímat, jak se cítí, pokud se jí pokusíte změnit život, byť s dobrým úmyslem. Pokud s vámi přestane na čas komunikovat, je to jasný důkaz, že jste se měli zachovat jinak.

Andělská rada: Nemůžete změnit minulost, a to ani tu, která nastala před pár dny. Můžete se však poučit ze své chyby a pokud možno se i omluvit, přestože váš původní záměr byl dobrý.

Býk (20. dubna – 20. května)

Nepochybujte o svých schopnostech bez ohledu na to, kolik problémů jste postřehli. Váš talent je jedinečný bez ohledu na to, kolik neúspěchů zažijete. Snažte se z nové situace poučit, nezavrhujte svůj talent jen proto, že se vám momentálně nedaří. Brzy se vše zlepší.

Andělská rada: Zajímáte se o to, o co se většina jiných lidí nezajímá. To je váš talent, vaše jedinečné znalosti. Mohou souviset s historií, cizími jazyky nebo kutilstvím, nikdo vás v tomto oboru nepřekoná.

Blíženci (21. května – 21. června)

Buďte sami sebou nikoli proto, že nebudete jen pouhou kopií někoho jiného, ale také proto, abyste na ostatní více zapůsobili. Tím, že budete zrcadlit něčí činy, si jeho podporu nezískáte. Ba naopak, lidé si o vás pomyslí, že nemáte svůj názor a nejednáte sami za sebe.

Andělská rada: Přestože vám to, co se chystáte udělat, může přijít trapné, nehleďte na tento pocit. Ono už to nějak dopadne. Hlavní bude, že si lidé uvědomí, že jste silná osobnost.

Rak (22. června – 22. července)

Vy a ty vaše náhledy do minulosti, které jen tak neskončí. Žijte více přítomností, abyste si svůj život užili naplno. Pouze vy máte tu moc změnit svůj život, ale vzpomínáním toho dokážete jen minimum. Buďte hrdí na to, kým jste dnes, místo vzpomínání, kým jste byli v minulosti.

Andělská rada: Minulost vám nenabídne možnost být šťastní. Přestože některé vzpomínky vám vykouzlí úsměv na tváři, pokud se vám nelíbí přítomnost, po návratu do ní budete velmi nešťastní.

Nepřemýšlejte pořád nad minulostí a raději žijte přítomností
Nepřemýšlejte pořád nad minulostí a raději žijte přítomností | Zdroj: AsierRomeroCarballo / Depositphotos

Lev (23. července – 22. srpna)

Intuice je silný nástroj, který vás provádí životem již od dětství. Někdy vyplodí něco neužitečného, většinou však její názor má svůj význam a pomůže vám uspět zejména ve vztahových záležitostech, pokud jí dáte šanci. Nebojte se, že by vás zklamala, myslí to s vámi dobře.

Andělská rada: Pokud jste vy nešťastní, jste nešťastní jako jeden živý celek, tedy včetně vaší intuice. Z tohoto důvodu vaše mysl nemá zájem našeptávat vám něco, co vám ublíží.

Panna (23. srpna – 22. září)

Nastává skvělý čas, kdy toho nemáte moc na práci, a tak se můžete více věnovat svým cílům v oblasti zdravého životního stylu. Trochu cvičení či zdravá strava neuškodí. Pokud nejste ani na jedno z toho, můžete alespoň sníst nějaké vitamíny. V tomto období vám to hodně pomůže.

Andělská rada: Posilujte imunitu, kdykoli a jakkoli to jde. Čeká vás ještě velká spousta práce, a tak se chraňte před nemocemi, které by mohly zastavit vaše velké plány.

Váhy (23. září – 23. října)

Vše potřebuje svůj čas, i ty události, na které spěcháte nejvíce. Můžete být natěšení, že se stane něco příjemného, nebo v to doufat, ale výsledek se nedozvíte dříve, když na onu událost budete myslet neustále. Zatím se zaměřte na něco jiného, na něco, co vám udělá radost.

Andělská rada: Pokud se vám někdy stalo, že vás lidé měli za manipulátora, bylo to tím, že jste nebyli dostatečně trpěliví. O člověku, který je vytrvalý, si nikdo nemyslí, že má vedlejší úmysly.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Za svůj život jste se naučili odpouštět, ale pokud vás někdo opravdu zklame, stále máte problém mu odpustit a začít mu důvěřovat. Každý člověk si ale zaslouží druhou šanci, i kdyby měla být jediná. Zkuste být k lidem shovívavější, představte si sami sebe na jejich místě.

Andělská rada: Možná si říkáte, že vy byste nikdy tu samou chybu neudělali, ale to si nemůžete být dopředu jistí. Pamatujte, že nikdy nevíte, jaké okolnosti vás donutí jednat k vlastní škodě.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Nikdy se nepřestávejte učit. Učení nových znalostí je velmi důležité a bude se vám hodit nejen tehdy, když se chystáte podniknout určité změny, ale i tehdy, když jste momentálně v životě velmi spokojení a nechcete na něm nic měnit. Můžete tak pomoci nejen sobě, ale i ostatním.

Andělská rada: Čím více toho umíte, tím snadnější budete mít cestu k úspěchu, protože se nemusíte nic doučovat na poslední chvíli. Můžete se věnovat pouze opakování, což se do vaší hlavy dostane hned.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Možná jste se rozhádali s někým, kdo toho pro vás dle vašich vlastních slov neudělal dost. Nebuďte tak tvrdí. Mohl to s vámi myslet dobře. Zkuste se naučit ocenit snahu, kterou dotyčný vyvinul, aby vám udělal radost. Nakonec zjistíte, jak jste šťastní, že pro vás něco udělal.

Andělská rada: Již samotné rozhodnutí vám pomoci by pro vás mělo být důkazem nehynoucí loajality. Ten člověk to nemusel udělat, a přesto to sám od sebe udělal.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Pokud máte problém vidět v jednoduchosti krásu, vlastnost, kterou byste měli kultivovat, je pokora. Ostatní lidé, ale také zvířata a rostliny, jsou stejně důležití jako vy sami. Bez sebe byste nemohli existovat. Udělejte proto dnes něco pro dobro rostlin, zvířat i lidí kolem vás.

Andělská rada: Možná vás zklamalo tolik lidí, že si nedokážete představit, že by vám měli být rovni. Zkuste si znovu vybudovat v důvěru v lidi. Uvidíte sami, že budete mnohem spokojenější.

Ryby (19. února – 20. března)

Smysl pro humor vám většinou nechybí, ale zkoušeli jste si už udělat legraci sami ze sebe? Zkuste to a uvidíte, jak se celý život zjednoduší a jak se skvěle pobavíte. A hlavně se ušetříte od negativních emocí. Místo vztekání se všechno vezměte v klidu.

Andělská rada: Pokud vám například ujede autobus, místo nadávání na řidiče si řekněte, že počkáte na další, a pokud spěcháte, vymyslete plán, jak se na místo B přepravit jinak, například taxíkem.

Zdroj článku:
  • Autorský text