Andělská poselství na pondělí: Kozorozi, vše se dá vyřešit kompromisem, Berani, naslouchejte cizím názorům

Andělská poselství na pondělí: Kozorozi, vše se dá vyřešit kompromisem, Berani, naslouchejte cizím názorům
Naše přání jsou jistě důležitá, ale musíme si uvědomit, že nejsou důležitější než přání jiných lidí. Ke všem touhám bychom měli přistupovat stejně, ať už jsou naše či někoho jiného. Andělé říkají, že pokud se na jednu touhu zaměří více lidí, může být naplněna snáze.

Lidé jsou tvorové společenští. A má to dobrý důvod. Tím důvodem je schopnost spolupráce. My umíme něco, někdo jiný něco jiného. Když se všichni zaměříme na jeden cíl, bude brzy hotov. Andělé nám radí, abychom se více sblížili s lidmi z našeho okolí, abychom dosáhli většího štěstí. Co dalšího vám radí? Přečtěte si jejich pondělní poselství.

Beran (21. března – 19. dubna)

Potřebujete přátele, kteří by s vámi souhlasili. Obvykle je vám naprosto jedno, co si o vašem názoru ostatní myslí. Když něco potřebujete říci, prostě to řeknete. Dnes vám osud naznačí, že mít kolem sebe lidi, kteří s vámi sdílejí názory a představu budoucnosti, bude velmi přínosné.

Andělská rada: Obklopte se lidmi, kteří sdílejí vaše hodnoty a cíle. Nemá cenu obklopit se těmi, kteří si neváží vašeho názoru, a doufat, že jednoho dne snad dojdou k rozumu.

Býk (20. dubna – 20. května)

Toužíte-li postarat se o svou pohodu, nemusíte investovat hodně peněz. I podložka pro cvičení či šťáva z ovoce vás dokáže naplnit pocitem, že jste udělali něco pro své zdraví. Pozvěte přátele, aby si s vámi zacvičili, nebo připravte ovocný salát jako chutné občerstvení během společných aktivit.

Andělská rada: Je tolik jednoduchých a přirozených způsobů, jak pečovat o své zdraví. Proč se za ně stydíte? Budete se až divit, kolik přátel se k vám přidá, protože čekají na někoho, s kým by mohli například cvičit.

Blíženci (21. května – 21. června)

Čas od času se necháte unést kouzlem flirtu. Pokud jste nezadaní, není to na škodu, ovšem v případě, že máte partnera, vám chvilkové pobavení může přinést více potíží než užitku. Každý člověk občas potřebuje mentální vzrušení, ale zkuste ho získat jinak než flirtováním.

Andělská rada: Ne vždy musíte flirtovat. Těch aktivit s ním nesouvisejících je celá řada. Vztahy se mohou flirtem poškodit, naopak pokud je chcete udržet v harmonickém duchu, věnujte se zábavě z jiného úhlu.

Rak (22. června – 22. července)

Během komunikace nezapomínejte na soucit. Ten je velmi důležitý. Přátelství je potřeba upevnit, a to se vám podaří, pokud projevíte svou empatii. Pečujte o své nejbližší a též pocítíte jisté uspokojení, které vám vydrží po celý den. Také nezapomínejte na plnění dobrých skutků.

Andělská rada: Přestože určité lidi neznáte osobně, oni ocení vaši pomoc. Ba naopak, lidé rádi vidí, když jim někdo, kdo je vůbec nezná, pomůže na důkaz lidskosti.

Některé lidi možná neznáte osobně, ale oni i přesto ocení vaší pomoc
Některé lidi možná neznáte osobně, ale oni i přesto ocení vaší pomoc | Zdroj: IgorVetushko / Depositphotos

Lev (23. července – 22. srpna)

Sociální kontakt můžete získat i jinde než v nejbližším okolí. Neomezujte přátelství jen na lidi, které bezpečně znáte. Velmi osvěžující změna může být začít se bavit s někým z jiné kultury. Nejenže dokážete, že všichni lidé si jsou podobní, ale také získáte cenné zkušenosti.

Andělská rada: Jiná kultura znamená jiné zvyky a také jiný způsob řešení problémů. Pokud se začnete přátelit s někým z jiné kultury, dostanete jiný pohled na svět a již zmíněné nové zkušenosti.

Panna (23. srpna – 22. září)

Máte spoustu náhradních plánů, ale máte také na to, abyste je zrealizovali, po finanční stránce? Možná nečekáte, že je budete potřebovat zrealizovat v krátké době, ale stát se to může. Odhoďte ty, které by vás stály spoustu peněz, a zaměřte se na ty, na které máte i nyní.

Andělská rada: Obvykle se nestává, že byste museli měnit plány. Nikdy není příliš brzy se na ně připravit. Je lepší být připraveni než později koukat a přemítat, co teď budete dělat.

Váhy (23. září – 23. října)

Nemusíte stát v rohu a přikyvovat na vše, co vám kdo řekne, obzvláště pokud se vás lidé snaží neustále poučovat. Jde pouze o jejich názor, nad kterým se můžete zamyslet, ale stejně tak i nemusíte. Naslouchejte lidem, ale je nevhodné brát jejich názory jako hotovou věc.

Andělská rada: Jste jedinečný člověk, který má svou vlastní hodnotu. Buďte více sebevědomí, více si važte sami sebe. Přijměte svou vlastní hodnotu a nebojte se ji ukázat ostatním.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Kreativita vzroste a společně s fantazií a vašimi sny vám pomůže vyřešit váš problém. Také přispěje k výraznému poklesu negativních myšlenek uvnitř vaší mysli, pokud ji dokážete využít naplno. Můžete si uvědomit, že nic není tak strašné, jak se vám do této chvíle zdálo, a prožijete radost naplno.

Andělská rada: Nikdy není pozdě pracovat na uzdravení své mysli. Ba naopak, každý den máte novou příležitost pochopit, že kvůli špatnému pochopení událostí jste se drželi v negativním rozpoložení jako vězně.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Pokud jste již znavení kontaktem s lidmi, dejte si pauzu. Není nic špatného na dočasném oddělení. Až budete plně připraveni, své kontakty obnovte. Prozatím se můžete zaměřit na to, jak to vidíte do budoucna, a zda určití lidé na vás nemají špatný vliv natolik, že přestáváte věřit v lidstvo.

Andělská rada: Není to tak, že všichni lidé jsou proti vám. Můžete ale mít takový pocit, pokud vás zklame člověk, kterému jste bezmezně věřili. Někdy pro zahnání těchto myšlenek stačí popovídat si o tom s někým jiným.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Když se potřebujete věnovat práci a nacházíte v ní naplnění a jistou útěchu, nehleďte příliš na ty, kteří se pokouší vás od práce zdržet. Naopak, vaše pracovní úsilí může být ještě zvýšeno. Ovšem když vztahy začnou skřípat, je lepší najít nějaký kompromis, který bude výhodný pro obě strany.

Andělská rada: Plánujte nejen své kroky, ale také svůj čas moudře a pečlivě. Když si nejste jisti, jaký kompromis vymyslet, zajděte za tím dobrým přítelem, který myslí jen na vaše dobro, a poraďte se s ním.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Přestože vás může popadnout touha procestovat celý svět, nezapomeňte na své finanční rezervy. Právě ty byste si nyní měli hlídat, když vás popadne touha po dobrodružství. Objevovat nové kultury ale můžete i bez velkého zatížení vašeho měsíčního rozpočtu, stačí se podívat po okolí.

Andělská rada: Společnost je dnes multikulturnější než kdy jindy. Pokud si chcete popovídat s lidmi, kteří nebydlí ve vašem okolní, v dnešní moderní době to naštěstí rovněž není nemožné z pohodlí domova.

Ryby (19. února – 20. března)

Znovu vás popadne touha po duchovnu. A na tom není nic špatného. Nechte proto svou zvídavost, aby byla uspokojena. Uspořádejte výlet esoterického rázu. Ti přátelé, kteří nevěří na duchy, to budou brát jako zábavu a neobvyklé zpestření jejich volného času. Budete překvapeni, kolik lidí se k vám připojí.

Andělská rada: Tento výlet by také mohl upevnit nějakým způsobem poškozené vztahy. Proto zkuste pozvat i člověka, se kterým jste v posledních dnech nevycházeli, a nabídněte mu usmíření.

Zdroj článku:
  • Autorský text