Andělská poselství na pátek: Střelci, vycestujte s dobrými přáteli, Vodnáři, setkejte se s někým pro vás výjimečným

Andělská poselství na pátek: Střelci, vycestujte s dobrými přáteli, Vodnáři, setkejte se s někým pro vás výjimečným
Vztahy s některými lidmi jen tak neskončí, přestože je můžeme považovat za ukončené. Rozdělili jsme se a vydali se jiným směrem než tamta osoba, tudíž vše by mělo být v pořádku. Nemůžeme se ale divit, jakmile ta osoba stojí před našimi dveřmi. Posílají ji k nám samotní andělé.

Proč nás andělé takto trápí? Netrápí nás. Tím, že máme s touto osobou nedořešené věci, jednou za čas se nám objeví v našem snu, který většinou není moc příjemný. Dokud vše neuzavřeme, stále se nám bude ve snech objevovat. Andělé si přejí, abychom již měli klid, a nabízejí nám toto řešení, když nastane správný čas. Co dalšího od dnešního dne můžete očekávat vy? Přečtěte si své páteční andělské poselství.

Beran (21. března – 19. dubna)

Komunikace s jinými lidmi se ne vždy obejde bez problémů. Cvičte trpělivost, abyste se nenechali stáhnout do hádky, ze které nemusíte vyjít jako vítěz. Zkuste se uklidnit, jakmile hádka započne. Druhý člověk nabyde dojmu, že máte situaci pod kontrolou a že přesně víte, o čem mluvíte.

Andělská rada: Jedná se o dobrý způsob, jak z hádky vyjít jako vítěz, ale neměli byste této metody zneužívat. Používejte ji pouze k obraně, k ukončení hádky, kterou jste sami nezačali.

Býk (20. dubna – 20. května)

Nastal čas, kdy byste se měli zbavit svých špatných návyků a vzorců chování, ale především lidí ve vašem okolí, kteří pro vás nenajdou milého slova. Oni jsou totiž přesně tím důvodem, proč se cítíte tak nervózní a snadno se naštvete. Dnes myslete na své dobro a učiňte tuto důležitou změnu.

Andělská rada: Máte mnoho možností navázání jiných přátelství, a to s mnohem lepšími lidmi než jsou někteří ti, které si ze strachu z opuštění udržujete jakožto takzvané přátele.

Blíženci (21. května – 21. června)

Po pracovním týdnu jste velmi unavení, ale ujistěte se, že dokončíte všechno, co máte rozděláno. Zasloužíte si odpočinek, po kterém vaše mysl tolik touží. To znamená zavrhnout všechny myšlenky na práci, jakmile si máte užívat volný čas. Je-li vaše mysl stále aktivní, zahlťte ji skvělými zprávami od přátel.

Andělská rada: Přátelské rozhovory stimulují vaši mysl a odhánějí myšlenky, které jsou ve vaší mysli nezvané. Pokud i tehdy nemůžete přestat myslet na práci, podělte se o svých nedávných pracovních výkonech s nejbližšími.

Rak (22. června – 22. července)

Celý týden jste se nezastavili, dnes se proto ohlédněte a po práci oslavte své úspěchy. Práce ve spěchu vám totiž znemožňovala si uvědomit, kolik jste toho dokázali. A také kolika lidem jste vykouzlili na tváři úsměv svými dobrými skutky. Skromná sebechvála jednou za čas neuškodí.

Andělská rada: Nenechte však pýchu, aby vám velela, co máte dělat. Také se zaměřte na to, co jste mohli udělat lépe a v čem byste se tudíž chtěli zlepšit. Poté už přijde čas se důkladně odměnit.

Celý týden jste se nezastavili, dnes se proto ohlédněte a po práci oslavte své úspěchy
Celý týden jste se nezastavili, dnes se proto ohlédněte a po práci oslavte své úspěchy | Zdroj: ambrozinio / Depositphotos

Lev (23. července – 22. srpna)

Vaše touha vymanit se z denní rutiny bude vyšší než obvykle. Dnes totiž dosáhne samotného vrcholu. Počkejte proto ještě pár dní, abyste zjistili, zda je skutečně tak skvělý nápad měnit svůj život. Ne všechny změny, které se momentálně chystáte provést, budou prospěšné.

Andělská rada: Jste-li delší dobu frustrovaní, váš pohled na svět se postupně zhoršuje. Než například vyženete ze svého života lidi, ujistěte se, že vás opravdu nepodporují a není to jen váš dočasný pocit.

Panna (23. srpna – 22. září)

Vaše zdroje nejsou neomezené. A netýká se to pouze vašich peněz. Řeč je hlavně o vaší energii, kterou ne vždy využíváte nejmoudřeji. Pokud investujete do svých známých více, než si můžete dovolit, jeden den samoty vám pouze prospěje. Bez přítomnosti kohokoli dalšího si snáze utříbíte své myšlenky.

Andělská rada: Čas strávení o samotě lze využít mnohem lépe než dobrovolnou nudou. Popřemýšlet o směru, jakým se ubírá váš život, vám dává příležitost něco skutečně změnit.

Váhy (23. září – 23. října)

Dlouho toužíte někomu nabídnout oboustranně výhodnou spolupráci nebo započít novou kapitolu života s osobou, jejíž osobnost vám přijde velmi atraktivní. Nebojte se podniknout první krok. Čím dříve to uděláte, tím dříve zjistíte, zda i druhý člověk je ochotný přistoupit na vaši nabídku.

Andělská rada: Zde příprava příliš nepomůže. Buď ten člověk bude souhlasit nebo ne. Tím, že si dopředu připravíte promyšlený proslov, jeho názor stejně nezměníte.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Znovu se zaměřte na to, čeho chcete ve své kariéře dosáhnout. Je velmi důležité být si plně jisti svými plány a dodržovat je. Nenechte lidi, kteří se vám snaží sebrat vaše sny, aby vás od práce oddělili. Vy sami víte nejlépe, kolik hodin byste se práci měli věnovat, abyste byli s výsledkem naprosto spokojeni.

Andělská rada: Pracujte pomalu, ale efektivně. Pokud máte náladu pracovat, využijte toho, abyste pohnuli se svým projektem, který vás jednoho dne vynese k vytouženému cíli.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Více cestujte se svými přáteli. Pohodlná projížďka autem nebo vlakem vám umožní pozorovat krásu vesnic. Proč v jedné z nich nestrávit více času, pokud jste měšťané? Naopak pokud bydlíte na vesnici, můžete obdivovat vysoké budovy města a podívat se, jak žijí lidé trochu dál od vás.

Andělská rada: Pokud zrovna nemáte náladu vycestovat, nezoufejte. Můžete zůstat v okolí svého bydliště. Společně s přáteli vymyslete, co budete dělat. Zkuste vymyslet něco trochu jiného než obvykle.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Ujistěte se, že po práci budete mít co dělat. Nemusíte trávit celý čas o samotě. Přizvání několika přátel na zábavné odpoledne či zábavný večer je skvělý způsob, jak se pobavit a dobít pozitivní energii. Celou sešlost můžete uspořádat u sebe doma, kde se cítíte nejlépe.

Andělská rada: Pokud jste ve svém domově nedávno podnikli určité změny, nebojte se jimi pochlubit. Získáte pochvalu za svou tvrdou práci, nebo alespoň upřímnou zpětnou vazbu.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Příležitostí k pobavení je kolem vás více než dost. Zakončete pracovní týden návštěvou blízkého člověka, který ve vás navozuje pocit, že je o vás postaráno, kdykoli s ním trávíte volný čas. Pokud vás zve k sobě někdo, s kým momentálně nejste v kontaktu, nebojte se přijmout jeho pozvánku.

Andělská rada: Držte se v přítomnosti pozitivně naladěných lidí. Trávení času s věčným mrzoutem vám pohodlný den neposkytne. Když se chcete pobavit, setkejte se s těmi, kteří touží po tomtéž.

Ryby (19. února – 20. března)

Je potřeba zbavit se všech špatných myšlenek, abyste si je s sebou nevzali do slibného víkendu. Potřebujete se pouze vypovídat, proto vyhledejte přítomnost člověka, který vás plně chápe a nechá vás mluvit tak dlouho, jak bude zapotřebí. Líčení svých pocitů ale nepřehánějte.

Andělská rada: Držte se pouze toho, co je pravda. Svěřujete se osobě, kterou znáte již dlouho, proto není potřeba prokládat fakta lží. Pokud jste si něco zavinili sami, není třeba kolem toho mlžit.

Zdroj článku:
  • Autorský text