Andělská poselství na pátek: Blíženci, promluvte si upřímně s rodinným příslušníkem o usmíření, Panny, chopte se příležitosti provést pozitivní změnu

Andělská poselství na pátek: Blíženci, promluvte si upřímně s rodinným příslušníkem o usmíření, Panny, chopte se příležitosti provést pozitivní změnu
Problémy přicházejí, ale také odcházejí. Nic nevydrží věčně, proto nepropadejme panice, když nám začíná smolné období. Vše se brzy vyřeší a my si opět začneme užívat toho dobrého, co se nám stane. Andělé pevně stráží naši cestu a chrání nás před špatnými událostmi.

Každý z nás má někdy smolný den. Může se vám to dnes vyhnout, ale také nemusí. Zkusme si každý den užívat naplno bez ohledu na to, zda se cítíme dobře nebo trochu hůře. Vždy se najde důvod, proč bychom si neměli myslet, že jsme na tom úplně nejhůře ze všech. Jaká poselství pro vás andělé mají dnes? Přečtěte si jejich páteční poselství.

Beran (21. března – 19. dubna)

Váš geniální nápad vám zajistí nejen dobrou budoucnost v oblasti finanční, ale také v oblasti přátel. Když si jdete za svými sny, je dobré mít spojence, kteří se nebojí pracovat. Začněte tyto lidi poznávat blíže. Také oni mají svůj vlastní příběh, který je v určitých okamžicích velmi poučný.

Andělská rada: Otevřete se novým vztahům. Každý vztah vám může přinést něco dobrého, obzvláště pokud noví přátelé sdílejí vaše nadšení pro změnu. Společně dosáhnete velkých věcí.

Býk (20. dubna – 20. května)

Trávit čas v přítomném okamžiku nemusí být tak nudné, jak se může zdát. Stačí mít nápad, který vám umožní se pobavit a zároveň zlepšit pracovní morálku. Než zavrhnete nápad, který máte v oblasti možného podnikání, zamyslete se nad tím, zda a jak by se dal zrealizovat.

Andělská rada: Být otevření novým možnostem a vlastním nápadům je první krok pro větší štěstí v životě a také pro úspěch. Inspirujte se přítomným okamžikem, nikoli vizí budoucnosti či minulostí.

Blíženci (21. května – 21. června)

Abyste se opět udobřili s rodinným příslušníkem, je důležité přestat se bát a započít rozhovor o možném kompromisu. Když druhá strana uvidí, že vám je současná situace líto a že byste se chtěli udobřit, sama se uklidní a bude více svolná k rozhovoru, jak váš vztah bude možno opět upevnit.

Andělská rada: Bát se udělat první krok k usmíření je přirozené, zejména pokud čekáte negativní reakci na váš návrh. Ale nebojte se. Začněte upřímným rozhovorem o svých pocitech.

Rak (22. června – 22. července)

Pozvání na ty nejzábavnější akce zpravidla dorazí tehdy, když je vůbec nečekáte. Mnohdy si také musíte pozměnit své plány, což vám přináší určité komplikace. Dělejte to jen tehdy, když si jste naprosto jisti, že ona akce vám přinese nejen vysněné pobavení, ale také něco užitečného.

Andělská rada: Flexibilita vám umožní užít si život naplno. Akce, kterých se zúčastníte, ale nejste na ně připraveni, vám obvykle přinesou zážitek největší společně s velkou radostí. Nezapomínejte ale na své povinnosti.

Užívejte si život naplno, ale zároveň nezapomínejte na své povinnosti
Užívejte si život naplno, ale zároveň nezapomínejte na své povinnosti | Zdroj: Yaruta / Depositphotos

Lev (23. července – 22. srpna)

Najděte si čas, abyste své plány prodiskutovali s vašimi nejbližšími. Můžete získat mnohem více spojenců, než se domníváte. Dokonce i lidé, o kterých si myslíte, že by do vašich plánů nikdy nešli, vás mohou mile překvapit. Také vám mohou nabídnout cenný názor na to, co se chystáte udělat.

Andělská rada: Sdílejte své plány s co největším počtem lidí. Váš nápad je originální. Kdyby vám ho někdo chtěl ukrást a napodobit, neuspěl by, protože by mu chyběla vaše vize.

Panna (23. srpna – 22. září)

Negativní události berte nikoli jako ztížení života, nýbrž jako příležitost k pozitivní změně. Máte více možností, než tušíte. Zamyslete se nad všemi cestami, po kterých se můžete vydat, a rozhodněte se pro tu nejlepší. Každý malý krok, který dnes podniknete, povede ke kýženým výsledkům.

Andělská rada: Problémy jsou v přímém překladu překážky a překážky jsou dobrou příležitostí k růstu. Každý krok kupředu, který učiníte, vám umožní pochopit, co jste dělali špatně, a napravit to.

Váhy (23. září – 23. října)

Únava může nastat, když se dostatečně nevyspíte, ale také pokud v sobě držíte negativní pocity, které byste nejraději vypustili ven. Pokud chcete zachovat dobré mínění, které o vás mají ostatní lidé, existuje východisko. Je ale zapotřebí důkladně si rozmyslet, jak svůj vztek ventilovat, abyste nikomu neublížili.

Andělská rada: Když budete chtít vypustit negativní emoce, hledejte zdravé způsoby, jak to udělat. Cítíte-li například nenávist, nekonfrontujte jiné lidi, naopak se vypište prostřednictvím básně.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Některá přátelství končí a jiná přicházejí. Dnes se může stát cokoli. Ale pokud máte partnera, nemusí to pro vztah skončit dobře. Pokud jste nezadaní, mazlení se s někým, kdo doposud byl pouze vaším kamarádem opačného pohlaví, můžete se pobavit a zjistit, zda by se vám spolu vedlo dlouhodobě dobře.

Andělská rada: Někdy je obtížné respektovat hranice jiných lidí. K udržení zdravých vztahů je ale potřeba udělat to, co vyžadují jiní lidé, a ne to, co vám zrovna přijde jako nejlepší řešení.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Určití přátelé vám rádi vypomohou bez ohledu na to, jaké riziko pro ně jejich pomoc bude mít. To ale neznamená, že byste měli dobrotu svých přátel využívat. Své problémy nevyřešíte, pouze je přenesete na ně, neboť zatímco váš problém zmizí, u nich se nějaký objeví. Nedovolte, aby se to stalo.

Andělská rada: Važte si každé pomoci přátel, která je vám nabízena, ale nevyžadujte to přímo. Nezapomeňte je podporovat bez ohledu na vaši současnou životní situaci.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Vaše malé nápady nejsou tak bezvýznamné, jak se domníváte. Nejste bezvýznamný člověk. Vy i všichni ostatní lidé máte velký potenciál uspět, pokud se přestanete stydět své nápady prosadit. Začněte pracovat na tom, co vám přijde dobré, ale o čem si myslíte, že možná neoslaví takový úspěch.

Andělská rada: Více věřte ve své schopnosti, nemyslete si, že by to dokázal kdokoli, protože to není pravda. Důkladně jste pracovali na jejich zlepšení a snadno dosáhnete toho, čeho ostatní ne.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Nedopusťte, aby vaše pozitivní nálada zmizela. Právě ona je vaším nejlepším rádcem. Když se cítíte uvolnění, rozhodujete se o něco lépe než když jste ve stresu. Dalším dobrým rádcem je vám blízký člověk, který je v životě spokojený i přesto, že jeho život se nedá považovat za ten nejlepší.

Andělská rada: Obklopujte se výhradně lidmi, kteří vás podporují a inspirují, ne těmi, kteří z vás vysávají pozitivní energii. Dobrá nálada je klíčem k moudrým rozhodnutím.

Ryby (19. února – 20. března)

Nastává období, kdy nejste příliš šťastní, pokud vám všichni přikyvují. Návštěva přátel, kteří za každou cenu musejí mít svůj vlastní názor, může být velmi přínosná. Nezáleží na tom, jak jste odlišní, záleží na tom, jestli se z jejich slov dokážete poučit, vzít si část jejich názorů, která se vám líbí, a utvářet svou osobnost.

Andělská rada: Učte se z názorů jiných lidí. Nemá smysl brát je za své vlastní jako celek. Popřemýšlejte o nich, vezměte si z nich to důležité a tím se rozvíjejte.

Zdroj článku:
  • Autorský text