Andělská poselství na pondělí: Blíženci, snažte se pochopit odlišnost lidí, Vodnáři, vyhněte se intimním rozhovorům

Andělská poselství na pondělí: Blíženci, snažte se pochopit odlišnost lidí, Vodnáři, vyhněte se intimním rozhovorům
Láska je cit, který jen tak snadno nepřebolí, pokud je mu jednou ublíženo. Pokud se někomu z našich známých stane v lásce něco nepěkného, není třeba vždy komentovat jeho rozhodnutí, pokud si to sám nepřeje. To podle andělů dnes bude problém nejednoho z nás.

Nehledě na to, jak dobře se nyní máme, andělé důrazně doporučují, abychom trénovali svou empatii. Příležitostí k tomu máme hodně. A pokud se někdo nám blízký dostane do potíží, nebudeme jeho situaci zlehčovat. Děláme to s dobrou vírou, že dotyčnému pomůžeme, ale většinou to nakonec vede ke zhoršení jeho stavu. Co dalšího dnes můžete udělat? Inspirujte se pondělním andělským poselstvím.

Beran (21. března – 19. dubna)

Nemůžete se zaměřit na všechno, co upoutá vaši pozornost, aniž byste všechno udělali pořádně. Mnohem lepší je zaměřit se pouze na jednu věc v jeden okamžik a zároveň nedělat nic, pokud se na to necítíte. Když vás domnění, že děláte něco pro své dobro, opustí, nemá cenu pokračovat.

Andělská rada: Je-li to zapotřebí, odsuňte své plány na jindy. Dělejte jen to, co vás v danou chvíli baví a naplňuje, nebo to neuděláte pořádně a později byste své chyby museli napravit, což je další ztráta času.

Býk (20. dubna – 20. května)

Vztahy se ubírají správným směrem, ale vaše nejistota může s jejich stabilitou hodně zamávat. Strach z toho, že budete oklamáni těmi, na kterých vám záleží nejvíce, je jako časovaná bomba, která vybuchne v tu nejnevhodnější chvíli. Místo domněnek se ujistěte, zda vaše vztahy stojí na pevných základech.

Andělská rada: Strach je ta vlastnost, která lidstvu kdysi pomáhala přežít, v dnešní době však občas způsobí více škody než užitku. Poraďte se s někým nestranným, jak vaše vztahy vidí.

Blíženci (21. května – 21. června)

Být úspěšní v hledání přátel z jiných kultur se někdy zdá být příliš složité. Jste-li soustavně odmítáni, nastudujte si zvyky těchto kultur, abyste těmto lidem porozuměli. Hledání přátel přes internet značně zjednodušuje vaše hledání, ale pokud se špatně vyjádříte, přátelství je předem ztraceno.

Andělská rada: Ačkoli vy něco můžete myslet dobře, někdo jiný se může urazit, protože si špatně vyloží to, co jste vypustili z úst (nebo napsali). Buďte opatrní, pokud neznáte cizí kulturu dostatečně.

Rak (22. června – 22. července)

Máte své vlastní oblíbence, před kterými chcete zazářit. Mnohdy se ale stává, že příliš intenzivní snaha zkazí veškerý pokrok. Chovejte se přirozeně, tak, jako by vám na tom druhém člověku tolik nezáleželo. Nemusíte se přetvařovat, abyste zapadli, jste dost hodnotní takoví, jací jste.

Andělská rada: Máte svou vlastní hlavu, nemusíte se soustavně ptát ostatních, co máte dělat. Sice se jedná o váš způsob, jak vyjádřit své sympatie, v určitých lidech to však vyvolá pocit, že nejste soběstační.

Nemusíte se přetvařovat, abyste zapadli, jste dost hodnotní takoví, jací jste
Nemusíte se přetvařovat, abyste zapadli, jste dost hodnotní takoví, jací jste | Zdroj: photographee.eu / Depositphotos

Lev (23. července – 22. srpna)

Jste tolik zabraní do práce, že ani nestíháte chodit na dostatečně dlouhé procházky. Ještě horší je, že si to plně uvědomujete. Proč tedy nevěnovat plnou pozornost práci, abyste se ve volném čase mohli skutečně věnovat tomu, co máte rádi? Ne vždy máte chuť do práce, ale zkuste se motivovat vizí většího množství volna.

Andělská rada: Kolikrát si svou práci berete domů, nebo se věnujete vlastním projektům, které vám mohou zajistit lepší kariéru. Nezapomínejte si ale vyhradit nějaký čas na to, co vás baví.

Panna (23. srpna – 22. září)

Vaše slova, pokud je použijete správně a s dobrým načasováním, vám mohou pomoci oslovit široké spektrum lidí. Většinou je však používáte, když pochybujete, že jste zapotřebí. Takové obavy mít nemusíte, pomohli jste mnoha lidem a oni si vás pamatují jako člověka, kterému ostatní nejsou ukradení.

Andělská rada: Pravý úspěch nespočívá v co největším bohatství. Pravý úspěch spočívá v množství respektu, který si získáte tím, že pomáháte ostatním. I kdybyste byli chudí, s respektem budete mnohem spokojenější.

Váhy (23. září – 23. října)

Vaše sympatie vůči ostatním lidem občas zůstanou neopětovány nehledě na to, jak hodně se snažíte dosáhnout opaku. To se někdy stává. Avšak trápit se kvůli jedné osobě nebo skupině osob vám nepřinese nic dobrého. Stejně tak trávení času vzpomínkami na to nejhorší z minulosti vám pouze uškodí.

Andělská rada: Snažte se trápit se co nejméně. V životě se vám stává mnoho mnohem lepších věcí. Jde pouze o stav vaší mysli. Rozhodněte se, že budete šťastní, a nechte se ovlivňovat pouze pozitivními událostmi.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Ne vždy se se svými spolupracovníky či obchodními partnery shodnete. Ne vždy všechno proběhne hladce a vy z práce ne vždy odejdete s úsměvem na tváři. Myslete však na to, že vaše kariéra vám pomůže strávit spokojenější život a způsob, jakým se v práci chováte, je vaší vizitkou.

Andělská rada: Občas je téměř nemožné přejít všechny ty narážky jiných lidí, obzvláště jedná-li se o autoritu, která si myslí, že s vámi může zametat. Řešte to raději přes společného nadřízeného místo toho, abyste situaci vzali do vlastních rukou.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Lidé jsou různí, vážní i zábavní, bezstarostní. Vám někdy vyhovuje pouze ten první typ. Pokud vás štvou neustálé narážky jiných lidí, kteří si z vás pokoušejí dělat legraci, aby zapůsobili na ostatní, nemusíte si to nechat líbit. Sami víte, kdy je potřeba říci dost. No a co, že budete bráni za člověka, který nemá smysl pro humor?

Andělská rada: Jako každý jiný člověk, i vy máte právo na spravedlivé zacházení, které bude učiněno s respektem. Pokud se vám někdo vysmívá, moudrý člověk ho považuje za hloupého.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Když máte doma problémy, obvykle si zajdete na menší procházku. Dnes však budete tíhnout po dobrodružství. Ujistěte se, že své rodině zodpovědně sdělíte, že budete pryč déle než obvykle, aby o vás neměla strach. Únik ze zajetých kolejí může být přínosný, ale neměli byste se jen tak vypařit.

Andělská rada: Zkuste si urovnat v hlavě své pocity místo toho, abyste nadávali, že se k vám všichni chovají nefér. Může to být pravda, ale je třeba si uvědomit, že ani vy nemusíte být bez viny.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Vyhněte se příliš intimním rozhovorům. Názor někoho jiného by vás mohl rozhořčit, zejména pokud si dotyčný nedávno prošel rozchodem. Lepší dnes je vtipkovat nebo mluvit o společných plánech, které vás oba naplní pocitem spokojenosti. Projednejte například návštěvu kina nebo zoo.

Andělská rada: Když si někdo z vašich známých prochází těžkým životním obdobím, pokoušet se mluvit o tom, co se mu stalo, přestože si to výslovně nepřeje, je jen přilévání benzínu do ohně.

Ryby (19. února – 20. března)

Nebojte se otevřít téma peníze, když mluvíte s partnerem nebo s člověkem, se kterým vstup do romantického vztahu vypadá více než nadějně. Ne vždy se jedná o příjemný rozhovor, ale pokud má vztah klapat, musíte navzájem znát své příjmy i výdaje. Buďte plně upřímní.

Andělská rada: Chcete-li mít dospělý vztah, musíte se dospěle chovat. Ne vždy se budete smát, ale naučit se zodpovědnosti musíte, pokud má vztah nějakou dobu vydržet – ideálně do konce života.

Zdroj článku:
  • Autorský text