Andělská poselství na pátek: Panny, více se usmívejte na ostatní, Štíři, buďte více vděční za vše, co se ve vašem životě odehraje

Andělská poselství na pátek: Panny, více se usmívejte na ostatní, Štíři, buďte více vděční za vše, co se ve vašem životě odehraje
Některé věci ve svém životě nemůžeme změnit. Nad událostmi, které se nám stanou, většinou nemáme žádnou kontrolu. Můžeme se pokusit ovládnout náš vlastní svět, ale nakonec zjistíme, že to stejně k ničemu nevede. Nakonec nám nezbývá nic jiného, než se plně přizpůsobit.

To však není důvod, abychom zastavovali svůj osobní růst. Naopak, vždy je co se učit. Berme všechny události, které se nám stanou, jako důvod i příležitost k osobnímu růstu, který nás nakonec posune dál. Čím více se zlepšíme, tím více svůj život můžeme mít pod kontrolou, ale musíme chtít. Čím dalším můžete svůj život zlepšit? Přečtěte si andělská poselství na páteční den.

Beran (21. března – 19. dubna)

V minulosti jste vzdali učení se něčemu, co vám přišlo příliš složité. Ovšem to, co jste se stihli naučit, vám utkvělo v hlavě. Popřemýšlejte, že se k onomu studiu vrátíte a nyní dojdete do svého cíle. Pokud se něco chcete skutečně naučit, musíte to do hlavy dostat soustavným opakováním.

Andělská rada: To, že jste něco nezvládli v minulosti, neznamená, že to nedokážete nyní. Již máte více zkušeností a vaše paměť je trénována každý den. Je nemožné, abyste si nezapamatovali to, na co jste se jednou zaměřili.

Býk (20. dubna – 20. května)

Sousedé jsou od toho, aby si vzájemně pomáhali. Ne se všemi sousedy ale máte takové štěstí. Někteří se zdají, jako by se sbližovat nechtěli absolutně s nikým. Dejte jim čas. Naštvat se, když vás odmítnou, je to nejhorší, co můžete pro nový začátek sousedských vztahů udělat.

Andělská rada: Pokud sousedé nechtějí navázat kontakt, nemůžete je nutit. Nevšímejte si jich, dokud sami nezmění názor. Tento čas můžete značně zkrátit tím, že pro ně uděláte dobrý skutek.

Blíženci (21. května – 21. června)

Dnešek je ideální na delší procházku, výlet do vzdálených končin či stanování v přírodě. Obvykle se projdete jen na chvilku a nemáte čas na obdivování krajiny. Dnes to změňte, sami nebo s vašimi nejbližšími. Když pozvete další lidi, budete si moci vzájemně vyměnit své dojmy.

Andělská rada: Život je příliš krátký, abyste mrhali drahocenným časem, ale dostatečně dlouhý na to, abyste si ho pořádně užili. Souznění s přírodou rozhodně není ztráta času.

Vyražte do přírody a vychutnejte si moment přítomného okamžiku
Vyrazte do přírody a vychutnejte si moment přítomného okamžiku | Zdroj: mimagephotos / Depositphotos

Rak (22. června – 22. července)

Pokud se často přistihujete, jak hledíte z okna, něco ve vašem životě chybí. Možná se vám zdá nudný poté, co vás někdo zklamal nebo jste někoho ztratili. Ale život jde dál a vy si zasloužíte prožít každou minutu spokojení. Najděte si nový koníček nebo se vydejte pomáhat ostatním.

Andělská rada: Ne všichni lidé budou souhlasit s vašimi názory a zachovají se podle vašich představ. Je proto moudré nespoléhat na to, že všichni ve vašem životě vydrží do konce života, abyste nezažívali samé zklamání.

Lev (23. července – 22. srpna)

Více lidí nemusí nutně znamenat více zábavy. Naopak, může dojít k hromadě nedorozumění. Pečlivě si proto vybírejte, s kým strávíte svůj volný čas. Přátelé, kteří nedokážou pobavit vás ani zabavit sami sebe, dnes nejsou ti praví, pouze vám seberou zbytek vaší energie.

Andělská rada: Přátelé, kteří musejí za všech okolností zůstat vážní, se hodí více k řešení problémů, ale energii vám většinou nedobijí. Od toho jsou přátelé, kteří nic neberou vážně.

Panna (23. srpna – 22. září)

Nezapomínejte lidem předávat svůj největší dar – široký úsměv na rtech. Ráno, ale někdy i po celý den, jsou lidé mrzutí, mají své vlastní problémy a očekávají, že se přihodí jen to nejhorší. Věnujte jim úsměv. Nic vás to nestojí a naopak jim zvednete náladu, za což vám budou vděční.

Andělská rada: Kdyby tak šlo rozhodnout, že všichni lidé vstanou s dobrou náladou a ta jim vydrží po celý den. To je krásná pohádka, ale ne realita. Musíte se smířit s tím, že tento sen se zřejmě nikdy nesplní.

Váhy (23. září – 23. října)

Po týdnu plném práce si zasloužíte odpočinek. Všechna zábava, kterou podle svých vlastních slov musíte dnes stihnout, může počkat. Není žádný hřích se po práci natáhnout a odpočinout si. Zkuste dnes neponocovat, aby se vám v následujících dnech nezdály kvůli únavě noční můry.

Andělská rada: Nepřeceňujte své síly. Vaše energie opravdu není nekonečná a jednoho dne ji můžete vyčerpat celou. Naberte ji dostatečným spánkem a příjemnými rozhovory s přáteli.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Nenadávejte na velké teplo, které ne a ne ustoupit. Buďte za něj vděční. Kdyby nebylo teplo, příroda by strádala a lidstvo společně s ní. Užívejte si teplého počasí, dokud to jde. Poté v zimě totiž máte tendenci si stěžovat na mrazivo. Buďte vděční za každý okamžik, přestože vám není tak akorát.

Andělská rada: Není náhodou, že se střídají čtyři roční období. Místní fauna a flóra jsou na tyto změny zvyklé a kdyby se vše náhle změnilo, stěží by se dokázaly přizpůsobit.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Nemusíte věřit všemu, co vám ostatní lidé říkají. Pokud máte určité pochybnosti, je lepší si vždy ověřit, zda vám dotyčný opravdu lhal, než mu říci o své nedůvěře a po hádce zjistit, že opravdu měl pravdu. Je jednoduché vytvořit domněnku, ovšem nesprávná domněnka vám může zkazit dobrý vztah.

Andělská rada: Kde by lidstvo nyní bylo, kdyby každý říkal pravdu a všichni všem díky tomu mohli věřit? Zřejmě mnohem dál. Tak to bohužel není kvůli sobeckosti některých lidí. Nezbývá vám než pátrat, kde je pravda.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Máte spoustu lidí, kteří vás podrží, když vám není nejlépe. Psychické vytížení může u jindy tak mírumilovného člověka, jakým jste vy, vyvolat strach a poté i pocit nespravedlnosti. Avšak vaši nejbližší jsou tu, aby vám naslouchali a poté vám pomohli rychle se dostat z této nepříznivé situace.

Andělská rada: Vše, co musíte udělat, je uvědomit si, kdo je váš přítel a kdo naopak váš nepřítel. Již hodně lidí vás kvůli vašemu úspěchu využilo. Ten člověk, který si pro vás přeje to nejlepší, je vám blíže, než si myslíte.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Můžete litovat toho, co někomu řeknete ze vzteku, ale již to nejde vzít zpátky. Svá nevhodná slova nesmažete tím, že se budete celý den trápit, nevrátíte se do minulosti, abyste to nikdy neřekli. Proto se co nejdříve omluvte a počkejte, až se druhá osoba také uklidní. Již jste udělali vše, co momentálně můžete.

Andělská rada: Volte slova předtím, než je vyslovíte. Když už se stalo, trpělivost vám pomůže přežít ten čas, kdy se druhá osoba odmlčí. Nevěšte hlavu, nakonec to dopadne dobře.

Ryby (19. února – 20. března)

Jste ten typ člověka, který se snadno naštve, pokud je ublíženo jeho egu. Stejně jako vy , ani ostatní nemusejí svůj výrok myslet doslova, chtějí vás pouze poškádlit a vidět vaši reakci. Snažte se brát život s větším humorem, přestože okolnosti nemusejí vypadat pro vás úplně nejpříznivěji.

Andělská rada: Berte s humorem i všechno to špatné, co se vám přihodí. Koneckonců, život byste si měli užít, tak proč ho brát tak vážně? Zasmějte se svým špatným rozhodnutím a příště se rozhodněte lépe.

Zdroj článku:
  • Autorský text