Andělská poselství na pátek: Berani, nestravte celý život děláním toho, co chtějí ostatní, Blíženci, buďte vděční i za horší události

Andělská poselství na pátek: Berani, nestravte celý život děláním toho, co chtějí ostatní, Blíženci, buďte vděční i za horší události
Máme tolik důvodů, proč se chceme odlišovat od ostatních. Andělé ale tvrdí, že pokud místo toho popřemýšlíme nad tím, čím se s ostatními ztotožníme, najdeme sílu v davu, který s námi zdánlivě nemá nic společného. Nejde o kulturu ani věk, ve finále jsme všichni, do jisté míry, stejní.

Andělé jen neradi vidí, jak neustále hledáme rozdíly. Možná nezapadáme do společnosti, v níž žijeme. Je však vyloučeno, že bychom nezapadali ani do jedné společnosti na světě. Existuje tolik národů, kultur a jednotlivců se svými vlastními názory. Stačí jen hledat a brzy najdeme přítele, který bude stejný jako my, nebo alespoň bude mít hodně podobných rysů. Přečtěte si páteční andělské poselství a zjistěte, čím dalším můžete změnit svůj život k lepšímu.

Beran (21. března – 19. dubna)

Dělat to, co vás nebaví, jen abyste naplnili něčí očekávání, je dlouhodobě nereálné. Postupem času ztratíte i ten poslední kousek motivace a budete si uvnitř připadat prázdní. Dělejte aktivity, které baví vaše známé, ale neudělejte z nich jediný smysl vašeho života. Navrhněte i aktivity své vlastní.

Andělská rada: Objevujte nové zájmy, kdykoli můžete, a nebojte se je prosazovat. Lidé, kteří s vámi kráčí životem, se pobaví, když je dokážete přesvědčit, aby s vámi něco zkusili.

Býk (20. dubna – 20. května)

Vaše intuice je skvělá věc, tak proč ji tak často ignorujete? Zkuste jí důvěřovat o něco více, naslouchat ji a nechat ji, aby vás provázela celým životem. Někdy se splete, ale stále myslí jen na vaše dobro. Vaše intuice ví, co je pro vás nejlepší, a v kombinaci s upřímností vám vybuduje hluboký respekt ostatních.

Andělská rada: Vaše vlastní pocity mají velkou váhu. Naslouchejte jim, mají toho tolik na srdci. Berte tyto pocity, ať už pozitivní nebo negativní, jako nedílnou součást své osobnosti.

Blíženci (21. května – 21. června)

Jakkoli je to občas těžké, nepřestávejte být vděční za všechno, co se vám přihodí, za to dobré, ale i za to špatné. Vděčnost k vám totiž přitáhne mnohem více věcí a událostí, za které můžete být vděční. Vše, co musíte udělat, je uvědomit si, jaká pozitiva vám dané situace přinášejí.

Andělská rada: Nemůžete nic ztratit, když budete kultivovat vděčnost. Můžete jen získávat. Získáte dobrou náladu a budete více schopni se vcítit i do pocitů druhých lidí.

Rak (22. června – 22. července)

Více odpočívejte. Je hezké, že se snažíte změnit svůj život, ale po čase vám dojde energie, kterou potřebujete na dosažení těch velkých věcí. Proto si každý den najděte čas na odpočinek. Snažte se nepodlehnout pokušení pracovat déle, než je pro vás nezbytné.

Andělská rada: Dobíjení energie je velmi důležité, abyste vždy zachovali chladnou hlavu a správně se rozhodovali po celý den. Odpočinek je pro vás důležitější, než si dovedete představit.

Nebojte si udělat chvilku času na odpočinek, který potřebujete, aby vám nedošla energie
Nebojte si udělat chvilku času na odpočinek, který potřebujete, aby vám nedošla energie | Zdroj: Syda_Productions / Depositphotos

Lev (23. července – 22. srpna)

Nové zážitky nepřicházejí samy od sebe, musíte jim dokázat, že je ve svém životě chcete. Kdykoli je vám nabídnuto, abyste zkusili něco nového, nebojte se souhlasit. Pokud se k tomu neodhodláte, ve vašem životě se nic nezmění. Pokud ale budete souhlasit, získáte cenné zkušenosti.

Andělská rada: Přivítejte každou novou příležitost s otevřenou náručí. Obohaťte svůj život výjimečnými událostmi, na které budete rádi vzpomínat a budete mít i o čem vyprávět.

Panna (23. srpna – 22. září)

Každá situace má své řešení. Bezvýchodná situace prakticky neexistuje. Vše, co musíte udělat, je popřemýšlet do hloubky, nikoli jen povrchově, jak z dané nepříznivé situace ven. Je ale důležité, abyste v dané situaci vydrželi dostatečně dlouho, abyste pochopili, co vás má naučit.

Andělská rada: Každá situace se stane, aby vás něco naučila. Nebraňte se tomu. Naopak buďte rádi za vše, co se ve vašem životě odehraje. Analyzujte nepříjemné události a teprve poté hledejte cestu ven.

Váhy (23. září – 23. října)

Každý člověk má své slabší stránky a každý člověk má i silné stránky. To, co někdy děláte, je srovnávání svých slabých stránek se silnými stránkami jiných lidí. Přestaňte s tím. Není vhodné se srovnávat s ostatními, ale pokud už máte to nutkání, srovnávejte své slabé stránky se slabými stránkami ostatních.

Andělská rada: Svých slabých stránek si všímejte pouze tehdy, když se je snažíte zlepšit. Pokud víte, že je v danou chvíli nezlepšíte, nemyslete na ně tolik, i kdyby vám je lidé soustavně připomínali.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Nebojte se požádat o pomoc, pokud ji potřebujete. Není to žádná ostuda. Člověk je společenský tvor od toho, aby se na ostatní spolehl a požádal je o pomoc, kdykoli potřebuje. To platí i o vás, nikoli pouze o ostatních. Ačkoli jste fanoušek cesty vlka samotáře, stud přiznat, že potřebujete pomoc, není zapotřebí.

Andělská rada: Lidé ve vašem okolí tu jsou pro vás. Ti nejlepší přátelé klidně dvacet čtyři hodin denně, nebo minimálně po dobu, kdy jsou vzhůru. Podělte se o své starosti, abyste si ulevili od psychické tíhy.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Hledáte, jak být silnější? Již jste silní více než dost, jelikož se nezastavíte a máte odvahu pokračovat v tom, co děláte. A to je schopnost, která se cení. Přestože je to těžké a zdá se, že osud se vás snaží srazit na kolena, nikdy se nevzdávejte, abyste kultivovali svou odolnost vůči stresu.

Andělská rada: Máte sílu, abyste unesli všechen ten stres, který vám život přináší, a zároveň můžete zdolat jakoukoli překážku. Musíte si jen více věřit a zvládnete všechno, co si zamanete.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Udržovat své srdce otevřené všem lidským bytostem je mnohdy složité. Zrada může přijít ze všech stran, ale také nemusí. Stačí najít člověka, kterému můžete plně důvěřovat. V dnešním světě plným přetvářek se to může zdát nemožné, ale s čistým srdcem najdete osobu, která vás nezklame.

Andělská rada: Existují určití lidé, kterým můžete důvěřovat. Vaše nedůvěra je ale skrývá. Co takhle vymyslet text loajality u těch, které byste měli mít ve svém životě napořád? Takto zjistíte, zda těmto lidem můžete důvěřovat.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Snažte se nepodléhat tlaku autority. Nedovolte jí, aby změnila vaši osobnost. Jde-li o nadřízeného v zaměstnání, jen přikývněte a udělejte práci, kterou vám zadá, a myslete si své. Jde-li o důležitého člena rodiny, je lepší vstřícně vysvětlit, že to, co po vás požaduje, není v souladu s vaší osobností.

Andělská rada: Máte určité hodnoty, které byste si měli chránit. Nebojte se postavit se za to, kdo jste. Blízcí by měli pochopit, co je pro vás důležité a jak chcete žít svůj život.

Ryby (19. února – 20. března)

Přítomnost. Je v ní tolik radosti, ale vy si ji řádně neužijete, pokud se neustále ztrácíte ve vlastních myšlenkách na minulost, budoucnost nebo svět, který jste si sami vytvořili. Je přitom tak jednoduché kdykoli se do přítomnosti vrátit. Dnes se v ní snažte strávit co nejvíce času.

Andělská rada: Každý okamžik si zaslouží vaši plnou pozornost. Je to přece váš život a vaše jedinečná příležitost radovat se, nebo v případě horších chvil se poučit.

Zdroj článku:
  • Autorský text