Andělská poselství na pondělí: Štíři, neměřte úspěch penězi, Býci, upřímně lidem řekněte, jak se s nimi cítíte

Andělská poselství na pondělí: Štíři, neměřte úspěch penězi, Býci, upřímně lidem řekněte, jak se s nimi cítíte
My lidé jsme silní, všichni do jednoho. Přestože ne vždy zažíváme ty nejlepší okamžiky, je důležité, jak se zachováme. Nikdy nezapomínejme být milí na ostatní, sdělovat jim, že je plně podporujeme. Začnou o nás mít mnohem lepší mínění a tím spíše si všimnou, že máme určité problémy.

Špatné dny se občas objeví. Ať už váš pondělek bude dobrý nebo špatný, měli byste si zachovat svou pozitivitu. Když se zrovna nedaří, obvyklá reakce je myslet pouze sami na sebe. Většinou to dopadá tak, že si o sobě začnete myslet něco špatného. A to není dobré. Proč se vinit, když můžete slovně podpořit někoho jiného a tím být opět šťastní? Je toho samozřejmě více, co můžete udělat. Přečtěte si své andělské pondělní poselství a zlepšete svůj den.

Beran (21. března – 19. dubna)

Spojte se se světem. Existuje tolik venkovních aktivit, při kterých se můžete skvěle pobavit. Ať už s přáteli nebo bez nich, dnešek si náležitě užijte. Svůj volný čas se snažte využít co nejefektivněji. Nemáte-li si s kým povídat, veřejnost je skvělým místem, kde najít člověka vám rovného.

Andělská rada: Nalezení společných koníčků vám umožní vstoupit do plnohodnotného přátelského vztahu. Jděte na místa, kam vás to táhne. Tam potkáte člověka, který vám vždy pomůže stejně jako vy jemu.

Býk (20. dubna – 20. května)

Pokud vás rodina svými neohlášenými návštěvami již unavuje, vyřešte to určením dne a hodiny, kdy k vám mohou chodit. Vysvětlete jim, že máte i svou práci a své vlastní zájmy, na které vám nezbývá mnoho času. Dokud jim nesdělíte, co je vám nepříjemné, nepřestanou s tím.

Andělská rada: Věřte, že své návštěvy nemyslejí zle. Neuvědomují si však, že vám v určitých momentech mohou vadit. Buďte k nim milí, ale upřímní, a jistě najdete oboustranně výhodný kompliment.

Blíženci (21. května – 21. června)

Nadšení ze setkání s dávnými přáteli je jistě potěšující, avšak pamatujte na to, že se nemůžete rozkouskovat. Poté by byl problém stihnout všechny vaše schůzky. Máte-li možnost zvolit místo setkání, zvolte takové, na kterém se budete cítit komfortně – v přírodě, v parku, kdekoli.

Andělská rada: Pečlivě si pište, co jste komu slíbili. Klidně si zaveďte diář a zapisujte si, s kým se kdy potkáte. To vám umožní správně si rozvrhnout volný čas tak, aby vám nějaký zbyl na soukromí.

Rak (22. června – 22. července)

Ke zhmotnění vašich snů je zapotřebí pozitivní myšlení, ale také podrobný plán, kde si sepíšete, co kdy přesně budete dělat. Začněte však doplněním potřebného vzdělání. Budete potřebovat zvláštní um, vědomosti či více peněz? Postupujte pomalu, ale s viditelnými pokroky.

Andělská rada: Nemusíte spěchat, abyste došli do cíle dříve. Vlastně čím více budete chtít mít vše hotové, tím déle vám samotná cesta zabere. Obrňte se trpělivostí, abyste dosáhli zdánlivě nemožného.

Ke zhmotnění vašich snů je zapotřebí pozitivní myšlení
Ke zhmotnění vašich snů je zapotřebí pozitivní myšlení | Zdroj: Kuzmafoto / Depositphotos

Lev (23. července – 22. srpna)

Strávit den nudnými aktivitami, jakými jsou bezcílné sledování televize či soustavné otevírání a zavírání spíže či ledničky, vás lákat nebude. Vyrazte proto mezi lidi a navrhujte aktivity, které jste vždy chtěli dělat, ale samotným se vám do nich nechtělo. Seskupte přátele či rodinu a tvořte vzpomínky.

Andělská rada: V jednotě je síla, ale také odhodlání. Jakožto člověk, společenská bytost, máte vyšší šanci něco začít a zdárně dokončit, když danou aktivitu děláte společně s větším počtem lidí.

Panna (23. srpna – 22. září)

Než začnete s novým projektem, je dobré dokončit všechny předchozí a vše poklidit, aby se vám pracovalo lépe. Až potom začněte s vaším novým velkým snem. Dnes máte možnost úspěšně dokončit všechny změny, které se týkají vašich vztahů, a buď se usmířit nebo nechat toho druhého jít.

Andělská rada: Nespěchejte, vše má svůj čas. Pokud se do něčeho budete nutit, tím spíše budete dělat chyby. Cítíte-li se pod tlakem, zvolněte. Raději si vše řádně rozmyslete, než začnete jednat.

Váhy (23. září – 23. října)

Ačkoli týden teprve začal, vy jste v poslední době pracovali více než obvykle a zasloužíte si odpočinkový režim. Práce neznamená jen zaměstnání, ale také péči o vztahy a úklid vašeho domova. Najděte mezi vašimi blízkými někoho inspirativního a stravte trochu času s tímto jedincem.

Andělská rada: Nejenže se vám dostane té správné pomoci, ale také ze sebe vyženete stres skrze komunikaci. Pozvěte k sobě toho, komu věříte, a svěřte se mu s osobními problémy.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Úspěch se neměří vždy penězi. Děkovná slova někoho, komu jste pomohli, vám dodají pozitivní energii na vaše nové projekty. Nemusíte začít dřít již dnes, můžete popřemýšlet, jak byste mohli zazářit, a uspět již potom bude hračka. Najděte ty správné lidi, pozvěte je na společný projekt a veďte je v něm.

Andělská rada: Naučte se větší spolupráci. Nikdo neříká, že nemůžete být osobou, která dává rozkazy a dohlíží na pečlivost ostatních. Přece jen to je váš nápad, váš projekt. Hleďte však na potřeby ostatních.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Nejste-li podle svého názoru v životě úspěšní, možná je to tím, že se zaměřujete na mnoho věcí najednou. Obavy, že váš nápad selže, vás nutí vymýšlet další a další zadní vrátka a na těch pracovat společně s plánem původním. Určete si svůj záložní plán, ale začněte ho plnit až tehdy, když původní plán selže.

Andělská rada: Je tak zbytečné dělat něco, když ještě nenastal ten správný čas. Nepředbíhejte situaci. I pokud se k vám někdo dočasně chová hrubě, ještě to nemusí znamenat definitivní konec vztahu.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Místo trávení času se všemi těmi lidmi, které máte rádi, se dnes zaměřte na jeden vztah, který považujete za nejdůležitější, nejvíce na dva. Pěstujte vzájemnou důvěru. Zároveň se zaměřte na pocity, které máte, když jste s touto osobou. Pozitivní či negativní, všechny vznikají z nějakého důvodu.

Andělská rada: Je důležité moci věřit lidem, se kterými trávíte čas. Zkuste s nimi sdílet něco ze svého života, něco, o čem ještě nevědí. Když se to nedostane dál, můžete jim plně věřit.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Obvykle je vám jedno, jak jsou lidé oddaní ostatním, vy sami na to nepřihlížíte. Dnes to však bude jinak. Pokud pocítíte jistou potřebu zajistit, aby druhá osoba trávila svůj volný čas jen a jen s vámi, popřemýšlejte, proč to tak cítíte. Možná máte pocit, že vás druhá osoba ignoruje. Promluvte si s ní o tom.

Andělská rada: Jistá sobeckost se může objevit kdykoli. Věřte však, že nejlepší způsob, jak zjistit, zda k vám druhá osoba cítí to samé, je dát jí jasně najevo, že jí dáváte svobodu, aby zkusila žít bez vašeho rozhodování za ni.

Ryby (19. února – 20. března)

Příliš mnoho energie vám může uškodit, pokud ji nevyužijete. V klidové fázi vám mysl bude předhazovat své nejhorší předtuchy. Nenechte se přesvědčit, že by mohly být pravdivé. Vstaňte a dělejte něco, co vaši energii srazí na optimální množství. Při tanci to půjde snadno a navíc se skvěle pobavíte.

Andělská rada: Nevěřte všem myšlenkám, které váš mozek vyplodí. Věřit vlastním nočním snům je ještě horší. Nevybíjejte si vztek na lidech jen proto, že se vám zdálo o tom, že vás zklamali.

Zdroj článku:
  • Autorský text