Andělská poselství na sobotu: Vodnáři, vztahy vyžadují komunikaci, Ryby, nezapomínejte plánovat

Andělská poselství na sobotu: Vodnáři, vztahy vyžadují komunikaci, Ryby, nezapomínejte plánovat
Nezáleží ani tolik na tom, jak nás vnímá celé okolí. Podle andělů je důležité, jak se vnímáme my sami. Je důležité, že známe své vlastní hodnoty, a nezáleží na tom, zda je ostatní respektují či nikoli.

Pro koho vlastně žijeme? Pro sebe samotné či pro ostatní? Každý z nás odpoví jinak, avšak podle andělů bychom se neměli snižovat k ničemu jen proto, abychom zapůsobili na ostatní. Měli bychom mít své vlastní hranice a ty nepřekračovat. Co dalšího vám andělé radí? Přečtěte si sobotní poselství, která se vám andělé snaží sdělit.

Beran (21. března – 19. dubna)

Upřednostněte setkání s přáteli místo plánování své kariéry. Již jste toho v této oblasti udělali více než dost a nyní je čas se trochu pobavit. Vymyslete program, u kterého se všichni pobavíte. Pokud máte partnera, pozvěte i jeho a nabídněte mu, aby pozval i několik svých vlastních přátel.

Andělská rada: Čím více lidí budete mít kolem sebe, tím šťastnější se budete cítit. Nezapomeňte se však obklopit velmi pozitivními lidmi, kteří vás dokážou inspirovat, motivovat i pobavit.

Býk (20. dubna – 20. května)

Nevyhýbejte se náročně vypadajícím povinnostem. Máte velkou schopnost vše zvládnout v úctyhodném čase, přestože nebudete spěchat. Ve vytrvalosti je vaše síla. Než se však do této záležitosti pustíte, zlepšete své dovednosti. Udělejte něco, co vás baví, abyste se více soustředili.

Andělská rada: Když se k něčemu odhodláte, dokážete cokoli. Pokud zrovna nemáte co dělat (a to neplatí jen o dnešku), věnujte se vzdělávání. Nikdy totiž nevíte, kdy se vám bude hodit.

Blíženci (21. května – 21. června)

Je chvályhodné, že se snažíte s někým urovnat spor, nezapomínejte však ani na ostatní lidi, kteří s vámi kráčí stejnou životní cestou. Skupinové aktivity upevní vztah se všemi, pokud vyberete ten správný program. Společnost je pro vás hodnotná a lecčemu vás přiučí, proto se jí nevyhýbejte.

Andělská rada: Každý den se lze naučit něco nového. Musíte pouze vyjít ven a rozhlížet se, poslouchat to, co vám ostatní říkají, a vyvodit si své vlastní ponaučení, kterým se můžete řídit.

Rak (22. června – 22. července)

Peníze mohou vést jak ke spokojenosti, tak i k hádkám a velkému neštěstí. Používejte je proto moudře a nedopřávejte si luxus, pokud na něj dlouhodobě nemáte. Je pochopitelné, že po náročném týdnu si chcete dopřát něco navíc, nemusíte za to však utratit své celoživotní úspory.

Andělská rada: Používejte sílu peněz moudře. Nedopusťte, aby vám zničily vztahy. Obzvláště pokud sdílíte společnou kasu ještě s někým, informujte ho dopředu, kolik se chystáte utratit.

Buďte opatrní co se týče peněz a neutrácejte hned za vše, co zrovna nutně nepotřebujete
Buďte opatrní co se týče peněz a neutrácejte hned za vše, co zrovna nutně nepotřebujete | Zdroj: AllaSerebrina / Depositphotos

Lev (23. července – 22. srpna)

Více se věnujte aktivitám, které podpoří růst vašeho talentu. Zamyslete se nad svou kariérou a rozhodněte, zda jste již na samém vrcholu nebo zda byste ji ještě mohli nějak doladit. Pomalými krůčky se zdokonalujte pokud možno každý den. Naučte se něco, co vám pomůže postoupit výš.

Andělská rada: Nikdy není příliš pozdě zdokonalit se v tom, v čem jste dobří, nebo odhalit talent, který jste v sobě celou dobu skrývali. Pokud se budete snažit se zlepšit, dosáhnete svého cíle.

Panna (23. srpna – 22. září)

Není třeba hned všem říkat o potenciálním zvýšení vašeho platu či o tom, kolik vlastně berete peněz. A to ani v nejužším rodinném kruhu. Pokud si myslíte, že o správě vašeho výdělku rozhoduje spíše někdo jiný než vy, přišel čas rázně zakročit a projevit svůj nesouhlas s tím, jak je s vámi zacházeno.

Andělská rada: Vaše vydělané peníze by měly zůstat vašimi. Měli byste sami rozhodovat, jak s nimi naložíte. Pokud se vám nelíbí, že vaše peníze utrácí někdo jiný za něco, co nepotřebuje, ozvěte se.

Váhy (23. září – 23. října)

Více se věnujte lidem, kteří jsou vám nablízku. Zvýšená pozornost se vyplatí a přinese vám výhodnou spolupráci, a to jak v blízké době, tak i v budoucnu. Nezanedbejte ani setkání se s přáteli novými, také ti vám budou velmi nápomocní. Jste šikovní, ale určité úkoly je vhodné přenechat někomu jinému.

Andělská rada: Ačkoli se snažíte naučit se toho co nejvíce, váš mozek nepojme všechny informace světa. Navíc nemáte nekonečně mnoho času. Spolupráce s ostatními je velmi důležitá pro opravdový pokrok.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Ať už řešíte jakýkoli problém, vydejte ze sebe vše. Řešení je vám blíže, než si uvědomujete. Několikrát si znovu projděte své kroky a pochytejte všechny detaily, které vám doposud unikly. Tím se připravíte na své velké řešení, které bude vyžadovat jak mnoho času, tak také mnoho energie.

Andělská rada: Disponujete obrovskou mentální silou. Snadno odhalíte veškeré nedostatky, pokud se na ně zaměříte. Jistě, můžete dělat cokoli jiného, ale zároveň nepohnete se svými velkými životními plány.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Pokud se nudíte, jediný způsob, jak to změnit, je vyhledat vzrušující dobrodružství či aktivitu, která vás zcela nadchne. Nebojte se projevit své nápady, jak se zabavit, s ostatními. Jste-li nezadaní, vrhnutí se do zcela nové aktivity k vám přiláká toho správného člověka. Jste-li zadaní, pozvěte na zábavu partnera!

Andělská rada: Zkuste udělat něco zcela nového. Oprostěte se od svých hranic. Dnešek je pouze váš a nikdo nemá právo vám do něho mluvit. Zkuste některý ze svých dávných ztřeštěných nápadů.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Největší radost získáte, když si koupíte nějakou domácí dekoraci a zútulníte si svůj domov. Kam jinam se vracet než do útočiště, kde se cítíte stoprocentně bezpečně? Ačkoli lidé nemusejí sdílet vaše názory, vy si vystačíte zcela sami. Důležité je mít radost z místa, kde se zdržujete, a umět se zabavit.

Andělská rada: Odměňte se za to, že jste v poslední době opět pracovali do úmoru. Mít disciplínu a vidět pracovní výsledky je sice motivující, dnes byste měli odpočívat a nabrat nové síly.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Zlepšete komunikaci ve svých vztazích. Udělejte si čas na ty, s nimiž jste se pohádali, a pozvěte je například do cukrárny, abyste si vše v klidu vyříkali. Nezáleží na tom, zda jste se rozhádali včera nebo zda spolu nemluvíte již několik let. Pozváním na usmíření ukážete, že máte dobrou osobnost.

Andělská rada: Usmíření má své výhody. Znovu získáte lidi, se kterými vám bylo dobře, a kteří vám do jisté míry chybějí dodnes. Je však nutné umět odpouštět a k chybám se již nikdy nevracet.

Ryby (19. února – 20. března)

Přestože je víkend, nemusíte nutně zapomenout na práci. Stačí si pouze naplánovat, jak to s financemi a prací vidíte do budoucna. Možná příliš utrácíte, možná nevyděláváte tolik, kolik byste si přáli. Tak či tak, pouhým přemýšlením nad penězi dokážete brzy svou finanční situaci hodně zlepšit.

Andělská rada: Moudré investice se sice nevyplatí hned, ale po určité době vám přinesou peněz více než dost. Navíc pokud nebudete bezmyšlenkovitě utrácet za luxus, budete mít peněz ještě více.

Zdroj článku:
  • Autorský text