Andělská poselství na pondělí: Váhy, nesnažte se vyřešit všechny problémy světa, Blíženci, zaměřte se na svůj domov

Andělská poselství na pondělí: Váhy, nesnažte se vyřešit všechny problémy světa, Blíženci, zaměřte se na svůj domov
Pocit, že se celý svět hroutí, že lidé se k sobě chovají čím dál tím hůř, je naprosto normální. Není v našich silách to změnit ze dne na den. Lze se ale začít chovat lépe, jít všem příkladem. Lidem se naše chování zalíbí a také se vynasnaží, aby se změnili k lepšímu.

Každý z nás má nějaký vzor. Někoho, kdo nám jde příkladem. Andělé tvrdí, že není nemožné se tím vzorem sami stát. Stačí jen ukázat, že je možné se v jednom kuse nehněvat. Chytnou se další lidé a ti se potom stanou dalším vzorem pro jiné lidi, se kterými nepřijdeme do kontaktu. Jaká poselství vám andělé přinášejí na dnešní, pondělní den?

Beran (21. března – 19. dubna)

Začněte uvažovat o naplánování fyzického cvičení či ztížení vašeho fitness plánu. Budete mít mnoho energie, kterou nebudete moci využít jinak než pohybem. Také se zaměřte na zefektivnění vaší práce. Vždy existuje něco, v čem se můžete zlepšit, nikdy nejste na samotném vrcholu.

Andělská rada: Čím více toho budete umět, tím více si uvědomíte, že je v čem se zlepšovat. A to není nic špatného. S každou nabytou znalostí se stanete lepšími, až se ocitnete na samotném vrcholu.

Býk (20. dubna – 20. května)

Věnujte pozornost činnostem, během kterých upotřebíte svou narůstající kreativitu. Vaše nápady mohou přilákat pozornost někoho, kdo vám pomůže je zrealizovat. Pozorujte, jak se ostatní lidé chovají. Někdy je obtížné zjistit, co mají skutečně na srdci, musíte si více všímat gestikulace.

Andělská rada: Lidé, kteří k vám přicházejí z nejčistších úmyslů, někdy nebudí pocit důvěryhodného člověka. A naopak, lidé přehnaně milí nemusí mít ty nejčistší úmysly.

Blíženci (21. května – 21. června)

Zaměřte se na to, jak se cítíte ve svém vlastním domově. Je to místo, které vás vždy uklidní, nebo je na něm potřeba něco změnit? Pokud se necítíte dobře doma, jen stěží budete dlouhodobě spokojení. Změňte, co uznáte za vhodné, a svůj domov zútulněte nejen tehdy, když čekáte návštěvu.

Andělská rada: Domov by měl odrážet váš životní styl i vaše touhy. Pokud o něco dlouhodobě usilujete, o nějaké zlepšení, domov by vám měl připomínat, o co se snažíte a jaký výsledek očekáváte.

Rak (22. června – 22. července)

Plánovat nemusíte jen věci týkající se práce nebo vašich životních cílů. Naplánovat si můžete i setkání se zatím neznámým člověkem, který se může stát vaším blízkým přítelem. Najděte si čas, abyste zjistili, kterou osobnost považujete za dokonalou. Měl by to být takový člověk, s nímž si představujete plodnou spolupráci.

Andělská rada: Nezahazujte naději, že jednou potkáte člověka, který vám bude plně rozumět. S vaší osobností je obtížné někoho takového najít, ale není to nemožné.

Pokud se vám nedaří potkat toho správného člověka, nezoufejte, jednou ho potkáte
Pokud se vám nedaří potkat toho správného člověka, nezoufejte, jednou ho potkáte | Zdroj: IgorTishenko / Depositphotos

Lev (23. července – 22. srpna)

Občas se stává, že vaše úspory jsou po zdánlivě skvělém nápadu jít nakupovat mnohem menší, než jste si představovali. Vyhodit si z kopýtka je ale jednou za čas zapotřebí, abyste neztratili motivaci vydělávat peníze. Pokud jen pracujete, ale žádná odměna na obzoru, časem vás to přestane bavit.

Andělská rada: Naučte se odměňovat se za dobře odvedenou práci. Pokud se nebudete bavit a dělat si radost, stanete se apatickými, bez touhy dělat cokoli. A tento stav mysli vás dál neposune.

Panna (23. srpna – 22. září)

Váš seznam priorit je zastaralý. To vede k tomu, že se nejvíce zaměřujete na životní oblast, která pro vás už dávno není důležitá. Přišel čas uvědomit si, že ke štěstí potřebujete dosáhnout úspěchu někde jinde, než na čem momentálně pracujete. Jakmile se začnete posouvat, vrátí se vám dobrá nálada.

Andělská rada: Lidé se neustále mění. To se týká i vás. Je skvělé, že jste si před několika lety vytvořili skvělý plán, avšak nyní se vaše skutečné priority změnily k nepoznání.

Váhy (23. září – 23. října)

Některé problémy ostatních lidí není ve vašich silách vyřešit. Místo upadání do stavů beznaděje si uvědomte, že váš vlastní život je plný problémů, které musíte vyřešit sami a které jsou pro vás přednější. Je skvělé pomáhat ostatním s problémy, ale čiňte tak jen tehdy, pokud máte dostatek energie na sebe i jiné.

Andělská rada: Jste velmi laskavý člověk, ale na něco nestačíte ani vy sami. Pokud je to nutné, nebojte se požádat o pomoc někoho kompetentnějšího, a mezitím se postarejte o vlastní spokojenost.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Více si věřte, když se pouštíte do něčeho, s čím jste až doteď neměli žádné zkušenosti. Jistě, nechcete se ztrapnit, ale dokud to nezkusíte, nezjistíte, zda k dané činnosti máte vlohy či nikoli. Navíc pouze hlupáci se vysmívají lidem, kteří se snaží vyzkoušet něco nového a napoprvé jim to nevyjde.

Andělská rada: Kdybyste nikdy nezkusili nic nového, například v dětských letech, neměli byste takové zkušenosti jako dnes. Bez ohledu na váš věk je stále co se naučit.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Můžete mít potřebu změnit váš vzhled k lepšímu. Na tom není nic špatného, vaše počáteční nadšení ale může rychle skončit nevhodně zvoleným účesem, barvou vlasů či dokonce oblečením. Chcete-li změnit svůj vzhled, čiňte tak po malých krůčcích, nechtějte šokovat ostatní změnou vizáže.

Andělská rada: Většinu lidí nezajímá, jak se oblékáte nebo jak vypadáte. Ti, kteří se vám za váš vzhled či způsob oblékání smějí, vůbec nestojí za vaši pozornost.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Naslouchejte jiným lidem, mají pro vás důležité sdělení o něčem týkajícím se vašich vztahů. Zároveň si dejte pozor na své reakce. Je přirozené přejít do nepříliš pozitivních slov, pokud o svých nejbližších uslyšíte něco nemilého, avšak dnes byste se nad tím, co vám říkají ostatní, měli více zamyslet.

Andělská rada: Je těžké si uvědomit, že někdo vám blízký vám zalhal nebo že udělal něco špatného. Nevěřte tomu, co kdo říká, ale zkuste zjistit, zda se pomluvy nakonec nestanou pravdou.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Obvykle vám není příjemné, pokud se na vás někdo upne, avšak dnes hrozí, že se vy upnete na někoho jiného a nevědomky mu budete brát osobní svobodu. Pamatujte, že byste se k ostatním měli chovat pouze tak, jak byste si přáli, aby se ostatní chovali k vám – s úctou a bez omezování.

Andělská rada: Dopřejte svým blízkým více osobní svobody. Oni vám nepatří. Ani vy nikomu nechcete patřit. Nedovolte, abyste chyby ostatních, které váš štvou, neprovozovali vy sami.

Ryby (19. února – 20. března)

Vaše vztahy nemusejí být tak růžové, jak si ve své fantazii malujete. Zkuste ale změnit přístup k ostatním. Například máte-li partnera, se kterým se na ničem neshodnete a hádáte se od rána do večera, dnes zatněte zuby a řekněte mu něco milého, místo obviňování ho z jeho chyb.

Andělská rada: Místo denního snění se zaměřte na holou realitu. Všechno se vždy děje z nějakého důvodu, nikdy nejste zcela bez viny, stejně jako ti ostatní. Snažte se pochopit, proč se něco děje.

Zdroj článku:
  • Autorský text