Andělská poselství na pátek: Střelci, využijte svou nerozhodnost k vlastnímu prospěchu, Vodnáři, svůj den můžete rozzářit kdykoli během dne

Andělská poselství na pátek: Střelci, využijte svou nerozhodnost k vlastnímu prospěchu, Vodnáři, svůj den můžete rozzářit kdykoli během dne
Každému z nás se stalo, že se mu nechtělo vstávat. Zdál se nám špatný sen a nyní máme obavy. Nebo naopak, zdál se nám hezký sen odrážející naše touhy a my nakonec zjišťujeme, že jsme se probudili do reality a krásné zážitky jsou pryč.

Naše nálada je občas zkažena hned od rána z těchto důvodů. Ovšem můžeme vstát levou nohou zcela bezdůvodně. Ne vždy se nám zadaří. Podle andělů bychom se však měli alespoň snažit zlepšit si den. Příležitostí máme spoustu. Pokud se budeme celý den mračit, pouze zkazíme radost lidem, které máme rádi. Snažme se proto více ovládat a šířit pouze radost. Přečtěte si, co na dnešní, páteční, den andělé vzkazují vám.

Beran (21. března – 19. dubna)

Ačkoli ne vždy je vám příjemné se otevřít a přiznat, jak se určitá situace ve skutečnosti odehrála, je dobré se překonat a objasnit, že někdo z vašich blízkých udělal chybu. Ještě lepší možnost je dotyčné osobě domluvit, aby to udělala sama. V konečném důsledku je to pro její vlastní dobro.

Andělská rada: Někteří lidé si z nějakého důvodu myslejí, že mohou vinit pouze vás. Nakonec se ale přijde na to, kdo to zapříčinil, a bude smutná jak daná osoba, tak i vy, a to za sebe i za ní.

Býk (20. dubna – 20. května)

Ne na všechno, co se chystáte udělat, vám opravdu zbyde čas. Dokončete své povinnosti, to je přednější. Máte-li projekt, který se chystáte rozjet, ten bohužel bude muset počkat. Je dobré, že chcete ostatním pomoci tak, že převezmete veškerou jejich práci, ale myslete na to, že se nemůžete rozkrájet.

Andělská rada: Ne všichni lidé, kteří vás žádají o pomoc, opravdu nestíhají tolik, jak vám prezentují. Nemusíte něco plnit za někoho jiného, když to evidentně není tak zapotřebí.

Blíženci (21. května – 21. června)

Lidé přicházejí s nejrůznějšími úmysly. Někteří mají za úkol vás zpomalit, abyste zjistili, zda vám vaše snaha uspět opravdu stojí za tu námahu. Buďte obezřetní, ale nenadávejte na lidi, kteří vás pouze zpomalují. Naopak, děkujte jim, že vám poskytli velmi cennou lekci.

Andělská rada: Každé vaše rozhodnutí ovlivní nejen vás, ale také jiné lidi. Rozhodujte se proto moudře a nespěchejte. Zjišťujte si informace a teprve poté jednejte.

Rak (22. června – 22. července)

Trochu odvahy navíc vám zajistí více produktivní den. Váš nápad může oslnit nadřízené či blízké přátele, kteří váš nápad mohou zpeněžit a dát vám určitý díl. Mějte však na paměti, že ne všichni lidé budou ochotni vám dát spravedlivý díl. Dupněte si, pokud by někdo chtěl dělat problémy.

Andělská rada: Jsou lidé, kteří na vás budou zkoušet, co všechno si necháte líbit. Nezapomínejte na své zásady. Je to váš nápad, a tak si můžete říci o spravedlivý podíl.

Váš nápad může oslnit nadřízené či blízké přátele
Váš nápad může oslnit nadřízené či blízké přátele | Zdroj: bjorn999 / Depositphotos

Lev (23. července – 22. srpna)

Ačkoli se vám může dařit vše, na co sáhnete, je nepotřebné zbytečně riskovat. Každé štěstí může skončit, když ho začnete využívat k sobeckým účelům. Raději vyrazte do ulic a diplomaticky řešte problémy, pomozte jedincům, kteří si pomoci nedokážou, a usměrněte slovní agresory.

Andělská rada: Buďte sebevědomí, ale nevypadejte arogantně. Také hleďte na svou osobní bezpečnost, ne všechno dokážete vyřešit sami. Je-li nutné, přivolejte pomoc.

Panna (23. srpna – 22. září)

Strachování o budoucnost svou nebo někoho jiného vede pouze k psychickému nepohodlí. Pokud se o někoho budete strachovat až příliš, může to skončit tak, že se od vás na nějaký čas odpojí. Nic, dokonce ani starost o ostatní, se nemá přehánět. Dotyčnému tím nepomůžete a sami se trápíte.

Andělská rada: Nejistota je jen dočasná a brzy pomine. Není třeba se na ni upínat, jako by vás měla provázet až do konce života. Myslete pozitivně a nejistota z vašeho života zmizí.

Váhy (23. září – 23. října)

Již se těšíte, až budete odpočívat, ovšem nyní je zapotřebí dokončit všechnu práci, která vám zbývá. Taktéž na veřejnosti, a obzvláště trávíte-li čas s jinou osobou, není nejlepší nápad myslet na to, až se doma natáhnete a na chvilku si odpočinete. Užívejte si čas, kdy trávíte čas s lidmi, které máte rádi.

Andělská rada: Jakmile se dostanete domů, odpočívejte, po náročném pracovním dni na to máte plný nárok. A to nehledě na to, zda pracujete u pásu, sedíte v kanceláři nebo si práci zatím hledáte.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Řešení problémů jiných lidí by mělo být stejné jako řešení problémů vašich vlastních. Nesnažte se vypadat příliš chytře, jinak se do složitého vyřešení problému můžete zamotat a ještě onu potíž zhoršit. Menší úsilí vám obvykle přinese větší obdiv než časově náročný plán.

Andělská rada: Zazářit lze jinými způsoby než vymýšlet ty nejsložitější cesty. Než však někomu vůbec začnete pomáhat, ujistěte se, že své vlastní problémy máte již vyřešeny.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Trápíte-li se kvůli své nerozhodnosti, netrapte se. Nemusí to být nutně špatná vlastnost. Ovšem rozhodovat se náhle a poté svého rozhodnutí litovat, to už je něco jiného. Nerozhodnost by vám měla otevřít cestu k tomu nejlepšímu řešení, ale to nesmíte tolik spěchat. Dopřejte si více času.

Andělská rada: Jedno špatné rozhodnutí vám může zkazit náladu na celý den. Nedovolte, aby se to stalo. Pesimistický pohled na svět nevede k ničemu dobrému, ba právě naopak.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Když vám chybí motivace, nejraději byste prospali celý den. Takto ji ale znovu nezískáte. Nehledě na to, jak se cítíte unavení, využijte svůj volný čas naplno, dělejte to, co vás baví. Dnešek je vaším dnem, pokud mu dáte šanci, můžete se skvěle pobavit. Buďte na všechny kolem sebe usměvaví.

Andělská rada: Svět se nezmění k lepšímu, když se na něj budete mračit. Jděte příkladem, ukažte všem, jak by se k sobě lidé měli chovat. Máte-li špatnou náladu, hned se vám zlepší.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Možná jste vstali levou nohou, ale to nemusí znamenat, že celý svět se automaticky stává ponurým a nepřátelským. Ráno nemusí začít skvěle, ale vy máte moc svůj den rozjasnit, kdykoli se vám zamane. Buďte taktní k ostatním, nepřenášejte na ně svou špatnou náladu. Tak ta nálada nezmizí.

Andělská rada: Naopak, buďte milí a nakazíte sami sebe. Vaše negativita také může pramenit z toho, že na dnešek vám zbylo hodně práce. Zbavte se jí, ať už máte pokoj.

Ryby (19. února – 20. března)

Ach ta vaše lenost. Možná jste někomu slíbili, že mu dnes pomůžete, ale nechce se vám do toho, když ten den už nastal. To neznamená, že byste se měli vzdávat. Berte to jako osobní výzvu, šanci dokázat, že pro vás nic není nemožné. Napište si seznam věcí, které byste chtěli dokončit, a držte se ho.

Andělská rada: Než se vydáte pracovat a plnit své sliby, na chvilku se projděte a nechte svou mysl, aby vám předhazovala bezstarostné myšlenky. Tímto způsobem opět získáte touhu dokončit, co jste začali.

Zdroj článku:
  • Autorský text