Andělská poselství na úterý: Býci, netrapte se kvůli předsudkům, Štíři, važte si práce jiných lidí

Andělská poselství na úterý: Býci, netrapte se kvůli předsudkům, Štíři, važte si práce jiných lidí
Všichni občas měníme své názory a tím pádem i své životy. Určitě se nám všem stalo, že jsme si něco koupili, ale poté jsme něco změnili a onen předmět se nám přestal hodit. Andělé nám radí, že bychom ho neměli vyhazovat, nýbrž najít někoho, komu bude k užitku.

Do všeho, co si koupíme, někdo investoval drahocenný čas. A mnohdy také trpělivost. Proto bychom měli být vděční, že tento předmět držíme v ruce. Představme si, že jsme pro někoho dlouhé měsíce něco vyráběli, abychom mu udělali radost, a při další návštěvě daného člověka to zahlédli v komunálním odpadu. Andělé doporučují, abychom předtím, než něco uděláme, si představili někoho jiného na našem místě. Takto si začneme více vážit všeho, co máme. Také si přečtěte andělské poselství speciálně pro vás.

Beran (21. března – 19. dubna)

Stanovte si jeden cíl a pevně se ho držte. Již nic neoddalujte ani neměňte. O víkendu jste se rozhodli, že začnete s něčím novým, nyní to prostě udělejte. Zároveň sledujte, zda vaše rozhodnutí neublíží někomu jinému. Nebudete vnímáni jako dobrý člověk, když vědomě pošpiníte něčí jméno.

Andělská rada: Spojte svou touhu uspět s dobrými nápady vašich přátel. Požádejte je o pomoc, kdykoli potřebujete. Dobří přátelé vás nikdy nenechají se trápit, když vědí, že mohou pomoci.

Býk (20. dubna – 20. května)

Bolesti nemusí přibývat, naopak může rychle odeznít. Odstraňte svůj předsudek, na němž lpíte celý svůj život. Připusťte si, že jste nemuseli mít vždy pravdu, a další dny budou mnohem světlejší než ty, které jste prožili dodnes. Je to pro vaše vlastní dobro a stačí k tomu pár minut denně.

Andělská rada: Zamyslete se nejen nad činy druhých lidí, ale rovněž nad činy vlastními. Každý člověk udělal něco, na co není hrdý. Když to přiznáte, zjistíte, že budete mnohem silnější než kdy dříve.

Blíženci (21. května – 21. června)

Zlepšit se můžete kdykoli, stačí si na to vyhradit dostatek času. Přitom stačí pár minut, abyste se naučili něco nového, a několikrát to uvést do praxe, abyste si svou novou dovednost či informaci zapamatovali. Poté pouze přemýšlejte, jak s tím můžete pomoci nejen sobě, ale také ostatním.

Andělská rada: Nápady jen čekají na to, až je zrealizujete. Je-li nedostatek znalostí vaší běžnou výmluvou, zřejmě byste s tím měli začít něco dělat, chcete-li opravdu uspět.

Rak (22. června – 22. července)

Úspěch není nedosažitelný, když se zamyslíte a přijdete na to, zda to, co děláte, vás skutečně posouvá dopředu nebo zda jde o pouhou ztrátu času, která vás nikam nedostane. Úvahy nejsou na škodu, rekapitulace toho, co jste dokázali, vám pomůže odhalit, jakým směrem se vydat.

Andělská rada: Zohledněte všechny faktory, které jsou pro vás velmi důležité. Nedokážete-li ve svých plánech pokračovat sami, můžete požádat někoho, kdo je zběhlejší než vy.

Pokud se zamyslíte nad tím, zda to, co děláte, vás někam posouvá, dostaví se i úspěch
Pokud se zamyslíte nad tím, zda to, co děláte, vás někam posouvá, dostaví se i úspěch | Zdroj: dmbaker / Depositphotos

Lev (23. července – 22. srpna)

Zaměřte se blíže na své touhy. Odhalují vám, co byste mohli udělat, abyste se ve svém životě skokově pohnuli. Zavítejte do míst, kam vás to nikdy předtím nelákalo. Fakt, že nad tímto místem v poslední době uvažujete více než dost, znamená, že tam najdete bohaté zkušenosti.

Andělská rada: Můžete najít silné spojence, s nimiž byste za normálních okolností nikdy nespolupracovali. Všechno je jednou poprvé a nemáte co ztratit, můžete jen získat.

Panna (23. srpna – 22. září)

Zajděte za osobami, s nimiž si tolik nerozumíte, protože jste spolu ještě nikdy nepromluvili. Nemusíte se sobě navzájem vyhýbat. Učiňte první krok a pozdravte tuto osobu. Nic horšího, než že vás pošle pryč, se stát nemůže. Pokud se to nestane, získáte dalšího spojence.

Andělská rada: Dnešek nemusí být ten nejrůžovější den. Bude však jen tak negativní, jak si ho sami uděláte. Buďte usměvaví a lidé kolem vás budou ochotnější spolupracovat.

Váhy (23. září – 23. října)

V každém člověku, ale také zvířeti, můžete poznat kamaráda na celý život. Stačí být příjemní a v případě lidí klást ty vhodné otázky, které vás spojí pomocí společného zájmu. Komunikace bude vždy upřímná a budete přesně vědět, co od tohoto nového přítele čekat.

Andělská rada: Domluva na výhodách pro oba z vás povedou k vzájemnému porozumění a velké ochotě spolupracovat. Myslete nejen na sebe, ale stejnou měrou i na druhého člověka.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Popadne-li vás touha změnit jídelníček, není příliš vhodné vyhazovat všechny potraviny, které považujete za nezdravé. Někdo to pro vás vyrobil a navíc jste za to utratili peníze. Proto nehledě na to, jak zdravě nyní chcete žít, by bylo dobré toto jídlo zkonzumovat, klidně po malých částech.

Andělská rada: Vyhodíte-li jídlo, vyhodíte něčí snahu dopřát vám to, co jste v době nákupu chtěli. Tito lidé pracují tvrdě, na což je vhodné myslet, než se unáhleně rozhodnete k přesunu na jiné pokrmy.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Odměna za těžce odvedenou práci se někdy nedostaví okamžitě, budete si na ni muset pár dní počkat. To platí zejména v případě dobrých skutků, když člověk, kterému jste pomohli, si myslí, že si zasloužíte odměnu nehledě na to, jak hodně o ni nestojíte, ale momentálně nemá peníze.

Andělská rada: Je-li někdo neoblomný, když se mu snažíte vysvětlit, že nic nechcete, peníze si vezměte a použijte je ke konání dalšího dobrého skutku.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Ne každá novinka se dobře poslouchá. To není důvod vzdorovat realitě. Když se už jednou něco stane, nezměníte to tím, že ve vaší mysli to nebude existovat. Přijměte proto každou událost, i ty nepříjemné, a využijte ji ve svůj prospěch – poučte se nehledě na to, byla-li to vaše chyba či chyba někoho jiného.

Andělská rada: Problémy jsou od toho, aby se vyřešily okamžitě. Zkuste se jich proto zbavit, přestože nyní na to nemusíte mít nejmenší náladu.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Máte-li nápad, který zahrnuje vzdělávání, neodkládejte ho. Naopak, věnujte mu plnou pozornost. Neexistuje dovednost, kterou byste nemohli později využít. Učte se, když na to máte náladu, najděte si na to čas. Vyplatí se vám to mnohem více než kdybyste se bavili, ale nic se nenaučili.

Andělská rada: Máte-li nyní zkušenosti, které by se mohly hodit jiným lidem, šiřte je dál. A to jak osobně, tak přes internet. Možnosti jsou nekonečné.

Ryby (19. února – 20. března)

Umíte toho mnohem více než nyní využíváte. Je skvělé mít hodně času na zábavu, ale stejně dobré je hledat možnosti kariérního postupu. Můžete je najít na místě, kde byste je nikdy nehledali. Život je plný zvratů a stát se může cokoli, stačí být otevření všem novým možnostem.

Andělská rada: Vždy prověřujte všechny nabídky, které vám přijdou, ať už jsou sebelepší. Pamatujte na to, že ze svých peněz se nebudete plně radovat, nezískáte-li je tvrdou prací.

Zdroj článku:
  • Autorský text