Andělská poselství na pátek: Blíženci, nestarejte se o ostatní proti jejich vůli, Štíři, hledět si vlastních věcí vás ušetří mnoha problémů

Andělská poselství na pátek: Blíženci, nestarejte se o ostatní proti jejich vůli, Štíři, hledět si vlastních věcí vás ušetří mnoha problémů
Možná přijde nejlepší den vašeho života nebo se vám až tak nezadaří. Důležité je vnímat, kdy je váš šťastný den, a věřit v lepší zítřky, pokud den neubíhá podle vašich představ. Ve všem se dá najít něco dobrého. Andělé radí, abyste si za všech okolností udrželi pozitivní přístup.

Věřit, že každý den bude dobrý, není reálné. Na světě nejsme sami. Vždy se najde někdo, komu se nelíbí náš způsob života. Je to důvod se litovat? Andělé si přejí, abychom respektovali ostatní, ale zároveň abychom sebou nenechali manipulovat. Všichni máme své hodnoty, kterých bychom si měli být vědomi. Potřebujete-li zlepšit náladu, přečtěte si též vaše páteční andělské poselství, které vás motivuje nejen k dobrým skutkům, ale také k sebelásce.

Beran (21. března – 19. dubna)

Spolupráce s jinými lidmi bude nyní výnosnější než obvykle. Přišel čas odhalit velký projekt, na který se chystáte, a poohlédnout se po těch správných lidech. Máte talent odhalit, kdo se na co hodí, a rozvrhnout práci mezi vás i ostatní tak, aby práce každého bavila a aby byla rychle hotová.

Andělská rada: Lidé budou nadšeni, když jim řeknete, že s nimi počítáte i do budoucna. Nejistota ohledně vztahů je v dnešní době čím dál častější. Dejte lidem najevo, že o ně nechcete přijít.

Býk (20. dubna – 20. května)

Bručet hned po ránu značně snižuje vaši oblíbenost. Pokud vás trápí sen, který se vám zdál, zkuste ho sdělit ostatním a zjistit, co si o vaší mozkové aktivitě myslejí. Možná přijdete na to, že jste potlačovali problém z minulosti, na který jste si delší dobu nevzpomněli. Vyřešte ho, ať máte klid.

Andělská rada: Pokud se vám stává častěji, že máte hned po ránu špatnou náladu, je to tím, že vás trápí situace někoho jiného. Místo nadávání na ostatní navštivte tohoto člověka a nabídněte mu svou pomoc.

Blíženci (21. května – 21. června)

Příliš intenzivní starost o druhou osobu nemusí být dotyčnému tak příjemná, jak si můžete myslet. Ne všichni jsou na stejné vlně jako vy a doslovné uhánění, co daná osoba dělá a jak se cítí, si ostatní mohou vyložit různě, pouze ne dobře. Někdy je lepší nic nevědět, proto svému oblíbenci dopřejte větší osobní svobodu.

Andělská rada: Většina lidí se raději postará sama o sebe než aby jim byla soustavně nabízena pomoc od někoho jiného. Pokud vám někdo řekne, že o vaši pomoc nestojí, neangažujte se.

Rak (22. června – 22. července)

Váš domov je vaším královstvím, místem, kde je vám nejpříjemněji. Občas se v něm ale cítíte osamocení. Pokud se to stane, je to znamení, že se nudíte a měli byste si vymyslet zábavu. Pokud navíc máte problémy s kariérou, máte dostatek času na to, abyste v klidu přišli na řešení, které změní váš život.

Andělská rada: Využijte každou volnou chvíli, abyste přehodnotili svůj život a našli lepší cestu, po které se můžete vydat. Doma vás nikdo neruší. Zkuste se nad sebou krátce zamyslet, až půjdete spát.

Až půjdete spát, zkuste se nad sebou krátce zamyslet
Až půjdete spát, zkuste se nad sebou krátce zamyslet | Zdroj: racorn / Depositphotos

Lev (23. července – 22. srpna)

Je to váš stav mysli, který vám říká, že na vás nikomu nezáleží. Bez ohledu na to, jak se k vám ostatní chovají, je třeba si uvědomit, že v nepříznivé době vám mysl interpretuje jen to špatné. Každý den se vás lidé snaží rozesmát. Musíte jen opustit svůj lítostivý stav mysli a plně si všímat dobrých skutků, kterými vás ostatní obdarovávají.

Andělská rada: Nevěřit všemu, co vaše mysl vyplodí, je dobrý začátek. Obzvláště myšlenkám, které vznikají impulzivně, není radno příliš důvěřovat, dokud si nezjistíte, zda se zakládají na pravdě.

Panna (23. srpna – 22. září)

Je hezké, že pomáháte ostatním a zároveň se snažíte uspět profesně, ale příliš přeceňujete své schopnosti. Vaše energie se dobíjí pouze tehdy, když dostatečně odpočíváte. A přestože dobré skutky energii rovněž dobíjí, pokud neodpočíváte, vše vám přeroste přes hlavu a také vaše imunita se drasticky sníží.

Andělská rada: Ochota pomáhat druhým vám za stres a potenciální nemoci nestojí. Pomáhejte jen těm, kteří si pomoc zaslouží, a než to uděláte, nejdříve se ujistěte, že tuto energii investovat můžete.

Váhy (23. září – 23. října)

Nemůžete-li vyřešit váš momentální problém a zdá-li se, že všechno, co uděláte, je naprosto zbytečné, zkuste se na chvilku vrátit do svých dětských let. Vzpomeňte si na váš tehdejší způsob přemýšlení, kdy se vše zdálo jednoduché, a zodpovězte si otázku, co byste tehdy někomu poradili.

Andělská rada: Vidění světa a problémů dětskýma očima vám může pomoci vyřešit váš problém nadobro. Poté se ale vraťte do přítomnosti a ujistěte se, že váš nový plán je proveditelný.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Komentovat všechno, co se ve vašem okolí odehraje, není příliš moudré, zejména pokud se to netýká přímo vás. Svou energii využívejte k tomu, abyste lidem pomáhali, ne k tomu, abyste přilévali benzín do ohně. Než se rozhodněte někoho konfrontovat, ujistěte se, že unesete břemeno, které si nyní berete.

Andělská rada: Každá akce, kterou provedete, má svou reakci, a záleží jen na osobnosti toho kterého člověka, zda bude pozitivní či negativní. Neútočte, dokud svého nepřítele neznáte dostatečně dobře.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Nebojte se být odlišní. To nejhorší, co pro sebe a své sebevědomí můžete udělat, je donekonečna se přizpůsobovat lidem ve vašem okolí, zejména těm nejbližším. Někteří jedinci totiž využijí vaší dobroty a chtějí vám nakazovat, jak máte žít svůj život, pokud jim párkrát za sebou vyhovíte.

Andělská rada: Máte svůj vlastní rozum a víte, co je pro vás nejlepší. Kdo jiný ví lépe, co vás skutečně udělá šťastnými, než vy sami? Věřte, že nikdo. Vlastní názor vás posune dál.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Máte-li touhu se odlišovat, směle do toho. Není nic špatného na tom vymyslet nový životní styl, který u svých známých nevidíte, a žít podle něho. Nikdo nemůže vědět, co je divné. Pokud vám to vyhovuje, není se o čem bavit. Vysvětlete ostatním, že takto se cítíte dobře.

Andělská rada: Nebojte se experimentovat. Vy sami víte nejlépe, co vás udělá šťastnými. Nebojujte proti své vůli jen proto, že společnost od vás vyžaduje něco úplně jiného.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

I těm nejhorším situacím je potřeba se přizpůsobit, zajistit, abyste se netrápili kvůli něčemu, co nemůžete ovlivnit. Rozhodnutí jiných lidí jdou mimo vás, nemáte záruku, že někdo se nezachová špatně jen proto, že si vy přejete, aby se rozhodl správně. Jeho vize správného jednání se od té vaší výrazně liší.

Andělská rada: Netrapte se rozhodnutím někoho jiného. Vše, co můžete ovlivnit, jsou vaše vlast í činy, nikoli činy někoho jiného. Soustřeďte se na to, co děláte vy, jedině to vám přinese pocit štěstí.

Ryby (19. února – 20. března)

Nepřejete si být zmanipulováni ani citově zraněni. Někdy však jako byste dělali vše pro to, aby se to stalo. Hlídejte si více, do koho vkládáte svou důvěru. Někteří lidé si nezaslouží znát vaše tajemství bez ohledu na to, jak důvěryhodně se jeví. Než někomu začnete bezmezně věřit, otestujte jeho loajalitu.

Andělská rada: Není nic špatného na tom blíže poznat člověka, který se ve vašem životě objeví. Není nic špatného na vaší počáteční nedůvěře. Je hezké, že se nechcete ukázat ve špatném světle, ale příliš velká důvěra uškodí hlavně vám.

Zdroj článku:
  • Autorský text