Andělská poselství na pondělí: Raci, pozor, za koho utrácíte, Panny, myšlenky vám nenahradí vzpomínky

Andělská poselství na pondělí: Raci, pozor, za koho utrácíte, Panny, myšlenky vám nenahradí vzpomínky
Začátek týdne je skvělou příležitostí něco ve svém životě změnit. Zaměřme se dnes na blaho naší rodiny a radujme se z radosti rodičů, sourozenců či dětí. Každý z nich má své tajné přání, se kterým jim můžeme pomoci. Stačí se více zajímat a snažit se společně, nikoli každý sám.

Upevňování mezilidských vztahů je důležitější, než se může zdát. Můžeme se pokládat za vlka samotáře, který všechno zvládne sám. Pravdou však zůstává, že ostatní lidé nám předávali své zkušenosti a udělali z nás to, čím jsme dnes. Bez nich bychom nikdy nedokázali to, na co jsme hrdí. Pojďme se jim proto odvděčit, ať už milými slovy či malým finančním darem. Také si přečtěte své pondělní andělské poselství a inspirujte se jím, abyste se stali ještě lepším člověkem.

Beran (21. března – 19. dubna)

Pokud se s někým nepohodnete a naštvaně odejdete, utněte konverzaci, dokud se neuklidníte. Psaní naštvaných SMS či posílání vzkazů přes společné známé vše jen zkazí. Vy máte svou pravdu a druhá osoba má tu svou. Sejděte se až tehdy, když si budete jisti, že se budete vzájemně respektovat.

Andělská rada: Vztek nikdy nic nevyřešil. Pokud budete udržovat konverzaci, když budete naštvaní, situace se jen zhorší. Udělejte něco, co vás uklidní, a k rozhovoru se vraťte později.

Býk (20. dubna – 20. května)

Snadno ztratíte zájem o určité aktivity, které vás zpočátku nadchnou. Je to tím, že se jeví jednoduše, ale za nimi je velké množství práce, než se v nich stanete jedničkou. Zkuste překonat nynější odpor a nepolevit. Možná zjistíte, že právě v této aktivitě vynikáte a časem ji můžete zpeněžit.

Andělská rada: Úspěch nezáleží jen na tom, že něco rádi děláte. Občas se musíte obětovat, abyste zjistili, že vás daná aktivita vlastně baví. Začátky nejsou jednoduché, postupně se vše zlepší.

Blíženci (21. května – 21. června)

Postupujte pomalu, abyste neutnuli svůj slibný pokrok. Jedno špatné slovo vůči autoritě stačí k tomu, abyste se vrátili na samotný začátek své cesty. Pokud má autorita špatnou náladu, jděte jí z cesty, abyste se nevědomky neocitli uprostřed hádky. Nemá smysl zkoušet se domluvit, když to druhá strana nyní nedokáže.

Andělská rada: Rozhovory s autoritou lze přirovnat k hodu mincí. Nikdy nevíte, jak se daná situace nakonec vyvine. Vstřícnost vám však umožní získat si sympatie autority a do jisté míry ovlivnit, na kterou stranu ona mince spadne.

Rak (22. června – 22. července)

Volit slova a přemýšlet nad tím, za co a za koho budete utrácet své peníze, bude nyní to nejlepší, co můžete udělat, abyste později nebyli zklamaní. Přestože svá slova budete volit moudře, je velká šance, že nyní nebudou pochopena. Držte se proto v přítomnosti lidí, kteří jsou na stejné vlně.

Andělská rada: Ne všichni lidé si zaslouží vaše peníze nebo vaši pozornost. Pečlivě vybírejte, do koho investujete cokoli. Lidé, kteří vám nevrací, co jim dáváte, jsou pro vás zbyteční.

Začněte přemýšlet nad tím, za co a za koho bude utrácet své peníze
Začněte přemýšlet nad tím, za co a za koho bude utrácet své peníze | Zdroj: VitalikRadko / Depositphotos

Lev (23. července – 22. srpna)

Když se pro něco nadchnete, jste nezastavitelní. Dnes to však nemusí být dobře, pokud se nadchnete pro nějaké téma rozhovoru. Je dobré znát hranice a všímat si, jak na vaše slova reagují jiní lidé. Zkuste pěstovat více empatie, pokud mluvíte s někým jiným než se svými nejbližšími.

Andělská rada: Bez ohledu na situaci je vždy vhodné hledět na ostatní a všímat si jejich reakcí. Ačkoli vám se něco může zdát úžasné, jiní lidé váš názor sdílet nemusejí.

Panna (23. srpna – 22. září)

Opět se příliš zapřemýšlíte a přijdete o ty nejlepší chvíle vašeho života. Buďte trochu všímavější k okolí, a to i u sebe doma. Vaše rodina by vám ráda něco důležitého sdělila, ale doteď nedostala nejmenší příležitost. Není vaším cílem ukončit přátelský vztah, špatně volená slova vás ale vydají touto cestou.

Andělská rada: Jste příliš přepracovaní, přestože týden ještě ani pořádně nezačal. Vaše mysl je přetížená fakty, protože se věnujete také sebevzdělávání. Odpočiňte si od velkého množství informací, dokud to nebudete zase vy.

Váhy (23. září – 23. října)

Potřebujete trochu času na rozmyšlenou, ať už stojíte před jakýmkoli rozhodnutím. Nenechte se nutit jednat okamžitě, když se na to ještě necítíte, jinak se nebudete cítit v mentální pohodě. To povede ke špatnému rozhodnutí. Máte právo rozhodnout se později a ostatní musejí vaše přání akceptovat.

Andělská rada: Impulzivní jednání obvykle vaši situaci nezlepší, vede k opačnému výsledku. Nikdo vás nemůže nutit jednat okamžitě. Naučte se říkat, že si to musíte nechat projít hlavou.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Když na sobě cítíte nástup špatné nálady kvůli rozhodnutí blízkého člověka, snažte se uklidnit. Je to člověk vám blízký, ale má svůj vlastní rozum a za své činy by měl nést následky, aby se konečně poučil. Jste hodní, že tohoto jedince soustavně kryjete, ale tím si pouze zaděláváte na vlastní problémy.

Andělská rada: Rozhodovat se za ostatní přináší problémy vám i jiným lidem. Pokud potřebujete radit, ujistěte se, že znáte celou situaci dopodrobna a jste dostatečně empatičtí, aby váš návod druhou osobu neuvedl do rozpaků.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Máte spoustu snů, ale s některými byste měli počkat, dokud nedokončíte ty předchozí. Jste nadšení, že máte tolik možností, jak uspět, a to vás činí slepými k faktu, že nezvládnete všechno najednou. Úspěch chce nejen dobrý nápad, ale také čas, než si všimnete viditelných pokroků.

Andělská rada: Kultivujte trpělivost. Tato schopnost se vám bude hodit po většinu života. Proto neodkládejte šanci stát se více trpělivými k ostatním lidem. Tato cesta vás dovede k úspěchu.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Možná máte pocit, že stojíte na místě a nemůžete se hnout dál. Je to přirozené, pokud jste celý víkend strávili prací či myšlenkami na kariérní postup. Zeptejte se svých spolupracovníků nebo známých, zda si myslejí, že jste neudělali žádný pokrok. Volte jedince upřímné za každou cenu.

Andělská rada: Upřímnost nadevše, pro vás má navíc speciální váhu. Vážíte si lidí, kteří vám řeknou pravdu, i kdyby bolela. Není proto důvod snižovat se k přátelství s neupřímnými lidmi, kteří vám nevyhovují.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Ne všechno ve vašem životě zůstane tak pohodlné, jak tomu bylo na samém začátku. Týká se to vztahů i pracovního místa. Změna může být přínosná, ale ujistěte se, že po krátké době nebudete zpátky tam, kde jste nyní. Zkuste se trochu přizpůsobit okolí nebo navrhnout kompromis.

Andělská rada: To horší na životě je, že postupem času přestáváte být spokojeni, dobré události se pro vás stávají samozřejmostí a ve vaší mysli se postupem času zhoršují. Vděčnost vám pomůže uvědomit si, jak jste šťastní.

Ryby (19. února – 20. března)

Někdy postoupíte v kariéře i ve vztazích tak, že se budete chvilku držet zpátky. Naučte se vycítit, kdy riskovat a kdy chvilku počkat. I ten nejlepší plán se může setkat s neúspěchem, pokud ho příliš uspěcháte. Zamyslete se nad tím, zda jste to opravdu pouze vy, kdo jen dává na svůj vlastní úkor.

Andělská rada: Když vymyslíte úžasný nápad, nadchnete se pro něj a tím pádem ho pokazíte. Zejména ve vztazích není první nápad, který máte, ten nejúspěšnější. S trpělivostí však dokážete i nemožné.

Zdroj článku:
  • Autorský text