Andělská poselství na pátek: Lvi, nepospíchejte se změnami, Střelci, nevšímejte si urážek ostatních lidí

Andělská poselství na pátek: Lvi, nepospíchejte se změnami, Střelci, nevšímejte si urážek ostatních lidí
Nikdy nezůstaneme mladí, ale můžeme udělat něco pro to, aby si nás lidé zapamatovali. Můžeme se snažit více pomáhat druhým a odpouštět těm, kteří nám hodně ublížili. Svým způsobem naši nepřátelé jsou našimi učiteli, naučili nás větší trpělivosti.

Jakožto lidé stárneme. Můžeme s tím nesouhlasit, ale nic s tím nenaděláme. Andělé však vědí, že nemusíme zemřít potopeni ve svých problémech, a snaží se nám všelijak pomáhat. Kde se vidíte vy například za deset let? Máte nějaký plán, jak zlepšit svůj život? Nebo jak pomoci ostatním lidem? Čím více práce si odbydete nyní, tím více budete v budoucnu šťastnější. Avšak něco můžete udělat již nyní. Přečtěte si páteční andělská poselství a zjistěte, co pro sebe i jiné lidi dnes můžete udělat.

Beran (21. března – 19. dubna)

Abyste se vyhnuli sebezpytování, které vám hrozí, je důležité dávat dobrý pozor na svá slova. Uvědomujte si více, kdy něco někomu slibujete, abyste nezažili nepříjemný rozhovor plný obviňování. Také můžete zjistit, že některé problémy nejsou tak úplně vyřešeny, jak jste si mysleli.

Andělská rada: Důkladný pohled do minulosti vám odhalí všechny problémy, které dosud ovlivňují váš život. Tyto problémy vám nebudou příjemné, ale vyřešit je jednou provždy se musí.

Býk (20. dubna – 20. května)

Popřemýšlejte o svém přístupu k řešení jednotlivých problémů. Je sice pravda, že rázným způsobem zapůsobíte na autoritu, jednáte-li v jejím zájmu, avšak ne všechna vaše slovní řešení jsou tak dokonalá, jak si myslíte v danou chvíli. Nebojte se ptát se svých přátel, co by na vašem místě udělali oni.

Andělská rada: Nechat si poradit je skvělá cesta k osobnímu rozvoji, není to nic studu hodného. Všechno nemusíte zvládnout sami úplně nejlépe. Poptejte se i členů rodiny, ať máte více úhlů pohledu.

Blíženci (21. května – 21. června)

Nastává období, kdy ve vašich nejlepších přátelích budete vidět jen to nejhorší. Nic nebude tak, jak se vám bude zdát. Budujte respekt místo řečí, že za vaši současnou situaci mohou oni. Každý reaguje svým vlastním způsobem. Všichni vás mají rádi, proto nepředpokládejte, že za vašimi zády kují pikle.

Andělská rada: Važte si svých přátel i jiných lidí, s nimiž jste v kontaktu. Jsou tu pro vás kdykoli, a i když vás občas zlobí, není důvod se jich vzdávat. Dlouhodobá přátelství mají tu výhodu, že již znají vaše horší stránky a i přesto vás respektují.

Rak (22. června – 22. července)

V práci si zopakujte, proč tu vůbec pracujete. Pokud nemáte práci a čeká vás pohovor, ujasněte si, čím vás práce bude naplňovat. Dnes můžete mít problém najít smysl toho, co děláte, a práce vás brzy přestane bavit. Motivujte se tím, jak jste přínosní pro druhé, nikoli penězi.

Andělská rada: Ne všechny pracovní dny jsou ty nejlepší, obzvláště pokud jste po celém týdnu již unavení. Je však důležité vědět, proč vůbec chcete pracovat tam, kde pracujete, aby se vám vrátila pozitivní nálada.

Možná vás to v práci zrovna nebaví, což se může stát
Možná vás to v práci zrovna nebaví, což se může stát | Zdroj: stokkete / Depositphotos

Lev (23. července – 22. srpna)

Změny jsou pro vás dobré, ale nepřehánějte to s jejich kvantitou. Je zapotřebí si na všechny změny postupně navyknout. Postupujte po malých krůčcích, místo abyste změnili všechny oblasti svého života. To vám zabrání v syndromu vyhoření z toho, že všechno je tak jiné, nové a mnohdy nepříjemné.

Andělská rada: Být do všeho hr vaši motivaci změnit svůj život neudrží dlouhodobě. Provádějte proto jen ty nejnutnější změny a postupně přidávejte další. Rozhodněte si, jaké změny jsou pro vás nyní prioritou.

Panna (23. srpna – 22. září)

Určité špatné pocity byly skryty i vám. Dnes se konečně dozvíte, proč jste v poslední době byli tak napjatí. To vám umožní vyřešit své mnohdy nepříliš vhodné chování. Projdete jistou transformací a ostatní lidé si brzy všimnou, jak jste se změnili k lepšímu. S úsměvem se stanete mnohem oblíbenějšími.

Andělská rada: S úsměvem jde všechno lépe. A nejen to. Úsměv dokáže jiným lidem dodat ztracenou motivaci, pocit, že ne každý v dnešní době hledí jen sám na sebe. Inspirujte lidi k lepšímu chování, usmívejte se více.

Váhy (23. září – 23. října)

Toužíte po vyrovnaném vztahu, kde se na sebe navzájem můžete spolehnout. Místo toho však můžete upevnit vztahy současné a postarat se o to, abyste se zbavily návyků, které na vás ostatní lidé nemají rádi. Každý člověk má nějaký tento návyk. Najít ho je těžké, zbavit se ho ještě těžší.

Andělská rada: Naslouchejte lidem, když jsou na vás naštvaní. Vždy se to děje z nějakého důvodu, avšak vaše ego vám brání si tento špatný návyk vůbec uvědomit. Zkuste se na sebe i na ostatní dívat více objektivně.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Neustále se snažíte mít všechno ve svém životě pod kontrolou. Jednou za čas se však vaše emoce vychýlí jen proto, že se snažíte být dokonalí. Může se to projevit v práci i doma. Také vám hrozí zdravotní problém. Zkuste se proto více zaměřit na to, zda se cítíte v psychické pohodě. Pokud ne, pořádně se o sebe postarejte.

Andělská rada: Smiřte se s tím, že nejste vševědoucí a i vy děláte chyby, které si uvědomíte až později. To nemění nic na tom, že pro ostatní jste velkou oporou i životním vzorem.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Pozor na vypjaté situace. Můžete se snadno nechat unést urážkami mířenými proti vám a rozpoutat opravdové peklo, přičemž stáhnete dolů i mnoho lidí, kteří jsou zcela nevinní. Popřemýšlejte o tom, jak stresové situace lépe zvládat. Poznejte lépe sami sebe, aby vás emoce tolik neovládaly.

Andělská rada: Je důležité důkladněji přemýšlet o svých činech. Když jste v defenzivním stavu mysli, je nemožné si uvědomit následky. Jakkoli to bude těžké, zkuste se uklidnit, než něco uděláte.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Ačkoli to bude bolestivé, vzpomeňte si na všechno špatné z vašeho dětství a rané puberty. Některé tyto události změnily vaše chování a vy se k lidem chováte více defenzivně než je nutné. Abyste se tohoto chování zbavili, je třeba plně pochopit, co vás vede k tomuto negativnímu postoji.

Andělská rada: Některé rány nepřebolí nikdy. Můžete však sami bolest zmírnit tím, že si uvědomíte, co přesně se stalo a proč se to stalo. Prozření vám pomůže více porozumět vlastnímu životu.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Komunikací vyřešíte všechny problémy, které vás momentálně trápí. Dělat ukvapené závěry a držet se jich jako jediné pravdy nikdy k ničemu nevedlo. Musíte si s lidmi, kterých se váš problém týká, otevřeně promluvit a dostat z nich jejich upřímný názor. Pokud na ně ale začnete tlačit, tím spíše vám ho neřeknou.

Andělská rada: Mluvit o něčem, co je vám či druhé osobě nepříjemné, je vždy složité. Pokud ale obě strany nebudou znát celou pravdu, jen těžko se na něčem domluvíte a vymyslíte nějaké řešení.

Ryby (19. února – 20. března)

Poznejte svůj skutečný vztah k financím. Jsou pro vás peníze opravdu tak důležité nebo je můžete investovat moudřeji? Ne do sebe, ale do někoho jiného, kdo nemá tolik financí jako vy, a přesto je potřebuje více. Zajímejte se o potenciální projekty ve vašem okolí a najděte ten, který budete chtít sponzorovat.

Andělská rada: Rozvážně si naplánujte kroky do budoucna. Finančně pomáhat svým známým je dobrý pocit, avšak investovat do někoho s dobrým nápadem vám zajistí více peněz, kterými můžete pomoci druhým.

Zdroj článku:
  • Autorský text