Andělská poselství na pondělí: Kozorozi, neříkejte lidem vše, co si myslíte, Raci, nejste špatný člověk, když někdo odmítne vaši pomoc

Andělská poselství na pondělí: Kozorozi, neříkejte lidem vše, co si myslíte, Raci, nejste špatný člověk, když někdo odmítne vaši pomoc
Lidé dělají svá vlastní rozhodnutí, a to jak dobrá, tak o něco horší. Mnozí si mysleji, že vše zvládnou sami, bez pomoci ostatních. Není dobrý nápad si myslet, že jsme nepotřební, jen proto, že lidé odmítnou naši pomocnou ruku.

Naopak, měli bychom svou energii investovat do někoho jiného. Andělé nám neustále opakují, že chtít pomáhat je šlechetná vlastnost. Neměli bychom proto vzdávat svou snahu jen proto, že někdo se rozhodl zařídit si všechno sám. Je to jeho volba a my s ní nic neuděláme. Přečtěte si andělské pondělní poselství a zjistěte, co dalšího se vám andělé snaží sdělit.

Beran (21. března – 19. dubna)

Cítíte-li se zaseknutí ve svém vlastním životě, je čas změnit sled vašich činností nebo si najít novou zábavu. Možná přišel čas navštívit nové místo. Máte v rodině nebo vy sami malé dítě? Zeptejte se ho, co by rádo dělalo, a dejte jeho nápadu šanci. Můžete se skvěle pobavit.

Andělská rada: Ani návštěva botanické zahrady nemusí být tak nezáživná, jak se vám může zdát. Pokud s žádným dítětem na výlet nemůžete, můžete zkusit prozkoumat umění v blízké galerii.

Býk (20. dubna – 20. května)

Nesnažte se za všechny své známé vyřešit všechny problémy, které mají. Když jde o někoho vám blízkého, máte tendenci dělat z komára velblouda. Ne všechno je tak složité, jak se může na první pohled zdát, a ne každý stojí o to, abyste za něho řešili jeho osobní záležitosti.

Andělská rada: Promluvte si se svými blízkými, že o ně máte starost, ale netahejte z nich informace. Nabídněte svou pomoc, ale když si své problémy budou chtít vyřešit sami, nemůžete s tím nic dělat.

Blíženci (21. května – 21. června)

Je tak snadné začít se hádat, když se o vás šíří nepravda, ale zadržte. Existuje spousta jiných a mnohem lepších možností, jak zareagovat. Vydejte se cestou detektiva a nenápadně zjistěte, kdo o vás tuto pomluvu rozšířil, a hlavně proč to udělal. Když máte všechny podrobnosti, je snadné zareagovat správně.

Andělská rada: Pokud se někomu nelíbí, jak se chováte, vyzvěte ho, aby se s vámi podělil o to, co by udělal na vašem místě on. Většina lidí na toto není připravena, neboť jejich pomluvy pramení ze zášti, že jste v něčem lepší.

Rak (22. června – 22. července)

Nepochybujte o sobě jen na základě toho, že někdo, o koho se chcete postarat, vám řekne, že jste otravní. Je jeho rozhodnutí, že od vás nechce pomoci. Nemůžete za to, tak se neobviňujte. Je však dobré dát tomuto člověku najevo, že vás zranil a že by příště měl volit trochu lepší slova.

Andělská rada: Nepouštějte se do hádky. Své sdělení vyřkněte s úsměvem na tváři a klidným tónem. Také dotyčného ujistěte, že kdyby v budoucnu změnil názor, tak ví, kde vás má hledat.

Nepouštějte se zbytečně do hádky a raději své sdělení řekněte s úsměvem na tváři
Nepouštějte se zbytečně do hádky a raději své sdělení řekněte s úsměvem na tváři | Zdroj: motortion / Depositphotos

Lev (23. července – 22. srpna)

Vyjádřit emoce je občas obtížné, ale k řešení problémů je dobré sdílet své názory na možné nedostatky a dodat, jaké obavy z nich máte. Budete-li mlčet, dále ve vás bude vřít vztek nebo strach z toho, jak se současná situace bude vyvíjet dál. Sdílejte své myšlenky a dospějete k moudrému závěru.

Andělská rada: Buďte sami sebou, a to jak v domácím, tak v pracovním prostředí. Nepřetvařujte se jen proto, abyste dosáhli kariérního postupu. Toho totiž docílíte, když vystoupíte z davu a upozorníte na problém.

Panna (23. srpna – 22. září)

Nenuťte lidi, aby vám říkali, jak se cítí nebo co by chtěli dělat (samozřejmě pokud se nejedná o společný program). Není vám absolutně nic do toho, jak se daný člověk rozhodne strávit svůj volný čas. Není třeba dělat zdlouhavé přednášky o tom, že svůj volný čas tráví velmi neefektivně.

Andělská rada: Starat se o ostatní lidi je jistě skvělá vlastnost, ale nic se nemá přehánět. Řešíte-li problém, nemusíte ho řešit holou upřímností, neopomeňte se vcítit do druhého člověka, abyste ho plně pochopili.

Váhy (23. září – 23. října)

Je zapotřebí rozšířit své obzory, ovšem nikoli vzděláváním, nýbrž širším úhlem pohledu. Soustřeďte svou energii na něco, co vás posune vpřed, nikoli na přátele, kteří vás bombardují zprávami, dokud jim neodpovíte, přestože zrovna nemusíte mít čas. Zkuste vyrazit na večírek nebo za rodinou.

Andělská rada: Trávení času s těmi, se kterými se vlastně ani nebavíte, je absolutní ztráta času. Přestože ve své mysli trávíte volný čas kdekoli jinde, nic vám nebrání vaše denní sny proměnit ve skutečnost.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Nečekejte, až vám ostatní dovolí poroučet, co má kdo udělat, protože vy jste v tom nejlepší. Pokud vás někdo nechce poslouchat kvůli vašemu přístupu, přišel čas ho změnit. Nemusíte odcházet z postu vůdce skupiny, stačí jen naslouchat ostatním a být schopni přistoupit na kompromis.

Andělská rada: Nenechte svůj post, aby vás učinil hluchými k prosbám ostatním. Zároveň věnujte pozornost detailům, například mimice a gestikulaci jiných lidí. Ne všichni lidé totiž jsou schopni říci na rovinu, že se jim nelíbí, jak jednáte.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Dnes se rozhodněte jinak než obvykle. Pokud všem vycházíte vždy vstříc na úkor svého času a dnes jste zaneprázdnění nebo si všímáte, že ostatní zneužívají vaší dobroty, odmítněte pomoci. Potřebujete své soukromí jako každý jiný člověk, abyste dobili pozitivní energii.

Andělská rada: Udělejte něco pro sebe. Již jste našetřili dost peněz, abyste si dnes mohli dopřát trochu luxusu. Objednejte si jídlo, které jste vždy chtěli ochutnat, či si zajděte na delší procházku než obvykle.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Nejsnadnější cesta většinou není ta nejlepší. Je tak snadné říkat všem do očí, co si o nich myslíte, a nedomýšlet důsledky. V tu chvíli, kdy vámi lomcuje skrytý vztek, si můžete myslet, jak skvěle vyřešíte všechny problémy. Nedovolte, abyste za pár dní zjistili, že vás ostatní vnímají jako špatného člověka.

Andělská rada: Nehledě na to, jak pokročíte, jakmile zaujímáte pesimistický přístup, vracíte se znovu na začátek. Nenechte svůj pokrok zmizet, buďte za něj i za ostatní lidi vděční. To vám umožní ovládnout vztek.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Dokážete vyjádřit své emoce, ale jen málokdy této možnosti využijete. V blízkém rodinném kruhu se však nemusíte za nic stydět. Ba naopak, ještě vás rádi podpoří, protože když oni potřebovali, vždy jste tu pro ně byli. Důkladně vysvětlete, jak se cítíte, aby vám dokázali správně pomoci.

Andělská rada: Máte jistý talent téměř číst lidem myšlenky podle toho, jak se chovají. Ne každý to ale umí. Nepředpokládejte, že lidé uhodnou, jak se cítíte, když budete mlčet.

Ryby (19. února – 20. března)

Určité lidi respektujete více než jiné a jste ochotni splnit jakékoli jejich přání. Ale váš vlastní život by pro vás měl být rovněž důležitý. Vaši oblíbenci zavelí a vy necháte své činnosti. Nemusíte dělat všechno, co vám řeknou. Máte svou hlavu a můžete říci ne, když se vám něco zrovna nehodí.

Andělská rada: Ctěte hranice únosnosti. Ty máte nastaveny jinak než ostatní lidé. Avšak čeho je moc, toho je příliš. Než abyste bezduše přikyvovali, zkuste se dohodnout na oboustranně výhodném kompromisu.

Zdroj článku:
  • Autorský text