Andělská poselství na pátek: Panny, bojujte proti nespravedlivosti, Střelci, neposlouchejte názory sobeckých lidí

Andělská poselství na pátek: Panny, bojujte proti nespravedlivosti, Střelci, neposlouchejte názory sobeckých lidí
​​​​​​​Není nic horšího než vidět, jak je s někým zacházeno nespravedlivě – a nic s tím nedělat. Jistě, konfrontovat agresora je obtížné a do značné míry i nebezpečné. Zavolat pomoc ale neuškodí. Policie se stará o pořádek, od toho je placená. U rodinných sporů však mnohdy stačí oběma stranám domluvit.

Andělé vědí, že častokrát jsme tvorové hádaví. Mají s námi svatou trpělivost. Naštěstí k nám posílají člověka, který ví, jak lze neshody vyřešit. Nebo jsme my tím vyvoleným člověkem? Můžeme být, pokud správně argumentujeme a máme schopnost uklidňovat ostatní. To naštěstí není žádné umění, pokud budeme chtít, rychle se to naučíme. Co pro sebe i pro ostatní můžete dnes udělat vy? Přečtěte si své páteční andělské poselství.

Beran (21. března – 19. dubna)

Nejlepší způsob, jak zapůsobit na ostatní, je předvést svou hravou stránku. Ačkoli vám může připadat, že se chováte příliš dětinsky, můžete být překvapeni, kolik lidí se k vám připojí. Neboť všichni mají rádi zábavu a mentální vzrušení, a to v kterémkoli věku.

Andělská rada: Stejně jako zvířata si spolu hrají až do smrti, aby zahnala nudu, vy se můžete stát velmi oblíbenými, když uděláte to samé a vyzvete lidi, aby se k vám přidali. Všichni rázem zapomenou na své osobní problémy.

Býk (20. dubna – 20. května)

Můžete pocítit drobnou únavu, pokud jste včera upřednostnili přátele před spánkem. Přesto se zkuste soustředit na to, jakým směrem se váš život ubírá, a podívejte se i na vztahy členů vaší rodiny. Je možné, že nyní někdo prochází rozchodem nebo se mu nedaří z jiného důvodu.

Andělská rada: Odpusťte si příliš optimistický pohled. Budete-li všechno zlehčovat, nepřijdete na řešení, poněvadž ho hledat nebudete. Vyhněte se také příliš velkým obavám, zkuste být realista.

Blíženci (21. května – 21. června)

Energie z vás bude přetékat. Připravte si hned ráno nabitý program. Zaměřte se na uspokojení své zvídavé stránky, ale nezapomeňte do svých plánů zahrnout i pomoc někomu jinému. Máte-li odvážnou vizi, za kterou se stydíte, právě šíření vaší myšlenky k vám přitáhne nové přátele, kteří se k vám budou hodit.

Andělská rada: To, že jste se několikrát podělili o své názory a sklidili jste samou kritiku, neznamená, že byste to měli vzdát. Možná vás neposlouchali ti správní lidé nebo jste svou myšlenku jen špatně interpretovali.

Rak (22. června – 22. července)

Chcete být dokonalým spolupracovníkem, ale většinou to přeháníte. Práce by neměla být jediným smyslem vašeho života. Dnes zvolněte a ujistěte se, že celý den jen neplníte své povinnosti. Toužíte být tím důsledným člověkem, avšak zábava a odpočinek od práce jsou rovněž velmi důležité.

Andělská rada: Práce, zábava a odpočinek jsou oblasti, které by měly být ve vzájemné rovnováze. Jakmile jedna oblast zabere místo jiné, přestanete se cítit psychicky dobře. Udělejte si proto čas, abyste tyto oblasti navrátili do rovnováhy.

V práci jste dobří. Ale často to přeháníte a je potřeba zvolnit. Myslete i na odpočinek a zábavu. Dnes je ideální den
V práci jste dobří. Ale často to přeháníte a je potřeba zvolnit. Myslete i na odpočinek a zábavu. Dnes je ideální den | Zdroj: undrey / Depositphotos

Lev (23. července – 22. srpna)

Monolog, jak ten řečený nahlas, tak ten odehrávající se v duchu, vás může navést na nesprávné myšlenky. Spíše než vyvozování si vlastní pravdy je lepší promluvit si s těmi, u nichž si nejste jisti, zda k vám jsou upřímní, a v naprostém klidu dojít k opravdové pravdě.

Andělská rada: Zjistěte pár faktů, poté jděte domů a napište si, co jste se dozvěděli. Pár hodin se věnujte něčemu jinému a poté se ke svým poznámkám vraťte. S jasnou myslí přijdete na to, jaká je pravda.

Panna (23. srpna – 22. září)

Některé závazky nejsou k užitku, jde o pouhé vykořisťování jedné strany – vás nebo toho druhého. Motivujte se k zacházení s lidmi jako se sobě rovnými a nebojte se s něčím nesouhlasit, pokud máte předtuchu, že s vámi je zacházeno nespravedlivě. Suďte spravedlivě, ne podle vlastních emocí.

Andělská rada: Přemýšlejte, jak můžete snížit zátěž všech, s nimiž se podílíte na společném projektu. Vymyslete plán a poté ho prezentujte. Čím detailnější bude, tím větší potlesk sklidíte.

Váhy (23. září – 23. října)

Pobývání na netradičních místech vás uspokojí ve všech ohledech. Nemůžete-li posedět doma, protože se tam nudíte, není nic špatného na vycestování z místa bydliště a vzdělávání se v jiném městě. Pozorování zvyků lidí v jiných oblastech uspokojí vaši zvídavou stránku.

Andělská rada: Pokud zrovna vycestovat nemůžete, filozofické úvahy zabrání vašemu znudění. Najděte přítele, kterého zajímá to samé jako vás, a veďte dlouhý rozhovor.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Vytváříte atmosféru, která donutí ostatní lidi zůstat a naslouchat vám. Budete-li se soustředit, budete přesně vědět, co říci, abyste si získali náklonnost jiných lidí. Nesnižujte se k pomlouvání lidí, kteří zrovna nejsou přítomni, abyste si udrželi svůj obrázek člověka, který je nejvíce důvěryhodný.

Andělská rada: Držet si u těla jedince, kteří vás dokážou rozveselit bez ohledu na to, jak špatný den jste měli, je dobrá strategie. Nezapomeňte jim jejich milé jednání oplácet, aby se k vám rádi vraceli.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Neposlouchejte příliš názory jiných lidí. Jsou přínosné pouze tehdy, pokud pocházejí z úst jedinců, kteří myslí i na ostatní, nejen na sebe. Sobečtí lidé vám nikdy neposkytnou dobrý názor, který s sebou nese poučení. Tyto názory vás pouze vytočí nebo vás svedou na cestu, po níž nechcete kráčet.

Andělská rada: Být zabednění a myslet si pouze to své nikdy nikomu neprospělo. Přesto si dávejte pozor, kdo vám co říká. Sobecké rady vám nepomohou, pouze vás učiní nešťastnými, když se podle nich zařídíte.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Pokud něco nestihnete včas, nic se neděje, pouze člověk, kterému jste to slíbili, počká o něco déle. Důležité je dokončit to, co jste začali. Pokud se budete proklínat, pouze sami sebe zdržujete. Vypusťte výčitky a plně se zaměřte na to, co musí být dokončeno. Čím dříve to uděláte, tím dříve budete mít svůj klid.

Andělská rada: Sázky sami se sebou, že něco stihnete včas, většinou končí neúspěchem. Oprostěte se od času, nemusíte pracovat nad rámec svých možností jen proto, abyste si dokázali, že na to máte.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Nemusíte trávit všechen volný čas doma. Lidé čekají na to, až se ukážete na veřejnosti a pobavíte je výběrem těch nejlepších vtipů, které si vybavíte. Když vás někdo pozve ven, přijměte to jako příležitost pobavit se a uvolnit svou mysl místo toho, abyste zůstali doma.

Andělská rada: Vaše nejčastější výmluvy jsou únava a hodně práce. Jistě se nezboří svět, když pár desítek minut obětujete svým přátelům či lidem, kteří by vás rádi poznali blíže.

Ryby (19. února – 20. března)

Máte dobrý vkus na všechno ve vašem životě, pouze ho nevyužíváte naplno. Můžete si najít přátele, kteří vám rádi pomohou, kdykoli budete potřebovat. Stačí udělat jedinou věc, a sice na čas se zbavit těch, kteří vás kritizují, a bavit se s přáteli novými. Kreativně založení jedinci vás oslní.

Andělská rada: Návštěva galerie, muzea či divadla vám poskytne dostatek příležitostí najít ty správné lidi, pokud je nemůžete nikde najít. Navíc budete mít společný zájem, což je dobrý začátek.

Zdroj článku:
  • Autorský text