Andělská poselství na pátek: Kozorozi, jednou za čas potřebujete mít větší soukromí, Býci, láska a peníze z vašeho života nikdy nevymizely

Andělská poselství na pátek: Kozorozi, jednou za čas potřebujete mít větší soukromí, Býci, láska a peníze z vašeho života nikdy nevymizely
Nehledě na náš původ nebo majetek si každý z nás jednou za čas myslí, že nepatří do společnosti, v níž se nachází. Jsou to hlavně obavy, které nás nutí takto přemýšlet, zejména ty o naši budoucnost. Andělé však tvrdí, že není třeba se obávat. Míříme správným směrem.

Andělé nás soustavně ujišťují, že naše negativní pocity nejsou založené na realitě. Jistě, každý z nás někdy dělá chyby, ale to je přesně to, co nás dělá lidmi. Hlavně v zaměstnání se snažíme zapůsobit tím nejlepším dojmem, ale chybám se nevyhnou ani ti nejlepší z nás. Měli bychom se proto mít více rádi pro to, kým jsme, a méně hledět na to, kým nás chtějí mít ostatní. Potom teprve těch chyb bude stále méně a méně. Co dalšího vám andělé sdělují? Přečtěte si jejich páteční andělské poselství.

Beran (21. března – 19. dubna)

Občas se vám vyplatí zpomalit a všímat si detailů, místo toho, abyste něco udělali rychle a poté litovali, že jste si na danou činnost nenašli více času. Vnímat smysluplné věci a události kolem sebe vám umožní se více soustředit na to, co děláte, a najít v tom ten pravý smysl.

Andělská rada: Naučte se vnímat klid a ticho kolem sebe. V těchto chvílích najdete odpovědi, které hledáte. Vaše intuice vás povede, pokud ji dáte prostor.

Býk (20. dubna – 20. května)

Láska ani peníze se vám nevyhýbají. Abyste je začali plně vnímat, musíte pouze změnit svůj přístup k životu. Nehledejte příležitosti tam, kde by mohly být, soustřeďte se více na své bezprostřední okolí. Právě vaše vztahy jsou to, co vám pomůže najít ztracené možnosti lásky a získání peněz.

Andělská rada: Otevřete své srdce novým příležitostem a nezapomínejte na to, co je opravdu důležité. Láska a štěstí se často skrývají ve věcech, které jsme brali jako samozřejmost.

Blíženci (21. května – 21. června)

Určití lidé vám radí, že pokud něco děláte, musíte to dělat naplno, obzvláště co se týče vašich projektů, které prozatím zůstávají pouze ve fázi plánování. Není to pravda. Spíše je důležité najít vlastní tempo, které vám vyhovuje, a nenechat se utlačovat svým okolím.

Andělská rada: Nedělejte si starosti s tím, co si o vás myslí ostatní. Vaše cesta je unikátní a je důležité ji sledovat podle svých vlastních měřítek.

Rak (22. června – 22. července)

Vaše emoce vám mnohdy pomohly všimnout si i těch nejmenších detailů a bezchybně vyřešit problém, který vás tíží, neměli byste ale na ně spoléhat vždy. V určitých situacích vás vaše pocity táhnou pryč od reality a podsouvají vám názory, které se nezakládají na pravdě, což vás vede k udělání chyby.

Andělská rada: Věřte svým instinktům, ale pamatujte, že někdy je dobré se od emocí na chvíli distancovat. Udržujte rovnováhu mezi citem a rozumem.

Věřte svým instinktům, ale nezapomeňte se distancovat i od svých emocí
Věřte svým instinktům, ale nezapomeňte se distancovat i od svých emocí | Zdroj: deposit123 / Depositphotos

Lev (23. července – 22. srpna)

Lidé vás podporují, ale nezapomněli jste někomu nedávno poděkovat za hřejivá slova? Naštěstí nikdy není pozdě napravit svou chybu. Lidé oceňují vaši upřímnost, ale pokud máte přiznat svou vlastní chybu, je to trochu složitější. Nebojte se, vaše reputace se přiznáním ještě navýší, nikoli srazí.

Andělská rada: Buďte k sobě laskaví. Přijměte, že každý dělá chyby. Otevřete se procesu učení a vyjádřete vděčnost těm, kteří vás podporují. Lidé vás za to budou mít raději.

Panna (23. srpna – 22. září)

Vaše nerozhodnost vás dnes může pěkně potrápit, zejména v oblasti lásky. Pokud na jednu stranu chcete s tím, koho milujete, trávit co nejvíce času, ale zároveň máte vždy hodně práce, přišel čas si znovu zorganizovat svůj život a všechny oblasti, zejména pracovní, finanční a vztahovou.

Andělská rada: Nechte si čas na rozmyšlenou a důkladně zvažte, co je pro vás skutečně důležité. Organizace je klíčová, ale nezapomínejte na odpočinek.

Váhy (23. září – 23. října)

V posledních měsících jste získali nové informace, které vám mohou pomoci pochopit, proč se některé vaše vztahy rozpadly. Využijte je nikoli k tomu, abyste se trápili další měsíce, nýbrž k tomu, abyste se na svou situaci podívali z jiného úhlu a pochopili, co je potřeba změnit k dosažení štěstí.

Andělská rada: Dopřejte si čas na reflektování svých emocí a myšlenek. Znalosti, které jste získali, vám pomohou vykročit kupředu s jasnějším cílem.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Máte silnou touhu sdílet své myšlenky, ale máte obavu, že by mohly být použity proti vám. Najděte toho jednoho přítele, kterému důvěřujete nejvíce, a kterého jste již mnohokrát postavili před test oddanosti. Jelikož již mnohokrát v tomto testu uspěl, pravděpodobnost jeho vedlejších úmyslů je nulová.

Andělská rada: Více důvěřujte lidem, kteří vám jsou nejblíže a podporují vás. Vzájemná podpora je základem silného přátelství i rodinných vztahů. Sdílení vašich myšlenek může vést k úlevě.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Mějte více důvěry ve své schopnosti hospodařit s penězi. Pokud se vám nedaří ušetřit dostatek peněz, místo toho, abyste utráceli ze žalu, si peníze dejte na stranu. Utrácením se vyšší výdaje opravdu nespraví. Nedopusťte, abyste si nakonec museli půjčit od svých známých.

Andělská rada: Nezapomínejte, že cesta k úspěchu není vždy přímá. Občas je zapotřebí odbočit na rozcestí. Učte se z každého kroku, který podniknete, a nezapomínejte si užívat cestu samotnou.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Cítíte-li určitou mentální tíseň, je naprosto v pořádku se na čas stáhnout do ústraní a s lidmi kolem vás vůbec nemluvit. Trávení času o samotě vám umožní uspořádat své myšlenky a přijít na to, z jakého důvodu se vám staly události, které vás v poslední době tolik zaskočily.

Andělská rada: Vaše potřeba osamostatnit se je normální. Využijte tento čas k obnovení energie a zamyšlení nad tím, čeho skutečně chcete dosáhnout.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

I ta nejnudnější činnost se dá přetvořit v něco, co vás bude hodně bavit. Buďte trochu kreativní a brzy získáte potřebnou motivaci, která vám umožní dokončit váš úkol s předstihem a ještě udělat něco navíc, zejména v oblasti domova. Jste kreativní člověk, proč toho tedy nevyužít?

Andělská rada: Nebojte se a najděte odhodlání experimentovat. Kreativita je vaše největší síla. Přetvořte monotónní úkoly na něco, co vás baví, a inspirujte ostatní kolem sebe.

Ryby (19. února – 20. března)

Přátelství, která se vyvinula špatně, mají velkou šanci se stabilizovat a uzdravit, pokud za dotyčným člověkem zajdete a omluvíte se mu, přestože nemusíte pociťovat vinu. Omluva je dobrý způsob, jak uvést věci na pravou míru, protože druhá osoba je po jejím vyslyšení více ochotná vám naslouchat.

Andělská rada: Omluva je mnohem mocnější, než si dokážete představit. Buďte otevření a upřímní, když něco říkáte, a zjistíte, že mosty, které se postupem času rozpadly, mohou být znovu obnoveny.

Zdroj článku:
  • Autorský text